- 4 Şubat 2015
- 370
- 576
- 103
- 27
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #14.581
Covid testim POZİTİF
corona olanlar bilgi verebilir mi bebek icin bir zarari var mi ??

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoko nun sallanır ana kucakları var. Çok yüksek değil fiyatları da.Evet zaten ilk bikaç aydan sonra kullanılmayacak bir şey istemiyorum
Canım selam ben atlattım doktorum günde 4 defaya kadar parol al dedi. Ateşimi 38 altında tutmamı istedi. Onun dışında enfeksiyon hissedersem antibiyotik almamı söyledi. Boğaz enfeksiyonu olunca yarım augmentin aldım. Parol da günde 3 defa yetti. Ateşim 37 yi geçmedi benim.Covid testim POZİTİFcorona olanlar bilgi verebilir mi bebek icin bir zarari var mi ??
Yok canım 2. Olacak inşallahÇok şeker yane güzel kv hevesli ilk torun mu yoksa
![]()
Geçenlerde atlattım ben de ilaç vs içmedim , ateşim 1 2 gün çıktı sonrasında ağrı 10 gün sürdü .doktorum parol içebilirsin dedi bebişe kıyamadım içmedim hiç . Bebeğe de zararı yokmuş sonrasında kontrole gittim şükür hiçbi sıkıntı yoktu . Geçmiş olsun hiç sıkma canınıCovid testim POZİTİFcorona olanlar bilgi verebilir mi bebek icin bir zarari var mi ??
Kuzum geçmiş olsun çoğumuz grip yada corono olduk canını sıkma inş bi kaç güne atlatırsın hastalığı bol bol limon sık sıcak suya içMerhaba, rahim ağzım kısalmış. Dikilecekti bu sabah. Derken gece 39 ateşle kovid olduğunı öğrendim. Doktorum ağır geçirmediğin sürece sıkıntı olmaz bebekte dedi. Ateş hariç çok ağır geçirdiğimi düşünmüyorum. Oksapar başladı hemen. Onun dışında operasyon için negatife dönmeyi beklemem gerek. Gerginim biraz.
Bu varisler geçici midir?Varis oluyor canım hamilelik döneminde doğal bir durum iç çamaşırının ıslaklığı terden olabilir mi![]()
Aa bende onu almayı düşünüyodum favorilerdeydi çok teşekkür ederim umarım iade olurKızlar şimdi bir tecrübemi aktarıcam. Hepsi buradadan babybjörn muadili anakucağı satan satıcıdan ana kucağı almıştık. Bugün geldi.
Tcherchi adlı illaki siz de görmüşsünüzdür. Asla tavsiye etmiyorum. Kesinlikle almayı düşünen varsa almasın.
Öncelikle taa çinden buraya uyduruk bi tek kat poşete sarıp yollamışlar. Paketi açtığımda ıslaklıklar vardı. Kumaşında mürekkep lekesi vardı. Kademe ayarı bozuktu. Ve de fotoda görünen goodluck markası ile alakası yoktu markası bile dikilmemiş boktan bi şey yollamışlar çok sinirim bozuldu. İlk kez yurt dışından bi şey aldım ve bu şekilde 15 20 gündür bekliyodum. İnşallah geri iadem olur. Asla ama asla üzülmek istemiyosanız almayın
Çok geçmiş olsun canım inşallah hafif atlatırsın bu süreçte bol bol uzan oturma bile sadece tuvalet için kalk rahim ağzı uzunluğun kaç çıktı pekiMerhaba, rahim ağzım kısalmış. Dikilecekti bu sabah. Derken gece 39 ateşle kovid olduğunı öğrendim. Doktorum ağır geçirmediğin sürece sıkıntı olmaz bebekte dedi. Ateş hariç çok ağır geçirdiğimi düşünmüyorum. Oksapar başladı hemen. Onun dışında operasyon için negatife dönmeyi beklemem gerek. Gerginim biraz.
Canım biz de wewell vsr büyük ve cok yeterli. Marka olarak da beklentimizi karsılsdıKızlar malum, bebeler kış bebesi olacak . Kalorifer vs evde hava kuru olacak. Bu yüzden buhar makinesi almak mantıklı geldi . Sizce ? Tavsiye ettiğiniz marka model vs var mı ?
Buhar makinasını ben 6 yaşındaki oğluma bile kullanıyorum kışın burnu çok tıkanıyor kuruluktan dolayı uyuyamıyor.bebeğe de kullanmayı düşünüyorum.markasını hatırlamıyorum 2 farklı marka aldık ikisi de iş görüyor biri sinboydu diğerini hatırlayamadım şimdi.sessiz çalışmasına dikkat etmiştik alırken birde suyu bitince sıkıntı çıkarmayan bi makina olsun istedik.elektrik falan çarpar dedim susuz çalışınca.gece uyuyoruz sonuçta su nezaman biter bilinmiyorKızlar malum, bebeler kış bebesi olacak . Kalorifer vs evde hava kuru olacak. Bu yüzden buhar makinesi almak mantıklı geldi . Sizce ? Tavsiye ettiğiniz marka model vs var mı ?
Canım bahsettiğim araba için olanlardan değil. Hani babybjörn vs var ya evde kullanılanlar. Ondan bahsediyorum isimleri hep aynı kullanılıyo o yüzden karıştırılıyoArabada ana kucağı zorunlu diye biliyorum.ben araba için mecbur alacağım.zaten 6 aylık olunca oto koltuğuna geçmiştik yine öyle yaparız.6 ay kadar kullanacağım için en ucuzu neyse ondan alırım
Canım dolapta hep babybjörn var 2. El onlar da 2. Eli bile 3000 2500. Bu bütçeye sıfır daha güzel bi şey alınır. Uzun zamandır bakıyorum ama hep böyle2. El baksana ana kucağını canım ben almayacağım ama alsaydım dolaptan temiz bir ürün alacaktım
Çok geçmiş ılsun canım üzülme burda arkadaşlar sıkıntısız atlattı. Sen de atlatırsınCovid testim POZİTİFcorona olanlar bilgi verebilir mi bebek icin bir zarari var mi ??
Aaa çok sağ ol canım hemen bakıyorum.Yoko nun sallanır ana kucakları var. Çok yüksek değil fiyatları da.
Canım çok geçmiş olsun moralini bozma ateşini kontrol altında tutmaya çalış. Arkadaşlar sorunsuz atlattı. İnşallah sen de atlatacaksınMerhaba, rahim ağzım kısalmış. Dikilecekti bu sabah. Derken gece 39 ateşle kovid olduğunı öğrendim. Doktorum ağır geçirmediğin sürece sıkıntı olmaz bebekte dedi. Ateş hariç çok ağır geçirdiğimi düşünmüyorum. Oksapar başladı hemen. Onun dışında operasyon için negatife dönmeyi beklemem gerek. Gerginim biraz.
Prensesin hayırlı olsun canımMerhaba arkadaşlar internetim yoktu anca yazabiliyorum muayene çok güzel geçti afm Mom testi yapıldı doğru yazabildiysem onu bekliyoruz eğer kovid olan arkadaşlara çok geçmiş olsun bence kovidden çok korkuyorum pazartesi işe başladım odada bir arkadaş pozitif çıktı maskede bunaltıyor klimalar açık .Bu arada Rabbimin izniyle kızımız olacak inşallah![]()
Ben de kendimde bikaç gündür varis fark ediyorum çok beyaz tenliyim ve mor mavi kılcal damarlar çıktı her yerimde hiç böyle bi problemim yoktu. İnşallah geçicidir.Bu varisler geçici midir?
Yok ter değil baya aktığını hissediyorum ara ara :)
Canım çok sevindim detaylıdan güzel şeyler çıkmasına. Allah inşallah o duyguyu bekleyen tüm annelere yaşatsın. Evlatlarımız sağlıklı olsun inşallah.Kızlar merhaba bugün detaylıyı atlattık çok şükür o kadar güzel bişeymiş ki herkes yaşamalı yarım saatten fazla sürdü bebekle ilgili aklınıza gelebilecek herşeye bakıldı renkli görüntümüzüde aldık çok net küçük çeneli bir oğlum olacak galiba sormak istediğiniz bişey olduğunda yardımcı olmaya çalışırım![]()
Canım ben de buhar makinesi bakıyorum. Lazım olduğunu duydum. Bilen ya da alan arkadaşlar var mı önerileri alalım. Uyguna da var pahalıya da var kullananlar ne kullandı acaba hangi kriteri göz önünde bulundurmamız lazımKızlar malum, bebeler kış bebesi olacak . Kalorifer vs evde hava kuru olacak. Bu yüzden buhar makinesi almak mantıklı geldi . Sizce ? Tavsiye ettiğiniz marka model vs var mı ?
Aman aman sakın uzak dur. 20 gün para yatacak mı diye bekleyeceğiz bi de 1050 tl yapmışlar. Mamma premium anakucağı var trendyolda ona bakıcam bi deAa bende onu almayı düşünüyodum favorilerdeydi çok teşekkür ederim umarım iade olur
Yoko var Elele baby var bi de nuna var. Yokonun otomatik sallananı 1500 TL manueli 400 falandı. Elele baby ve nuna 2000/2500 civarında.Canım bahsettiğim araba için olanlardan değil. Hani babybjörn vs var ya evde kullanılanlar. Ondan bahsediyorum isimleri hep aynı kullanılıyo o yüzden karıştırılıyo
Canım dolapta hep babybjörn var 2. El onlar da 2. Eli bile 3000 2500. Bu bütçeye sıfır daha güzel bi şey alınır. Uzun zamandır bakıyorum ama hep böyle
Çok geçmiş ılsun canım üzülme burda arkadaşlar sıkıntısız atlattı. Sen de atlatırsın
Aaa çok sağ ol canım hemen bakıyorum.
Canım çok geçmiş olsun moralini bozma ateşini kontrol altında tutmaya çalış. Arkadaşlar sorunsuz atlattı. İnşallah sen de atlatacaksın
Prensesin hayırlı olsun canım
Ben de kendimde bikaç gündür varis fark ediyorum çok beyaz tenliyim ve mor mavi kılcal damarlar çıktı her yerimde hiç böyle bi problemim yoktu. İnşallah geçicidir.
Canım çok sevindim detaylıdan güzel şeyler çıkmasına. Allah inşallah o duyguyu bekleyen tüm annelere yaşatsın. Evlatlarımız sağlıklı olsun inşallah.
Canım ben de buhar makinesi bakıyorum. Lazım olduğunu duydum. Bilen ya da alan arkadaşlar var mı önerileri alalım. Uyguna da var pahalıya da var kullananlar ne kullandı acaba hangi kriteri göz önünde bulundurmamız lazım
Aman aman sakın uzak dur. 20 gün para yatacak mı diye bekleyeceğiz bi de 1050 tl yapmışlar. Mamma premium anakucağı var trendyolda ona bakıcam bi de
Bildiğim kadarıyla varisler çoğunlukla geçiyor canımBu varisler geçici midir?
Yok ter değil baya aktığını hissediyorum ara ara :)
Kızlar malum, bebeler kış bebesi olacak . Kalorifer vs evde hava kuru olacak. Bu yüzden buhar makinesi almak mantıklı geldi . Sizce ? Tavsiye ettiğiniz marka model vs var mı ?