2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar isimli hastane çıkış tulum vs yaptıracak var mı

Mağazalarda satılıyor mu bilmiyorum
İnstagramda çok var ama hangisi gerçek hesap hangisi sahte ayıramadım 🤦🏻‍♀️

Sizin yada etrafınızda daha önce alışveriş yapmış Bildiğiniz sayfalar varsa birbirimizle paylaşalım mı 💖
Ya ben yaptırmadım ama şuna bayıldım. Hem değişik hem tarz. Bir de normal isimli yaptıracağım ama. Bu çok aklıma yattı

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-24-10-25-33-275_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2022-07-24-10-25-33-275_com.instagram.android.webp
    55,9 KB · Görüntüleme: 103
Magnezyum kullandıktan sonra ishal olan var mı?
2 gün önce magnezyuma başladım, bu gece ishal oldum. Onunla mı alakalıdır acaba?
Ben uzun suredir kullaniyorumm olmadiydim pek ama bende dunden beri ishalim 🤣 neye baglayacagimi sasirdim 🙄 memlekete geldim sudanmi acaba diyorum ama oyle cesmedende icmem hic bir zaman

Telden yapamadım iki post olacak ama,

Üniversite hastanesine yattım. Kovidken de serklaj yaparız ama aciliyeti yok dediler. İki gün yatıp pzt yapacaklar muhtemelen.
Geçmiş olsun.. kontrol altında olmak iç rahatlatıcı olacaktır. Pazartesi dikiş atıldığında hem covid hem rahim ağzı kısalığını sağlıkla atlatmış olacaksın umarım..

Günaydın kızlar nasılsınız iyi pazarlar.
Ben de erken yoruluyorum merdiven in çık yaparken çok yavaşladım.
Bir de benim burnum tıkanıyor açma gereği hissediyorum spreyle. Benim gibi burun tıkanıklığı sorunu yaşayan var mı?
Benim gece yatarken tıkanıyor bazen.. gündüz böyle bir şey yaşamıyorum..

Günaydın kızlar
Kızlar bu akşamdan beri bebeğimin hareketlerini hissediyorum sanırım 😍 resmen elime vurdu. Daha sonda eşim de gördü 3-4 kere göbeğimde hareketini. Ben inanamıyorum bu haftada böyle dışarıdan görülür mü
Evet dışardan görünüyor hafiften. Bu haftalarda yeri fazla olduğu için çok hareket ediyorlarmış. Uzanırken hep tekmeliyor dönüyor fln

herkese iyi pazarlar ;

Çabuk yorulan, temposu yavaşlayan arkadaşlar daha düşük kilo ile hamile kalıp kilo almaya bağlı olabilir mi?

Ben kilolu hamile kaldım. Başından beri bir kilo aldım. Ama hamilelik öncesi de aktiftim, şimdi de aktifim. Bu kiloyu taşımaya bel ve bacaklar alıştığı için olduğunu sanıyorum.

Önceden de çok zayıf değildim ama özellikle hamile kalmadan önceki iki aylık dönemde kortizon kaynaklı daha hızlı aldım. Ama hep aktiftim günde 10-15 bin adım mutlaka atıyorum. Hala aynı tempoda bunu yapıyorum yorulmuyorum. Sadece ayaklarımda daha fazla ödem oluyor. O da sıcaklardan olabilir, bacakların gün boyu sarkık kalmasından olabilir..

Magnezyum kullandıktan sonra ishal olan var mı?
2 gün önce magnezyuma başladım, bu gece ishal oldum. Onunla mı alakalıdır acaba?
Bugün ben de olmuşum ama ben kabızlık sorunu yaşadığım için hem duphalac içtim hem magnezyum hem sabahları kuru incir ondan oldu tabi ama internette okuduğuma göre magnezyum aç karnına ishal yapabiliyormuş yemekle beraber tüketin yazıyordu
Kızlar isimli hastane çıkış tulum vs yaptıracak var mı

Mağazalarda satılıyor mu bilmiyorum
İnstagramda çok var ama hangisi gerçek hesap hangisi sahte ayıramadım 🤦🏻‍♀️

Sizin yada etrafınızda daha önce alışveriş yapmış Bildiğiniz sayfalar varsa birbirimizle paylaşalım mı 💖
İyi midir bilmiyorum ama geçen gün astral baby diye bir site buldum ona da bakabilirsin canım
Kızlar demiri ne zaman alıyorsunuz? aç ya da tok nasıl alınmalı?
Sabah aç karnına canım

herkese iyi pazarlar ;

Çabuk yorulan, temposu yavaşlayan arkadaşlar daha düşük kilo ile hamile kalıp kilo almaya bağlı olabilir mi?

Ben kilolu hamile kaldım. Başından beri bir kilo aldım. Ama hamilelik öncesi de aktiftim, şimdi de aktifim. Bu kiloyu taşımaya bel ve bacaklar alıştığı için olduğunu sanıyorum.

Önceden de çok zayıf değildim ama özellikle hamile kalmadan önceki iki aylık dönemde kortizon kaynaklı daha hızlı aldım. Ama hep aktiftim günde 10-15 bin adım mutlaka atıyorum. Hala aynı tempoda bunu yapıyorum yorulmuyorum. Sadece ayaklarımda daha fazla ödem oluyor. O da sıcaklardan olabilir, bacakların gün boyu sarkık kalmasından olabilir..
Ben de aktiftim hatta simdi Daha aktifim disarda 10k adima dikkat ediyorum duzenli yürüyorum ama daha yavas. Baslangic Kilosunun azligi ile cok alakali degil bence

Merhaba taze covidliden söyleyim. Kadın doğum acil olmayan yerde bakmıyorlar. Orda da sadece bebek canlı dediler gönderdiler. Kendi aracınız yoksa ve hala karantinada iseniz 112yi arayacaksınız. Yoksa zaten sıra alamıyorsunuz sistemde yasaklı gözüküyor.

Ben gebe kalmadan haftada 4 pilates yapıp işe yürüyerek gidip geliyordum. Gene de perişan oluyorum :)) hiç alakası yok olabilirdi de olmayabilirdi de.
Merhaba, cevabiniz icin tesekkurler.
Ben selftest yaptim, Yani sistemde covidli gozukmuyorum. Ama Bugun Bir hafta oldu. Iyilestim de. O yuzden merak ettim. Acaba Yarin normal bi devlet hastanesine girsem sira verirlermi genel kontrol icin.

Kizlar Su anda memleketteyim. Bi devlet hastanesine Yarin Sabah gitsem kontrol icin sira verirler mi? Fiyati Ne kadar olur? Bebegimin tekmelerini hissetmiyorum Cok endiseliyim Ne yapsam bilemedim

Kizlar Su anda memleketteyim. Bi devlet hastanesine Yarin Sabah gitsem kontrol icin sira verirler mi? Fiyati Ne kadar olur? Bebegimin tekmelerini hissetmiyorum Cok endiseliyim Ne yapsam bilemedim
Devlet hastaneleri randevusuz bakmaz diye biliyorum internetten MHRS uygulamasından randevu alın. SGK nız varsa devlet hastaneleri ücretsiz

Back
X