• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Temizliğe gelen olmaz ama bebegi görmeye gelen olur hemde ilk günden 🤨

Ne güzel keşke biz de de böyle olsa cunku kış bebeği olacaklar herkes hasta . Artık allaha sığınacağız çünkü gelene gelme diyemiyorsun zaten haber vermeden çıkıp geliyorlar
Aslında demek gerek ben yorgunum başka gün beklerim diye. Ama bize herşey ayıp geliyor. Çok sinir bozucu.

Kızlar sabah gittim doktora 1 cm açılma var dedi, servikal mukus gelen dedi. Baş aşağıda rahim ağzı çok incelmiş. Nst de sancılarım çıktı. Doğum başlayabilir dedi eve yolladı sancıların sıklaşırsa gelip tekrar NST ye gir dedi
Vajinal ultrasonla mı baktı ? Yoksa elle mi ? Yoksa normal usg ile mi ?

Kızlar benim 3cm açılmam varmış sancı da çıktı hala bir şey hissetmiyorum doğum başlamış, dün azar azar gelen de suymuş. Anestezi kontrolü falan yapacaklar öğlenden sonra gibi doğuma alacaklarmış. Dua edin güzel geçsin 🙏
Yaaaaaaa geliyor sabırsız lenamızz 😍😍😍 sağlıkla gelsin

Kızlar sabah gittim doktora 1 cm açılma var dedi, servikal mukus gelen dedi. Baş aşağıda rahim ağzı çok incelmiş. Nst de sancılarım çıktı. Doğum başlayabilir dedi eve yolladı sancıların sıklaşırsa gelip tekrar NST ye gir dedi
Hayırlısıyla sağlıkla al bebeğini kucağına canım 🧿

Temizliğe gelen olmaz ama bebegi görmeye gelen olur hemde ilk günden 🤨

Ne güzel keşke biz de de böyle olsa cunku kış bebeği olacaklar herkes hasta . Artık allaha sığınacağız çünkü gelene gelme diyemiyorsun zaten haber vermeden çıkıp geliyorlar
Valla ben esime dedim esine dostuna sen diceksin benim ailem zaten baska sehirde gelecek kimse yok esimde ailesine diyecek..malum kis ayi hastalık ayi diye bebegin sagligindan degerli degil kimsenin alınıp gücenmesi🙄gelirlerse de otururlar baska odada bebegii goremeden giderler😗😀🤣

Ayrıca bu süreçte eşimle kavga ediyoruz şuan nasıl bi ruh halindeyiz size anlatamam … her an dogurabilirim 🤯
Ya bu erkekler durup durup sinir ediyor sizleri. Gram adamlarda stres yönetimi yok valla. Burada okuyunca sizi üzdüklerini iki tane çakasım geliyor. Kafana takma desekte aynı ortamdasın gelde takma. Bebekten farkları yok vallahi be🤦‍♀️🤦‍♀️

Kızlar benim 3cm açılmam varmış sancı da çıktı hala bir şey hissetmiyorum doğum başlamış, dün azar azar gelen de suymuş. Anestezi kontrolü falan yapacaklar öğlenden sonra gibi doğuma alacaklarmış. Dua edin güzel geçsin 🙏
Çok heyecanlıııı🥰 Allah sağlıklı güzel doğum nasip etsin🥰❤️ heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz

Canım servikal mukusu muayene ile anladı mı yoksa senın tariflerine göre mi yorum yaptı

Hayırlısıyla sağlıcakla gelsin yavrun inşaallah kolay bir doğum olur

Back
X