• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Ya kızlar kaç öğün besliyorsunuz doktorumuz artık 3+1 dedi 🥲 9 ayı doldurdu bebeğim
Benimki 0+0 😂😂😂 ağzını kitliyor günde 2 kere vermeye çalışıyorum ama yok yemiyor 😞😞 artık napacağımı şaşırdım gelen hafta kontrolümüz var gidicem bakalım ne diyecek. 9 ayını dolduracak doğru düzgün bişey yemedi inanılmaz kafaya takıyorum.

Kizlar ya en sevdigim kuruyemis yerfistigidir, gecen hafta ogluma vereyim dedim, ikinci gun biraz abartmisim galiba minik bir ekmegin uzerine seyreltip surmustum, agzinin kenari bayaa kizardi. Doktorunu da degistiricem diye yazamadim, kaldi oyle. Siz alerjenlere ne yaptiniz
Ben de sadece ceviz verdim simdiye kadar. Ağız etrafında kızarıklık alerji midir? Benimkinin de bazen olup geçiyor. Bi bakayım neye alerjisi var acaba oysaki tadımlarda 3 gün kurali uyguladım bişey olmadı. Hoş şimdi de pek bişey yediği söylenemez.

Ben de sadece ceviz verdim simdiye kadar. Ağız etrafında kızarıklık alerji midir? Benimkinin de bazen olup geçiyor. Bi bakayım neye alerjisi var acaba oysaki tadımlarda 3 gün kurali uyguladım bişey olmadı. Hoş şimdi de pek bişey yediği söylenemez.
Eline aldi ekmegi kendisi yemeye calisti, agzinin kenarlarina degdi, ondan kizardi herhalde dedik. Sonra gecti de ciddi bir alerjen sayildigi icin korktum, biraz daha yerse bir sey olur mu diye. Agiz etrafinda yemekten sonra olduysa o kizariklik alerji ya da asiditeden kaynaklixir diye dusunuyorum
Ben fıstık vermedim hiç ceviz dışında vermedim henüz kuruyemiş
Ben de yeni basladim da gec kalmis hissediyorum biraz. Sadcee ceviz vermistim, Kaju findik hepsi duruyor, kizarinca da tirstim biraz
Ya kızlar kaç öğün besliyorsunuz doktorumuz artık 3+1 dedi 🥲 9 ayı doldurdu bebeğim
Ya ben duzen oturtamadim, sadece kahvalti ve aksam yemegi kesin. Aralarda meyve yogurt veriyorum, ya da rusvet olarak eline muffin ya da simit veriyorum surekli. Yemese de istiyor benim oglum, bir iki kasik alip kafa ceviriyor ya da yere atiyor genellikle ama benimki de 2+2 ya da 3+1 gibi. Oglene yemek koymak lazim yani ooof of 🥲

Back
X