• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
2 ayı bitti sabır kızlar 😂
Aslında 3. Aydan itibaren biraz daha rahatlıyorlar canım 4-5 gibi biraz daha keyifli halw gelmeye başlıyor zaten o sırada havalarda ısınır bol bol çıkarız dışarı bize de iyi gelir bebişlere de değişiklik olur o kadar uzun beklememize gerek yok 🥰

Kızlar ya kızımın burnu akıyor genzi de dolu gibi. Noldu üşüttü mü anlamadım ne yapmam lazım doktora gitsem mi

Aslında 3. Aydan itibaren biraz daha rahatlıyorlar canım 4-5 gibi biraz daha keyifli halw gelmeye başlıyor zaten o sırada havalarda ısınır bol bol çıkarız dışarı bize de iyi gelir bebişlere de değişiklik olur o kadar uzun beklememize gerek yok 🥰
Doğru ya evlere tıkıldık kaldık şimdi psikolojiler alabora 😂

Kızlar bazı günler sizin de yorgunluğunu hat safhada tahammülünüz azalmış oluyor mu? Ben bazı zor geçen günlerin ardından böyle oluyorum. Bebeğe tek basına desteksiz bakmak çok zor geliyor bana. Onu 1-2 saat oyalayan biri bile olsa o kadar rahatlayacağım ki. Bazen alıp bir aile ziyaretine gidiyorum o günlerde o kadar huzurlu oluyorum ki. Ama uzak olduğu için hep olmuyor tabi. Diğer günler hep evde. Ev işi yemek vs hepsi bana bakıyor eşim de yapıyor bunları ama o ekstra işe gidip geliyor hiçbir şey tam oturmuyor gibi hissediyorum. Çok yoruldum. Bu akşam büyük bir ağlama krizi geçirdim sebepsiz yere. Ne zaman geçecek ne zaman alışacağım. Çünkü bu lohusalık da değil.
Aynı duyguları bende yaşıyorum bu ara canım
Hatta dün ufak çaplı bir ağlama krizi geçirdim emzirirken. Ama kendimizi telkin edip bu günlerim geçici olduğunu düşünürsek bu süreç daha az yıpratıcı olur inşallah🤲🏻🌸

Ben annemle aynı şehirdeyim ama bana çok uzak oturuyor o yüzden git gel yapamaz.yakın olsa bırakır alırdım ozaman çok iyi olurdu.mecbur bakıcı bulucam ben de
bizim yakın ya ben o yönden cok şanslıyım.. ama yinede geç başlamak stiyorum işe. normale cıkarken 6. ay da dönerim dedim ama maddi imkanım el verirse 1 yaşına kadar da ücretsize çıkmak istiyorum. cok isterim kızımın her an yanında olmak...

Kızlar işe başlayacak olanlar.siz işe başlayınca bebişlere kim bakacak?bende Eylül gibi başlayacağım da bakıcı tutucam mecbur
Büyük kızıma bakan ablayı kandırmaya çalışıyorum canım kabul ederse benim için hem çok rahat olacak hemde gözüm arkada kalmayacak, 2.5 yaşına kadar bakıcı ayarlayabilirsem sonra bezi biraktirip kreşe başlarız en kötü ihtimalle
Günaydin hanimlar , biz bugun kirkimizi cikaracagiz. Agac dali koymasam olur mu suyuna?
Ben evde ne varsa onu koydum canım ama şart değil tabikide

Kızlar bebeklerinize müzik dinletiyormusunuz
Ben özellikle uykuya dalması için spotify uygulamasından müzikler açıyorum ama normal zamanda da dinlettikleriniz varsa öneri alabilirim

Ben özellikle uykuya dalması için spotify uygulamasından müzikler açıyorum ama normal zamanda da dinlettikleriniz varsa öneri alabilirim
Spotify da bebekler icin Bach, Beethoven, Mozart vs. var arada dinletiyorum. Türkce hüzünlü olmayan sarki önerisi varsa alirim. Mesela Baris Manco arkadasim Essek

Spotify da bebekler icin Bach, Beethoven, Mozart vs. var arada dinletiyorum. Türkce hüzünlü olmayan sarki önerisi varsa alirim. Mesela Baris Manco arkadasim Essek
Bizim favorimiz Kukuli bakkal amca, çilli horozum rastgele çıkmıştı karşımıza onu da çok seviyor melodisi hareketli olduğu için, anne karnım acıktı var bı de tatlis tavşan kanaliydi galiba, arkadaşım eşek var dediğin gibi, kırmızı balık da dinliyoruz bazen, bir tane de ceviz adam gibi bı şey vardı onu hatırlayamadım😂😂 en çok dinlenen bakkal amca, çilli horoz ve anne karnım acıktı 😂😂

Kızlar aranızda heyet raporu alacak olan var mı? Süreç nasıl işliyor biliyor musunuz?
Kuzu almak istiyorum ama verirler mi ki?
Beyaz gürültü açıyorum uyurken. Bir de sabahları üzümlü kekim + sevimli dostlar karışık çalıp dans ediyorum 😂

Öğretmen arkadaşlar izin bitince ne yapacaksınız? Sağlık ocağından 10 10 10 3 kere rapor alıp 1 ay uzatabilir miyim?

Back
X