• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar bileklerim bebeği tutmaktan çok ağrıyor , benimle aynı durumda olan var mi ?

Bir de sling kullananlar nasıl alıştırdınız? İşe yarayan video var mı? Biz iki defa denedik ama başarılı olduk denilemez, benim koz etrafı da görmek istiyor , boynundan dolayı kapalı yapıyorum biraz , bu sefer ağlıyor o da
Ben 1-2 aylıkken çok kullandım ama daha sonra hareketlenmeye başlayınca o kadar sevmemeye başladı bacakları kolları kısıtlıyor diye bir süredir kullanmıyorum o yüzden. Sling maceramız 2 ay sürdü ama yine de çok işe yaradı alisirsa kolaylık sağlar sana. Ben bir şey yapmadım alıştırmak için hoşuna gitmişti denediğimde sonra öyle devam etmiştik.
Çok çok geçmiş olsun 😢 rabbim beterinden korusun. İstanbul’da yaşayan bi anne olarak korkularım iyice arttı. Son iki haftadır ağlama krizleri, korku ve kabuslarla doluyum. Rabbim bebeğinizle ailenizi korusun.
Kesinlikle ben de çok korkuyorum ve panik haldeyim. İstanbul'dan gitsek nereye gideriz nasıl yaparız diye düşünüyorum çok zor
Yani ben sizin bebişlerin kiloları görünce kendi kızımın çiroz olduğuna üzülüyorum yalan yok. Benim kızım 11 haftalık 4.600 gram 57 cm. Karnımda da küçüktü 37 haftalık 2.740 doğdu. 8 gün küvezde kaldı çıkarken 2.430’du. Gerçi çiroz miroz çok seviyorum 🥰
Yok kız değil bence. Sanırım aramızda 2 hafta civarı var 5.5 ölçüldü en son kızımın kilosu ve bana tombik bile geliyor. Benimki de erken doğdu 36 haftalık 2780
Aynı durumdayım canım. Normal hayatıma dönemiyorum sürekli ağlıyorum ev yemek hiçbirşey yapamıyorum. Kalp çarpıntısı korkudan titreme hepsi mevcut nasıl aşacağım bilmiyorum
Bu sefer aşabilecek miyiz bilmiyorum umarım gerçekten önlem alınır artık
Dün bizde uyuduk ama 1 saatte bir hareketlendi yatakta pes etti yanima aldim birlikte uyumusuz kızımla . Verem aşısı huzursuz etti galiba birazcık. Bir de kızlar salya çok akıyor sizde de oyle mi
Evet salya başladı doktor da normal dedi akar bu dönemde elini de emer karışma dedi
Bugun 2.ay asilari ve rota asisi olduk teyzeleri. Sizlerde ates felan oldumu nasil gecti aşı sonrasi
Ateş olmadı bizde ama hep ölçtüm max 36.9 oldu bu yüzden ilaç vermemiştim

Kızlar selam. Felaketten etkilenen tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun. Dilerim bir daha yaşamayalım 💗
Bir sorum var sizlere. Bebekleriniz bazen boğuluyormuş gibi ses çıkarıyor mu? Nefes alırken tıkanmış gibi sesler.. Bu doğal, bütün bebeklerde olan bir şey mi, yoksa hemen doktora götüreceğim☹️
Şu an onu düşünüyodum sanki burnu genizden tıkalı gibi hırlayıp duruyo. Hasta olsa anlaşılır dimi ya

Şu an onu düşünüyodum sanki burnu genizden tıkalı gibi hırlayıp duruyo. Hasta olsa anlaşılır dimi ya
Ben de aynı şeyi söylüyorum hep. Sordum doktora akşam. Yenidoğan bebeklerde hırıltı broşlarının minik olması sebebiyle doğal olabilirmiş. Ama burun tıkanıklığı sebebiyle de hırıltılı solunum yapabilir, burnunu temizleyin dedi. Onun dışında 3-4 defa uzun uzun hıçkırıyor gibi yapıyor bazen içine içine. Onu videoya çekip gönderirseniz daha doğru olur bir fikir söyleyemem görmeden dedi. Ama nasıl yakalayacaksam😁

Kızlar 35.8 ateş normal mi sizce? Biraz rahatsız Lena öksürüğü var. Ateşi çıktı mı diye ölçerken düşük çıktı ateş. Normalde 36.2 falan oluyordu ama çok sık ölçmediğim için de emin olamıyorum

Eklentiler

• 63012341-F419-40B5-9459-AC4EEEBEDB2B.webp
    63012341-F419-40B5-9459-AC4EEEBEDB2B.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 90
Kızlar 35.8 ateş normal mi sizce? Biraz rahatsız Lena öksürüğü var. Ateşi çıktı mı diye ölçerken düşük çıktı ateş. Normalde 36.2 falan oluyordu ama çok sık ölçmediğim için de emin olamıyorum
Kuzum 36.5, 37.5 arasi olmali diye biliyorum. Ac ya da ustu ince olabilir mi ?

Back
X