- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #39.541
Menenjit aşısı her yaşta var.sadece yaşa göre dozlar değişiyor.ben bebeğime yaptırırken 6,5 yaşındaki oğluma da yaptıracağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sürekli emzir ya da sağ.benim de dün sol göğüste vardı sabah açtım derken şimdi de sağ tıkalı.bebiş uyansın da emsin diye bekliyorum.bana çok sık oluyorKızlar kendimi hasta hissediyorum göğsüm sismis biraz hafiften ates var mastitmi oldum diye tribe girdim sagiyorum göğsümu yer yer.aci hissi oluyo ne yapmam gerekiyo parol ictim bi tane hemen ama bi faydasi olurmu dus aldim bide
Sagiyorum ufak bi yerde bi sey vsr sanki gogsumde sertlik geliyo elime korkuyorumda simdi dun cocuk asi oldu bisey icsem ona dokunur mu diyeSürekli emzir ya da sağ.benim de dün sol göğüste vardı sabah açtım derken şimdi de sağ tıkalı.bebiş uyansın da emsin diye bekliyorum.bana çok sık oluyor
Sağıp emzirdikçe açılır.sıcak su torbası koy masaj yap o yumruya.Ağrı kesici açmaz onu zaten bir faydası olmaz ama ateşin için parol alabilirsin ben almıştım.zaten başka bişeyden dolayı antibiyotik de kullandım sakıncası olmazSagiyorum ufak bi yerde bi sey vsr sanki gogsumde sertlik geliyo elime korkuyorumda simdi dun cocuk asi oldu bisey icsem ona dokunur mu diye
Benimki de 37 de doğdu 2880 Gr, taburcu olduktan sonra 2700du 5 gün kuvozde idi, şu an 5500 ancak oldu 1 hafta sonra üç aylık olacak boyu da 56-57 ancaktirYani ben sizin bebişlerin kiloları görünce kendi kızımın çiroz olduğuna üzülüyorum yalan yok. Benim kızım 11 haftalık 4.600 gram 57 cm. Karnımda da küçüktü 37 haftalık 2.740 doğdu. 8 gün küvezde kaldı çıkarken 2.430’du. Gerçi çiroz miroz çok seviyorum![]()
Aldim parol ates 38 civarı geziyor ayy ne biliyim korktum sagdim simdii biraz rahatlaei neden oluyorkiSağıp emzirdikçe açılır.sıcak su torbası koy masaj yap o yumruya.Ağrı kesici açmaz onu zaten bir faydası olmaz ama ateşin için parol alabilirsin ben almıştım.zaten başka bişeyden dolayı antibiyotik de kullandım sakıncası olmaz
Bende lansinoh tekliyi kullaniyorum memnunum guzel cekiyorKızlar merhaba göğüs pompası almaya karar verdim elektrikli olanlardan. İki sebebim va ilkisüt artımı olsun diğeri de süt depolayıp bebeğimi nadiren babaya veya anneme bırakmam gerektiğinde vs içebileceği kadar süt olması icin. Şu an için öyle poşet poşet depolamam gerekmiyor. Aklımda lansinoh tekli elektrikli pompa var. sizce bu benim işimi görür mü? başka tavsiyeniz şu sana daha uygun bu fiyata bu daha iyi performans dediğiniz varsa lütfen yazın![]()
Ondan aldım ben de amazon'da indirimdeydi epey bakalım ben de memnun kalırım inşallahBende lansinoh tekliyi kullaniyorum memnunum guzel cekiyor![]()
Ben Çarşamba günü oldum ama leke leke geliyor normal mi kiKizlar dogumdan sonra ilk reglinizi ne zaman oldunuz ?
Ben de bilmiyorum canim, doktora sormayi da unuttumBen Çarşamba günü oldum ama leke leke geliyor normal mi ki
Boyuna vermiş canım bana normal geldi 17 günde 6 cm çok iyi.Kızlar iyi akşamlar. Bugün oğlumu karnında isilik tarzı bişey çıktığı için doktora götürdüm orda tarttılar 5800 çıktı. Normalde hep sağlık ocağında ölçümlerini yaptırıyordum 17 gün önce sağlık ocağında 5600 demişlerdi boyu da 58di. Şimdi 5800 gr boyu da 64 olmuş. 17 günde 200 gram az değil mi ya. Aç değil gün boyu sakin aç kalsa susturamam diye düşünüyorum. Depremden dolayı bikaç gün arabada dışarda kaldık ishal gibi olmuştu ondan mı almadı acaba? Ya da tartıdan tartıya değişir mi ? Çok üzüldüm ya çok güzel gidiyordu kilosu![]()
Bizim oğlanı sağlık ocağı kıyafetleriyle tartıyo çocuk doktorumuz çıplak tartıyo o yüzden hep fark çıkıyor sizinde böyle bi şey varsa Sağlık ocağının söylediği kilonun 150-200 gram altı olabilir gerçek kilosuKızlar iyi akşamlar. Bugün oğlumu karnında isilik tarzı bişey çıktığı için doktora götürdüm orda tarttılar 5800 çıktı. Normalde hep sağlık ocağında ölçümlerini yaptırıyordum 17 gün önce sağlık ocağında 5600 demişlerdi boyu da 58di. Şimdi 5800 gr boyu da 64 olmuş. 17 günde 200 gram az değil mi ya. Aç değil gün boyu sakin aç kalsa susturamam diye düşünüyorum. Depremden dolayı bikaç gün arabada dışarda kaldık ishal gibi olmuştu ondan mı almadı acaba? Ya da tartıdan tartıya değişir mi ? Çok üzüldüm ya çok güzel gidiyordu kilosu![]()
Annelik bir duygu olsa adı endişe olurdu bence. Kesin bişey yoktur ama endişe ediyoruz işteBen de aynı şeyi söylüyorum hep. Sordum doktora akşam. Yenidoğan bebeklerde hırıltı broşlarının minik olması sebebiyle doğal olabilirmiş. Ama burun tıkanıklığı sebebiyle de hırıltılı solunum yapabilir, burnunu temizleyin dedi. Onun dışında 3-4 defa uzun uzun hıçkırıyor gibi yapıyor bazen içine içine. Onu videoya çekip gönderirseniz daha doğru olur bir fikir söyleyemem görmeden dedi. Ama nasıl yakalayacaksam![]()
Valla bilemedim kuzum ya. Doktor kilosu normal dedi ama içim rahat etmediBoyuna vermiş canım bana normal geldi 17 günde 6 cm çok iyi.
Sağlık ocağında kıyafetle tartıyo 200 gr düşüyoduk aslındaBizim oğlanı sağlık ocağı kıyafetleriyle tartıyo çocuk doktorumuz çıplak tartıyo o yüzden hep fark çıkıyor sizinde böyle bi şey varsa Sağlık ocağının söylediği kilonun 150-200 gram altı olabilir gerçek kilosu
200 gram değildir o zaman kuzum aldığı kilo hem boy atmış hem kilo almıştır boyunda epey uzamış maşallah aç olsa çok ağlar huysuzlanır zaten sıkma hiç canınıValla bilemedim kuzum ya. Doktor kilosu normal dedi ama içim rahat etmedi
Sağlık ocağında kıyafetle tartıyo 200 gr düşüyoduk aslında