- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #42.861
Ben daha akşamları kalolıfer açıyorum 1 2 saatTshirt daha hic giyemedik biz babanne baba herkes basimda üsur sakın diye![]()

Benım de öyleKızlar önceden konuşuldu mu bilmiyorum ama benim saçlarım bayağı bayağı dökülmeye başladı var mı bir çaresini bulan benimle benzer bir durumda olan var mı acabayakında kel kalacağım ve Bir yastıkta dolduracağım galiba
![]()
NormalKızlar komiklik olsun diye söylemiyorum ama bebekler bu ayda hiperaktif olabilir mi teşhisi konulabilir mi? Size yemin ederim abartmıyorum asla durmuyor bunu yaramazlık için de söylemiyorum sürekli hareket halinde ama sürekli. Doktora sorcam kontrolünde ama dalga geçer de diye de çekiniyorum. Mesela en basiti mama sandalyesine veya anakucağına koyuyorum ya hiçbişey yapmasa bile mutlaka ayağını sallıyor. Ya anlatabildim mi bilmiyorum put gibi durmasını elbette beklemiyorum ama saniyelik bile durmuyorzorum ne asıl biliyor musunuz ben komşumun kızını çok gülmüştüm asla yerinde durmuyo diye şimdi kesin başıma geldi ya
![]()

Diş çıkarmadık, belirti de yok. Bizim oğlan da 2 3 saatte 1 kalkıyor geceleri. Sandalyede de 20 dk ya yakın duruyor. Ama henğz sandaşyede yediremiyorum bir şey çok dökülüyorGünaydın kızlar. Uyku atağımız sanırım geçti.Sizde durumlar nasıl? Bebekler gece ne kadar beslenmeli artık acaba. Doktorlar sabaha kadar uyuyabilir diyorlar ama Aslan 3 saatte bir kalkmaya devam ediyor. Sabahları son uykusunda kalk, giyin derken 4.5 saatte kadar yemiyor.
Aramızda bebişi diş çıkartan var mı? Şimdiye kadar sadece bir bebeğimizin dişi çıkmıştı.
Bebeklerinizi gün içinde nasıl oturttuyorsunuz? Aslan genelde ana kucağı, kucak, oyun halısı şeklinde ilerliyor. Mama sandalyesinde ne kadar tutabiliriz acaba?
Hadi haftanın soruları bu kadar![]()
Tüm gece uykusu boyunca sadece 2 kez kalkıyorsa o bebeğe gecelerı uyanıyor dıyemezsın uyanmıyordur oBenimki de gece 2 kere uyanıyor.ek gıdaya geçmedik hala heralde süt tok tutmuyor çok fazla.ek gıdayla beraber daha çok uyur diye ümit ediyorum.mama sandalyesine de geçmedim ben.kafasını tak diye geri atıyor vurur bi yerlere diye.birde desteklemeden kendi başına oturamıyor devriliyor.desteklersem de öne devriliyoro yüzden daha erkek diye düşünüyorum