2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ya çok düşkün bana gözümün içine bakar günde 10 kere arar ben şimdi ilişkiye girmiyoruz diye triplerdeyim adam yerine ben taktım kafayı😅😂

Takma minnoş takma hallolur o işler 😂 eşinle kontrole gidiyorsun demi orda doktor iyi şeyler söyledikce kendine gelir enişte 😂

Takma minnoş takma hallolur o işler 😂 eşinle kontrole gidiyorsun demi orda doktor iyi şeyler söyledikce kendine gelir enişte 😂
Gitmek iyi mi kötümü bilmiyorum her bebişi gördükten sonra bana anasın sen ana moduna giriyor göbüş büyüdükçe üstüme titriyor acaba benim ki psikolojik sıkıntıyamı girdi çocuk ve anası ben😂

Ah kuzum kıyamam Dramine yi dener misin birde bana o iyi geldi
9 gün sonra randevum var hala devam ederse sorayım bebeğim doktoruma. Sabah akşam kıvranıyorum, bir de bugün romatizmam tuttu sağ olsun, Yani artık yoruldum demekten de yoruldum hakkımızda hayırlısı olsun.

4.kutuya geçtim. Her gün değilde iki üç günde bir kusuyorum diye şükrediyorum ve hala kullanıyorum ne yapayım.😑
Bende hala kullanıyorum canım benimki daha ileri bildiğim kadarıyla hafta olarak doktor bana da birşey olmaz dedi

Aslında altın gibi bir kalbi var kızımın kahramanı. Ama hep hayali imiş erkek evlat. İki oğlum olsa bende kız evlat çok isterdim eşime bazen hak veriyorum
Özellikle erkek peşine düşen insanlar sonradan bu evlatlardan çok çekiyor, Allah sınıyor resmen. Ya 3. De kız olursa ne yapacak? Bir çocuk daha mı… Hamilelik kolay değil, çocuk büyütmek de.
Hayali biraz ailesini memnun etmek gibi geldi. Ne bileyim siz biraz duygusal düşünüyorsunuz eşiniz olduğu için sanırım.

Özellikle erkek peşine düşen insanlar sonradan bu evlatlardan çok çekiyor, Allah sınıyor resmen. Ya 3. De kız olursa ne yapacak? Bir çocuk daha mı… Hamilelik kolay değil, çocuk büyütmek de.
Hayali biraz ailesini memnun etmek gibi geldi. Ne bileyim siz biraz duygusal düşünüyorsunuz eşiniz olduğu için sanırım.
Yok canım gerçekten öyle değil sen biraz fevri konuşuyorsun eşimi tanımadığın için 😊 ben kadın olarak kız istiyorsam oda erkek isteyemez mi yada aynı şeyleri kız bebek için düşünse iki oğlu olup üçüncü kız için istiyorum dese yine böyle dermiydin. Ben inan erkek peşine düşen ayrım yapan adamın yanına bir dk kalmam. Öyle işte umarum anlatabildim ayrıca bende 3.erkek bebeğim olsun diye düşünüyorum ama sağlıkla hayırla tabiki hayrısz olacaksa asla olmasın bunda da öyle dua ettim. Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler 🙏 son olarak erkek peşine düşen adam 4 yi 5.yi düşünür 3 son 😊🙏

Ay sinirden ağlıyorum artık. Bir şey yapamayacağımı anlayınca🙄 Hatta sabah iyiydim . İş çıkışı gelip çekidüzen vereceğim. Eşime diyorum kirlin varsa at 😄 Bir azimle söylediğim hiçbir şeyi yapamadım. Yattım aşağı:)
Hepsi hallolur canım sen moralini bozma dinlenmen gerektiğini hissediyorsan dinlen💕 zaten 2. Trimester a az kalmış doktorum bu yorgunlukların azalacağını daha rahatlayacağımızı söylüyor 2. Trimester da. 3 aylığına rahatlayacağız biraz inşallah:) ben de bugün yemek bile yapamadım 😂 zaten baş ağrısı var günlerdir, tek tesellim migrene çevirmemiş olması 🥲 ay napalım cocikler sağlıkla kolaylıkla doğsunlar da 🌸

Kızlar bunu bir kere daha sordum ya burda süpürge yapınca bile ağrısı olan arkadaşlar nasıl ilişkiye giriyorsunuz benim hep ağrım var kasık çekmem var yapamıyorum bendemi tuhaflık hoş eşimde istemiyor ama bendemi sorun ya🥺
Şimdi çiçeğim bence ön sevişmeye ağırlık ver birbirinizi öpün okşayın nabızlarınız yükselsin enişteyi tutabilir misin sanmam 😂
Kontrol de sende olsun, yeterince gevşeyince pek ağrı yaşayacağını sanmıyorum. Ama olur da yaşarsan başka zaman denersin olur dünyanın sonu da değil tabi ki. Uzun süre ara verince yeniden sevişmek öncesinde iyice gevşemeyince zor oluyor ben de yaşadım.

Kızlar çok acil. Apandisitim patladı 17 haftalık gebeyim. Dün açık ameliyat oldum. Şimdilik bebeğim durumu iyi. Ama çok şiddetli ağrım var. Bilen duyan yaşayan var mı?
Çok çok geçmiş olsun. Süreçle alakalı hiçbir bilgim yok. Doktorunuz bir şey demiyor mu? Rabbim acil şifalar versin inşallah bir an önce toparlarsın 🙏🏻

9 gün sonra randevum var hala devam ederse sorayım bebeğim doktoruma. Sabah akşam kıvranıyorum, bir de bugün romatizmam tuttu sağ olsun, Yani artık yoruldum demekten de yoruldum hakkımızda hayırlısı olsun.
Canım ben felakettm herkes bilir. İlk gebelikte Dr bana dramimine verdi dediki bak bende bunu kullandım bu çok iyi dedi devlet hastanesinde kadın bir dr Du.. İlk gebelik tek çocuk evde tekim annem gille aynı şehirdedyik hap içmeden geçti. Bu defa üç aya kadar pirlam verdiler en son bu aklıma dedim Dr yazdi zararsız kullan dedi prilamı geçip buna geçtiğim günden beri iyiyim maşallah ama kahvaltı arasında alıyorum ne aç ne yok yarı kahvaltı yap sonra alıyorum bir dene belki seninde kurtuluşun olur

Yok canım gerçekten öyle değil sen biraz fevri konuşuyorsun eşimi tanımadığın için 😊 ben kadın olarak kız istiyorsam oda erkek isteyemez mi yada aynı şeyleri kız bebek için düşünse iki oğlu olup üçüncü kız için istiyorum dese yine böyle dermiydin. Ben inan erkek peşine düşen ayrım yapan adamın yanına bir dk kalmam. Öyle işte umarum anlatabildim ayrıca bende 3.erkek bebeğim olsun diye düşünüyorum ama sağlıkla hayırla tabiki hayrısz olacaksa asla olmasın bunda da öyle dua ettim. Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler 🙏 son olarak erkek peşine düşen adam 4 yi 5.yi düşünür 3 son 😊🙏
Fevrilikten değil, sen bu bebeğinin kız oluşuna üzüldüğün İçin hem de eşinin istemi sebebiyle ben senin acabalarına istinaden üzüldüm de yazdım yoksa beni ilgilendiren bişey değil.
Erkekte de kızda da hayırlı evlat önemli. Yoksa özellikle bir cinsiyet peşine düşmek mantıksız, o yüzden ona da üzülürdüm. İnşallah hakkınızda hayırlı olur bakarsınız erkektir bebek, bazen yanılma payı çok oluyor.

Fevrilikten değil, sen bu bebeğinin kız oluşuna üzüldüğün İçin hem de eşinin istemi sebebiyle ben senin acabalarına istinaden üzüldüm de yazdım yoksa beni ilgilendiren bişey değil.
Erkekte de kızda da hayırlı evlat önemli. Yoksa özellikle bir cinsiyet peşine düşmek mantıksız, o yüzden ona da üzülürdüm. İnşallah hakkınızda hayırlı olur bakarsınız erkektir bebek, bazen yanılma payı çok oluyor.
Hayırlısı olsun 😊

Canım ben felakettm herkes bilir. İlk gebelikte Dr bana dramimine verdi dediki bak bende bunu kullandım bu çok iyi dedi devlet hastanesinde kadın bir dr Du.. İlk gebelik tek çocuk evde tekim annem gille aynı şehirdedyik hap içmeden geçti. Bu defa üç aya kadar pirlam verdiler en son bu aklıma dedim Dr yazdi zararsız kullan dedi prilamı geçip buna geçtiğim günden beri iyiyim maşallah ama kahvaltı arasında alıyorum ne aç ne yok yarı kahvaltı yap sonra alıyorum bir dene belki seninde kurtuluşun olur
Denerim, yeter ki iyi gelsin. Tiksinmeler öğürmeler geçseydi en azından, koku hassasiheti de tam gaz devam ediyor, sen nasılsın bu konuda?

Back
X