2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Benim minnoş anakucağında uyuyakalıyo bazen ordan alınca uyanıyo. Babybjörn muadili olanlardan. Ne kadar süre kalması gerekirki onda. Yani fazla kalmasının sakıncası varmıdır varsa nelerdir bilen var mı arkadaşlar
Boynu saçma sapan oluyor diye alıyorum bende analkucapından alınca da uyanıyor

Kızlar iyi akşamlar. 2 ay aşımızı 64 günlükdük olduk. Oda şöyle oldu hemşire 1.sy kontrolde aşı için arıycam dedi. O sramıyınca ben aradım. Günümğz geçti aramadınız dedim. 4 gün geçmiş, bende 10 15 gün geçti zannettim dedi. Gün içinde gelin yapalım dedi. O gün aşıları olduk ama verem aşısı yoktu. Verem aşısı gelince arıycam tekrar gelirsiniz dedi. 2 ay 10 gün oldu bugün. Aramadılar. Hemşireyi ben aradım açmadı. Sizde bu şekilde bir durum oldumu? Yarın 11. Gün olacak, sıkıntı olur mu acaba

Kızlar sanırım kızımda konak başlangıcı var önerebileceğiniz bir şampuan veya bir şey var mı

Kızlar sanırım kızımda konak başlangıcı var önerebileceğiniz bir şampuan veya bir şey var mı
Ben mustela konak önleyici kullanmama rağmen hafif oldu sanki iş yaramiyo kızımda hafif çıktı zeytinyağı sürdüm 20 dakika beklettim yumuşadi tarak takımı almıştım ince uçlu tarak ile hafif taradım bikac sefer tekrarladım gitti

Ben mustela konak önleyici kullanmama rağmen hafif oldu sanki iş yaramiyo kızımda hafif çıktı zeytinyağı sürdüm 20 dakika beklettim yumuşadi tarak takımı almıştım ince uçlu tarak ile hafif taradım bikac sefer tekrarladım gitti
Ahşap taraklardan mı almıştın canım

Ben mustela kullanmama rağmen hafif oldu sanki iş yaramiyo kızımda hafif çıktı zeytinyağı sürdüm 20 dakika beklettim yumuşadi tarak takımı almıştım ince uçlu tarak ile hafif taradım bikac sefer tekrarladım gitti
Ahşap taraklardan mı almıştın canım
İkili satiliyo ya plastik ahşapta var

Benim kız düşündüğüm gibi zor geçirmedi çok şükür. İlk vurulma anında ağlama çok oldu haliyle 😕 kucağıma alıp öpüp sakinleştirmeye çalıştım. Gün içerisinde ara ara ağlamaları oldu, uykudan ağlayarak uyandı. Çok halsiz görünüyordu. Ateşi hafif yükselince birazcık calpol verdim. Sonra ellerini yüzünü yıkadım tekrar ilaç vermedim. Gece boyu takip etmek biraz yorucu oluyor uyuyamıyorsun çünkü ya yükselirse diye. Ateşi çıkmadan ilaç vermememi önerdiler, öyle yaptım. Çok ilaç vermek ateşin direnmesine ve artmasına sebep olabiliyormuş. İnşallah çok rahat geçirirsiniz 🙏🏻🌸
cok gecmis olsun, insallah bizde rahat atlatiriz bu sireci ❤️

Link atabilir misin canım bana da

Bunlar canım

hanımlar, ben haziran annelerinden geliyorum

Bebeğim 35 günlük. bebeğimde bugün bir hal başladı. Normalde güzel şekilde emen bebeğim, bu sabahki emişlerinden beri 5-6 dk normal emiyor. Sonra kendisini mememe dayıyor tüm yüzüyle, ya da kendini geri çekiyor (ama memeyi bırakmıyor, geri atıp sonra emmeye devam ediyor), bir süre sonra da ağlıyor. Tekrar memeyi teklif ettiğimde alıyor
göğsümü sıktığımda süt geliyor, bez sayısı OK, kakasını az önce yaptı. Bağırsakları rahatken de aynısını yapıyor
5. hafta büyüme atağından mı yoksa başka bir şeyden mi kaynaklanıyor? Deneyimleyen ya da bilgisi olan var mı?
Benim sütüm azalınca yapıyor bunu yani istediği hızlı akış olmadığında yapıyor meme değiştiriyorum düzeliyor

A annelikyolunda4 canım bugün kilosunu ölçtürdükten sonra mutlaka silikon uç al. Benim de göğüs ucum yoktu bende mama veriyordum sadece sonra silikon uç ile emzirmeye başladım mamayı bıraktık çok şükür. Şimdi silikon ucu bırakmaya çalışıyorum ve inan mamayı bırakmaktan daha kolay onu bırakmak. Sana benim naçizane tavsiyem ölçme direkt memeni ver sonra bi 60lık yap ver baktın bitirdi bi 30luk daha yap doyarsa zaten ağzını bile açmaz bence
Canım göğüsümün ucu var memeye alıştığı için çekmek istemiyor yoksa 1 haftaya kadar çok güzel emiyordu şimdi emmek istemiyor onda işe yarar mı bilemedim

Canım göğüsümün ucu var memeye alıştığı için çekmek istemiyor yoksa 1 haftaya kadar çok güzel emiyordu şimdi emmek istemiyor onda işe yarar mı bilemedim
Biberons alıştığı için kullanacaksın kuzum sen şu anda. Böyle sonuç alan çok fazla instada gördüğüm kadarıyla

Back
X