Hamilelik keyifli ama zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun.Bugün üç gibi inşallah güzel haberlerle dönelim hepimiz dönem dönem oluyor sanırım toplu olarak
Bakalım belki de yaptırmamBanada öyle dedi hemşire bebeğin 3. Aylık kontrolünde ben sana söylerim eğer kabul edersen vururuz dedi. 2 doz aşıda 5 senelim koruma sağlıyor dedi. Hatta 5-6. Doza kadar yaptırırsan menopaza kadar koruma sağlar dedi
yaa inanmıcaksnz ama bnmde kasıklarım bir ağrıo ki hatta şimdi iş yerinde ara verdim baya baya sancı gibi giriyor sanırım üşüttüm.şimdi dr. a gitsem yaa yine mi sen dicekGece yine uyuyamadığım anlar oldu ama kocayı koynuma alınca daha rahat bi uyku çekmişim
Öğleden sonra randevum var doktora gidicem gerekirse yatış versin benim sancım var cünkü
Kuzum ben ciğer geliştirici iğneden bahsediyorum ama burda dün tetanoz un da hareketlerde azalma yaptığı konuşuldu bi şey yoktur bence de
Amin canım sende herhalde bebek az hareket ediyor diye korkuyorsun benim minik de bazı günler beş sn durmuyor bazı günler de sadece yatıyor . Soğuk su iyi oluyor diye duymuştum birde ben çok hareketsizse o gün yatağa sırt üstü yatiyorum bir süre geçince hissediyorumHamilelik keyifli ama zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Başakçım çok geçmiş olsun umarım hemen geçer iyi olursunuzGünaydın minnoşlarım, dün covid pozitif olduğumu öğrendik. Hayatımın en zor günlerini yaşıyorum. Bu sabahı görebileceğime dair inancım yoktu dün gece. N’olur dikkat edin. Alıntı yapamadım hepinizden Allah razı olsun, teşekkür ederim.
Bakalım belki de yaptırmamsırf doğumda sorun olmasın diye yaptırdım aşıyı. Şimdi nasılsın? Bebek hareketleri normale döndü mü?
Rabbim şifa versin en kötü günün dün olsun bir an evvel atlat inşallah canımGünaydın minnoşlarım, dün covid pozitif olduğumu öğrendik. Hayatımın en zor günlerini yaşıyorum. Bu sabahı görebileceğime dair inancım yoktu dün gece. N’olur dikkat edin. Alıntı yapamadım hepinizden Allah razı olsun, teşekkür ederim.
Kaç zamandır genel payklaşılan ihtiyaç listesindeki şeylere baktıkça zamanla kaç tanesi çöp olacak diye düşünmüştüm, bu mesajın üstüne bir kez daha düşündüm...Kızlar bu reflü yatağı telsiz gibi aletler çok kısa süre için sonradan evde fazlalık yapıyorlar bebeğin sesini 1 aydan sonra duymamanız çok zor bazı şeyler kapitalizmin bize almazsanız çocuğunuz eksik kalır gibi dayattığı algıdan ibaret çocuğun bezden sütten kıyafetten başka çok şeye ihtiyacı da olmuyor hele o oyun halısı vs inanılmaz gereksiz
Geçen yeni anne olacak bir arkadaş oda dizmiş ilk zeka kartları diye bir şey de almış aklıma einstein hafıza kartları kullanmazdı diye bir kitap var o geldi bebeğin zeka gelişimi için bol sarılmak ve sürekli konuşmak dışında neye ihtiyacı olabilir ki zaten
Çok şükür sevindim. Küçük küçük bişeyler hissediyorum canım ama tam olarak normale döndüğü söylenemez.Döndğ döndü çok şükür hareketine uyandırdı hatta. senin normale döndü mü
Hareketi hareketsizliğinden daha iyi, en azından kafa daha rahat, karın ve rahim rahat olmasa da :)Rabbim şifa versin en kötü günün dün olsun bir an evvel atlat inşallah canım
Ben de tetanozu bugün oldum birkaç gündür sakin olan bebek çılgınca vuruyo bu sefer buna endişelendim aşı mı yaptı diye öf ya ne zormuş
Ay bu bebişler bizi paranoyak yaptı, neyse bugün de dolsun umarım normale döner. Benimki çok hareketli bir bebek değil, genelde sakin ona yoruyorum bazen sessizliğini.Amin canım sende herhalde bebek az hareket ediyor diye korkuyorsun benim minik de bazı günler beş sn durmuyor bazı günler de sadece yatıyor . Soğuk su iyi oluyor diye duymuştum birde ben çok hareketsizse o gün yatağa sırt üstü yatiyorum bir süre geçince hissediyorum
Bebekten bebeğe çok fark ediyor teyzem hamileyken karnında yara çıkmışti oğlu tam bir ay dirsegini dayamış çünkü kimildamadiAy bu bebişler bizi paranoyak yaptı, neyse bugün de dolsun umarım normale döner. Benimki çok hareketli bir bebek değil, genelde sakin ona yoruyorum bazen sessizliğini.
Amin çiçeğim teşekkür ederiz hepimize inşallahCanım iğnelerin şifa olsun size, Allah hayırlısıyla şu son ayları kolay geçirmeyi nasip etsin size.
Düğününüz de hayırlı olsun, senin için de zor yanında olmak isteyip olamamak hele. Ama nasip böyleymiş.
Gönüller bir olsun.
Geldik şimdi bekliyoruz bana da niye geldim muamelesi yapılabilir muhtemelenİyi olmuş canım dinlenince azalmıştır . Bugün tekrar NST ye bağlarlar seni kolay kolay yatış vermiyorlar . Ben acile gittiğimde kadın 38 haftalık hamileyfi suyu gelmiş nst de bebek kalp atışı ve sancı değeri aşağıda çıktığı için yatış vermedi doktor . İki cm açıklık var dedi birde
Görüntülü izledik bi güzelCanim inşallah şu günler sağ salim geçir .
Ayy demek düğünü izledin güzel olmuş . En azından biraz acilmissindir
Kuzu seni bu sancı cihazına bağladılar mı hiç?yaa inanmıcaksnz ama bnmde kasıklarım bir ağrıo ki hatta şimdi iş yerinde ara verdim baya baya sancı gibi giriyor sanırım üşüttüm.şimdi dr. a gitsem yaa yine mi sen dicek
Ben de 2 saat önce oldum tetanozu. Hareket yokRabbim şifa versin en kötü günün dün olsun bir an evvel atlat inşallah canım
Ben de tetanozu bugün oldum birkaç gündür sakin olan bebek çılgınca vuruyo bu sefer buna endişelendim aşı mı yaptı diye öf ya ne zormuş
Birine elzem ihtiyaç olan diğerine gerekmiyor işte göğüs pedi mesela sütüm azdı akmıyodu öylece kaldılar ama başkası için gerekebilir,telsiz düşünüyorum da evim büyüktü ama bebek hep seninle zaten aramadım , sling aldım taşıyamadım küçükken de içinde durmadı. Zamanı gelince bakılır yine tabi dileyen alsın büyük kalemler değil bunlar sonradan fazlalık geliyo insanaKaç zamandır genel payklaşılan ihtiyaç listesindeki şeylere baktıkça zamanla kaç tanesi çöp olacak diye düşünmüştüm, bu mesajın üstüne bir kez daha düşündüm...
Telsiz almak istiyordum gerçi evim küçük ama kapıyı açınca uyanır diye düşünceler içindeydim gene arada kaldım. Bir de pahalı olmasalar neyse de...
Çok şükür sevindim. Küçük küçük bişeyler hissediyorum canım ama tam olarak normale döndüğü söylenemez.
Ay bu bebişler bizi paranoyak yaptı, neyse bugün de dolsun umarım normale döner. Benimki çok hareketli bir bebek değil, genelde sakin ona yoruyorum bazen sessizliğini.
Sunshine seninki diğer meselelerle ilgili olabilir çiçeğim ama olabilir demişlerdi değil mi gerçi ben onun da bilimsel açıklamasını istiyorum yani neden kortizondan sonra hareket azalıyor merak ediyorum
Birine elzem ihtiyaç olan diğerine gerekmiyor işte göğüs pedi mesela sütüm azdı akmıyodu öylece kaldılar ama başkası için gerekebilir,telsiz düşünüyorum da evim büyüktü ama bebek hep seninle zaten aramadım , sling aldım taşıyamadım küçükken de içinde durmadı. Zamanı gelince bakılır yine tabi dileyen alsın büyük kalemler değil bunlar sonradan fazlalık geliyo insana
Kızlar 26. Haftamdayim son 1 haftadır ellerimde parmak aralarında çok şiddetli kaşıntı oluyor. Genelde gün içinde değil geceleri oluyor. Vücudumun da bazı yerlerinde hafif kaşıntılar var. Gebelik kolestazindan şüpheleniyoruz test verdim. Korkuyorum ve üzüldüm açıkçası. Bu durumu yaşayan var mı her kaşıntı kolestaza işaret mi ki?
Ben de bunu yazmak için girdim şimdi. Geçen gün pazarda gezerken, bugün de mutfağı toparlarken sağ kasığıma sancı girdi. Bebek de hareketlendi, çok korkuyorum. Gaz sancısı falan mı acaba? Başına gelen var mı başka?yaa inanmıcaksnz ama bnmde kasıklarım bir ağrıo ki hatta şimdi iş yerinde ara verdim baya baya sancı gibi giriyor sanırım üşüttüm.şimdi dr. a gitsem yaa yine mi sen dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?