2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bakalım belki de yaptırmam sırf doğumda sorun olmasın diye yaptırdım aşıyı. Şimdi nasılsın? Bebek hareketleri normale döndü mü?

yaa inanmıcaksnz ama bnmde kasıklarım bir ağrıo ki hatta şimdi iş yerinde ara verdim baya baya sancı gibi giriyor sanırım üşüttüm.şimdi dr. a gitsem yaa yine mi sen dicek

Hamilelik keyifli ama zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Amin canım sende herhalde bebek az hareket ediyor diye korkuyorsun benim minik de bazı günler beş sn durmuyor bazı günler de sadece yatıyor . Soğuk su iyi oluyor diye duymuştum birde ben çok hareketsizse o gün yatağa sırt üstü yatiyorum bir süre geçince hissediyorum

Başakçım çok geçmiş olsun umarım hemen geçer iyi olursunuz

Rabbim şifa versin en kötü günün dün olsun bir an evvel atlat inşallah canım

Ben de tetanozu bugün oldum birkaç gündür sakin olan bebek çılgınca vuruyo bu sefer buna endişelendim aşı mı yaptı diye öf ya ne zormuş

Kaç zamandır genel payklaşılan ihtiyaç listesindeki şeylere baktıkça zamanla kaç tanesi çöp olacak diye düşünmüştüm, bu mesajın üstüne bir kez daha düşündüm...
Telsiz almak istiyordum gerçi evim küçük ama kapıyı açınca uyanır diye düşünceler içindeydim gene arada kaldım. Bir de pahalı olmasalar neyse de...

Hareketi hareketsizliğinden daha iyi, en azından kafa daha rahat, karın ve rahim rahat olmasa da :)

Ay bu bebişler bizi paranoyak yaptı, neyse bugün de dolsun umarım normale döner. Benimki çok hareketli bir bebek değil, genelde sakin ona yoruyorum bazen sessizliğini.

Ay bu bebişler bizi paranoyak yaptı, neyse bugün de dolsun umarım normale döner. Benimki çok hareketli bir bebek değil, genelde sakin ona yoruyorum bazen sessizliğini.
Bebekten bebeğe çok fark ediyor teyzem hamileyken karnında yara çıkmışti oğlu tam bir ay dirsegini dayamış çünkü kimildamadi o yüzden çok korkmamak lazım

Amin çiçeğim teşekkür ederiz hepimize inşallah
Nasibimizde yokmuş inşallah 40 ını çıkarmaya gideriz diyoruz biz de

Geldik şimdi bekliyoruz bana da niye geldim muamelesi yapılabilir muhtemelen
Yalnız su gelmesi durumunda artık doğuma almaları gerekiyor diye biliyorum cok ilginç . Enfeksiyon riski filan da oluyor cünkü. Neyse dr lar daha iyi bilir

Canim inşallah şu günler sağ salim geçir .

Ayy demek düğünü izledin güzel olmuş . En azından biraz acilmissindir
Görüntülü izledik bi güzel
Ağla ağla helak ben
yaa inanmıcaksnz ama bnmde kasıklarım bir ağrıo ki hatta şimdi iş yerinde ara verdim baya baya sancı gibi giriyor sanırım üşüttüm.şimdi dr. a gitsem yaa yine mi sen dicek
Kuzu seni bu sancı cihazına bağladılar mı hiç?
Ben yaşadığım şeyin sancı olduğunu bu şekilde anladım. Sancı çıktıkça hissettiğim şey benim en rahat günlerimden biriydi aslında.
1 ay önce bildiğin çok şiddetli kasılmalar yaşıyormuşum meğer.
Seni bağlarlarsa hissettiklerini bi karşılaştırırsın
Bence artık kritik haftalar sansa bırakma git gitmek gerekirse.
Ben de geldim dr a bekliyorum. Niye geldin dicek muhtemelen
Ben de 2 saat önce oldum tetanozu. Hareket yok
Allah içimizi ferahlatsın çok zor

Kızlar 26. Haftamdayim son 1 haftadır ellerimde parmak aralarında çok şiddetli kaşıntı oluyor. Genelde gün içinde değil geceleri oluyor. Vücudumun da bazı yerlerinde hafif kaşıntılar var. Gebelik kolestazindan şüpheleniyoruz test verdim. Korkuyorum ve üzüldüm açıkçası. Bu durumu yaşayan var mı her kaşıntı kolestaza işaret mi ki?

Sunshine seninki diğer meselelerle ilgili olabilir çiçeğim ama olabilir demişlerdi değil mi gerçi ben onun da bilimsel açıklamasını istiyorum yani neden kortizondan sonra hareket azalıyor merak ediyorum

Birine elzem ihtiyaç olan diğerine gerekmiyor işte göğüs pedi mesela sütüm azdı akmıyodu öylece kaldılar ama başkası için gerekebilir,telsiz düşünüyorum da evim büyüktü ama bebek hep seninle zaten aramadım , sling aldım taşıyamadım küçükken de içinde durmadı. Zamanı gelince bakılır yine tabi dileyen alsın büyük kalemler değil bunlar sonradan fazlalık geliyo insana

Çok şükür sevindim. Küçük küçük bişeyler hissediyorum canım ama tam olarak normale döndüğü söylenemez.

Yarına kadar bence en geç düzelir canım. Bol bol su iç bence su içmenin faydası bebeğin sıvısı sık sık kendini yeniliyormuş ya o sayede. Ufak bi yorucu olmayan yürüyüş yap bebeğe bir kan akışı aktif gitsin

Benimkide çok aşırı hareketli bir bebek değil o yüzden hani doktorların günde 10 kez oynamasını takip edin kuralı bizde işe yaramıyor pek. Daha çok sabah uyanmada ve akşam yatarken hareket ediyor gün içerisinde ara ara kendini hatırlatıp geçiyor. Bazen gün içinde hiç hissetmediğim de oluyor

Bende bir kaç şeyi doğumdan sonraya bırakma kararı aldım. İşte bunun içinde telsiz var, bez stoğu yapacaktım onuda dene yanıl bulmaya karar verdim prime en iyisi diyolar onun bile pişik yaptığı bebekler varmış. Uyku arkadaşı internette çok övülüyor hani o bile 500-600 lira bazı bebekler beyaz gürültüden hoşlanmıyormuş internetten denerim o sesi severse alırım. Bu aralar çevremde bebek sayısı arttı hepsini gözlemliyorum valla bi bebekte işe yarayan diğer bebekte yaramıyor aynı biz yetişkinler gibi birimizin sevdiğini birisi sevmiyor. O yüzden alıp şimdiden eve yığmaya gerek yok. Soruyorum çevremdekilere ona göre listemi şekillendiriyorum. Herkesin ortak fikri evde bol bol müslin bulundur oluyor

İnşallah değildir canım. Ben hamileliğimin 7. Haftası gibi kaşıntılarım olmuştu doktorumla konustugumda o zamnalar 5. Haftasında corona geçirmiştir ona yormuştu cilde sürülen krem verdi 1 haftaya geçmişti. Ondan sonrada yaşamadım çok şükür

Ben de bunu yazmak için girdim şimdi. Geçen gün pazarda gezerken, bugün de mutfağı toparlarken sağ kasığıma sancı girdi. Bebek de hareketlendi, çok korkuyorum. Gaz sancısı falan mı acaba? Başına gelen var mı başka?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…