- 8 Ocak 2021
- 796
- 1.762
- 63
Ben yeni bi doktora gittim ahaha dedim dahiliyeye doz ayarına gideceğime yeni bi doktor görmüş olurum başarısıyla övülen biriydi gerçekten tecrübeliydi sevdim bu da 1 ay sonra başka şehirde klinik açacakmış ben yine kaldım ortada birkaç kişi önerdi ameliyatlarını beğeniyorum dedi ama ben artık sıkıldım bu işten istanbula eski doktoruma doğuma gitmek istiyorum bakalım ne yapacağımı düşünüyorum
Canım ben bebeği kontrole gittigimde şu fıtık durumu için kilosu 850 Gr di ve on iki gün geri çıkmıştı üç buçuk dört haftada tam 500 Gr almış bebeğim o yüzden kedini üzme bol bol su iç protein ağırlıklı şeylerle beslen . İnsallah sıkıntı çıkmazHerkese selam. Doktor kontrolünden geliyorum. Maalesef bebeğim 750 gram, 32 cm boyu uzuyor ama kilosu 3 hafta geriden geliyormuş. Biraz moralim bozuldu, 1 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim, çağırdı. Doktorum hareketlerimi azaltmamı ve dinlenmeli tavsiye etti. 1 hafta böyle deneyeceğim, inşallah iyi şeyler duyarım 1 haftaya. Perinatologa çok kızmıştım, sanırım onun dediğine geliyorum. Bebeğim çok az kilo alıyor.
ŞakaaaaBen hala patik giyiyorum evin içinde, söylemiş miydim :))))
üstümde gecelik ev elbisesi ayağımda patikyoksa üşütüyorum.
İnanamıyorum valla ben soyunup gezicem kimse olmasaBen hala patik giyiyorum evin içinde, söylemiş miydim :))))
üstümde gecelik ev elbisesi ayağımda patikyoksa üşütüyorum.
Canım sen nasılsın eşinle gorusebiliyor musunuz ? Yani telefondan falan sıkıntı yok defil miİnanamıyorum valla ben soyunup gezicem kimse olmasaAntalya alev kurdeşen olucaz sıcaktan
Benim cocuk doktoru komşumun dedigini soyleyeyim. 1900ü gordukten sonra tamamdir gerisini dusunmeyin dedi. Icimiz ferahlasin ilerleyen haftalarda kolaylikla alırlar insallah.Çok teşekkür ederim Güzel haberler veririm inşallah size. Genetik olarak bana benziyor sanırım akşam ilk öğrenince biraz demoralize oldum ama şimdi daha alıştım. Küçük olacağını düşünüyorum kuzumun, ben de küçük doğup dışarıda çok gelişmişim. 2.500 olduğunu görsem bir… inşallah hepimizin hikayesi hayırlı devam eder.
Hergün ıhlamur bal limon 3 bardaktan az içme meyve ye ve kitap oku dizi izle ben hamilelikle ilgili kitaplar almıştım onları okudumYa çok tatlısın dizi izledim diyor kıyamam. İnsan kendini çok çaresiz hissediyor. Dün mesajı yazdığımda birşeyim yoktu bugün aşırı halsizim ve başım ağrıyor. Netflix ve ıhlamur tedavisini mutlaka deneyeceğim
Şuan Ev ile eski doktorun arası ne kadar canım.Ben yeni bi doktora gittim ahaha dedim dahiliyeye doz ayarına gideceğime yeni bi doktor görmüş olurum başarısıyla övülen biriydi gerçekten tecrübeliydi sevdim bu da 1 ay sonra başka şehirde klinik açacakmış ben yine kaldım ortada birkaç kişi önerdi ameliyatlarını beğeniyorum dedi ama ben artık sıkıldım bu işten istanbula eski doktoruma doğuma gitmek istiyorum bakalım ne yapacağımı düşünüyorum
Şakaaaaben çorap giyemiyorum sıcaklardan heleki patik maşallah valla
Size su andaki kombinimi söyleyeyimİnanamıyorum valla ben soyunup gezicem kimse olmasaAntalya alev kurdeşen olucaz sıcaktan
Canım doktor konusunda şanssızlık yaşadın bşliyorum ama doktor işini netleştimen iyi olur. Her doktor o kadar farklı yorumlar yapıyorlar ki bence iyi bir şey değil bu kafa karışıklığına yol açıyor. Evet farklı bir görüş her konuda lazım birinin göremediğini diğeri görüyor ama ondan fazlasıda zarar. Birde zaman git gide yaklaşıyor doğum şekline vs karar verme aşamalarına gelcez güvendiğin doktor olsun
Şuan Ev ile eski doktorun arası ne kadar canım.
Benimki de hastaneden ayrılıyor bu ay sonu. Yeni klinik henüz aktif değil, doğumda hangi hastanelerle çalışacak belirsizolası bi erken doğumda napıcaz ben de ondan korkuyorum pazartesi gidince bu durumu da bi konuşacağım
Size su andaki kombinimi söyleyeyim
Üstümde crop atlet iç çamaşırsızaltımda mini şort göbeğim açıkta bacaklar zaten
Ayağımda patik varolmayınca gaz problemleri başlıyor
Yoksa genel yanma bende de var 3. Trimester yüklendi ateşler basıyor. Az önce araçtaydık arabanın klimasını son ayarda açıp bana üfletiyoruz
Bir de uyku basmaları başladı ki sormayın gitsin hep çok yorgunum
Kuzu gerekirse batmanda çevre il ilçeye bak ama yine buraya gelme benceKesinlikle artık bi karar vermem lazım şuan batmandayız istanbula gidersem annemde kalmam gerekecek ve eşim gelemeyecek ayrıca yol ve doğum masrafım çok olacak,orası da büyük gelişmiş bi yer batmanda yaparım doğumu dedim ama bu doktor sıkıntılarından yoruldum bu arada sezeryan için memur indirimiyle 4 bin fiyat verdiler burada,istanbul almış başını gitmiş
Hele doğum yaza gelse var ya baştan itibaren takibini yapan doktor tatile bile çıkabiliyor son anda çok kötü bi durum
Aynen 7500 dediler bu ay doğurursam eylüle kesin 10.000 derlerKuzu gerekirse batmanda çevre il ilçeye bak ama yine buraya gelme bence
Kız 4 bin diyorsun bizim doğum ücreti herhalde 20 bine yaklaşacak bu gidişle. Hastanede kalacağın hepi topu 2 gece en fazla aksilik olmazsa inşallah.
Yerinde olsam gerekirse 2-3 doktor randevusuna daha giderim ama hiç bu tarafa gelmem.
Bu tatil konularını da baştan konuşmak lazım
Eveeettt bugün 29+0 oldukk biz de resmen mucize şükürler olsunayy bazı arkadaşların takvimi 30.hafta olmuş bile ne güzeleşime diyorum bi 3 aylık olsa diyorduk sonra bi 20 haftalık olsa 20 oldu 30 haftaya gelsek bir şey kalmasa o da geldi neredeyse. ağustosa geldik sayılır eylül sonuna ne kaldı
Ay ben 10 a çok razıyım yaa. Doktorum suanda takip ettiğim gebelerimden klinikteki muayenelere ücret almayacağım ama doğum için ücret alacağım dedi. Onun ücreti bi de hastane ücreti ben min. 18 diyorumAynen 7500 dediler bu ay doğurursam eylüle kesin 10.000 derler
Bizim tekirdağ ama fiyatlar durmuyor muayene ücreti 290 dan 370 e çıkmışEveeettt bugün 29+0 oldukk biz de resmen mucize şükürler olsunçok az çok güzel vakitler kaldı. Bugün sadece 1 sancılı kasılmam oldu. O yüzden Keyfim çok yerinde şükürler olsun.
Geçen ilk kez gittiğim doktor ısrarla solgar kullanma iyi değil, orzax ocean magnezyum kullan diyordu dün ona başlamıştım, o mu iyi geldi anlamadım
Ay ben 10 a çok razıyım yaa. Doktorum suanda takip ettiğim gebelerimden klinikteki muayenelere ücret almayacağım ama doğum için ücret alacağım dedi. Onun ücreti bi de hastane ücreti ben min. 18 diyorumçünkü en son 15 gibi bi şeydi hastane fiyatı
Ya orda bi doktor var sanırım erson Aksu o tarafta olsam doğuma ona gidebilirdim çok pozitif biri gibi duruyorBizim tekirdağ ama fiyatlar durmuyor muayene ücreti 290 dan 370 e çıkmış
Yok canım ben 5. Haftamdan beri aynı doktora gidiyorum mükemmel bir kadın yarım saat bakar üstüne her mesajıma döner 30. Haftaya geldik değiştirmem doktorumu macera aradım bikere daha ucuz doğum ücreti diye ne hastaneyi beğendim ne doktoruYa orda bi doktor var sanırım erson Aksu o tarafta olsam doğuma ona gidebilirdim çok pozitif biri gibi duruyor
Senin doktorun kesin belli değilse Onu da bi araştır istersen fikir olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?