2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aynen canım burada öyle tayin olunca nolur görev bilinmez

Allahım yardım etsin sana bebişini sana bağışlasın inşallah canım benim

Canım dua ediyorum inşallah atlatacaksınız o kanama tamamen bitecek ve savaşçı bebeğinle birlikte kazanacaksınız

Allah yardımcınız olsun. Rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallah

Allahim yardım etsin inşallah bebeğin seninle kalsin dualarımız seninle

Allah’ın izniyle seni bırakmayacak duam seninle güzel düşün çok savaşcı bak
saolun kizlar ins. atlatacagiz bebegimle
az once dr tekrar ultrasonda bakti coksukur kese duzgun bozulma olmamis ama pihti etrafini sarmis dr 2sey olumlu kanaman azaldigi icin ve jese duzgun oldugu icin uyi ama etrafini sardigindan risk hala var istersen evde dinlen istersen.hastahanede tedaviye devam edelim dedi bugecede hastahanede kalmaya karar verdik bakalim rabbim ne yazmis nasibimizde ne var dualariniza hala ihtiyacim var kizlar

Allah yar ve yardımcınız olsun

Teşekkür ediyorum canım cevabın için, umarım bir şey olmaz ben çok stres yaptım bilmiyorum üzüntüden olmuşsa ya giderse diye daha çok üzülüyorum. Allah yardımcımız olsun
Allah yardımcınız olsun inşallah sizinle bebeğiniz

Rabbim yardımcın olsun inşallah atlatırsınız bu süreci kese bozulmadıysa sorun yok çok şükür sakın ağlama bu süreçte ağlama kanamayı tetikliyor malesef

Allah yardımcınız olsun

Soysalcım öncelikle sakin kalmaya çalış, her doktor bilinçli değil maalesef kendi doktorundan memnunsan onunla devam et. Sen her doktorun dediğine ne bakıyorsun?
Çok çok geçmiş olsun mesajını şimdi gördüm.

Ah kuzum onu ben bi kere yasadim ama reflüden, Allahim kimsenin basina vermesin cok cok kötü. O yuzden seni anlıyorum. Başka iyi gelen hic bi ilaç yok muymuş ya
Bir ilaç daha var ama genelde kullanmaya korkuyorlar ben de cesaret edemiyorum, zaten bir sürü ilaç kullanıyorum, zararı olmasa da tedirgin oluyorum bebeğim. Bu günler de geçer zaar.

Dualar seninle ve bebeğinle. Doktor bir sürü kanama alanıyla doğuran var demişti bana da. Benim de lekeler arada kırmızılar hala devam ediyor. Proluton yaptırıp bekleyeceğiz ddi.
Hastanede nasıl bir tedavi veriyorlar size.

Bir ilaç daha var ama genelde kullanmaya korkuyorlar ben de cesaret edemiyorum, zaten bir sürü ilaç kullanıyorum, zararı olmasa da tedirgin oluyorum bebeğim. Bu günler de geçer zaar.
Valla kuzum en iyisini sen bilirsin,nasıl iyi olacaksan. Ben karşıdan sonuçta senin durumunu bilebildigim kadar biseyler söylüyorum. İnşallah hemen geçer giderde rahatlarsın artik❤
Bizim de doğu görevimiz her an gelebilir, Diyarbakır yazmayı düşünüyorduk bak sen şu işe.
Hadi hepimiz Diyarbakıra gidiyoruz çıkacak mı bir de o var

Alttan görülmüştü benim.

Dün misafirkikteydim orda bu konu açıldı da herkes üstten bakılması lazım alttan bakılınca düşük ihtimali filan oluyormus diye. Korktum bende bide karın çevremde yağlıdır benim görünmeme ihtimali de olabilir o yüzden mecbur alttan bakar. Kalp atışını duydun mu bende hayırlısıyla keseyi bi görseydiim

Canım noldu sana ya bence korkma birşeyin yok gerçekten doktorlar bazen insanı bozuyor moralini. Çok şükür kanaman vs yok kalp atışını da duydun gerisi beklemek boşuna ağlayıp kendinide bebeği de strese sokma lütfen

Benim 5+2 de ultrasonda 5+0 ile karından göründü alttan hiç bakmadı bu salı doktora gidicem muayene için 6+3 olacak uygulamaya göre bakalım kalp atışı duymayı umut ediyorum

İnşallah minnoşum.

Çıkar yaa, her yazan gidiyor maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…