2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
ben biberonu bile anti kolik aldim gaz yapmasin die
Valla ben de oyle alicam gazdan cok korkuyorum. Hayir isin kotusu su bir haftadir benim de gaz sancim var bir vuruyor doguruyorum herhalde diyorum. Bebeler bu acilara tabi dayanamazlar bosuna aglamiyor yavrular o kadar. O yuzden usutmesi ihtimalini goz onune alamam sarcaz atkiyi gozune kadar mecbur

Aynen arabayla geziyorlar zaten kisin alip yuruyus yapmayiz cocuklarla gereksiz aslinda da iste heves denen sey cok fena
Benim bebenin iki hafta onceye kadar hicbir seyi yoktu bir tuluma heveslenip basladim almaya suan masallah tamamlandi sayilir. Tabi battik bu ay o ayri

Biz de biz de battık
normalde eşimle birbirimize haber vermeden alışveriş yapmayız genel davranışımız budur ama ben son bi kaç siparişimde gıkımı çıkarmadım aşırı vicdan azabı çekiyorum aldıklarımı çaktırmadan eşyaların arasına karıştırcam artık
Ayın 5 ini bekleyemedim

he oyle ekledim , en son eleyip bakiyorum
Dr. browns aldim ben ama philips avent inde var
Ya su babet coraplarina bayiliyorum alirsan guzel cikarsa haber ver de ben de alayim canim
bana babet coraplarin gelmesi en az bir ay sonrasa , abim gelirken getircek

he oyle ekledim , en son eleyip bakiyorum
Dr. browns aldim ben ama philips avent inde var

bana babet coraplarin gelmesi en az bir ay sonrasa , abim gelirken getircek
Cam mı peki kuşum
Cam olsun sağlıklı olsun diyorum bi yandan plastik kafamı kurcalıyor bi tane alıp kenara atsam kafam rahat edecek

Cam mı peki kuşum
Cam olsun sağlıklı olsun diyorum bi yandan plastik kafamı kurcalıyor bi tane alıp kenara atsam kafam rahat edecek
Plastik canm , cam 2 tane bu settekilerden daha kucuk boy alicam o kadar, agir oluyor cam , tasirken sknti zaten bir suru sey tasicaz yanimizda . Yani bilmiorm hemde yari fiyatina gore daha ucuz . sonucta ucuz plastik degil bir milyoncundan alinmadi yani

Eklentiler

• 8186B517-EFFC-4DF7-AB0A-9CC7E98E6FAD.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 66
Ay peki bunların uçları cam ile plastikler arasında değişime uygun mu ki ?
Bi de geniş ağız dar ağız mevzusu var, sanırım anne memesine geniş ağızlar daha yakın oluyormuş senin bilgin var mı ?
Öyle ya camın zaten başlı başına kendi ağrlığı var, bebeler kendi kafasına bile düşürebiliyor. Ben de cam alırsam en ufak boydan alırım en fazla.

Amerikada walmart vardı alışverişlerimizi oradan yapardık sizde de varmış hüzünlendim Güle güle kullansın bebiş bende philips avent aldım yenidoğan plastik 150 tl idi

ay o bilgi bende yok sadece emziklerden birinde anne memesine en yakin yaziyordu alirken onu oyle aldim. Zilyontane biberon basligi var vallahi yenidogan seti heralde anne memesine en yakindir diye umut ediyorum

Amerikada walmart vardı alışverişlerimizi oradan yapardık sizde de varmış hüzünlendim Güle güle kullansın bebiş bende philips avent aldım yenidoğan plastik 150 tl idi
Amerika buradan daha ucuz ama bende 2 saat araba surecek g*t yok kocam ehliyet sinavina girexek daha agustos sonunda

Mustela Turkiye de daha ucuz mesela . Muslinlerde ucuz buraya goreye .

Kizlar bir app var “Think Dirty “ diye Turkiye de calisiyor mu bilmiyorum ama bir deneyin. markalari girince icindeki kimyasa oranlarina gore 1 den 10 na kadr degerlendirmisler. Mustela mesela tehlikeli icerik olarak geciyor.

Bebek sampuani vs ararken bir facebook anne grubunda denk geldimde

Eklentiler

• 402FDD0B-BF1A-464C-9D57-8A91610BA8F3.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 68
  • 7CDDE9FA-DF8C-4F62-82F0-374A26FC0E49.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 69
uclar uygunmus canim , cam icinde plastik icinde. Biberonlarin boyutu ayniymis sadece cam yada plastik malzeme farki varmis .

bu arada ben buldum indiirmde iki tane aldim cam , genede bu setin yari fiyatinaydi . Camlar da hem set yok hemde pahali ya

Duşa girmesi de ayrı dert benim için saçlarım uzun ve ıslak saç hiç sevmiyorum Allah affetsin sırtıma dokununca bir tuhaf oluyorum
Yine de yaz dönemini bira yağmurla falan atlattık şimdi başladı o kavurucu sıcaklar bir tık şanslıyız.
Kızlar uyanık olan cevap verebilir mi parmaklarım davul oldu el parmaklarım ağrılarımı demiyorum kollarım sırtım magnezyumu ne zaman içiyorsunuz sabah akşam bu saat farkedermi?
28. Hafta civarı bacaklarımda kramplar olmaya başlayınca magnezyuma başlamıştım sabah akşam tok karnına birer tablet alıyorum ben. Ondan sonra kramplarım hiç olmadı.
-Sunshine benim tam trendyoldan corap seciyor olmam aynanda

Ben de hiçbir şey alamazsam gidip çorap alıyorum
Mustelanın içeriği hakkında çok kafa karıştırıcı bilgi var ben de içeriği iyi değil diye okudum ama dün hastaneye gittiğimde doğumdan sonra bize bir paket veriyorlarmış ve o paketteki ürünler mustelanın ürünleriymiş mesela. Kullanan çok sayıda kişi de var. Bilemedim net bilgisi olanlar yazsın

Benim cocuk doktoru komşumun dedigini soyleyeyim. 1900ü gordukten sonra tamamdir gerisini dusunmeyin dedi. Icimiz ferahlasin ilerleyen haftalarda kolaylikla alırlar insallah.
Canım mesajını şimdi gördüm çok teşekkürler inşallah şu kritik seviyeleri bir geçirsek hayırlısıyla

Ben de bir tavsiye yapayım dut, böğürtlen yiyip bolca su içmek direkt faydası var öneririm.

Canım çok teşekkürler, evet ilk başta kafamda felaket senaryoları çok ürettim gerçi 1 ayda aynı doktorun ölçümüyle bebek 150gram almış bu her ne kadar normal olmasa da, artık hayırlısı diyorum. Boyu uzamış bu da geliştiğini gösteriyor az da olsa düzenli kilo alması önemliymiş umarım toparlar. Daha topladım kendimi, pozitif düşünmek istiyorum.

Maşallah size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…