Kııızz sakın 6 çift çoraba 130 telaa verme deli misin
Bugünkü gündemim buydu biberona karar veremedim antikolik kesin ama hangi marka alsam bilemeyrumben biberonu bile anti kolik aldim gaz yapmasin die
Valla ben de oyle alicam gazdan cok korkuyorum. Hayir isin kotusu su bir haftadir benim de gaz sancim var bir vuruyor doguruyorum herhalde diyorum. Bebeler bu acilara tabi dayanamazlar bosuna aglamiyor yavrular o kadar. O yuzden usutmesi ihtimalini goz onune alamam sarcaz atkiyi gozune kadar mecburben biberonu bile anti kolik aldim gaz yapmasin die
Of astronot tulumlara ben de bayılıyorum yaaa belki şöyle cicili bicili bi tane alırım
Düşündüm düşündüm araç olmasa kesin 1-2 tane alırdım da, araba var evden çıkıp arabaya arabadan inip kapalı alana geçeriz diye çok ciddi düşünmüyorum ama bence müthiş icat monta filan gerek yok
Yazmamışım elbise konusunda benzer düşünüyoruz sonra diyorum altına külotlu çorap giydirsem sıcak tutmaz mı kiii
Ya su babet coraplarina bayiliyorum alirsan guzel cikarsa haber ver de ben de alayim canim
Biz de biz de battıkValla ben de oyle alicam gazdan cok korkuyorum. Hayir isin kotusu su bir haftadir benim de gaz sancim var bir vuruyor doguruyorum herhalde diyorum. Bebeler bu acilara tabi dayanamazlar bosuna aglamiyor yavrular o kadar. O yuzden usutmesi ihtimalini goz onune alamam sarcaz atkiyi gozune kadar mecbur
Aynen arabayla geziyorlar zaten kisin alip yuruyus yapmayiz cocuklarla gereksiz aslinda da iste heves denen sey cok fena
Benim bebenin iki hafta onceye kadar hicbir seyi yoktu bir tuluma heveslenip basladim almaya suan masallah tamamlandi sayilir. Tabi battik bu ay o ayri
he oyle ekledim , en son eleyip bakiyorumKııızz sakın 6 çift çoraba 130 telaa verme deli misine bebekten benzer 6 lı corabı 10-15 tl ye alabiliyorsun hadi taş çatlasın 30 olsun çorap altıüstğ
Bugünkü gündemim buydu biberona karar veremedim antikolik kesin ama hangi marka alsam bilemeyrum
bana babet coraplarin gelmesi en az bir ay sonrasa , abim gelirken getircekYa su babet coraplarina bayiliyorum alirsan guzel cikarsa haber ver de ben de alayim canim
Cam mı peki kuşumhe oyle ekledim , en son eleyip bakiyorum
Dr. browns aldim ben ama philips avent inde var
bana babet coraplarin gelmesi en az bir ay sonrasa , abim gelirken getircek
Plastik canm , cam 2 tane bu settekilerden daha kucuk boy alicam o kadar, agir oluyor cam , tasirken sknti zaten bir suru sey tasicaz yanimizda . Yani bilmiorm hemde yari fiyatina gore daha ucuz . sonucta ucuz plastik degil bir milyoncundan alinmadi yaniCam mı peki kuşum
Cam olsun sağlıklı olsun diyorum bi yandan plastik kafamı kurcalıyor bi tane alıp kenara atsam kafam rahat edecek
Ay peki bunların uçları cam ile plastikler arasında değişime uygun mu ki ?Plastik canm , cam 2 tane bu settekilerden daha kucuk boy alicam o kadar, agir oluyor cam , tasirken sknti zaten bir suru sey tasicaz yanimizda . Yani bilmiorm hemde yari fiyatina gore daha ucuz . sonucta ucuz plastik degil bir milyoncundan alinmadi yani
Amerikada walmart vardı alışverişlerimizi oradan yapardık sizde de varmış hüzünlendimPlastik canm , cam 2 tane bu settekilerden daha kucuk boy alicam o kadar, agir oluyor cam , tasirken sknti zaten bir suru sey tasicaz yanimizda . Yani bilmiorm hemde yari fiyatina gore daha ucuz . sonucta ucuz plastik degil bir milyoncundan alinmadi yani
Ben artık net olarak ağlanacak halimize gülüyorumAmerikada walmart vardı alışverişlerimizi oradan yapardık sizde de varmış hüzünlendimGüle güle kullansın bebiş bende philips avent aldım yenidoğan plastik 150 tl idi
Sorma birde kaç ay önceydi şimdi bilemiyorum yüzde kaç artmıştırBen artık net olarak ağlanacak halimize gülüyorum
ay o bilgi bende yokAy peki bunların uçları cam ile plastikler arasında değişime uygun mu ki ?
Bi de geniş ağız dar ağız mevzusu var, sanırım anne memesine geniş ağızlar daha yakın oluyormuş senin bilgin var mı ?
Öyle ya camın zaten başlı başına kendi ağrlığı var, bebeler kendi kafasına bile düşürebiliyor. Ben de cam alırsam en ufak boydan alırım en fazla.
Amerika buradan daha ucuz ama bende 2 saat araba surecek g*t yokAmerikada walmart vardı alışverişlerimizi oradan yapardık sizde de varmış hüzünlendimGüle güle kullansın bebiş bende philips avent aldım yenidoğan plastik 150 tl idi
uclar uygunmus canim , cam icinde plastik icinde. Biberonlarin boyutu ayniymis sadece cam yada plastik malzeme farki varmis .Ay peki bunların uçları cam ile plastikler arasında değişime uygun mu ki ?
Bi de geniş ağız dar ağız mevzusu var, sanırım anne memesine geniş ağızlar daha yakın oluyormuş senin bilgin var mı ?
Öyle ya camın zaten başlı başına kendi ağrlığı var, bebeler kendi kafasına bile düşürebiliyor. Ben de cam alırsam en ufak boydan alırım en fazla.
Duşa girmesi de ayrı dert benim için saçlarım uzun ve ıslak saç hiç sevmiyorum Allah affetsin sırtıma dokununca bir tuhaf oluyorumSabah duşu ayrı, gece duşu ayrı birde evden dışarıya çıkarken duş almak ayrııresmen yıkanmaktan tiksinmek tabiri varsa şuanda onu yaşıyorum dışarıya çıkıyorsam 3 kez evdeysen 2 kez duşa giriyorum birde kendime tuhaf kokuyorum eşime diyorum bak ben temiz kokmuyorum kendimden tiksiniyorum resmen sen söyle eğer kötü kokuyorsam diye oda yok kötü koku diyor ama millet yemekten kocasından tiksinir ben kendimden tiksindim resmen atsam atamam satmam satamam
28. Hafta civarı bacaklarımda kramplar olmaya başlayınca magnezyuma başlamıştım sabah akşam tok karnına birer tablet alıyorum ben. Ondan sonra kramplarım hiç olmadı.Kızlar uyanık olan cevap verebilir mi parmaklarım davul oldu el parmaklarım ağrılarımı demiyorum kollarım sırtım magnezyumu ne zaman içiyorsunuz sabah akşam bu saat farkedermi?
Ben de hiçbir şey alamazsam gidip çorap alıyorumKizlar bir app var “Think Dirty “ diye Turkiye de calisiyor mu bilmiyorum ama bir deneyin. markalari girince icindeki kimyasa oranlarina gore 1 den 10 na kadr degerlendirmisler. Mustela mesela tehlikeli icerik olarak geciyor.
Bebek sampuani vs ararken bir facebook anne grubunda denk geldimde
Canım mesajını şimdi gördüm çok teşekkürler inşallahBenim cocuk doktoru komşumun dedigini soyleyeyim. 1900ü gordukten sonra tamamdir gerisini dusunmeyin dedi. Icimiz ferahlasin ilerleyen haftalarda kolaylikla alırlar insallah.
Ben de bir tavsiye yapayım dut, böğürtlen yiyip bolca su içmekGenel bir tavsiye birakayim kizlar. Her gün zeytinyagi içelim icirelimçünkü bir kabizlik durumu yaşadım bir hafta önce aman kimseye vermesin Allah, ben daha once kabiz olmamışım öyle soyluyorum. Neredeyse acile gidecektik öyle böyle degil, az su ictim galiba corba da yapmamistim birkac gun heralde ondan. Simdi korkuma zeytinyagi iciyorum her gün. Sizin de başınıza gelsin istemem
Canım çok teşekkürler, evet ilk başta kafamda felaket senaryoları çok ürettim gerçi 1 ayda aynı doktorun ölçümüyle bebek 150gram almış bu her ne kadar normal olmasa da, artık hayırlısı diyorum. Boyu uzamış bu da geliştiğini gösteriyor az da olsa düzenli kilo alması önemliymiş umarım toparlar. Daha topladım kendimi, pozitif düşünmek istiyorum.Hayyal canım birde iki doktor yüz Gr farklı olcmus dedin değil mi? Bak ben bir doktara gittim geçen kanamada 30+5 dedi bebeğe bir gün sonra gittiğim doktor 29+4 dedi anlayacağın bu ölçümler tamamen doktorlarla ilgili . On gün geri olan bebek yukarda yazdığım gibi günüyle uyumlu çıktı bu sefer.
Kuzenim Almanya da ki onların cihazları çok daha iyidir iki yıl önce erken doğum yaptı . Doğuma girmeden bebek 2500 Gr dogacak dediler bebek bir geldi 3500 Gr anlayacagin kendini sürekli üzme strese de sokma. Cihazlar kesinlikle yanıltıcı oluyor . Sen dinlenmene yemene bak . Benimle aynı zamanlarda hamile kalan kuzenime gelişim geriliği riski var demişlerdi şimdi gitti en son uyumlu çıktı günüyle cidden canini sıkma kuzun
Maşallah sizeCanım ben bebeği kontrole gittigimde şu fıtık durumu için kilosu 850 Gr di ve on iki gün geri çıkmıştı üç buçuk dört haftada tam 500 Gr almış bebeğim o yüzden kedini üzme bol bol su iç protein ağırlıklı şeylerle beslen . İnsallah sıkıntı çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?