2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hemşireye yoktu ki nst bitti bekledim kimse yok sonra kalktım koridorda çıktım yine kimse yok en son bı sekreter galiba o geldi başka bir hasta daha geldi doktor öyle geldi direk parol icebilirsin ağrın olutsa dedi diğer hastaya gitti

Hemşireye yoktu ki nst bitti bekledim kimse yok sonra kalktım koridorda çıktım yine kimse yok en son bı sekreter galiba o geldi başka bir hasta daha geldi doktor öyle geldi direk parol icebilirsin ağrın olutsa dedi diğer hastaya

Kizlar mesela kac tane tulum kac tane zibin almayi dusunuyorsunuz?
Bende 5 tane yenidogan zibin
5-6 tane de 3-6 ay zibin var

4 tane de tulum 2 si yenidogan 2 si 3-6 ay
Bir de 10 lu hastane cikislarindan almayi dusunuyorum.

Az mi bunlar?

Az once instagramda bir kadin gordum bebegi dogmadan bir dolap dizmis aman Allahim benim o kadar ayakkabim yok

Bugun gozume her seyi tamam gorundu daha bir sey almiycam dedim ama o kadini gorunce acaba az mi oldum. Sizin aklinizdaki sayilar neler

E bebekte uygun olandan aldım. Bebedor marka. Zaten nemlendikce değiştirmek gerekiyor. Wee baby de kullanmistim ilk gebeliğim de.

O markayı kullanan memnun değilmiş ya pamuk pamuk oluyor dediler diye sipariş vermedim
[/QUOTE]

Zaten nemlendiginde atılıyor. Gün içinde birden fazla bile değiştirileceği zamanlar olabiliyor. Ben pek araştırmadım.

Kuzuuuu güle güle kullanın ben de diyorum nerde bizim kız alışverişe düşmüş meğer
Evet büyük evladı önden alınan şapkayı denemiş bakıyorum da
3-5 eksigim kaldi onlari kovaliyorum simdi indirim bisi varmi diye
Zibinlari 10-15 tamamla derim ben , gunde bir kac kez ust degistiyorlar. hergun camasir yikama sansin olmayabilir ilk etapta.

ayakkabi giymiyorlarki nerdeyse bir yasina kdr neden boyle abartiyorlar anlamiyorum

Bende önümüzdeki ay kıyafet alışverişi yapıcam çok lazım bilgi
E bebek bekliyorum indiirimi yok sanırım yakında ama duyarsak haberleşelim

Of kötü yaaa
Bırak ben daha iyi teşhis koyarım sen süt yoğurt tüketimini arttır
Bol su iç
Bu tip kasılmalar içinse magnezyum alıyorsun kendi doktorundan öneri alabilirsin bunun için.
Durduk yere niye parol içesin ki hamile olduğundan haberi var mıydı diyormuşum
Şom ağzımı açmayayım ama gebeliğin başından beri 2 kere filan içtim parolu şahsen
Yenidoğan bedeninden direkt 3-6 aya zıpladıysan araya 3 ay bedeninden sıkıştırman gerekecek öncelikle haberin olsun

Sana gelen güncelleme geçen bana da geldiyenidoğan bedende kıyafetimiz olmadığı için apar topar ekleme yapma telaşına düştüm
toplam 5 takım kadar yenidoğandan olacak.
Yenidoğan Zıbınım yok 0-3 ler yeterli diye o da toplam 8-10 tane uzun kısa kol karışık.
Yenidoğan Bi kaç tulum var 3 ay baya tulumumuz var.
Taze bebe büyüten arkadaşımla konuştum yenidoğan takım almamıştım yetmedi 4-5 takımın olsun muhakkak ilk ay çok bol geliyor 3 ay takımlar dedi. Onun bebesi 3 kg doğdu tabi. Benimki de muhtemelen 3 buçuğu görmez o yüzden ben de bu şekilde devam edicem. Artık kıyafetleri Sık yıkarız diye düşündüm.

3.5 kg ı aşacak bebe için yenidoğan ihtiyacı cok olmaz muhtemelen.

Günde 2 tur kıyafet değiştirsen 3. Gün çamaşır yıkasan kafadan min 4-5 takım kıyafet lazım. Zıbın haliyle daha çok lazım. Buna göre hareket et bence

Ya zibinlari e bebekten aldim 6 al 5 ode vardi. Yenidogandan sonra direkt 3-6 aya geciyordu. Ben de herhalde yenidogan yazdiklari 0-3 ay diye dusundum. Ama her halukarda biraz daha ekleme yapmam lazim sanirim baska bir yerden 5 tane 0-3 ay alirim garanti olur.

Tabi bilemiyoruz bebis nasil dogar zayif sisman falan ama ben hic sevmem cocuklarin kiyafet icinde kaybolmasini o yuzden ayina gore giydirmek istiyorum.

Valla ayakkabi ben de aldim bi tane ayakkabi degil de patik diyelim. Aldiktan sonra dusundum bu cocuk bunu nerede giyecek diye ama gaza gelmis bulundum bir kere

Uzun kollu aldin mi canim sen zibin? Gerci kanada zaten soguktur da burada da ekim gibi havalar serinlemeye baslar diye dusunuyorum ama iclerine giyiyorlar ya emin de olamadim.

Aynen gayet mantıklı ekleme yapman
Ben 5 tane uzun kollu zıbın aldım akşamları gerekirse üstüne sadece uzun zıbın geçiririm altına da bi kaç tek alt satılıyor yA onlardan aldım. Hem erken dönemde üşüyorlar hem de ekim ayı akşamları bebeler için serin olabilir diye bu şekil düşündüm.
Ben de çok bol bol giydirmek istemiyorum
Zaten bedene karar veremesen bile en olmadı doğum sonrası alınır eve sipariş versen gelmesi 48 saat sürmüyor çoğu zaman

bende bir tane fotograf cekilmek icin aldim ayakkabi ama bir tane yani

bana arkadasim verdi canm baya bisi , yikadim ama daha sayamadim baya bir camasir sepeti uzun kisa karisik zibin var .

Evler sicak oluyor burada cocuklar genelde kisa kollu zibin alet corapsiz takiliyorlar atesliler masallah . Disarisi icinde zibin ustune uzun kollu bir sweatshirt, kalin bir mont yetiyor. Ben guney kisimdayim o yuzden kuzey kadar soguk degil. eksi dereceleri bile 3-5 gun goruyoruz biz

Ya ben de cocuk sicaga alismasin istiyorum bu kuzey ulkelerinin genetiginden mi ne usumuyorlar bizimkileri lahana gibi giydiriyoruz yine de ruzgar esince hasta oluyor gerci bizde cocugum olacak dediginde ilk gelen hediye yelek bizim cocuklar nasil alissin soguga

Aynen aslinda cok da onceden her seyi olsun diye ugrasmaya gerek yok da iste heves ediyoruz

Aynen aslinda cok da onceden her seyi olsun diye ugrasmaya gerek yok da iste heves ediyoruz
Aynen ben de bebe elbiselerine heves ettim ama şöyle bi beğenip alamadım. Açık saçık olsa çocuk üşür mü filan bi ton sey dolanıyor kafamda
doğumdan sonra artık hediye gelmezse sipariş vericem

Aynen ben de bebe elbiselerine heves ettim ama şöyle bi beğenip alamadım. Açık saçık olsa çocuk üşür mü filan bi ton sey dolanıyor kafamda
doğumdan sonra artık hediye gelmezse sipariş vericem
elbiseye benim de cok hevesim var da bir dahaki yaza alayim diyorum ilk 6 ay tulum forever
Zaten bizimkilerin kirki cikana kadar neredeyse aralik geliyor illa ki usurler elbiseyle yazi bekleyecekler mecbur.

Bir de astronot montlara cok hevesim var benim. Biliyorum alsam hepi topu 2-3 kere giyecek ama dogumdan sonra alicam bir tane koydum kafaya

Of astronot tulumlara ben de bayılıyorum yaaa belki şöyle cicili bicili bi tane alırım
Düşündüm düşündüm araç olmasa kesin 1-2 tane alırdım da, araba var evden çıkıp arabaya arabadan inip kapalı alana geçeriz diye çok ciddi düşünmüyorum ama bence müthiş icat monta filan gerek yok

Yazmamışım elbise konusunda benzer düşünüyoruz sonra diyorum altına külotlu çorap giydirsem sıcak tutmaz mı kiii

Alisiyorlar ya genetik degil.
Bak gecen benim esim kendi soyledi, 6 sene biticek geleli diyor ki “ ilk geldigimde insanlar soguk havada sortla nasil geziyor diyordum, simdi kendim soguk havada sort giyiyorum “diye .

Bende mesela zibin fln giyerdim icime o derece usurdum. simdi montun altina bir t shirt yada ince lcw yada defacto kazaklarindan yetiyor.

Ben hatirliyorumda kucukken annem gozlerimize kadr atki fln sarardi burda nerdee , minank bebekler sogukta corapsiz eldivensiz yanaklari soguktan kizarmis fln

Biz böyle konuştukça ben benim bebeyi pişircem herhalde öyle görünüyor ama napim kendim çabuk üşütürüm babası da öyle
el kadar bebem gaz sancısı çeksin istemiyorum korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…