canısı çok maliyetli bi şey değil zaten alırsan da evde durmuş olur ihtiyaç anında sorun ne anlaman açısından iyi olabilir.Şeker bakmak için ölçme aleti almadım ben, almam gerekir mi acaba? Yalnız ateş ölçmek gibi bir gaflet yaptım. 37.1 çıktı. Yüksek mi sence
efsane kombin ya ani zil çalmalarına karşı kötü oluyo sadeceE bu kombin sınav dönemi depresyon topuzu, dizi çıkmış pijama, uzun telek kombisini sollar yalnız
göğüs ucu kremlerini içerik olarak çok araştırmadım canım o yüzden bi şey diyemiyorum bilgim yok :)Bir de lansinohun bildigimiz mor tup olan krem harici organik meme ucu kremi de varmis normal yuvarlak krem kutusunda. Acaba o nasil bilginiz var mi?
ekliyorum listeyeTabii ki.
Yaş 31
SAT 19 ocak
Beklemen doğum 27 ekim
2. Çocuk
Kız
İsmi : Kumsal Ece
Ankara
allah hepsine yuvalarına sağ salim dönmeyi nasip etsin canım benim.Kaldıkları yerde çekmiyor canım mesaiye çıkınca veya dışarı çıkınca görüşebiliyoruz gözüm kulağım televizyonda işte onlar kuzey ırakta değiller ama oradan çok şehit geliyor bu sıra Allah kimseye yaşatmasın diyorum
off sizin oraları tahmin edemiyorum çiçeğim yanayuuurdurrrKıyamamm bende ateş basması hep vardı 18 derecede çalıştırıyoruz gece gündüz dışarı çıkınca tansiyonum düşüyor mide bulantısı koku hassasiyeti yeniden moda oldu10 güne de işe başlayacağım Allah hayır etsin
ya minnoş musunuz acaba hep birlikte güzelizHoşgeldin canım bizim grup çok havalıdışarıdan takip edenimiz çok maşallah herkes çok uyumlu kurucumuz çok tatliş -Sunshine
rica ediyorum ama uzaktan takip etmeyelim bol bol yazışalım minnoş burunların fotoğraflarını bırakalımAyy evet öyle duruyo biraz okudum süper enerjiler varr :)
Ben bir defa göğüs ucu kremi kullandım lenosish di sanırım pedlere pek ihtiyacım olmadı gümüş kapak da kullanmadım şu anda kremi bile gerekirse doğumdan sonra almayı düşünüyorum belki göğüs pedi alirimKızlarrrr beni görünnnn deneyiminize ihtiyacım varrrr
Gözünüz Aydın olsunCanlarim sizinle de paylasmak istedim bir aile gibi olduk burada kac aydir acisiyle tatlisiyla TEYZE OLDUMbu gun ablam dogum yapti allahin izniyle darisi hepimizin basina insallah
Of napıcaz bilmiyorum yavaştan ödem de başlayacak gibi hissediyorum allah yardımcımız olsun-Sunshine inanılmaz sıcak bugün çok yorulmuştum uyumuş kalmışım sıcağa uyandım resmen.
Zaten +5 hissediyoruz bu dönem
İlk gebeliğimde doğuma çok az kala göğüs kremi kullanmaya başladım ve çok şükür hiç yara olmadı.gogus pedi de çok işe yarıyor , bugün alisveris yaptım biraz göğüs pedimi hemen aldım. Gümüş kapak hiç kullanmadım canım bir fikrim yok.Kızlarrrr beni görünnnn deneyiminize ihtiyacım varrrr
Göğüs pedi hangi marka alıyorsunuz acaba ?İlk gebeliğimde doğuma çok az kala göğüs kremi kullanmaya başladım ve çok şükür hiç yara olmadı.gogus pedi de çok işe yarıyor , bugün alisveris yaptım biraz göğüs pedimi hemen aldım. Gümüş kapak hiç kullanmadım canım bir fikrim yok.
Darisi hepimizin basina insallah kuzumGözünüz Aydın olsun
sağlıklı ve vakitlicedir inşallah
Vakitli canim vakitli hatta 3 gun gecikmelipaşamiz bir turlu gelmek istemedi nedense
Haftana gore normal kuzum korkma yalanci kasilmayla tanismissin rabbim esirgesin 39 40 haftalari gorursun insallahKızlar bende bir şey sormak istiyorum pazartesi kısmetse tam 30 hafta olacaz. Bugün sancım vardi çok çok aşırı değildi ama gecmeyince devletin acilene gittik. İlk normal utrasyonla baktılar sonra alttan baktılar en sonda nst ye bağladılar. Fakat hiç bir şey demediler. Doktor sadece çok ağrın olursa parol iç dedi. İşin komik kısmı nst kağıdına bile bakmadı bunu söyledi. Ama benim baktığım kadarıyla sancı çok az gözüküyor 5 ler de 10 karda fakat 3 kez de 40 Lara çıkmışti bu normal mi acaba
Amin inşallah hepimiz zamanında alalım kucağımıza sağlıkla insallahhhHaftana gore normal kuzum korkma yalanci kasilmayla tanismissin rabbim esirgesin 39 40 haftalari gorursun insallah
Kızlar bugün hiç iyi değilim. Tabsiyonum düşük i, yataktan kalktığım an başım dönüyor, midem bulanıyor. Evin en serin odasındayım. Tuzlu ayran da işe yaramadı. İlk kez böyle halsizim. Size de ara sıra oluyor mu? Kulaklarımda ve başımda tık tık damar atıyor
Hayırlıı olsun sağlıkla büyütmek nasip olsuun ablanaaCanlarim sizinle de paylasmak istedim bir aile gibi olduk burada kac aydir acisiyle tatlisiyla TEYZE OLDUMbu gun ablam dogum yapti allahin izniyle darisi hepimizin basina insallah
-Sunshine inanılmaz sıcak bugün çok yorulmuştum uyumuş kalmışım sıcağa uyandım resmen.
Zaten +5 hissediyoruz bu dönem
E bebekte uygun olandan aldım. Bebedor marka. Zaten nemlendikce değiştirmek gerekiyor. Wee baby de kullanmistim ilk gebeliğim de.[QUOTE="anurkoc, post: 72289998, member: 1062389"
Göğüs pedi hangi marka alıyorsunuz acaba ?
Geçmiş olsun Yalancı kasılmalardır muhtemelenKızlar bende bir şey sormak istiyorum pazartesi kısmetse tam 30 hafta olacaz. Bugün sancım vardi çok çok aşırı değildi ama gecmeyince devletin acilene gittik. İlk normal utrasyonla baktılar sonra alttan baktılar en sonda nst ye bağladılar. Fakat hiç bir şey demediler. Doktor sadece çok ağrın olursa parol iç dedi. İşin komik kısmı nst kağıdına bile bakmadı bunu söyledi. Ama benim baktığım kadarıyla sancı çok az gözüküyor 5 ler de 10 karda fakat 3 kez de 40 Lara çıkmışti bu normal mi acaba
Kuzuuuu güle güle kullanın ben de diyorum nerde bizim kızAy ben son iki gundur magazalarda ki indirimleri kovaliyordum o yuzden pekde aktif olamadm.
Bebek arabasini aldirdim arkadasima haftaya gelicek. Ona uygun araba puset adaptoru ve diger malzemeleri aldim. Gitmisken bir muslin , eldiven sapka fln da dayanamayip aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?