2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Şeker bakmak için ölçme aleti almadım ben, almam gerekir mi acaba? Yalnız ateş ölçmek gibi bir gaflet yaptım. 37.1 çıktı. Yüksek mi sence
canısı çok maliyetli bi şey değil zaten alırsan da evde durmuş olur ihtiyaç anında sorun ne anlaman açısından iyi olabilir.
yani sadece tansiyon değildir belki diye sormak istedim.
evde bayılacak gibi olduğum bi gün tansiyon düştü sandım, ölçtüm normaldi. sonra bi şekere bakayım demiştim 40 larda çıkınca şok oldum meğer sorunum ne anlamamışım.

ama 3. trimesterda biraz daha bu tip sorunlar meydana cıkmaya başlıyor sanırım tansiyondur vs. sıcaklar da malum zaten.
ateş konusunu pek bilmiyorum bildiğim tek şey alından ölçülen ile koltuk altı ölçümleri farklılık gösterebiliyor ayrı değerlendirmek lazım :))
ama genel olarak 37.5 sonrası dikkat etmek gerekebilir sanırım.
E bu kombin sınav dönemi depresyon topuzu, dizi çıkmış pijama, uzun telek kombisini sollar yalnız
efsane kombin ya ani zil çalmalarına karşı kötü oluyo sadece
anam ne bu sıcak lalalacım yanıyo bi kaç gündür bizim buralar
Bir de lansinohun bildigimiz mor tup olan krem harici organik meme ucu kremi de varmis normal yuvarlak krem kutusunda. Acaba o nasil bilginiz var mi?
göğüs ucu kremlerini içerik olarak çok araştırmadım canım o yüzden bi şey diyemiyorum bilgim yok :)
Tabii ki.
Yaş 31
SAT 19 ocak
Beklemen doğum 27 ekim
2. Çocuk
Kız
İsmi : Kumsal Ece
Ankara
ekliyorum listeye
allah hepsine yuvalarına sağ salim dönmeyi nasip etsin canım benim.
off sizin oraları tahmin edemiyorum çiçeğim yanayuuurdurrr yıllar önce haziran sonu bi zaman diliminde tatile gelmiştim bi daha o aylarda hayatta gelmem eylül sonu güzel oluyor oralar :
Hoşgeldin canım bizim grup çok havalı dışarıdan takip edenimiz çok maşallah herkes çok uyumlu kurucumuz çok tatliş -Sunshine
ya minnoş musunuz acaba hep birlikte güzeliz
Ayy evet öyle duruyo biraz okudum süper enerjiler varr :)
rica ediyorum ama uzaktan takip etmeyelim bol bol yazışalım minnoş burunların fotoğraflarını bırakalım

normalde cumartesileri göbek şov günümüzdür ama bu ara enerjilerimiz düştü:) bugün paylaşım gelmedi
yarın yükseltiriz belki

Canlarim sizinle de paylasmak istedim bir aile gibi olduk burada kac aydir acisiyle tatlisiyla TEYZE OLDUM bu gun ablam dogum yapti allahin izniyle darisi hepimizin basina insallah
Gözünüz Aydın olsun
sağlıklı ve vakitlicedir inşallah
-Sunshine inanılmaz sıcak bugün çok yorulmuştum uyumuş kalmışım sıcağa uyandım resmen.
Zaten +5 hissediyoruz bu dönem
Of napıcaz bilmiyorum yavaştan ödem de başlayacak gibi hissediyorum allah yardımcımız olsun

Kızlarrrr beni görünnnn deneyiminize ihtiyacım varrrr
İlk gebeliğimde doğuma çok az kala göğüs kremi kullanmaya başladım ve çok şükür hiç yara olmadı.gogus pedi de çok işe yarıyor , bugün alisveris yaptım biraz göğüs pedimi hemen aldım. Gümüş kapak hiç kullanmadım canım bir fikrim yok.

Göğüs pedi hangi marka alıyorsunuz acaba ?

Kızlar bende bir şey sormak istiyorum pazartesi kısmetse tam 30 hafta olacaz. Bugün sancım vardi çok çok aşırı değildi ama gecmeyince devletin acilene gittik. İlk normal utrasyonla baktılar sonra alttan baktılar en sonda nst ye bağladılar. Fakat hiç bir şey demediler. Doktor sadece çok ağrın olursa parol iç dedi. İşin komik kısmı nst kağıdına bile bakmadı bunu söyledi. Ama benim baktığım kadarıyla sancı çok az gözüküyor 5 ler de 10 karda fakat 3 kez de 40 Lara çıkmışti bu normal mi acaba

Haftana gore normal kuzum korkma yalanci kasilmayla tanismissin rabbim esirgesin 39 40 haftalari gorursun insallah

[QUOTE="anurkoc, post: 72289998, member: 1062389"
[/QUOTE]
E bebekte uygun olandan aldım. Bebedor marka. Zaten nemlendikce değiştirmek gerekiyor. Wee baby de kullanmistim ilk gebeliğim de.

Ay ben son iki gundur magazalarda ki indirimleri kovaliyordum o yuzden pekde aktif olamadm.
Bebek arabasini aldirdim arkadasima haftaya gelicek. Ona uygun araba puset adaptoru ve diger malzemeleri aldim. Gitmisken bir muslin , eldiven sapka fln da dayanamayip aldim

Eklentiler

• C1ECD1F7-2142-498F-9B04-28C0BB9FB692.webp
    82,1 KB · Görüntüleme: 78
  • 857B8A37-3A8C-4FA3-A9C4-6A9B8FB81F8E.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 74

O dediğin benim şekerim yükseldiğinde oluyor canım şekerini ölçeceğin cihaz varsa o ara ölçsene hemen

-Sunshine inanılmaz sıcak bugün çok yorulmuştum uyumuş kalmışım sıcağa uyandım resmen.
Zaten +5 hissediyoruz bu dönem

Sabah duşu ayrı, gece duşu ayrı birde evden dışarıya çıkarken duş almak ayrıı resmen yıkanmaktan tiksinmek tabiri varsa şuanda onu yaşıyorum dışarıya çıkıyorsam 3 kez evdeysen 2 kez duşa giriyorum birde kendime tuhaf kokuyorum eşime diyorum bak ben temiz kokmuyorum kendimden tiksiniyorum resmen sen söyle eğer kötü kokuyorsam diye oda yok kötü koku diyor ama millet yemekten kocasından tiksinir ben kendimden tiksindim resmen atsam atamam satmam satamam

[QUOTE="anurkoc, post: 72289998, member: 1062389"
E bebekte uygun olandan aldım. Bebedor marka. Zaten nemlendikce değiştirmek gerekiyor. Wee baby de kullanmistim ilk gebeliğim de.
[/QUOTE]

O markayı kullanan memnun değilmiş ya pamuk pamuk oluyor dediler diye sipariş vermedim

Geçmiş olsun Yalancı kasılmalardır muhtemelen
Ciddi kasılmalar olsa müdehale etmeden bırakmazlardı.
Sizde nasıldı bilmiyorum ama ben gittiğimde doktor hiç muayene etmedi ultrason da bakılmayınca. hemşireler doktora özet geçiyorlardı. en son doktoru gördüm denk geldi o da. Kendisi süreçten haberdardı ama ekstra herhangi bi şeyi incelemedi bile.
Bol su için çok rahatsız ediyorsa magnezyum da şart
Kuzuuuu güle güle kullanın ben de diyorum nerde bizim kız alışverişe düşmüş meğer
Evet büyük evladı önden alınan şapkayı denemiş bakıyorum da

Kızlar uyanık olan cevap verebilir mi parmaklarım davul oldu el parmaklarım ağrılarımı demiyorum kollarım sırtım magnezyumu ne zaman içiyorsunuz sabah akşam bu saat farkedermi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…