cnm yrn dr cıkışı muhakak yaz, merakta bırakma inşallah iyi hbrler le gelırsinİyi geceler
İştahta dalgalanma bende de çok fazla var.habire acıkıyorum sanki yememiş gibi şekerim düşüyor
Şifa olsun canım benim
İnşallah tekte tutarlar da bi de biberon aramakla uğraşmayız
Kızlar valla ben kocaman sucoderm aldım herkes çok memnun temiz içerik arıyorsanız suyla pamukla temizliceksiniz bu çocuğu kaç ay korucaksınız temiz içerik mi kaldı bukadar incelemeyin ona bakarsanız biberonda cam hariç asla önermiyorlar en çok bakteri üreten şey biberon cam olmazsa o yüzden her söylenene yazılana bakmadan devam mustela milyonlarca insan kullanıyor herkese iyi gelen var kötü gelen var
Burada çok güzel bir sinerji var ve herkes doğrusuyla yanlışıyla fikir alışverişinde bulunuyor amenna; ama Kimse kimseye bu tonda ‘’ bu çocuğu kaç ay koruyacaksınız ‘’ şeklinde bir çıkışta bulunmamalı.Kızlar valla ben kocaman sucoderm aldım herkes çok memnun temiz içerik arıyorsanız suyla pamukla temizliceksiniz bu çocuğu kaç ay korucaksınız temiz içerik mi kaldı bukadar incelemeyin ona bakarsanız biberonda cam hariç asla önermiyorlar en çok bakteri üreten şey biberon cam olmazsa o yüzden her söylenene yazılana bakmadan devam mustela milyonlarca insan kullanıyor herkese iyi gelen var kötü gelen var
Günaydın çiçeğimGunaydin guzel anneler
Bugun nasilsiniz ?
Gunaydiin. Bugun catlagiz :) sabah aynada bir baktim yaglanirken gobek deligimin ustunde kirmizi minik bir serit var sanirim kendisi catlak :)Gunaydin guzel anneler
Bugun nasilsiniz ?
Ohh bugun gezmelerdesinizGünaydın çiçeğim
Hazırlandım eşimle işe gidiyorum, öğlen doktor randevusuna gideceğiz
Sen nasılsın bakalım
bende son iki gundur gobekte kasinti baslanti, benide yeni catlaklar bekliyorGunaydiin. Bugun catlagiz :) sabah aynada bir baktim yaglanirken gobek deligimin ustunde kirmizi minik bir serit var sanirim kendisi catlak :)
Neyse biz her halimizle guzeliz ve bunlar bebegimizin vucudumuza biraktigi hatiralar
Günaydın ben çok iyiyim pilatesten çıktımGunaydin guzel anneler
Bugun nasilsiniz ?
ayyyy benim cildim de gerim gerim gerildi. sanırım çatlamam çok yakın. :)))Gunaydiin. Bugun catlagiz :) sabah aynada bir baktim yaglanirken gobek deligimin ustunde kirmizi minik bir serit var sanirim kendisi catlak :)
Neyse biz her halimizle guzeliz ve bunlar bebegimizin vucudumuza biraktigi hatiralar
inşallah canım benimOhh bugun gezmelerdesinizguzel haberlerini bekliyoruz canim
Bizde aksam ustu piknige gitmistik , az once geldik, acik hava iyi geldi
bende son iki gundur gobekte kasinti baslanti, benide yeni catlaklar bekliyor
harikasın harika
Tamamda ben sana bir şey demedimki niye birden çıkıştın anlamadım 3-4 gündür izliyorum yazılanları kimse kullanmadan biberonlar hakkında olsun kremler hakkında etrafından ne duyduysa deneyimlenmeden yorum yapıyor benim demek istediğim temiz içerikli tamamen kimse ürün bulamaz ozaman hiçbir markanın ürününü alamamak lazım sadece su ile temizlememiz lazım cidden kırıldım ve garipsedim verdiğin tepkiyeYani bunu bu şekildeki yazmandaki niyetini çözemedim
Kimse sudocrem kullanan kötü annedir demedi. Sakin
İnsanları daha temkinli dikkatli olmak istiyor diye de eleştiremezsin yani.
Bu arada Pp(polipropilen) malzeme plastik değildir, her biberon markasının pp malzemesi de aynı kalite değildir.
Biberon bakteri üretiyorsa meme cildinde de bakteri ürüyor, o zaman hiç emzirmeyelim de?
Bodoslama Eleştirmek yerine çözüm yolu sunmaya çalışan fikirleri daha çok severim.
Evet bu arada pamuk da aldım bi Süre becerebilirsem en azından 3-4 ay suyla pamukla temizleyeceğim
GünaydınGunaydin guzel anneler
Bugun nasilsiniz ?
Sonra geçiyor bulantı hissi. İkinci saat rahat geçiyor. İçini ferah tut, bişey çıkmaz inşallah.GünaydınŞeker testine geldim bende şimdi 1 saat geçmesini bekliyoruz 75 gram içtim ama son yudumda kusacak gibiydim çok fenaydı umarım sonuçlar güzel çıkar
Benimde öyleydi canım biraz başım döndü 2. Saat kalkmadan otur yemek yiyene kadar bi garip hissediyor insan kendini uyuşuk gibi hiçbir şey çıkmıcak merak etmeGünaydınŞeker testine geldim bende şimdi 1 saat geçmesini bekliyoruz 75 gram içtim ama son yudumda kusacak gibiydim çok fenaydı umarım sonuçlar güzel çıkar
Ah sağol kuzumSonra geçiyor bulantı hissi. İkinci saat rahat geçiyor. İçini ferah tut, bişey çıkmaz inşallah.
Evet şuan kahvaltı yapmayı hayal ederek bekliyorum midemi düşünmemeye çalışıyorum inşallah sağ salim atlatacağım sağol kuzumBenimde öyleydi canım biraz başım döndü 2. Saat kalkmadan otur yemek yiyene kadar bi garip hissediyor insan kendini uyuşuk gibi hiçbir şey çıkmıcak merak etme
Valla canım bu tonda derken? Ben hiçbir tonda yazdığımı düşünmüyorum üst perdeden konuşmak kim ben kim haddimemi düşmüş?Burada çok güzel bir sinerji var ve herkes doğrusuyla yanlışıyla fikir alışverişinde bulunuyor amenna; ama Kimse kimseye bu tonda ‘’ bu çocuğu kaç ay koruyacaksınız ‘’ şeklinde bir çıkışta bulunmamalı.
Heyecanlıyız, tecrübesiziz ve endişelerimiz var. Dolayısı ile araştırıp sormamız çok normal.
Kendi adıma daha ilk bebeğim ve zaten bu forum da daha çok bilenlerin bilmeyenlere tecrübe aktardığı bir yer. Her söylenene yazılana bakıyoruz, bakacağız tabiki. Ama herkes bu verileri kendi akıl süzgecinden mantığından geçirip öyle uygulayacak.
Yazdığınız şeyi sesli okuduğunuzda bence sizde biraz üst perdeden yazmış olduğunuzu farkedeceksiniz. Biz gibi heyecan yaşadığınızı biliyorum, bunu da ona veriyorum ben sevgiler
e tamam da burda bu konuyu bi kaç gündür konuşan 2-3 kişiden biriyim. en çok araştırıp fikir beyan edenlerden biri de benim. bi şeyi alın yapın diye kimseye direttiğimiz de yok.Tamamda ben sana bir şey demedimki niye birden çıkıştın anlamadım 3-4 gündür izliyorum yazılanları kimse kullanmadan biberonlar hakkında olsun kremler hakkında etrafından ne duyduysa deneyimlenmeden yorum yapıyor benim demek istediğim temiz içerikli tamamen kimse ürün bulamaz ozaman hiçbir markanın ürününü alamamak lazım sadece su ile temizlememiz lazım cidden kırıldım ve garipsedim verdiğin tepkiye
Günaydın günaydın.. iyiyiz bizde elhamdülillah.. ama 2 gündür sabah kahvaltıdan bir saat kadar sonra böyle bir değişik oluyorum. azcık yatıp dinlenince geçiyor.. başım dönüyor gibi garip yani anlatamıyorumGunaydin guzel anneler
Bugun nasilsiniz ?
Güzel haberlerle gel güzelliğimGünaydın çiçeğim
Hazırlandım eşimle işe gidiyorum, öğlen doktor randevusuna gideceğiz
Sen nasılsın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?