masallahGünaydın günaydın.. iyiyiz bizde elhamdülillah.. ama 2 gündür sabah kahvaltıdan bir saat kadar sonra böyle bir değişik oluyorum. azcık yatıp dinlenince geçiyor.. başım dönüyor gibi garip yani anlatamıyorumşimdi dinlenme modundayım sessizliğin tadını çıkarıyorum
masallah
belki sicaklar etkiliyordur canim seni
anladim canim , insallah bir sey cikmazinan 3 gündür hiç terlemeden uyuyorum maşallah hava çok güzel gidiyor.. tansiyon mu acaba diyorum normalde tansiyon problemim yok ama belli de olmaz.. eşim öğlen gelsin de olmadı bir ölçtürmeye gidelim içim rahatlasın.. bu hafta bi de açlık tokluk şekerine baktırcam her ihtimale karşı.. aklıma direk bu ikisi geliyor..
Günaydın günaydın.. iyiyiz bizde elhamdülillah.. ama 2 gündür sabah kahvaltıdan bir saat kadar sonra böyle bir değişik oluyorum. azcık yatıp dinlenince geçiyor.. başım dönüyor gibi garip yani anlatamıyorumşimdi dinlenme modundayım sessizliğin tadını çıkarıyorum
Güzel haberlerle gel güzelliğim
Doktor kontrolu olanlar guzel haberler alirlar insallahsonuclarinizi bekliyoruz.
kuzucum evde şeker ölçüyor musun?inan 3 gündür hiç terlemeden uyuyorum maşallah hava çok güzel gidiyor.. tansiyon mu acaba diyorum normalde tansiyon problemim yok ama belli de olmaz.. eşim öğlen gelsin de olmadı bir ölçtürmeye gidelim içim rahatlasın.. bu hafta bi de açlık tokluk şekerine baktırcam her ihtimale karşı.. aklıma direk bu ikisi geliyor..
benimki 13:30 canım :)
Günaydın canım. Bugün çok pisişik bir günümdeyim. Pazartesi sendromu galibaGunaydin guzel anneler
Bugun nasilsiniz ?
kuzucum evde şeker ölçüyor musun?
o dediğini ben de çok sık yaşamaya başladım cünkü. önceden bu kadar olmazdı bende de şeker düşmesi problemi var.
evde kahvaltı yapıp çıktım ama az önce sekerim çok fena düştü, hemen bi şeyler söyleyip yedim biraz toparladım.
şekerin düşüyorsa eğer uyuma, şekerini yükselt.
hem gebelik şekerin oluşmamışsa bile genel dalgalanmalar olabiliyor.
benimki 13:30 canım :)
evet biraz yükselmiş beslenmen nasıldı normal mi?ayy şimdi ölçtüm 147 çıktı çok yüksek 1 saat oldu kahvaltı yapalı.. hiç böyle çıkmazdı.. şekerden demekki.. en yüksek 110 olurdu tokluk şekerim çünkü ilk kez böyle oldu..
evet biraz yükselmiş beslenmen nasıldı normal mi?
açlığı da takip etsene bi.
bu arada canım ilk lokmadan bi saat sonra mı ölçtün? tokluk şekerini ilk lokmadan 1 saat sonra ölçmek gerekiyormuş.
doktoruma da sordum, forumda diğer gebelere de bu sekilde söylenmiş.
ben içeceğin sonunu bitirememiştim ya :))))GünaydınŞeker testine geldim bende şimdi 1 saat geçmesini bekliyoruz 75 gram içtim ama son yudumda kusacak gibiydim çok fenaydı umarım sonuçlar güzel çıkar
ay ben görmemişim bu göbüşüüüGüzel bir günaydın demek istedim hepinize gobusler artık herhalde kocamanalınan sadece 5 kilo ama sonuç koca göbek 30 haftaya merhaba dedik biz çocuğu bitti azi kaldı çok sukur
bi önceki gün yediklerimiz de dediğin gibi şekerde oynama yaptırabiliyor canım.yok yani saate bakmadım açıkcası.. yarın sabah ona dikkat ederek ölçeyim hemde açlığa bakayım.. bunu söylediğin iyi oldu canım.. yememde normaldi aslında sabah ama ben 2 gündür lokum yiyorum değişik olarak (uzun zamandır tatlı da yiyemiyordum) etkisi olabilir sanırım tek değişiklik o çünkü meyve bile çok yiyemiyorum.. Bugün dikkat edeyim bakalım yarın sabah tekrar ölçeyim
Büyüyoruz evet ve çok sertlik oluyor artık.. kasılmalar başladı aslında yavaştan..ben içeceğin sonunu bitirememiştim ya :))))
sonuçlar çıktı mı canım
ay ben görmemişim bu göbüşüüü
sen de son günlerde bi anda ekstra büyüdün dimiii
bende de aynı şekilde oldu çünküü.
maşallah bu aradaaa iyi eğlenceler
bi önceki gün yediklerimiz de dediğin gibi şekerde oynama yaptırabiliyor canım.
neyse kötü düşünmeye gerek yok yolun coğu bitti azı kaldı. azami dikkatle kontrol edicez süreci
takibini yap bakalım
Tınaztepe de önereceğiniz kadın doğum doktoru var mı acabaOrada çalışan hemşire arkadaşım vardı temiz ve konforlu olduğunu duymuştum ama bizzat deneyimlenedim tabii. Bende Tınaztepe hastanesine gidiyorum ama buca. Bi kaç kez doğum katında odada işlem olmuştu gayet temizdi hasta bakıcı ve hemşireler çok tatlıydı inşallah galende de öyledir
Son 1 haftada 2 katı oldum resmenben içeceğin sonunu bitirememiştim ya :))))
sonuçlar çıktı mı canım
neyse kötü düşünmeye gerek yok yolun coğu bitti azı kaldı. azami dikkatle kontrol edicez süreci
takibini yap bakalım
Endişe etme canım. Ben insuline başladım 6 gündür. Değerlerim daha da yükselmeye başladı. Diyabet hemsiresiyle görüştüm. Bebeğin haftası arttıkça şekerimizi de o oranda yükseltirmis. Hatta 30. Haftalarda pik yapar strese girme dedi. Streste ayrıca artırırmış çünküayy şimdi ölçtüm 147 çıktı çok yüksek 1 saat oldu kahvaltı yapalı.. hiç böyle çıkmazdı.. şekerden demekki.. en yüksek 110 olurdu tokluk şekerim çünkü ilk kez böyle oldu..
Ah sancısız sertlikler bile güzel oluyorBüyüyoruz evet ve çok sertlik oluyor artık.. kasılmalar başladı aslında yavaştan..
canım lokum işini abarttım mutfağa gidip gelip ağzıma attım hatta öyle diyebilirim dediğin gibi dikkat edeyim bugün bakalım yarın nasıl olcak.. az kaldı 30a girdik baksanaşaka gibi
Yaa değil mi ama ben de haftalardır aynı gibiydim bi anda kocaman oldum maşallahSon 1 haftada 2 katı oldum resmen
Hemşire çok haklı ya şok oldum şu an 29+2 yim 2-3 gündür şekerimi dengelemekte çok zorlanıyorum.Endişe etme canım. Ben insuline başladım 6 gündür. Değerlerim daha da yükselmeye başladı. Diyabet hemsiresiyle görüştüm. Bebeğin haftası arttıkça şekerimizi de o oranda yükseltirmis. Hatta 30. Haftalarda pik yapar strese girme dedi. Streste ayrıca artırırmış çünkü
Güzel anneler merhabalar
-Sunshine Hayyal kontrolleriniz inşallah çok güzel geçsin insallah ferahlayip gelin .
Bende Dr. Brown in cam olan biberonunu aldım inşallah gerek kalmaz diye ümit ediyorum .
Bu arada dün ilk kez sleepy bio natural 1 numaradan bir paket aldım bebek bezi deneyeceğim kızlar yine bio naturaldan ıslak mendil aldım . Onu 960 yaprak aldım .
Bende otuzuncu haftaya girdim daha sütle ilgili tık yokHayırlı olsun canım inşallah çok ihtiyaç duymayız
Başta çok ihtiyaç duyarsam mini boy cam alıcam ben de
Plastiği ise bebe biraz dobarlanınca istediği gibi fırlatsın diye vericem eline.
Güle güle kullan canım sorunsuz kullanırız hepimiz inşallah
Canım şekeri içmeden ilk 85 çıkmış. Şekeri içtikten 1 saat sonra 168 çıkmış şimdi ikinci saatin sonucunu bekliyorum iyi mi sonuçlar kötümü bilemedimben içeceğin sonunu bitirememiştim ya :))))
sonuçlar çıktı mı canım
takibini yap bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?