2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
EVEET GÜNAYDIN HANIMLAR

Birbasak , Hayyal ve tüm hamişler kahvaltıda yumurtalarınızı yediniz mi bakayım
Günaydın dün de bugün de yedim. Hatta bugün sütle pekmez ile içtim. Ceviz yemeye de başladım.

Ben 2 yumurta bol peynir ve süt içtim
Ara verdim ekmeği dolaptan çıkarmayı unutmuşum çözülsün biraz da tatlı yiyeceğim
Yumurta mühim.

Süpersin.

Yumurta tüketemediğimi biliyor olmalıydın.
Aaa işte benden bir tane daha, ben menemen yedim cumartesi pazar, bugün de normalini yedim işte zorla.
Öyle de deneyebilirsin.

4 gün arayla ölçüm yapıldı öncekinde 26w6d çıkmış 4 gün sonra 28w1d birinden biri yanlış

Farklı cihazlarda ölçüm oldu.

nşallah canım
bugün Hayyal in de kontrolü var. inşallah hiçbir sıkıntı yokmuş diye haberlerini alırız
Evettt ikimizin de şans yanında olsun canım.

Güzel günlerde kullanın :)
Benim 15.00de randevum.
-Sunshine ile güzel haberler getirmeyi diliyorum.

Bende otuzuncu haftaya girdim daha sütle ilgili tık yok bazıları şey diyor doğuma girince başlıyor diye bakacağız inşallah diyorum mamaya gerek kalmasın ..
Yavrum şuan süt gelmesi inanki doğum sonrası süt olacağının garantisini vermiyormuş maalesef ben de olan sütü bu dönemde harcıyorum diye endişeleniyorum
İnşallah hiç gerek kalmaz. Öncelikle beyinde bitiyor hepsi. Kendimi hep bebeyi nasip eden rabbim sütünü de nasip eder diye motive ediyorum. Oksitosin hormonu salgılanması ile doğum kasılmaları yaşanıyor. Aynı şekilde süt kanallarının kasılıp süt gelmesini sağlayan da aynı hormon. İşin bilimsel yanı bu, vakti gelince gelir süt de

Canım şekeri içmeden ilk 85 çıkmış. Şekeri içtikten 1 saat sonra 168 çıkmış şimdi ikinci saatin sonucunu bekliyorum iyi mi sonuçlar kötümü bilemedim
Açlık normal canım.
75 mg şeker yüklemesi için 1. Saat sınıra yakın çıkmış sanırım bak bakalım doktor ne diyor

İnşallah hepimizin ki bol bol gelsin hamilelikte bizi uğraştıran minişler doğunca böyle çok tatlı olsunlar

Yarın kontrole gideceğiz canım hem bebişi göreceğiz hem sonuçları yorumlayacak bakalım senden de bugün güzel haberler bekliyorum

Günaydın Şeker testine geldim bende şimdi 1 saat geçmesini bekliyoruz 75 gram içtim ama son yudumda kusacak gibiydim çok fenaydı umarım sonuçlar güzel çıkar
Ya sanırım o içeceği fondip yapan bir benim :)
İnşallah sonuçların harika çıkar canım.

İnşallah çok güzel haberlerle gelirsin canım
İnşallah arkadaşım dua edin.

Güp Güp atıyor kalbim
beklerken karşılıklı sütümüzü içeriz diyordum ama kısmet artık başka zamana
:) Ya başka zamana inşallah.

İnşallah hepimizin ki bol bol gelsin hamilelikte bizi uğraştıran minişler doğunca böyle çok tatlı olsunlar
İnşallah canım
Kitap konusu da unutmazsam akşam yazayım 2 kitap var elimde çok beğendim
Yarın kontrole gideceğiz canım hem bebişi göreceğiz hem sonuçları yorumlayacak bakalım senden de bugün güzel haberler bekliyorum
Oo inşallah güzel haberlerle gel sen de canım
-Sunshine 2 saatte açıklanmış156 düşmüş iyi gibi sanki
Ay bilemedim ki sınırı kaç olmalı canım ama düşmesi güzel
Ya sanırım o içeceği fondip yapan bir benim :)
İnşallah sonuçların harika çıkar canım.

İnşallah arkadaşım dua edin.

:) Ya başka zamana inşallah.
Hadi inşallah

Aaa bak bunu da bilmiyordum ilk gebeliğimde bu sıkıntıyı yaşamadığım için araştırmamıştım bile hiç.. yaş 33 olunca ve ailede de şeker olunca doktor 2 haftaya bir açlık tokluğa baktır dedi bana da.. o sıvıyı içemediğim için. bende gidip şeker ölçme aleti aldım buna da dikkat edeyim bakalım.. bugün yememe ve yürüyüşüme bakıcam yarın sabah hem aç hem 1 saat hem 2 saat tokluğa bakıcam bakalım..
Bende otuzuncu haftaya girdim daha sütle ilgili tık yok bazıları şey diyor doğuma girince başlıyor diye bakacağız inşallah diyorum mamaya gerek kalmasın ..
tatlım bende de yok hala inşAllah doğumumuzla beraber gelir bebişlerimize bol bol veririz..

şuda var. ben doğum yaptım emziriyorum çocuğu sıvı geliyor ama çocuk ilk günün sonunda ağlıyordu meğer doymuyormuş doktorum ilk günler süt gelmeyebilir telaşlanmayın mamanız hazır olsun demişti. bebek ağlıyor elimiz ayağımıza dolaştı sonra mamayı hazırladık sadece 1 kaşık verdik ve çocuk direk uyudu.. ayy var ya içim gitti yavrum açlıktan ağlıyormuş meğerse.. 2. gün süt geldi elhamdülillah bir daha mama vermedim.. bu nasıl olcak bakalım

Kızlar size sormak istediğim bir soru var bebek gelişimi veya bakımı ile ilgili hangi kitapları aldiniz

ben yıllar önce ayşe önerin hamilelik doğum ve bebek bakımı kitabını almıştım. egzersizler vs var doğum öncesi. doğum sonrası bebek bakımı da güzel anlatılmıştı.. şuan var mı bilmiyorum 8 sene öncesinin kitabı şuan egzersizlerine bakıyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…