Günaydın dün de bugün de yedim. Hatta bugün sütle pekmez ile içtim. Ceviz yemeye de başladım.
Ben 2 yumurta bol peynir ve süt içtim
Ara verdim ekmeği dolaptan çıkarmayı unutmuşum çözülsün biraz da tatlı yiyeceğim
Yumurta mühim.
Aaa işte benden bir tane daha, ben menemen yedim cumartesi pazar, bugün de normalini yedim işte zorla.Yumurta tüketemediğimi biliyor olmalıydın.
4 gün arayla ölçüm yapıldı öncekinde 26w6d çıkmış 4 gün sonra 28w1d birinden biri yanlış
Evettt ikimizin de şans yanında olsun canım.nşallah canım
bugünHayyal in de kontrolü var. inşallah hiçbir sıkıntı yokmuş diye haberlerini alırız
Güzel günlerde kullanın :)Güzel anneler merhabalar
-Sunshine Hayyal kontrolleriniz inşallah çok güzel geçsin insallah ferahlayip gelin .
Bende Dr. Brown in cam olan biberonunu aldım inşallah gerek kalmaz diye ümit ediyorum .
Bu arada dün ilk kez sleepy bio natural 1 numaradan bir paket aldım bebek bezi deneyeceğim kızlar yine bio naturaldan ıslak mendil aldım . Onu 960 yaprak aldım .
Yavrum şuan süt gelmesi inanki doğum sonrası süt olacağının garantisini vermiyormuş maalesefBende otuzuncu haftaya girdim daha sütle ilgili tık yokbazıları şey diyor doğuma girince başlıyor diye bakacağız inşallah diyorum mamaya gerek kalmasın ..
Açlık normal canım.Canım şekeri içmeden ilk 85 çıkmış. Şekeri içtikten 1 saat sonra 168 çıkmış şimdi ikinci saatin sonucunu bekliyorum iyi mi sonuçlar kötümü bilemedim
İnşallah çok güzel haberlerle gelirsin canımGüzel günlerde kullanın :)
Benim 15.00de randevum.
-Sunshine ile güzel haberler getirmeyi diliyorum.
Güp Güp atıyor kalbim
İnşallah hepimizin ki bol bol gelsin hamilelikte bizi uğraştıran minişler doğunca böyle çok tatlı olsunlarYavrum şuan süt gelmesi inanki doğum sonrası süt olacağının garantisini vermiyormuş maalesefben de olan sütü bu dönemde harcıyorum diye endişeleniyorum
İnşallah hiç gerek kalmaz. Öncelikle beyinde bitiyor hepsi. Kendimi hep bebeyi nasip eden rabbim sütünü de nasip eder diye motive ediyorum. Oksitosin hormonu salgılanması ile doğum kasılmaları yaşanıyor. Aynı şekilde süt kanallarının kasılıp süt gelmesini sağlayan da aynı hormon. İşin bilimsel yanı bu, vakti gelince gelir süt de
Yarın kontrole gideceğiz canım hem bebişi göreceğiz hem sonuçları yorumlayacak bakalım senden de bugün güzel haberler bekliyorumYavrum şuan süt gelmesi inanki doğum sonrası süt olacağının garantisini vermiyormuş maalesefben de olan sütü bu dönemde harcıyorum diye endişeleniyorum
İnşallah hiç gerek kalmaz. Öncelikle beyinde bitiyor hepsi. Kendimi hep bebeyi nasip eden rabbim sütünü de nasip eder diye motive ediyorum. Oksitosin hormonu salgılanması ile doğum kasılmaları yaşanıyor. Aynı şekilde süt kanallarının kasılıp süt gelmesini sağlayan da aynı hormon. İşin bilimsel yanı bu, vakti gelince gelir süt de
Açlık normal canım.
75 mg şeker yüklemesi için 1. Saat sınıra yakın çıkmış sanırım bak bakalım doktor ne diyor
Hadi bakalım güzel haberlerle geliiiin
1. Yaşamın ilk 2 yılında çocuk sağlığı ve bakımıKızlar size sormak istediğim bir soru var bebek gelişimi veya bakımı ile ilgili hangi kitapları aldiniz
Ya sanırım o içeceği fondip yapan bir benim :)GünaydınŞeker testine geldim bende şimdi 1 saat geçmesini bekliyoruz 75 gram içtim ama son yudumda kusacak gibiydim çok fenaydı umarım sonuçlar güzel çıkar
İnşallah arkadaşım dua edin.İnşallah çok güzel haberlerle gelirsin canım
:) Ya başka zamana inşallah.Güp Güp atıyor kalbim
beklerken karşılıklı sütümüzü içeriz diyordum ama kısmet artık başka zamana
Menemen iyi fikir.Aaa işte benden bir tane daha, ben menemen yedim cumartesi pazar, bugün de normalini yedim işte zorla.
Öyle de deneyebilirsin.
İlk 12 ayda bebeğin gelişimi, beslenmesi, oyunları Hatice Kübra Tongarın kitabı tavsiye ederim tatlış bir kitapKızlar size sormak istediğim bir soru var bebek gelişimi veya bakımı ile ilgili hangi kitapları aldiniz
Fondip miiiiiYa sanırım o içeceği fondip yapan bir benim :)
İnşallah sonuçların harika çıkar canım.
İnşallah arkadaşım dua edin.
:) Ya başka zamana inşallah.
İnşallah canımİnşallah hepimizin ki bol bol gelsin hamilelikte bizi uğraştıran minişler doğunca böyle çok tatlı olsunlar
Oo inşallah güzel haberlerle gel sen de canımYarın kontrole gideceğiz canım hem bebişi göreceğiz hem sonuçları yorumlayacak bakalım senden de bugün güzel haberler bekliyorum
Ay bilemedim ki sınırı kaç olmalı canım ama düşmesi güzel
Hadi inşallahYa sanırım o içeceği fondip yapan bir benim :)
İnşallah sonuçların harika çıkar canım.
İnşallah arkadaşım dua edin.
:) Ya başka zamana inşallah.
Bana gün aymıyor aşırı tembel bişey oldum benGunaydin guzel anneler
Bugun nasilsiniz ?
Aaa bak bunu da bilmiyordumEndişe etme canım. Ben insuline başladım 6 gündür. Değerlerim daha da yükselmeye başladı. Diyabet hemsiresiyle görüştüm. Bebeğin haftası arttıkça şekerimizi de o oranda yükseltirmis. Hatta 30. Haftalarda pik yapar strese girme dedi. Streste ayrıca artırırmış çünkü
tatlım bende de yok halaBende otuzuncu haftaya girdim daha sütle ilgili tık yokbazıları şey diyor doğuma girince başlıyor diye bakacağız inşallah diyorum mamaya gerek kalmasın ..
Kızlar size sormak istediğim bir soru var bebek gelişimi veya bakımı ile ilgili hangi kitapları aldiniz
Çok teşekkür ederim canım1. Yaşamın ilk 2 yılında çocuk sağlığı ve bakımı
2. Bebek rehberi ilk bir yıl
Bu iki kitabı aldım dün tavsiye üzerine ama daha gelmedi kargo bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?