İnsallah haber alir merak ettim simdj1 2 aydır bende haber almadım inşallah yolundadır hersey
Benim şafak 28 oldu Diloş, 30’dan düşünce azıcık keyiflendim.
Bende sleepyden kaptım ikincisi 1 tl kampanyasindan 140 bez 185 tlye geldi. Bakalım insallah sıkıntı çıkmaz zaten bebis pişik olsa da olmasa da o krem illa sürülmeli, engelliyor da oluşumunu çünkü.Ben de dünden beri çamaşır yıkayıp kuruyorum sadece hastanede giydireceklerimi ütülicem uğraşamam zaten çok çabuk yoruluyorum.Molfix 1 numara bez siparişi verdim göbek bağı oyuntulu 120 tane prima kullanmıştım ilk bebeğimde bakalım bu nasıl olacak. İndirimli bez görenler buraları yeşillendirsin. Fiyatlar malum
Oyy 28 diyince bana da az geldi valla yavrumBenim şafak 28 oldu Diloş, 30’dan düşünce azıcık keyiflendim.
Daha bizde yasayacagiz desene :)
Geliyor gelmekte olanİnsallah haber alir merak ettim simdj
Ayy ne bileyim bu haftalar varya benim çok fena geçti bir elim hazirlamaya gitmedi yavrum doğsa poposu çıplak kalacakKiz niye bekliyorsun hazirlasana :) benimkiler de yanimda degil ... Ben yapacagim da yavas yavas artik :) onun ne zaman gelecegi belli olmaz ki dun ayaklarini kibirdiyordu alttan ... bak gelicem anne hemen yuricem misaliDaha 34. Haftadayim . Az kaldi
Maşallah çiçeğimHavuç suyu bebeğin suyunu artıyormus diyorlar ama bir araştır kuzum istersen.
Çıktım kuzum çıktıım. Çok şükür her şey yolundaymış son zamanlarım biraz stresli geçmişti güzel şeyler duymak iyi geldiiminiğim güzelce büyümüş suyu kilosu iyi dedi. 3 hafta sonra tekrar görüşelim dedi. Şeker ölcümlerim sınırda çıkıyordu birazcık bebeği etkileyen durum yok dedi
bebekliğinde çirkin olan büyüdüğünde güzel/yakışıklı olurmus
Kız ben daha doğum çantası hazirlayamadim ailem burda değil geçen hafta da hastaneye gittim bu hafta sonuna dogurmazsam hazırlarım . Benim kız gelcekmis gibi davrandı şimdi de sanki kırk haftayı dolduracakmisiz gibi geliyor
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki, dünden beri çektiğimi ben biliyorum 3 gün bekler mi şüpheliyimAhaha bazen bana da öyle geliyor beklesem gelmeyecekmiş gibi bazen de bi ağrı giriyor beklemicek saniyorum
Ütülemesi valla yoruyor insanı ne yalan söyleyeyim küçük küçük bir sürü
Sabah bi ağrı girdi dedim oyy geliyon muu diye 5 dk sonra da gelmez gelmez modundayim
Garip duygular içindeyim ama iyiyiz suanlik
Ayy benim bir şeyler yıkanacak var daha hafta sonu ütüyü de esime kitleyecegim yetiştirmem tek başıma evde bir yemek yapıp bulaşık yıkıyorum kendime Nobel ödülü vereceğim utanmasam büyük iş başarmış gibi oluyorumAhaha bazen bana da öyle geliyor beklesem gelmeyecekmiş gibi bazen de bi ağrı giriyor beklemicek saniyorum
Ütülemesi valla yoruyor insanı ne yalan söyleyeyim küçük küçük bir sürü
Kız dur sırayı bozmak yokSizi o kadar iyi anlıyorum ki, dünden beri çektiğimi ben biliyorum 3 gün bekler mi şüpheliyimaz önce eşime hastaneye yola çıksak mı dedim ama hayırlısı
Ay bari cantaya koyacaklari yikasaydin :) yarin da utulerdin . Bende aksam gecersem belki yikarim. Sabah kurur da cantayi ayarlarim. Bari o temiz olsun da :)Ayy ne bileyim bu haftalar varya benim çok fena geçti bir elim hazirlamaya gitmedi yavrum doğsa poposu çıplak kalacak
Yine mi sancı oldu kuzum? Sen zaten bayadir ağrı ile duruyorsun maşallahın varMaşallah çiçeğim
Aynen devam o zaman sağlıcakla vaktiyle gelsin bebitomuz
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki, dünden beri çektiğimi ben biliyorum 3 gün bekler mi şüpheliyimaz önce eşime hastaneye yola çıksak mı dedim ama hayırlısı
O tarihe guvenme derim :)Geliyor gelmekte olançoğumuzun az kaldı artık ama tarih bilmekte bi değişik oluyor
Insallah iyidir
Bir kısmı hazır ütülü beyazlı olanlar kıyafetler falan yıkandı renklileri utulenecek birde ağız mendili sonradan muslin bezi aldım onları yıkamak lazım güvendiğim tek şey evimle hastane arasi beş dk eksik oldukça gidip gelinebilirAy bari cantaya koyacaklari yikasaydin :) yarin da utulerdin . Bende aksam gecersem belki yikarim. Sabah kurur da cantayi ayarlarim. Bari o temiz olsun da :)
Kitle yavrum kitle hiç elleme olmadı sadece kıyafetleri yap yenidogan olanları, büyük varsa sonra da yaparsın sıkıntı yok.Ayy benim bir şeyler yıkanacak var daha hafta sonu ütüyü de esime kitleyecegim yetiştirmem tek başıma evde bir yemek yapıp bulaşık yıkıyorum kendime Nobel ödülü vereceğim utanmasam büyük iş başarmış gibi oluyorum
Ay sezeryan günü alıcam ben ama ona göre 12 gün diyorumO tarihe guvenme derim :)
Yenidoğan kıyafetleri hazır Allah'tan onlar utulendi ama eve gelince ne olacakKitle yavrum kitle hiç elleme olmadı sadece kıyafetleri yap yenidogan olanları, büyük varsa sonra da yaparsın sıkıntı yok.
O yemek ve bulaşık bile insana çok büyük iş geliyor anlıyorum seni
Gerçi en son can havliyle evi temizleyip gelmiştim sanki kirlenmedi
İnşallah almıştır kuzum sıkıntı yapma kendine hiçKızlar keyfim yerinde yarın doktora gideceğim sanırım suyumu falan kontrol edecek tansiyon hapına başladığım için inşallah kızım da içerde kilo alıyordur iki hafta hiç almadı biliyorsunuz ama içim umut dolu ben inanıyorum alıyor sizde bana dua edin yarın inşallah güzel haberlerle geleyim
Evet cnaim asiri hareketli ben ondan da diyorum sanırım kilo almıyor sipacikİnşallah almıştır kuzum sıkıntı yapma kendine hiçbol bol süt ve et diyorlar kilo için ama bilemiyorum bazen bebislere kalıyor o karar sanirim
2 hafta sonra daha 38 içinde oluyoruz yavrum, gelmez inşallah diyelimYenidoğan kıyafetleri hazır Allah'tan onlar utulendi ama eve gelince ne olacakdoğurdum da onu düşünüyorum niyeyse ben daha iki hafta gelmeyecek gibi hissediyorum ya biraz da küçük ya benim ki icerde kilo alsin yavru kuşum
Kendini kurtaracak kadar olsun da canım dışarda da alır kiloyu. Sağlıklı olsunda toparlar her türlüEvet cnaim asiri hareketli ben ondan da diyorum sanırım kilo almıyor sipacik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?