2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bende sleepyden kaptım ikincisi 1 tl kampanyasindan 140 bez 185 tlye geldi. Bakalım insallah sıkıntı çıkmaz zaten bebis pişik olsa da olmasa da o krem illa sürülmeli, engelliyor da oluşumunu çünkü.
Valla Allah kolaylık versin ben gelmeden nevresimine kadar yıkayıp utuledim
Annemin orda da yeni doğan esyalari hallettim ama baya yordu. Sonra da yapabilirsin sıkıntı yok ben gel git yapacagim icin evime halledeyim istedim
Benim şafak 28 oldu Diloş, 30’dan düşünce azıcık keyiflendim.
Oyy 28 diyince bana da az geldi valla yavrum

Ayy ne bileyim bu haftalar varya benim çok fena geçti bir elim hazirlamaya gitmedi yavrum doğsa poposu çıplak kalacak

Maşallah çiçeğim
Aynen devam o zaman sağlıcakla vaktiyle gelsin bebitomuz

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki, dünden beri çektiğimi ben biliyorum 3 gün bekler mi şüpheliyim az önce eşime hastaneye yola çıksak mı dedim ama hayırlısı

Ahaha bazen bana da öyle geliyor beklesem gelmeyecekmiş gibi bazen de bi ağrı giriyor beklemicek saniyorum
Ütülemesi valla yoruyor insanı ne yalan söyleyeyim küçük küçük bir sürü
Ayy benim bir şeyler yıkanacak var daha hafta sonu ütüyü de esime kitleyecegim yetiştirmem tek başıma evde bir yemek yapıp bulaşık yıkıyorum kendime Nobel ödülü vereceğim utanmasam büyük iş başarmış gibi oluyorum

Yine mi sancı oldu kuzum? Sen zaten bayadir ağrı ile duruyorsun maşallahın var
Ben geçende aralıklı bel ağrısı kasılmayla gittim acile hiç bisey çıkmadı idrar yolu enfeksiyonu varmış o yapıyor olabilir dediler. Benimkiler yalancı da seninkiler ciddi anladın da artık yaşaya yaşaya ne olduğunu, sıkıntı varsa ihmal etme kendini kuzum

Ay bari cantaya koyacaklari yikasaydin :) yarin da utulerdin . Bende aksam gecersem belki yikarim. Sabah kurur da cantayi ayarlarim. Bari o temiz olsun da :)
Bir kısmı hazır ütülü beyazlı olanlar kıyafetler falan yıkandı renklileri utulenecek birde ağız mendili sonradan muslin bezi aldım onları yıkamak lazım güvendiğim tek şey evimle hastane arasi beş dk eksik oldukça gidip gelinebilir

Kitle yavrum kitle hiç elleme olmadı sadece kıyafetleri yap yenidogan olanları, büyük varsa sonra da yaparsın sıkıntı yok.
O yemek ve bulaşık bile insana çok büyük iş geliyor anlıyorum seni
Gerçi en son can havliyle evi temizleyip gelmiştim sanki kirlenmedi

Kızlar keyfim yerinde yarın doktora gideceğim sanırım suyumu falan kontrol edecek tansiyon hapına başladığım için inşallah kızım da içerde kilo alıyordur iki hafta hiç almadı biliyorsunuz ama içim umut dolu ben inanıyorum alıyor sizde bana dua edin yarın inşallah güzel haberlerle geleyim

Yenidoğan kıyafetleri hazır Allah'tan onlar utulendi ama eve gelince ne olacak doğurdum da onu düşünüyorum niyeyse ben daha iki hafta gelmeyecek gibi hissediyorum ya biraz da küçük ya benim ki icerde kilo alsin yavru kuşum

İnşallah almıştır kuzum sıkıntı yapma kendine hiç bol bol süt ve et diyorlar kilo için ama bilemiyorum bazen bebislere kalıyor o karar sanirim

2 hafta sonra daha 38 içinde oluyoruz yavrum, gelmez inşallah diyelim
Eh iyiymiş o zaman ben de annemdeyim dönünce lazım olur diye diğerleri de halledip geldim o yüzden senin annen de gelecekse geldiğinde de yapabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…