2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sağol canım inşallah 10 gün sonra güzel haberle gelirim.

Su evet Dr lar bol bol su diyor canım ölçümler biraz daha dikkat istiyor artık o yüzden uzun uzun bakmistir

Çiçeğim çıktın mı

Ne güzel dualar öyle, bol bol amin diyelim

Oy ikinizinde toparlanmasına sevindim. Çok geçmiş olsun. Hastaneden çıkış yapabilmek için Kiloda belirledikleri bir sınır var mı? Her şey yolunda devam ederse inşallah kaç kg olunca çıkarmışsınız?

Şimdi yanıma verdiler bugece benim yanımda kan şekeri düzgün ilerlerse yarın taburcuyuz güzel gitmezse cuma dedi doktor inşallah beslenme düzenini oturturum
Oturtursuun halledersin bak bir bir aşılıyor sıkıntılar hastanede rahat edemeseniz de ilk gece ebelerin desteğiyle kontrollü geçer, iyi olur.
inşallah çıkarsınız yarın
Nilimize Sarıl bol bol

Ben de ozge hocadayim insallah benimde rahat dogum olur ... inşallah sag salim kavusur
İnşallah canım Rabbim sıkıntısız bir doğum nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli al bebişini kucağına
Allahım en kısa zamanda kucak kucağa eve dönmenizi nasip etsin inşallah
Amin inşallah canım
Sağol canım teşekkür ederim şimdi doktoru ile görüştüm bugün emzirmeye başladım. Yeterli beslenmeyi sağladığında serumdan kurtardığımızda çıkartacağız hastaneden dedi

Şifa olsun oğluşa
Tez zamanda atlatın bu süreci de inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

O degilde suan kac kisi dogum yapti... Asil bundan sonra dogum haberleri artar diyorum :) ben 34um hadi neyse de 36 37 vardir buralarda Heyecan var mi ki

Havuç suyu bebeğin suyunu artıyormus diyorlar ama bir araştır kuzum istersen.
Çıktım kuzum çıktıım. Çok şükür her şey yolundaymış son zamanlarım biraz stresli geçmişti güzel şeyler duymak iyi geldii miniğim güzelce büyümüş suyu kilosu iyi dedi. 3 hafta sonra tekrar görüşelim dedi. Şeker ölcümlerim sınırda çıkıyordu birazcık bebeği etkileyen durum yok dedi
Acaba bu çocuklar ultrason fotosuna ne kadar benzeyecek merak ediyorum hayır öleyse benim kız evde kaldı
bebekliğinde çirkin olan büyüdüğünde güzel/yakışıklı olurmus

Nasil duruyor ki :) bizimki de ya poz veriyor elini cenesine koyup ya da ehli keyif ... isim var bu oglanda :)
Bilmiyom burnu büyük gibi görünüyo burnu büyük kadın da hiç çekilmez eheh neyse artık ne çıkarsa bahtımıza

K KIR PAPATYASII umutlugunler10
Liste başlarında biz varız
36+4 doğuma 12 gün oyy
Kız ben daha doğum çantası hazirlayamadim ailem burda değil geçen hafta da hastaneye gittim bu hafta sonuna dogurmazsam hazırlarım . Benim kız gelcekmis gibi davrandı şimdi de sanki kırk haftayı dolduracakmisiz gibi geliyor

Kiz niye bekliyorsun hazirlasana :) benimkiler de yanimda degil ... Ben yapacagim da yavas yavas artik :) onun ne zaman gelecegi belli olmaz ki dun ayaklarini kibirdiyordu alttan ... bak gelicem anne hemen yuricem misali Daha 34. Haftadayim . Az kaldi

Ahaha bazen bana da öyle geliyor beklesem gelmeyecekmiş gibi bazen de bi ağrı giriyor beklemicek saniyorum
Ütülemesi valla yoruyor insanı ne yalan söyleyeyim küçük küçük bir sürü

Acaba ne yapti dogurdu mu ki
Sabah bi ağrı girdi dedim oyy geliyon muu diye 5 dk sonra da gelmez gelmez modundayim
Garip duygular içindeyim ama iyiyiz suanlik

Daha bizde yasayacagiz desene :)

Ben de dünden beri çamaşır yıkayıp kuruyorum sadece hastanede giydireceklerimi ütülicem uğraşamam zaten çok çabuk yoruluyorum.Molfix 1 numara bez siparişi verdim göbek bağı oyuntulu 120 tane prima kullanmıştım ilk bebeğimde bakalım bu nasıl olacak. İndirimli bez görenler buraları yeşillendirsin. Fiyatlar malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…