Sağol canım inşallah 10 gün sonra güzel haberle gelirim.Ne zaman doğması hayırlısıysa o zaman doğsun inşallah onunki dediğim gibi aylardır sınırda ama bir sıkıntı olmadı devam ediyor canım kendini uzup strese sokma çok önemli birşey olsa doğuma alırlardı hepimizi hemen zaten çok şükür toplu bir bebişmiş sen beslenmene dikkat et
Su evet Dr lar bol bol su diyor canım ölçümler biraz daha dikkat istiyor artık o yüzden uzun uzun bakmistirHaftada sanırım 250gr alıyor bebişler genelde öyle oldu benim. Doktor ultrasonda normalden çok uzun süre baktı. İfadesinden biraz korktum ben. Bol su iç dedi 10gün sonra tekrar bakalım dedi. Bu 10 gün geçmek bilmeyecek benim için. Biraz stresli günler geçirdim hemen etkiledi bebeği sanırım.
Çiçeğim çıktın mıTeyzeleri 12.30 da randevumuz var erkenden kalktım hazırlandık oğluşumuzu görmeye gitcezhiç mi heycanı değişmez Rabbim isteyen herkese nasip etsiin. Bizlerede sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsiin. Kavuşupta bir süredir ayrı kalan annelerimize bebekleriyle alakalı güzel haberler alıp yuvalarına kavuşturmayı nasip etsiin
Oy ikinizinde toparlanmasına sevindim. Çok geçmiş olsun. Hastaneden çıkış yapabilmek için Kiloda belirledikleri bir sınır var mı? Her şey yolunda devam ederse inşallah kaç kg olunca çıkarmışsınız?Hayırlı olsun canım. İnşallah biran önce sağlığına kavuşur kuzucuk. Gerçekten hastane ortamı çok zor sağlıklı olsunlar yeterki diye telkin ediyorum kendimi. 1900 gr doğdu 1700 gr kadar düşmüş şuan 1900 gr yine.
Amin canım sağolasın. Çok şükür iyiyiz benim ameliyat yerim toparladı daha rahat hareket edebiliyorum. Bebiş de iyi solunum ve enfeksiyon sıkıntısı vardı atlattı çok şükür şimdi kilo almasını bekliyoruz.
Sağol canım teşekkür ederimBüyük Anadolu Hastanesi Sefa Erdem Özhan’dı doktorum gece 1.30 da doğum yaptım tüm ekip anında toplandı rahat bi doğum geçirdim tüm personel sağolsunlar çok ilgilendiler. Şuan sağlık sıkıntılarını atlattık kilo alımını bekliyoruz anne sütü zenginleştiriciye eoproteine başladık. İnşallah kısa süre çıkar süre vermiyorlar şuan.
Oturtursuun halledersin bak bir bir aşılıyor sıkıntılarŞimdi yanıma verdiler bugece benim yanımda kan şekeri düzgün ilerlerse yarın taburcuyuz güzel gitmezse cuma dedi doktor inşallah beslenme düzenini oturturum
İnşallah canım Rabbim sıkıntısız bir doğum nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli al bebişini kucağınaBen de ozge hocadayim insallah benimde rahat dogum olur ... inşallah sag salim kavusur
Amin inşallah canımAllahım en kısa zamanda kucak kucağa eve dönmenizi nasip etsin inşallah
Sağol canım teşekkür ederim şimdi doktoru ile görüştüm bugün emzirmeye başladım. Yeterli beslenmeyi sağladığında serumdan kurtardığımızda çıkartacağız hastaneden dediOy ikinizinde toparlanmasına sevindim. Çok geçmiş olsun. Hastaneden çıkış yapabilmek için Kiloda belirledikleri bir sınır var mı? Her şey yolunda devam ederse inşallah kaç kg olunca çıkarmışsınız?
Nasil duruyor ki :) bizimki de ya poz veriyor elini cenesine koyup ya da ehli keyif ... isim var bu oglanda :)Acaba bu çocuklar ultrason fotosuna ne kadar benzeyecek merak ediyorum hayır öleyse benim kız evde kaldı
Şifa olsun oğluşaİnşallah canım Rabbim sıkıntısız bir doğum nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli al bebişini kucağına
Amin inşallah canım
Sağol canım teşekkür ederim şimdi doktoru ile görüştüm bugün emzirmeye başladım. Yeterli beslenmeyi sağladığında serumdan kurtardığımızda çıkartacağız hastaneden dedi
Havuç suyu bebeğin suyunu artıyormus diyorlar ama bir araştır kuzum istersen.Merhaba kızlar 10 gündür biraz stresli geçiyor hayatım. az uyudum yeterli beslenemedim ve fiziken çok yoruldum. Sabah kontrolüm vardı doktor bebeğin suyu sınırda dedi. Kilosu boyu iyi 1,2 hafta arası önde gidiyor. 10 gün sonra tekrar çağırdı. İçtiğin su miktarını artır dedi. NST bakıldı normal çıktı. Hafif idrar yolu enfeksiyonum çıktı monurol verdi. Suyun sınırda olmasını biraz kafama taktım inşallah su içerek düzelir.
Normal doğum düşündüğümü söyledim. 37.haftada çatı muayenesi yapacak uygunsa normal deneyeceğiz. 40.haftada bebek gelmezse sezaryen olacak suni sancı önermem ilk doğumun dedi. Epidural normal doğum içinde ilk doğumun ıkınmayı bilmeyeceksin epiduralde ıkınmanı engelleyebilir dedi. Epidural normal doğum çok konforlu duruma göre onada bakacağız. Bende haberler böyle.
Doğum yapan arkadaşlar dualarımda ve aklımdasınız hep.
Çıktım kuzum çıktıım. Çok şükür her şey yolundaymış son zamanlarım biraz stresli geçmişti güzel şeyler duymak iyi geldiiÇiçeğim çıktın mı
Ne güzel dualar öyle, bol bol amin diyelim
Oy ikinizinde toparlanmasına sevindim. Çok geçmiş olsun. Hastaneden çıkış yapabilmek için Kiloda belirledikleri bir sınır var mı? Her şey yolunda devam ederse inşallah kaç kg olunca çıkarmışsınız?
Oturtursuun halledersin bak bir bir aşılıyor sıkıntılarhastanede rahat edemeseniz de ilk gece ebelerin desteğiyle kontrollü geçer, iyi olur.
inşallah çıkarsınız yarın
Nilimize Sarıl bol bol
bebekliğinde çirkin olan büyüdüğünde güzel/yakışıklı olurmusAcaba bu çocuklar ultrason fotosuna ne kadar benzeyecek merak ediyorum hayır öleyse benim kız evde kaldı
Bilmiyom burnu büyük gibi görünüyo burnu büyük kadın da hiç çekilmez eheh neyse artık ne çıkarsa bahtımızaNasil duruyor ki :) bizimki de ya poz veriyor elini cenesine koyup ya da ehli keyif ... isim var bu oglanda :)
O degilde suan kac kisi dogum yapti... Asil bundan sonra dogum haberleri artar diyorum :) ben 34um hadi neyse de 36 37 vardir buralardaHeyecan var mi ki
Kız ben daha doğum çantası hazirlayamadim ailem burda değil geçen hafta da hastaneye gittim bu hafta sonuna dogurmazsam hazırlarım . Benim kız gelcekmis gibi davrandı şimdi de sanki kırk haftayı dolduracakmisiz gibi geliyor
Acaba ne yapti dogurdu mu kiBir de P Pamukportakal kuzum vardı o da girmiyor bayadır
Kiz niye bekliyorsun hazirlasana :) benimkiler de yanimda degil ... Ben yapacagim da yavas yavas artik :) onun ne zaman gelecegi belli olmaz ki dun ayaklarini kibirdiyordu alttan ... bak gelicem anne hemen yuricem misaliKız ben daha doğum çantası hazirlayamadim ailem burda değil geçen hafta da hastaneye gittim bu hafta sonuna dogurmazsam hazırlarım . Benim kız gelcekmis gibi davrandı şimdi de sanki kırk haftayı dolduracakmisiz gibi geliyor
Ahaha bazen bana da öyle geliyor beklesem gelmeyecekmiş gibi bazen de bi ağrı giriyor beklemicek saniyorumKız ben daha doğum çantası hazirlayamadim ailem burda değil geçen hafta da hastaneye gittim bu hafta sonuna dogurmazsam hazırlarım . Benim kız gelcekmis gibi davrandı şimdi de sanki kırk haftayı dolduracakmisiz gibi geliyor
Sabah bi ağrı girdi dedim oyy geliyon muu diye 5 dk sonra da gelmez gelmez modundayimAcaba ne yapti dogurdu mu ki
1 2 aydır bende haber almadım inşallah yolundadır herseyAcaba ne yapti dogurdu mu ki
Daha bizde yasayacagiz desene :)Ahaha bazen bana da öyle geliyor beklesem gelmeyecekmiş gibi bazen de bi ağrı giriyor beklemicek saniyorum
Ütülemesi valla yoruyor insanı ne yalan söyleyeyim küçük küçük bir sürü
Sabah bi ağrı girdi dedim oyy geliyon muu diye 5 dk sonra da gelmez gelmez modundayim
Garip duygular içindeyim ama iyiyiz suanlik
Ben de dünden beri çamaşır yıkayıp kuruyorum sadece hastanede giydireceklerimi ütülicem uğraşamam zaten çok çabuk yoruluyorum.Molfix 1 numara bez siparişi verdim göbek bağı oyuntulu 120 tane prima kullanmıştım ilk bebeğimde bakalım bu nasıl olacak. İndirimli bez görenler buraları yeşillendirsin. Fiyatlar malumAhaha bazen bana da öyle geliyor beklesem gelmeyecekmiş gibi bazen de bi ağrı giriyor beklemicek saniyorum
Ütülemesi valla yoruyor insanı ne yalan söyleyeyim küçük küçük bir sürü
Sabah bi ağrı girdi dedim oyy geliyon muu diye 5 dk sonra da gelmez gelmez modundayim
Garip duygular içindeyim ama iyiyiz suanlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?