Ah canim kac kere amin kac kere ... o heyecan farkli ya ... yasamayan herkese yasatsin... yasayana da yine yasatsinTeyzeleri 12.30 da randevumuz var erkenden kalktım hazırlandık oğluşumuzu görmeye gitcezhiç mi heycanı değişmez Rabbim isteyen herkese nasip etsiin. Bizlerede sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsiin. Kavuşupta bir süredir ayrı kalan annelerimize bebekleriyle alakalı güzel haberler alıp yuvalarına kavuşturmayı nasip etsiin
Hayırlı olsun canım. İnşallah biran önce sağlığına kavuşur kuzucuk. Gerçekten hastane ortamı çok zor sağlıklı olsunlar yeterki diye telkin ediyorum kendimi. 1900 gr doğdu 1700 gr kadar düşmüş şuan 1900 gr yine.Canım sen hariç @Hayyal ve ben doğum yaptık ben 34+1 de yaptım benimde senin gibi sorunun yoktu ama idrar yolu enfeksiyonundan kurtulamadım ondan olmuş doğum biz küveze girmedik 2440 gram doğdu ama bizde sarılığa takıldık 8 gün sonra alındı fototerapi şimdi 2 gündür hastanedeyiz bende hastanedeyim 3 saatte 1 gidip emzirip mamasını bana verdiriyorlar biberonla gazını çıkarıyorum dün çıkarcaklardı sarılıktan beslenemediği için sıkıntı olmuş kan şekerinde ama şimdi düzene girmiş seninde bak az kalmış büyük kısmını atlatmışsın şuan kilosu kaç?
Amin canım sağolasın. Çok şükür iyiyiz benim ameliyat yerim toparladı daha rahat hareket edebiliyorum. Bebiş de iyi solunum ve enfeksiyon sıkıntısı vardı atlattı çok şükür şimdi kilo almasını bekliyoruz.Hayırlı olsun gözünüz aydıninşallah en kısa sürede sağ salim kavuşur evinize dönersiniz.
şimdi nasılsınız?
Sağol canım teşekkür ederimHangi hastanede canim. Bende samsundayim da sormak istedim. Allah anali babali buyutsun. Doya doya evinde sarilmayi emzirmeyi, onunla vakit gecirmeyi nasip eylesinNasil durumlar simdi . Kilosu filan nasil. Küvezden ne zAman cikar ki... cok soru sordum:)
Ben de ozge hocadayim insallah benimde rahat dogum olur ... inşallah sag salim kavusur.
Sağol canım teşekkür ederimBüyük Anadolu Hastanesi Sefa Erdem Özhan’dı doktorum gece 1.30 da doğum yaptım tüm ekip anında toplandı rahat bi doğum geçirdim tüm personel sağolsunlar çok ilgilendiler. Şuan sağlık sıkıntılarını atlattık kilo alımını bekliyoruz anne sütü zenginleştiriciye eoproteine başladık. İnşallah kısa süre çıkar süre vermiyorlar şuan.
Hayırlı olsun gözünüz aydıninşallah en kısa sürede sağ salim kavuşur evinize dönersiniz.
şimdi nasılsınız?
ekimcim bak bu çocuklar çok güçlü işte. kuzun çabucak toparlanacak inşallah. sen motivasyonunu kaybetme sağ salim döneceksiniz evinize inşallah.
Kilosu filan nasil canim simdi .. iyiye gidiyormus bak sevindim
Canim benim arkadasin bebegi neredeyse 40 olmustur herhalde 2 ay oldu kilo da degismiyor . Umudunu hic kaybetmetmedi sende inşallah kavusacaksin canim
Şimdi yanıma verdiler bugece benim yanımda kan şekeri düzgün ilerlerse yarın taburcuyuz güzel gitmezse cuma dedi doktor inşallah beslenme düzenini oturturumHayırlı olsun canım. İnşallah biran önce sağlığına kavuşur kuzucuk. Gerçekten hastane ortamı çok zor sağlıklı olsunlar yeterki diye telkin ediyorum kendimi. 1900 gr doğdu 1700 gr kadar düşmüş şuan 1900 gr yine.
Amin canım sağolasın. Çok şükür iyiyiz benim ameliyat yerim toparladı daha rahat hareket edebiliyorum. Bebiş de iyi solunum ve enfeksiyon sıkıntısı vardı atlattı çok şükür şimdi kilo almasını bekliyoruz.
Sağol canım teşekkür ederimBüyük Anadolu Hastanesi Sefa Erdem Özhan’dı doktorum gece 1.30 da doğum yaptım tüm ekip anında toplandı rahat bi doğum geçirdim tüm personel sağolsunlar çok ilgilendiler. Şuan sağlık sıkıntılarını atlattık kilo alımını bekliyoruz anne sütü zenginleştiriciye eoproteine başladık. İnşallah kısa süre çıkar süre vermiyorlar şuan.
Allahım en kısa zamanda kucak kucağa eve dönmenizi nasip etsin inşallahMerhaba kızlar bir süre hesabımı pasifleştirmek durumunda kaldım. Herkes iyidir umarım geriye dönük çok mesajları okuyamadım Doğum yapan ya da bekleyen herkes sağlıkla kucağına alsın yavrularını inşallah. Benimde bir oğlum oldu ismi Baturalp. Biraz aceleci davrandı 33+3 (27.08.2022) erken doğum yaptım. 10 gündür küvezde, 3 saatte bir süt gönderiyorum.
Oyyyy maşallahKızlar gidişat iyiye gidiyor beni emdikten sonra 50 cc mam yediriyorum yiyor dün zorla veriyorlardı rengi yerine gelmiş bakalım bugün beni neler bekliyor
Ah canim kac kere amin kac kere ... o heyecan farkli ya ... yasamayan herkese yasatsin... yasayana da yine yasatsinBenim kontrol haftaya ama agirlik var bugun... Yaklasti diye isaret ediyor beyfendi :)
Strese girmeden halledeceksin inşallah kuzumm kendine ve bebeğine güveenŞimdi yanıma verdiler bugece benim yanımda kan şekeri düzgün ilerlerse yarın taburcuyuz güzel gitmezse cuma dedi doktor inşallah beslenme düzenini oturturum
Canım çok sevindim bu habere bol bol besleyici sütun gelsun Nil'imiz bir an önce çıksın hastanedenŞimdi yanıma verdiler bugece benim yanımda kan şekeri düzgün ilerlerse yarın taburcuyuz güzel gitmezse cuma dedi doktor inşallah beslenme düzenini oturturum
Ay hadi insallah ne kadar mutku oldum.. kavusun tez zamanda :)Şimdi yanıma verdiler bugece benim yanımda kan şekeri düzgün ilerlerse yarın taburcuyuz güzel gitmezse cuma dedi doktor inşallah beslenme düzenini oturturum
Canım canını hiç sıkma doktorum bana da geçen suyun sınırda dedi bir hafta sonra suyun iyi dedi kendini üzme bebeğin zaten onden gidiyormuş annesiMerhaba kızlar 10 gündür biraz stresli geçiyor hayatım. az uyudum yeterli beslenemedim ve fiziken çok yoruldum. Sabah kontrolüm vardı doktor bebeğin suyu sınırda dedi. Kilosu boyu iyi 1,2 hafta arası önde gidiyor. 10 gün sonra tekrar çağırdı. İçtiğin su miktarını artır dedi. NST bakıldı normal çıktı. Hafif idrar yolu enfeksiyonum çıktı monurol verdi. Suyun sınırda olmasını biraz kafama taktım inşallah su içerek düzelir.
Normal doğum düşündüğümü söyledim. 37.haftada çatı muayenesi yapacak uygunsa normal deneyeceğiz. 40.haftada bebek gelmezse sezaryen olacak suni sancı önermem ilk doğumun dedi. Epidural normal doğum içinde ilk doğumun ıkınmayı bilmeyeceksin epiduralde ıkınmanı engelleyebilir dedi. Epidural normal doğum çok konforlu duruma göre onada bakacağız. Bende haberler böyle.
Doğum yapan arkadaşlar dualarımda ve aklımdasınız hep.
Maşallah bizimde önde sakıncası yok sa kaç kg bende 33 dolunca gidicem bizimde önde hafta olarakMerhaba kızlar 10 gündür biraz stresli geçiyor hayatım. az uyudum yeterli beslenemedim ve fiziken çok yoruldum. Sabah kontrolüm vardı doktor bebeğin suyu sınırda dedi. Kilosu boyu iyi 1,2 hafta arası önde gidiyor. 10 gün sonra tekrar çağırdı. İçtiğin su miktarını artır dedi. NST bakıldı normal çıktı. Hafif idrar yolu enfeksiyonum çıktı monurol verdi. Suyun sınırda olmasını biraz kafama taktım inşallah su içerek düzelir.
Normal doğum düşündüğümü söyledim. 37.haftada çatı muayenesi yapacak uygunsa normal deneyeceğiz. 40.haftada bebek gelmezse sezaryen olacak suni sancı önermem ilk doğumun dedi. Epidural normal doğum içinde ilk doğumun ıkınmayı bilmeyeceksin epiduralde ıkınmanı engelleyebilir dedi. Epidural normal doğum çok konforlu duruma göre onada bakacağız. Bende haberler böyle.
Doğum yapan arkadaşlar dualarımda ve aklımdasınız hep.
Ayy inşallah ya benimki de düzelir. Önden gidiyor ama doğuma hazır değilim şuan biraz daha dursun içerideCanım canını hiç sıkma doktorum bana da geçen suyun sınırda dedi bir hafta sonra suyun iyi dedi kendini üzme bebeğin zaten onden gidiyormuş annesi
Tabi ki dursun inşallah annesi ama kendini korkutma benim kuzenime 30. Haftadan beri suyun sınırda diyorlar üzerinden 6.5 hafta geçti sadece daha sık muayene oluyor bu kadar kendini strese sokma canımAyy inşallah ya benimki de düzelir. Önden gidiyor ama doğuma hazır değilim şuan biraz daha dursun içeride
Bugün ben tam 34+0 ım. Boyu 48cm kilosu 2380 çıktı.Maşallah bizimde önde sakıncası yok sa kaç kg bende 33 dolunca gidicem bizimde önde hafta olarak
MaşallahBugün ben tam 34+0 ım. Boyu 48cm kilosu 2380 çıktı.
İnşallah kuzenin gibi toparlarım bende. 3 hafta daha sıksam dişimi yeter sanırım. Temmuzun 10u gibi bir rüya görmüştüm bebek doğmuş hastanedeyim. Hastanede diyorum ki çok erken değil miydi nasıl doğdu ne zaman doğdu hiç hatırlamıyorum diyorum. Ayın 26sında doğdu diyorlar. Artık hangi ayın 26sı bilmiyorum :) öyle uyandım. Bu rüyanın üzerine bugün dedim acaba 26 eylülde bebiş mi gelecek :)Tabi ki dursun inşallah annesi ama kendini korkutma benim kuzenime 30. Haftadan beri suyun sınırda diyorlar üzerinden 6.5 hafta geçti sadece daha sık muayene oluyor bu kadar kendini strese sokma canım
Ne zaman doğması hayırlısıysa o zaman doğsun inşallah onunki dediğim gibi aylardır sınırda ama bir sıkıntı olmadı devam ediyor canım kendini uzup strese sokma çok önemli birşey olsa doğuma alırlardı hepimizi hemen zaten çok şükür toplu bir bebişmiş sen beslenmene dikkat etİnşallah kuzenin gibi toparlarım bende. 3 hafta daha sıksam dişimi yeter sanırım. Temmuzun 10u gibi bir rüya görmüştüm bebek doğmuş hastanedeyim. Hastanede diyorum ki çok erken değil miydi nasıl doğdu ne zaman doğdu hiç hatırlamıyorum diyorum. Ayın 26sında doğdu diyorlar. Artık hangi ayın 26sı bilmiyorum :) öyle uyandım. Bu rüyanın üzerine bugün dedim acaba 26 eylülde bebiş mi gelecek :)
Haftada sanırım 250gr alıyor bebişler genelde öyle oldu benim. Doktor ultrasonda normalden çok uzun süre baktı. İfadesinden biraz korktum ben. Bol su iç dedi 10gün sonra tekrar bakalım dedi. Bu 10 gün geçmek bilmeyecek benim için. Biraz stresli günler geçirdim hemen etkiledi bebeği sanırım.Maşallahbizim 31 de 1900 kusurdu bakalım bu hafta ne kadar olmus aradaki fark suyun sınırda demesi sanırım artık su miktarı artmıyor o yüzden olabilir benim fikrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?