- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.475
- 548
Doğru söylüyorsun canımKendini kurtaracak kadar olsun da canım dışarda da alır kiloyu. Sağlıklı olsunda toparlar her türlü
İnşallahKız dur sırayı bozmak yok
Önceki regl sancıları sancı değilmiş dedim sabaha kadarYine mi sancı oldu kuzum? Sen zaten bayadir ağrı ile duruyorsun maşallahın var
Ben geçende aralıklı bel ağrısı kasılmayla gittim acile hiç bisey çıkmadı idrar yolu enfeksiyonu varmış o yapıyor olabilir dediler. Benimkiler yalancı da seninkiler ciddi anladın da artık yaşaya yaşaya ne olduğunu, sıkıntı varsa ihmal etme kendini kuzum
Dualarımız sizinle bebeğimKızlar keyfim yerinde yarın doktora gideceğim sanırım suyumu falan kontrol edecek tansiyon hapına başladığım için inşallah kızım da içerde kilo alıyordur iki hafta hiç almadı biliyorsunuz ama içim umut dolu ben inanıyorum alıyor sizde bana dua edin yarın inşallah güzel haberlerle geleyim
Canım yoğurt pekmez muz bunları ye bol bol. Ben hamileliğimde hiç sağlıklı beslenemedim. bu üçlü ve bol bol yaz meyveleri beni kurtardı bebişin kilosu hep iyi gitti. İnşallah yarın güzel haberler bekliyoruz.Kızlar keyfim yerinde yarın doktora gideceğim sanırım suyumu falan kontrol edecek tansiyon hapına başladığım için inşallah kızım da içerde kilo alıyordur iki hafta hiç almadı biliyorsunuz ama içim umut dolu ben inanıyorum alıyor sizde bana dua edin yarın inşallah güzel haberlerle geleyim
Tamam canım bunlari da deneyeyimCanım yoğurt pekmez muz bunları ye bol bol. Ben hamileliğimde hiç sağlıklı beslenemedim. bu üçlü ve bol bol yaz meyveleri beni kurtardı bebişin kilosu hep iyi gitti. İnşallah yarın güzel haberler bekliyoruz.
Ah yavrum bi gitseydin ya açıklıkta var ya ben ondan endişe ediyorum sendeİnşallah
Önceki regl sancıları sancı değilmiş dedim sabaha kadar2 saat ancak uyuyabildim inlemeler vs
Artık anlamıyorum ki diloşum, hangi sancıda gitmeliyim bilmiyorum. inşallah kendimi ihmal etmem
Dualarımız sizinle bebeğim
Bence de alıyordur, en başta sen keyiflisin ya eminim ki yansımıştır bebişe
Kuzenim yeni dogurdu sayilir. Cuma gunu icin tarih verdiler. Carsamba gunu icin anesteziye gideceklerdi. Cocuk sali dogdu :))) ondan diyorum plansiz olabilir. Erken gelme durumu olabilir diyorum. Ben de dahilAy sezeryan günü alıcam ben ama ona göre 12 gün diyorum38+2 oluyor tam 19unda. Ondan önce bilmiyorum gelmez herhalde benim bebe çok yukarda, aslında daha da yukardaydi şu sıralar inmiş biraz normal hale gelmiş :)
Yakınlarda bi yere gitsem hemen parmaklamak isteyeceklerAh yavrum bi gitseydin ya açıklıkta var ya ben ondan endişe ediyorum sendeşimdi nasılsın peki? Güneş kız inatçı sen ondan da inatçısın
Benimde suyum biraz fazlaymisHayyal dorukcum en kısa zamanda annesinin yanına gelecek inşallah hep dualarımdasınız sen de E ekim1903 de inşallah nil de bugünden sonra eve dönecek
hope2022 güzel haberlerle dönmene çok sevindim
Bana gelecek olursak bebeğim suyu sizin aksinize fazlaymışay bir de ayakta duramıyorum hep bi baskı hep bi kasılma. Ayağa kalkmamla karnıma bir şeyler olması bir oluyor. Doktor su için bir öneride bulunmadı ama ben kendi kendime şekeri azalttım yine. Bir hafta sonra kontrole gideceğim normalde iki hafta sonra çağırdı ama ben önümüzdeki hafta eski doktoruma görüneyim diyorum ondan da görüş alayım bakalım neler diyecek.
Bir de şeyikidir yüzünü görmek için çabaladık ama totosunu dönmüş bir türlü bakmıyor yüzümüze bizde durumlar böyle
Allah hepimize vakitli rahat bir doğum nasip etsin. Hepimizin bebeleri sağlıkla doğsun inşallah
Hayyal dorukcum en kısa zamanda annesinin yanına gelecek inşallah hep dualarımdasınız sen de E ekim1903 de inşallah nil de bugünden sonra eve dönecek
hope2022 güzel haberlerle dönmene çok sevindim
Bana gelecek olursak bebeğim suyu sizin aksinize fazlaymışay bir de ayakta duramıyorum hep bi baskı hep bi kasılma. Ayağa kalkmamla karnıma bir şeyler olması bir oluyor. Doktor su için bir öneride bulunmadı ama ben kendi kendime şekeri azalttım yine. Bir hafta sonra kontrole gideceğim normalde iki hafta sonra çağırdı ama ben önümüzdeki hafta eski doktoruma görüneyim diyorum ondan da görüş alayım bakalım neler diyecek.
Bir de şeyikidir yüzünü görmek için çabaladık ama totosunu dönmüş bir türlü bakmıyor yüzümüze bizde durumlar böyle
Allah hepimize vakitli rahat bir doğum nasip etsin. Hepimizin bebeleri sağlıkla doğsun inşallah
Genelde şekerden oluyor diye biliyorum benim de şekerim yok ama yine dikkatli beslen demişti. Şeker bebeğe geçiyor o da daha fazla işiyor galibaBenimde suyum biraz fazlaymisama giderek artmıyor bu iyi dedi doktor. Şeker de yok bende niye su fazla olur ki???
Selam kizlar bugun kontrolumuz vardi bebis 2kilo 372gmhaftasiyla uyumlu suyu plasentasi iyi cok sukur basi artik aşağıda ayaklarla kaburgalarimi dovuyor zilli doktorum 19 eylulden sonra gel son kontrolu yapalim sonra sezaryan icin anlasiriz dedi allahin izniyle Nehir bebek ekimin ilk haftasi dogacak bizden haberler bukadar insallah hepimiz vaktiyle saglicakla kavusalim yavrularimiza
evet kasılma oluyor oKızlar doktora demedim hiç ama aklıma geldi. 2,3 haftadır oluyor. Göbek deliğimin sağında bir şey yükseliyor ben bebeğin poposu olduğunu düşündüm hep sonra yavaş yavaş gevşiyor karnım eski haline dönüyor. Hissiyatı aynı tansiyon aleti gibi. Ben bebek poposuyla vuruyor diye düşündüm hep. Kasılma mı yoksa bu? Tecrübeli olanlar bilgi verirse çok sevinirim.
Evet ya bi de o mevzu var değil miYakınlarda bi yere gitsem hemen parmaklamak isteyeceklergitmiyorum o yüzden. Cumartesiyi bekleriz inş
Sabah az iyi gibiydim ama uzun sürmedi bu saate kadar çektim baya. daha yarım saattir sancım azaldı gibi. Güneşim de sağolsun yine döndü herhalde aşağıda bi şeyler oldu. İnatlaşa inatlaşa götürüyoruz dediğin gibi
Benim hep var o şekilde kaburgama doğru sanırım poposu diyorum, sertleşiyor sonra biraz ovaliyorum geçiyor ama nstde de olmasına rağmen sancı çıkmadı bende o şekildeKızlar doktora demedim hiç ama aklıma geldi. 2,3 haftadır oluyor. Göbek deliğimin sağında bir şey yükseliyor ben bebeğin poposu olduğunu düşündüm hep sonra yavaş yavaş gevşiyor karnım eski haline dönüyor. Hissiyatı aynı tansiyon aleti gibi. Ben bebek poposuyla vuruyor diye düşündüm hep. Kasılma mı yoksa bu? Tecrübeli olanlar bilgi verirse çok sevinirim.
Oy ne güzel haberle gelmişsin öyle maşallahBirbirlerini takip ediyorlar minikler bende bugün randevudaydım 2.500 de biz olmusuuz. Doktoruma doğumu sordum benim ilk doğumum olacak sezeryanı gerektirecek bir sağlık sıkıntın yok. Ama kesin normalde diyemem çatı muayanesini 37. Haftada yapacam dedi o zaman söylerim dedi çatın musait değil yada müsait diye dedi. Şimdilik bunları düşünme dedii
Evet tabi o durumda varKuzenim yeni dogurdu sayilir. Cuma gunu icin tarih verdiler. Carsamba gunu icin anesteziye gideceklerdi. Cocuk sali dogdu :))) ondan diyorum plansiz olabilir. Erken gelme durumu olabilir diyorum. Ben de dahil
Senin günün azaldıı nete yakın bir tarih var gibi elinde dediğim gibi ekimin ilk haftası alırlar bebişiiMasallah ogluşuna ne guzelll haberler bunlar rabbim daim etsin insallah hepimiz saglikla kolaylikla kavusalim bebişlerimize vaktiyle insallah
Ben bide kiyafet aldim bugun biberon emzik halat aklina ne geliyosa yarin yikayim cantaya koyacagim artik hazirda dursun oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?