2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Merhabalar hanımlar bir şey soracağım bebeğin 5 günde sadece 150 gram alması sizce nasıl bana biraz az gibi geldi de

Canım ben ilk doğumumu epidural yaptım.. doktorunun dediği gibi ıkınmayı bilmediğimden çocuğu içime çekmişim açılmam 10 cm olmuştu ama çıkaramıyordum çocuğu en son doktorun biri yukardan baskı yaptı biri aşağıda tuttu o şekil doğdu.. ıkınmayı bilmemek etkili hissetmiyorsun çünkü sancıyı relax takılıyorsun.. şuan son dakikaya kadar nolur bilmiyorum ama epidural istemiyorum o doğum heyecanıyla verin gitsin demiştim
Merhabalar hanımlar bir şey soracağım bebeğin 5 günde sadece 150 gram alması sizce nasıl bana biraz az gibi geldi de
Bence iyi canım haftalık 200gr arası deniliyor şuan.. 5 günde 150 gr iyi bence..

Artık bez stoğumu yaparsınız bilmiyorum ama kızlarrrr her bezleri boklu çişli günde 6-8 kesin cumartesi 0 numara prima premium aldım 30 lu şuan geceyi gecirmez 100 tl
Ekim yavrunu böyle bir güzel öpüp kokla ay çok özeniyorum sana ya inşallah bizde sağlıkla alalim kucağımıza

Ben manisaya annemin yanına geldim eşim diyarbakırda baya da uzak. Uçak biletini aldıkta bebis babasini beklese bari
Hadi insallalh ya farkli şehirler olunca sıkıntı oluyor . Mesafe de uzak be ya :) Allahtan ucak var da ... benimde annemmler istanbulda biz samsunda

Aynen aynen ama benim son haftaya gelince sıklaştı, belki de kasılmadır ama ağrılı olarak değildir bizimkisi
Bu hafta benimde çok sık oluyor. İlk doktor randevumda görüşeceğim. Bugün nst yapıldı temiz çıktı
Ayy o zaman o an karar verelim epidurale. Dayanamayacak kadar acı çekersem isterim mecbur. Hepsi tecrübe işte. Sen daha önce doğum yaptığın için bu sefer daha çabuk olur bir şey hissetmezsin inşallah

Hadi insallalh ya farkli şehirler olunca sıkıntı oluyor . Mesafe de uzak be ya :) Allahtan ucak var da ... benimde annemmler istanbulda biz samsunda
Biz de bari az yakına gelelim dedik tayin daha da uzağa çıktı uzak vallaha geri dönünce naparim idare edebilir miyim diye düşünmüyor değilim
Uçak varda işte aniden gelme ihtimali de olmuyor

Nst de bisey cikmadiysa o zaman sıkıntı yapma ama sor yine de doktoruna

Kızlar cidden o yukselme poposu değil kasılmamı bizde güya bebiş seviyoruz o zaman çünkü bn gün içinde bir kaç kere oluyor özellikle sağa yada sola yattığımda sanki resmen poposunu dikiyor ayyy ben şok

Bence çok iyi canım. Bir uygulamada okumuştum 33 ten sonra günlük 30 Gr kadar kilo alirlarmis bebişler seninki bu durumda tam görünüyor Maşallah diyelim annesi

Benim de ikinci yılım bazen acıyorum ama sonra geçiyor
Şuna bak ben de 5 6 sene oldu sanıyorum. Sen de çiçeği burnunda gelinmişsin papatya hanım.

Bu işleri birilerinin yapması lazım değil mi? Bebenin rızkını yardımcıya mı verelim, tabii ki kocalar yapacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…