2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bu kasılma ne ola ki ya bugün okulda kan tere battım son derse gidecekken karnımın üstünden vajinaya kadar bir şimşek çaktı aralıklarla devam etti yürütmedi bebekte en üste toplandı gözüküyordu dışardan böyle mi oluyor
Böyle oluyorsa nasıl çalışıcaz

Hay masallahh küçük tosuncuk yanakları gördün mü annesi
Seninle hep aynı gidiyoruz bakalım benimki nasıl oldu bu aralar dayadım sütü falan kendime
Bende salı günü gidicem 18 gün sonra gitmiş olucam bakalım nasıl durumlar. 37den sonra azalıyor kilo alımı diyorlar ama bakalım doktor bana 4 kilo olmaz demişti sanırım 38te alınacak diye. Çok çok sevindim bi sorun olmamasına nstde bisey çıktı mı?
O zaman çatı muayenesi de senin 38. Haftaya kalmış oldu değil mi?

Ya beybi ben düşürsem kızlar hatırlatıyor ne yapayım? 40’ı çıkan herkes bir bir eksilecek gruptan ne diyorsun sen ahahahhasjjs
İnşallah düsüs olmaz da telefonla yazmak gicik bir durum.. Ben ilk forum genclerindenim .. burdaki arkadaslar gibi oturup yaziyorduk her turlu ... tabi cocuk olunca o pc hic acilmayacak da :)

Mammabra diye bir marka aldim 4 tane sutyen de 3 renk aldim iste.. icine bakmadim daha :)

Yusuf Abreg canım

Siz çerkessiniz dimi neris abreg bunlar çerkes ismi de :)
Ne doğurması canını sevdiğim beraber gidiciiz doğuma. Bugün de bitti sayılır kaldı 26.

Saklamak zorundayııım, her yerde teyzeleri olabilir benim bebenin. İsmimiz çok ifşa olmalık da.

tamam o zaman gizemlijojuk01 diyebiliriz

Ya bebekken yine sevişirsiniz de az aklı kestiğinde öptürmüyo bile ya aranıza girip duruyo ya uyumasını bekliyon öle de randevulu sevişme oluyo son sevişmelerinizi sevişin riskli haftasını geçenler

Evet canim cerkesim , esim de öyle kendi koyume gelin geldim zaten ...

Sevisme isi bana da dert , Daha bir senem dolmayinca haliyle

Gizemlijojuk01 bunu beğendi.

Ya biliyordum böyle olacağını, niye böyle bu bebeler, neyse otele motele kaçarız ekşın olur.

Eklentiler

• Screenshot_20220908_193657_trendyol.com.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 61
Canıım teşekkür ederim sorup buraya da yazdığın İçin. Ben de dün sordum doktoruma iğne zaten düşük 4 binlik, corasprinde daha çok sıkıntı yaşanır ama onu da bıraktık zaten dedi. Teyit ettirmiş olduk

burda doguma 15-17 hafta kala izne cikabiliyorsun.
benim biraz da maddiyattan bekledim . zaten tam 32. haftada olucam 15. nde .

annemlere ucak bileti aldik , babam goz ameliyati ve safra ameliyati oldu yazin ona para yolladik fln. biraz sarsildik
Ay Allahtan sizin bebek eşyalarını arkadaşlarla paslaşarak yaptınız onun masrafını en aza indirdiniiz en azından

kacak gocek sevismek cok heycanli ya biz tabi tatile geldigimizde ailelerimizle kaldigimiz icin bir ay , deneyimliyiz zaten ilk dusuk yaptigimda ki bebis kesin Turkiye de tatildeyken o gunlerden birinde oldu
Ay sen söyleyince ben de aile evinden bir gece hatırlayıverdim ahahahahh Doğru söylüyorsun daha heyecanlı. Hadi yaşadınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…