Hay masallahh küçük tosuncukCanım bugün doktora sordum ben gebelik ödemi diyoruz ona dedi. El bileklerimizde ödem oluşuyormuş o da kaslara baskı yapınca parmaklarımızda uyuşma oluyormuş. Son haftalarda olağan bir durum. Doğumdan sonra geçer bol bol su iç dedi
Valla diloşum benim doktorum iki haftalıkk izne ayrılmış onun yerine Balıkesir merkezden doktor gelmiş o muayene etti bugün. Güzel ilgilendi o da sağolsun. Neyseki 38. Haftamda doktorum dönmüş olacak inşallah. Doğum konusunu açmadım bende hiç. Ama bebiş 3.300 gram olmuş haftası önden gidiyordu, artık tam haftasında suyu falan iyi dedi. Zaten 1 ayı geçti baş geliş pozisyonda. Ama bizim bu tosuncuklar en az 4 olacak galiba maşallah15 gün önce 2.500 gramdı. Senin anlayacağın keyfisi baya baya yerinde. Bakalım şimdi haberler sende. Kankimiz napıyomuş nasılmış
İnşallah düsüs olmaz da telefonla yazmak gicik bir durum.. Ben ilk forum genclerindenim .. burdaki arkadaslar gibi oturup yaziyorduk her turlu ... tabi cocuk olunca o pc hic acilmayacak da :)Ya beybi ben düşürsem kızlar hatırlatıyor ne yapayım?40’ı çıkan herkes bir bir eksilecek gruptan ne diyorsun sen ahahahhasjjs
bensiz guzel seler alıyorsunuz, bna da don lastıklı daginin emzirme sutyenı ohhh wallaTamam bebitom bulup linkini ekleyeyim.Stok yenilenince denk gelirsem haber de veririm.
Mammabra diye bir marka aldim 4 tane sutyen de 3 renk aldim iste.. icine bakmadim daha :)
Yusuf Abreg canım
Ne doğurması canını sevdiğim beraber gidiciiz doğuma.Bugün de bitti sayılır kaldı 26.
Saklamak zorundayııım, her yerde teyzeleri olabilir benim bebenin. İsmimiz çok ifşa olmalık da.
35+2 hız bugün. Baş göbek çevresi haftası ile uyumlu bacak boyu 2 hafta önde. Epeydir bu şekilde ölçümlerMaşallah35 hafta mi?seninde önde gidiyor du yanılmıyorsam
Siz çerkessiniz dimi neris abreg bunlar çerkes ismi de :)
tamam o zaman gizemlijojuk01 diyebiliriz
Ya bebekken yine sevişirsiniz de az aklı kestiğinde öptürmüyo bile ya aranıza girip duruyo ya uyumasını bekliyon öle de randevulu sevişme oluyo son sevişmelerinizi sevişin riskli
Evet canim cerkesim , esim de öyleSiz çerkessiniz dimi neris abreg bunlar çerkes ismi de :)
Ya bebekken yine sevişirsiniz de az aklı kestiğinde öptürmüyo bile ya aranıza girip duruyo ya uyumasını bekliyon öle de randevulu sevişme oluyo son sevişmelerinizi sevişin riskli haftasını geçenler
Don lastikli mi ahahhhbensiz guzel seler alıyorsunuz, bna da don lastıklı daginin emzirme sutyenı ohhh walla
Gizemlijojuk01 bunu beğendi.Siz çerkessiniz dimi neris abreg bunlar çerkes ismi de :)
Ya bebekken yine sevişirsiniz de az aklı kestiğinde öptürmüyo bile ya aranıza girip duruyo ya uyumasını bekliyon öle de randevulu sevişme oluyo son sevişmelerinizi sevişin riskli haftasını geçenler
bir aksilik cikmazsa uzun bir sure burdalarÇok kalmasınlar birbirini özleyenler var arada.Biz doğumdan bir hafta sonra yalnızız da ne olacak sanki? Sinir stres uykusuzluk.
ee stok bitmişDon lastikli mi ahahhhKıyamam sana pofuduk yanaklım bak benimki bu.
Siyah Mama Emzirme Lace Sütyen
www.penti.com/kadin/ic-giyim/sutyen/emzirme-sutyeni/siyah-mama-emzirme-lace-sutyen/p/PL8LXSM721IY-BK3
Oyyy bunu beklemiyordum, yazık size be minnoşlar.bir aksilik cikmazsa uzun bir sure burdalar1.5 sene kadr
yalniz degilsin kuzum
Ee o kadar düşmüş fiyat, stok kalır mı?
kacak gocek sevismek cok heycanli yaOyyy bunu beklemiyordum, yazık size be minnoşlar.
Canıım teşekkür ederim sorup buraya da yazdığın İçin. Ben de dün sordum doktoruma iğne zaten düşük 4 binlik, corasprinde daha çok sıkıntı yaşanır ama onu da bıraktık zaten dedi. Teyit ettirmiş olduk
Ay Allahtan sizin bebek eşyalarını arkadaşlarla paslaşarak yaptınız onun masrafını en aza indirdiniiz en azındanburda doguma 15-17 hafta kala izne cikabiliyorsun.
benim biraz da maddiyattan bekledim . zaten tam 32. haftada olucam 15. nde .
annemlere ucak bileti aldik , babam goz ameliyati ve safra ameliyati oldu yazin ona para yolladik fln. biraz sarsildik
aynen ya o konuda cok sansliyimAy Allahtan sizin bebek eşyalarını arkadaşlarla paslaşarak yaptınız onun masrafını en aza indirdiniiz en azından
Ay sen söyleyince ben de aile evinden bir gece hatırlayıverdim ahahahahhkacak gocek sevismek cok heycanli yabiz tabi tatile geldigimizde ailelerimizle kaldigimiz icin bir ay , deneyimliyiz zaten ilk dusuk yaptigimda ki bebis kesin Turkiye de tatildeyken o gunlerden birinde oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?