- 4 Ocak 2022
- 687
- 1.158
- 43
- 33
Teşekkür ederiz teyzesiHay masallahh küçük tosuncukyanakları gördün mü annesi
Seninle hep aynı gidiyoruz bakalım benimki nasıl oldubu aralar dayadım sütü falan kendime
Bende salı günü gidicem 18 gün sonra gitmiş olucam bakalım nasıl durumlar. 37den sonra azalıyor kilo alımı diyorlar ama bakalım doktor bana 4 kilo olmaz demişti sanırım 38te alınacak diye. Çok çok sevindim bi sorun olmamasınanstde bisey çıktı mı?
O zaman çatı muayenesi de senin 38. Haftaya kalmış oldu değil mi?
Büyüklük olarak sınırdaymış derken şekerden ötürü olan bir irilik mi varmış bebeğim?Simdi hastenden aradilar. Sevgili kizim
sinirdaymis buyukluk olarak. haftada iki kere ultroson ve nst ye alcaklarmis beni.
aslinda kan akisi vs hep normal cikiyor ama tansiyon etkiliyormus.
birde bebek icin ozel bir uzmana gidicekmisim .
beni yakinda hastaneye yatirirlar gibi duruyor
Benim bu gittiğim doktorda ekranda renkli görünüyorda çıktı olarak siyah beyaz veriyor ama 2700 olduğunda bile bi yanak vardı maşallah yanak reis oldu adıTeşekkür ederiz teyzesiHem de ne tosuncuk inanırmısın önceden ultrasonda ekrana baktığımda anlayabiliyordum neresi olduğunu şimdi hiç bir şey anlamıyorum diloş ekrana sığmıyorlar malum. Bir de devlette renkli ultrason yok ya renklide olsa süper görünür ama napalım, biz bir kere detaylıda gördük beyefendinin yüzünü
Artık insan iyice merak ediyor dimi nasıl bişey olcak acaba diyeAynı gidiyor bizimkiler seninkisi de epey büyümüştür bak görürsün Çok iyi yapmışsın az kaldı senin doğuma zaten beslensin güzelce tombiş tombiş doğsun artist oğlan
Beni haftaya yine çağırdı bu doktor. Artık haftalık takip yapmalıyız nst ye falan her hafta girmen gerekli dedi. Sıra beklerken yeni doğum yapanlarla konuştum.çatı muayenesi pek yapmıyormuş doğum başladığında karar veriyo genelde dedi ama döndüğünde konuşucam bakalım kendisiyle. Bu gidişle bizim tosun 4 e yaklaştı zaten baksana normal doğum biraz hayal olcak gibi
Nst temiz dedi doktor. Sancı Çok hafif 3 tane falan çıktı. Sonrası dümdüz çizgi
yok canim kucukmus. yani buyumesi sinirda dedi.Büyüklük olarak sınırdaymış derken şekerden ötürü olan bir irilik mi varmış bebeğim?
Geçmiş olsun kuzuşum inşallah tahmin ettiğin gibi olmaz, sorunsuz atlatmanı dilerim bu süreci.
Ayy bilmiyorum ki vajinadaki kemik değil ya üstten alta doğru inen bir ağrı toplanmayla birlikte yalancı kasılma diyorlar ya galiba o
Çok değişik şeyler oluyor artık tarif edilmiyor zaman zaman değişiyor doğum a kadar böyle gidicek sanırım öyle bir oynuyor ki orda hissediyorum ben nasıl sızlatıyor cikicak gibi bazenAyy bilmiyorum ki vajinadaki kemik değil ya üstten alta doğru inen bir ağrı toplanmayla birlikte yalancı kasılma diyorlar ya galiba o
Keşke davet edip yüz yüze detaylıca anlatsalarmış, küçük de dememiş sınırda demiş, inşallah onlar abartmıştır durumu minnoşum. Ne zaman gideceksin sen?yok canim kucukmus. yani buyumesi sinirda dedi.
yani anladm kan akisinda da sorun yok tansiyon nasil etkiliyor buyumesini . Damarlardaki akis normal duzeyde.
gidince detayli konusucam .
saat 2 de gidicem cnm daha 2 saatim var , oglen 12 burada.Keşke davet edip yüz yüze detaylıca anlatsalarmış, küçük de dememiş sınırda demiş, inşallah onlar abartmıştır durumu minnoşum. Ne zaman gideceksin sen?
Hgb yani hemoglobin bildiğim kadarıyla benimde aynı şekilde ve benimde geriden geliyor 2500 tamamlamayı bekliyor doktorum ama duracak gibi de değil sanki özellikle bugün yalancı mi gerçek mi ayırt edemiyorum bir türlü her hafta beni de doktor çağırmaya başladı ama bende plesenta yaşlanması şuan için yokKizlar merhaba, gunlerdir yazdiklarinizi okuyorum ama yazmaya firsatim olmadi. Allah hepimize saglikla bebislerini kucagina almayi nasip etsin
Bana gelince pazartesi doktordaydim ve bu pazartesi bir daha gidicem. Plasenta yaslanmasi olabilirmis bende bu gidisimde bir daha bakacak doktor. Bebis hala 2 hafta geri hatta onceden 1 hafta 6 gundu simdi 2 hafta 1 gun geri. Arayi acmis olabileceginden korkuyorum. Doktor artik haftasini doldurdugu icin dogsa bile bir sorun yasamayacagimizi sadece ufak olacagini soyluyor. Orada soylemedi ama sonra kagida bakinca gordum fl normaldi o da gerilemis. Belki kivrik durdugu icindindir bu hafta sorucam.
Bebek 41 42 i falan beklemeye kalkarsa sorun olur dedi suan bir sorun yok dedi. Ama insan yine de cok stres oluyor.
Ek olarak bugun saglik ocagindan tahlil sonuclarim geldi hgb dusuk gorunuyor. Internetten bakinca bunun da gerilige sebep olabilecegini okudum hepten moralim bozuldu.
Bir an once bir kac hafta gecsin bebis dogal yolla ne zaman isterse o zaman dogsun istiyorum. Gozumu kapatip acsam zaman ilerlese keske
Yani saçmalamış gibi, ben de anlam veremedm bebeğim, iki saate uyumam ben sabahlıyorum, bekleyeceğim güzel haberlerini. Bence gerilik falan yoktur, sanmıyorum.saat 2 de gidicem cnm daha 2 saatim var , oglen 12 burada.
Ben anlamadim nasil yani kan akisi normal gozukuyor ultroson da fln deyince soyledi zaten.
Simdi arkadasmin halasi var malatya da cok iyi kadin dogumcu onada yolladim
sonuclarimi whatsapp dan , bakalim o ne dicek.
Ohh süper, onların abartmasıymış işte çok şükür.Birbasak
icimi rahatti vallahi arkadasmin halasi
bir hafta gerilik icin beni burda strese sokuyorlar ya
Canım bende de aynı durum var kendini üzme tamam mı ben durumu kabullendim bu şekilde devam edeceğiz suyun da iyiyse böyle devam edecekSimdi hastenden aradilar. Sevgili kizim
sinirdaymis buyukluk olarak. haftada iki kere ultroson ve nst ye alcaklarmis beni.
aslinda kan akisi vs hep normal cikiyor ama tansiyon etkiliyormus.
birde bebek icin ozel bir uzmana gidicekmisim .
beni yakinda hastaneye yatirirlar gibi duruyor
bide ben dun 5 den sonra anca eve geldim ya, telefonda dioki “ seni nasil eve yollamislar “Yani saçmalamış gibi, ben de anlam veremedm bebeğim, iki saate uyumam ben sabahlıyorum, bekleyeceğim güzel haberlerini. Bence gerilik falan yoktur, sanmıyorum.
Ohh süper, onların abartmasıymış işte çok şükür.
ya ben en basindan beri kabullendim ama bir anda boyle panik havasi olunca neoluyo ya moduna girdim.Canım bende de aynı durum var kendini üzme tamam mı ben durumu kabullendim bu şekilde devam edeceğiz suyun da iyiyse böyle devam edecek
Büyümesinin sınırda olmasının bir önemi yokmuş bebek sağlıklı olduktan sonra bence biraz bekle canımyok canim kucukmus. yani buyumesi sinirda dedi.
yani anladm kan akisinda da sorun yok tansiyon nasil etkiliyor buyumesini . Damarlardaki akis normal duzeyde.
yok canim kucukmus. yani buyumesi sinirda dedi.
Kız bir hafta için mi korkutmus benim iki haftadan fazla korkma hiç bir hafta başı ileride çıkıyor geride çıkıyorBirbasak
icimi rahatti vallahi arkadasmin halasi
bir hafta gerilik icin beni burda strese sokuyorlar ya
bendeki sebep tansiyon diyorlar ama tansiyon gebelik zehirlenmesi seklinde degil cok sukur . ee kan akisida normal. belki bebegin genel yapisi budur yani . ben hep boyle dusunuyorum acikcasi.Canim ben cok taktim sebep aradim durdum hani o sebebi ortadan kaldirirsam buyur diye dusundum. Ama yok sebebi bulamadim cozumu de yok yapi meselesi diyip sebep aramaktan vazgectim mecbur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?