Ya hanımlar biz zaten bu emzirme özellikli gecelikleri pijamaları misafir, kayınvalide yanında filan giymek için almadık mı
herkesi gönderince askılı seksili fantezili geceliklere devam bence
öf işte yine ben ne dedim.
37 dolunca doktor beni zorla doğurtacak, sen hiç heveslenme
Benim eş kişisi de 2 tane sarsa senden güzel sarıyorum diye hava atmaya kalkar ama yapsın da nasıl yaparsa yapsın modundayım hep hll spr devam koçum diyorum
Helal kız
Allah güç, kuvvet bi de derin dondurucu nasip ederse ben de yapabilirim, ama seneye kışlığa ancak yetişirim
Ellerine sağlık valla maşallah enerji gelmişken yap yapabildiğini bana bazen enerji geliyor o an yaptım yaptım sonra kalıyor
Sağlıklı gelsinde kuzum normal sezeryan vs düşünme artık. Hamilelik ilerledikce insan o kafadan çıkıyormuş. Ben hep psikolojik olarak kendimi bir şeylere hazırlamak için doğum şeklim netleşsin istiyordum artık o moddan da çıktım ha sezeryan ha normal neye psikolojimi hazırlıycam ki her ikisinin sonunda da Rabbim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsiin ona odaklanıyorum artık. Aynı bedende son zamanlarım onunda tadını çıkarmaya çalışıyorum
Ya hope aynen bazen kolun kalkmıyor inan bir çorbayı zor yapıyorum o da sırf oğlum için kreşten aç geliyo diye yoksa yapamıcam. Ama bazen de bir güç geliyo evi temizliyorum buzluğa bişeyler yapıyorum işte :)
aynen kuzum , her bebek ayni dogacak diye birsey yok. genel olarak verilere gore bir tablo belirlemisler tip dunyasi , ona uymazsa zayif fln diyorlar ama genetikte cok onemli zaten.
hope2022
aynen kuzum kaldi 10 gunum is yerinde ama zaten 3 gundur gitmiyorum ben izne ayrilmazsam bile beni kovacaklar yakinda
Ya hanımlar biz zaten bu emzirme özellikli gecelikleri pijamaları misafir, kayınvalide yanında filan giymek için almadık mı
herkesi gönderince askılı seksili fantezili geceliklere devam bence
Ahahahahha süpersin valla derin dondurucu bende de yoktu bu sene bebiş geliyo normal dolabınki yetmez diye diye kurban öncesinde aldırdım
Ya hope aynen bazen kolun kalkmıyor inan bir çorbayı zor yapıyorum o da sırf oğlum için kreşten aç geliyo diye yoksa yapamıcam. Ama bazen de bir güç geliyo evi temizliyorum buzluğa bişeyler yapıyorum işte :)
Sizin sistemi tam bilmiyorum ki kuzum TR ye göre 32. Hafta izne çıkabiliyorsun ya ben sadece hem tansiyon kaynaklı sıkıntılar hemde yoğun tempo olunca hamileliğini sıkıntı geçiriyorsun. Yoksa çalışmak her zaman daha faydalı tabii evde otur otur en ufak bir iş yapmaya başlıyım hemen yoruluyorum
Sizin sistemi tam bilmiyorum ki kuzum TR ye göre 32. Hafta izne çıkabiliyorsun ya ben sadece hem tansiyon kaynaklı sıkıntılar hemde yoğun tempo olunca hamileliğini sıkıntı geçiriyorsun. Yoksa çalışmak her zaman daha faydalı tabii evde otur otur en ufak bir iş yapmaya başlıyım hemen yoruluyorum
Merhaba kizcelerrrrr. Bugün bizimde kontrolümüz vardı. Kızım 2885 Gr olmuş ve kafası tam sol kaburgamın altında. Şu an için sezeryan görünüyor. Sanırım dün konuşmuştuk kasılmaları hareket sanıyoruz diye. Benimkiler hareketmiş. Kafasını ve sırtını hissettiğim yerler doğru çıktı