2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Birbasak
icimi rahatti vallahi arkadasmin halasi
bir hafta gerilik icin beni burda strese sokuyorlar ya
1 haftalık gerilik çok çok normal ki hatta 2 haftaya kadar normal sayılıyor. Sen ilaç kullanırken tansiyonumda yükselmiyor demiştin değil mi? Kan akışında da bi problem yok hiç canını sıkma o yüzden

2500 tamamlayinca dogum mu dusunuyor doktorunuz?

evet kuzum ilaclarla cok normal hersey. bazen hatta 11/7 lere dustugunde midem fln bulaniyor. bana gore dusuk bir tansiyon oluyor

E ekim1903 evinize geçtiniz mi canım
Ay anca yazabiliyorum kızlar çıktık çok şükür dua eden herkesdenn Allah razı olsun Neler yaşadım neler atlattım halen rüyadayım küvesteki hallerinemi yanımdayken tek başıma sudan çıkmış balık gibi ona bakma çabalarım mı uykusuzluğu saymıyorum bile 2 saatte 1 emzir üstüne mama ver gazını çıkar derken geriye 1 saat kalmıyordu ve halen uyuyamıyorum ama şuan sağlıklıya her şeye bedel

bendeki sebep tansiyon diyorlar ama tansiyon gebelik zehirlenmesi seklinde degil cok sukur . ee kan akisida normal. belki bebegin genel yapisi budur yani . ben hep boyle dusunuyorum acikcasi.
Bende de doktor tansiyondan suphelendi ama hep 11/7 11/6 falan cikiyor tansiyonum yani onunla alakasi olmayabiliyor bendeki gibi.
1 haftalik gerilik cok cok normal acil cagiracak kadar telaslandirmasalarmis keske. Insani stresten dogurtacaklar zorla ya
Neyse sevindim canim ciddi bir sey olmamasina.

cnm bu iş gercekten tansıyonla alakalı, bol su iç, dinlenmene dikkat et, sıcakta cok durma, streste yapma, limonlu su birşey kalmadı surda riskli haftalarda gecti geciyor

cok sevindim kuzum eve donmenize
ay dicem yatir beni hastaneye sende kurtul bende

evet kuzum ilaclarla cok normal hersey. bazen hatta 11/7 lere dustugunde midem fln bulaniyor. bana gore dusuk bir tansiyon oluyor
Evet herkesin normal tansiyon durumu da farklı oluyor. Bazısı 10da iyi oluyor diğeri 12 mesela. Hiç sıkıntı yapma idrarda protein falan da çıkmıyorsa, bebeğin beslenmesinde de sıkıntı yoksa bi sıkıntı olmaz bence. Her hamilelikteki bebek bile farklı oluyormuş belki minyon bi bebek yani

cnm bu iş gercekten tansıyonla alakalı, bol su iç, dinlenmene dikkat et, sıcakta cok durma, streste yapma, limonlu su birşey kalmadı surda riskli haftalarda gecti geciyor
evet canim cok haklisin , bugune kadsr cok stres yapmamistm ama bugun beni bir strese soktular ufak capta neyse geldi gecti

yok canim cikmiyor , strip aldim zaten her gun bakiyorum kendim evde . yemin ediyorum yakinda tip sinavlarina girsek kazaniriz

2500 tamamlayinca dogum mu dusunuyor doktorunuz?
Evet ama şöyle bir durum var bende belki onla alakali olabilir 2 doz ciğer geliştirici yapılmıştı bana ve kan pihtilasmasi daha var. Bazı yerlerde ne kadar doğru bilmiyorum okuduğum pıhtılaşma sorunu olanlarda son haftalarda bebek kan akışı yavaşlayabiliyormus ve beslenmesi de sorun olabiliyormuş. Geçen hafta perşembe gittim 2200 kg du bu hafta çarşamba gittim 2350ydi önümüzdeki hafta çarşamba tekrar gidecem ona göre doğum tarihi belirlenecek 2500 u görelim yeter dedi doktor

yok canim cikmiyor , strip aldim zaten her gun bakiyorum kendim evde . yemin ediyorum yakinda tip sinavlarina girsek kazaniriz
Hadi ya çok iyi olmuş canım o zaman, sağlık ocağında da bakmislardi bana bi kere öyle idrar damlatiyorsun renklere göre sonuç çıkan şey değil mi?
Ilgilenilmesi iyi de korkutulmak hiç iyi bisey değil ya. Senin zaten beslenme kısmında sorun yok, idrarda sorun yok tansiyon yükselmiyor ee? Dese ki haftaya tekrar gel mesela tekrar kontrol edelim haftada ne kadar almış vs. Bunun gibi şeyler tamam dersin

evet canim onlardan .
aynen zaten oyleydi haftada bir bakiyorlardi. bir gidim bakim ne dicek .

İnsanı nasıl strese sokuyorlar aptal gibi davranıyor bazıları gerçekten, empati duygusu ara ki bulasın.

Bebito ben zaten sabah 4 5 civarı uyuyorum.
Arada bakarım aklım kalır. Sen üzme ama kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…