1 haftalık gerilik çok çok normal ki hatta 2 haftaya kadar normal sayılıyor. Sen ilaç kullanırken tansiyonumda yükselmiyor demiştin değil mi? Kan akışında da bi problem yok hiç canını sıkma o yüzdenBirbasak
icimi rahatti vallahi arkadasmin halasi
bir hafta gerilik icin beni burda strese sokuyorlar ya
evetKız bir hafta için mi korkutmus benim iki haftadan fazla korkma hiç bir hafta başı ileride çıkıyor geride çıkıyor
Hgb yani hemoglobin bildiğim kadarıyla benimde aynı şekilde ve benimde geriden geliyor 2500 tamamlamayı bekliyor doktorum ama duracak gibi de değil sanki özellikle bugün yalancı mi gerçek mi ayırt edemiyorum bir türlü her hafta beni de doktor çağırmaya başladı ama bende plesenta yaşlanması şuan için yok
yine seninkiler de güzelmiş bnm bildiğin altından 3parmak lastık varyalniz degilsin kuzum
evet kuzum ilaclarla cok normal hersey. bazen hatta 11/7 lere dustugunde midem fln bulaniyor. bana gore dusuk bir tansiyon oluyor1 haftalık gerilik çok çok normal ki hatta 2 haftaya kadar normal sayılıyor. Sen ilaç kullanırken tansiyonumda yükselmiyor demiştin değil mi? Kan akışında da bi problem yok hiç canını sıkma o yüzden
ama gobek deligimi gecen donlarimdan bahsetmedimyine seninkiler de güzelmiş bnm bildiğin altından 3parmak lastık var
Ay anca yazabiliyorum kızlar çıktık çok şükür dua eden herkesdenn Allah razı olsun
Bende de doktor tansiyondan suphelendi ama hep 11/7 11/6 falan cikiyor tansiyonum yani onunla alakasi olmayabiliyor bendeki gibi.bendeki sebep tansiyon diyorlar ama tansiyon gebelik zehirlenmesi seklinde degil cok sukur . ee kan akisida normal. belki bebegin genel yapisi budur yani . ben hep boyle dusunuyorum acikcasi.
cnm bu iş gercekten tansıyonla alakalı, bol su iç, dinlenmene dikkat et, sıcakta cok durma, streste yapma, limonlu su birşey kalmadı surda riskli haftalarda gecti geciyorSimdi hastenden aradilar. Sevgili kizim
sinirdaymis buyukluk olarak. haftada iki kere ultroson ve nst ye alcaklarmis beni.
aslinda kan akisi vs hep normal cikiyor ama tansiyon etkiliyormus.
birde bebek icin ozel bir uzmana gidicekmisim .
beni yakinda hastaneye yatirirlar gibi duruyor
cok sevindim kuzum eve donmenizeAy anca yazabiliyorum kızlar çıktık çok şükür dua eden herkesdenn Allah razı olsunNeler yaşadım neler atlattım halen rüyadayım küvesteki hallerinemi yanımdayken tek başıma sudan çıkmış balık gibi ona bakma çabalarım mı uykusuzluğu saymıyorum bile 2 saatte 1 emzir üstüne mama ver gazını çıkar derken geriye 1 saat kalmıyordu ve halen uyuyamıyorum ama şuan sağlıklıya her şeye bedel
ay dicem yatir beni hastaneye sende kurtul bendeBende de doktor tansiyondan suphelendi ama hep 11/7 11/6 falan cikiyor tansiyonum yani onunla alakasi olmayabiliyor bendeki gibi.
1 haftalik gerilik cok cok normal acil cagiracak kadar telaslandirmasalarmis keske. Insani stresten dogurtacaklar zorla ya
Neyse sevindim canim ciddi bir sey olmamasina.
Evet herkesin normal tansiyon durumu da farklı oluyor. Bazısı 10da iyi oluyor diğeri 12 mesela. Hiç sıkıntı yapma idrarda protein falan da çıkmıyorsa, bebeğin beslenmesinde de sıkıntı yoksa bi sıkıntı olmaz bence. Her hamilelikteki bebek bile farklı oluyormuş belki minyon bi bebek yanievet kuzum ilaclarla cok normal hersey. bazen hatta 11/7 lere dustugunde midem fln bulaniyor. bana gore dusuk bir tansiyon oluyor
Çok şükür canım bak birşey yok sanırım bende uyumam daha haberdar et bizi 2 saateBirbasak
icimi rahatti vallahi arkadasmin halasi
bir hafta gerilik icin beni burda strese sokuyorlar ya
evet canim cok haklisin , bugune kadsr cok stres yapmamistm ama bugun beni bir strese soktular ufak captacnm bu iş gercekten tansıyonla alakalı, bol su iç, dinlenmene dikkat et, sıcakta cok durma, streste yapma, limonlu su birşey kalmadı surda riskli haftalarda gecti geciyor
yok canim cikmiyor , strip aldim zaten her gun bakiyorum kendim evde . yemin ediyorum yakinda tip sinavlarina girsek kazanirizEvet herkesin normal tansiyon durumu da farklı oluyor. Bazısı 10da iyi oluyor diğeri 12 mesela. Hiç sıkıntı yapma idrarda protein falan da çıkmıyorsa, bebeğin beslenmesinde de sıkıntı yoksa bi sıkıntı olmaz bence. Her hamilelikteki bebek bile farklı oluyormuş belki minyon bi bebek yani
ederim kuzum ama burda biraz yavas ilerliyor isler , siz yatin uyuyun ben cikinca yazarimÇok şükür canım bak birşey yok sanırım bende uyumam daha haberdar et bizi 2 saate
Evet ama şöyle bir durum var bende belki onla alakali olabilir 2 doz ciğer geliştirici yapılmıştı bana ve kan pihtilasmasi daha var. Bazı yerlerde ne kadar doğru bilmiyorum okuduğum pıhtılaşma sorunu olanlarda son haftalarda bebek kan akışı yavaşlayabiliyormus ve beslenmesi de sorun olabiliyormuş. Geçen hafta perşembe gittim 2200 kg du bu hafta çarşamba gittim 2350ydi önümüzdeki hafta çarşamba tekrar gidecem ona göre doğum tarihi belirlenecek 2500 u görelim yeter dedi doktor2500 tamamlayinca dogum mu dusunuyor doktorunuz?
Hadi ya çok iyi olmuş canım o zaman, sağlık ocağında da bakmislardi bana bi kere öyle idrar damlatiyorsun renklere göre sonuç çıkan şey değil mi?yok canim cikmiyor , strip aldim zaten her gun bakiyorum kendim evde . yemin ediyorum yakinda tip sinavlarina girsek kazaniriz
evet canim onlardan .Hadi ya çok iyi olmuş canım o zaman, sağlık ocağında da bakmislardi bana bi kere öyle idrar damlatiyorsun renklere göre sonuç çıkan şey değil mi?
Ilgilenilmesi iyi de korkutulmak hiç iyi bisey değil ya. Senin zaten beslenme kısmında sorun yok, idrarda sorun yok tansiyon yükselmiyor ee? Dese ki haftaya tekrar gel mesela tekrar kontrol edelim haftada ne kadar almış vs. Bunun gibi şeyler tamam dersin
Hadi hayırlı haberlerle gel insallah canım benimevet canim onlardan .
aynen zaten oyleydi haftada bir bakiyorlardi. bir gidim bakim ne dicek .
İnsanı nasıl strese sokuyorlar aptal gibi davranıyor bazıları gerçekten, empati duygusu ara ki bulasın.bide ben dun 5 den sonra anca eve geldim ya, telefonda dioki “ seni nasil eve yollamislar “
manyak ya paniklekti beni. sen yat kuzum smdi bunlar gene 5 den once sonuclari degerlendiremez. klinikteki hastalar bitince yukari cikiyor doktorlar.
cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?