2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
1 hafta kaldıı bi de bana soor
Zaman azaldıkça da saçma sapan rüyalar görmeye başladım
13 kiloluk bi kız doğuruyordum?
Şekerden dolayı olmuş diyip küveze alıyorlardı tövbe yarabbim
Bende rüyalar görüyorum ya cocuk doğuyor ama cocuk yok etrafta sonra baska bir rüyada doğuramıyorum kaç saat uprasıyorum cıkmıyor doğurup kucağıma alıyorum sonra cocuk bir anda kayboluyor filan garip garip şeyler

Benim ilk aylarda ani kanama yasadıgım o gün kocam evde yoktu mesela bir sancıyla lavobaya gittim tam o anda oldugu gibi kan akmıştı ama tabi yerler filan komple kan sanırsın bir yerim kesildi koptu. Ben o panikle eşimi aradım hazırlandım kapıdan beni aldı eve geldik dedim lavoba cok kötü temizler misin diye hala o görüntü gitmiyormus mesela gözünün önünden. Hani diyor kolundan bacagından geldiğini bilseydim unutur giderdim ama bu farklıymış diye

Bizde de bebekle ve doğumla ilgili rüyaları babası görüyor hayırdır inşallah. Keşke doğuma da o girse.

Bana da geçen anneannem dedi mideden aşağı 4 parmak inince doğum yaklaştı demek oluyormuş benim de bir 3 parmak inmiş daha aşağıda duruyor sanki

Sende hep kaybediyormuşsun tövbe yarabbim doğursakta rahatlasak diyorum doğunca görürsün diyorlar

Bana da geçen anneannem dedi mideden aşağı 4 parmak inince doğum yaklaştı demek oluyormuş benim de bir 3 parmak inmiş daha aşağıda duruyor sanki
Banada daha göbegin düsmemis dedi doktor bol bol yürü dedi zaten düsse bile gelmesi artı 1 hafta daha sürüyormus icimden bi ses 38leri görcegimi söylüyor cünkü kanala girse bile pat diye gelmiyormus ben hemen gelir diye cok tuttum kendimi ama iliski falab hic yasaklamadi gün asırı devam ediyoruz bakalm onlarda fayda ediyormus

Bide benim doktor secde pozisyonunda popo salla dedi kafası düzgün girsin diyeymis sanırım kanala hala dönmesi bekleyenler varsa yapabilir

Dün benimde kontrolüm vardı daha kanala girmemiş 38de girer gibi dedi baş aşağı zaten.. ama bu gece benim kaburgalarımı halletti resmen zıplayarak uyandım eşimş de uyandırdım tabi bak dedim napıyor soluna dön bakalım dedi kalktım evde azcık gezdim sonra uyumuşum.. haftaya kanala girer diye bekliyorum ben artık.. zaten yürümelerimizden bile değişiklik hat safhada..
Rüya işte ben geçenlerde bir rüya gördüm.. benim karnımı alıp doğumhane de çocuğu çıkarıyorlardı sonra da kapı açılıp çocuk doğdu diye kucağıma veriyorlardı bende tekerlekli sandalyedeydim.. rüya işte

Aaa hiç duymamıştım internette pilates topunun üstünde hareket yapanlar vardı da.. bende haftaya cumartesiden sonra başlayayım diyorum..

maşallah sizinde 38.hafta olmus, bzmde son 1 hafta. bakalım 15ınde anestezi dr. u ile görüşcez

Allahim rüyalarımıza bak doğum yaklastikca saçmalıyoruz herhalde

Bizde de bebekle ve doğumla ilgili rüyaları babası görüyor hayırdır inşallah. Keşke doğuma da o girse.
Ay bence suan keşke o taşısa diyorum doğumu bir şekilde hallederiiz bildiğin yoruluyorum ya resmen artık
Eskiler diyorsa benxe vardır bir bildiği
Sende hep kaybediyormuşsun tövbe yarabbim doğursakta rahatlasak diyorum doğunca görürsün diyorlar
Ayy kız sorma rüyalar garipti. Hamileliğimin başında da aldatılıyordum sürekli uyanıp eşimi tekmeleyip öyle geri yatıyordum

Aldatma ile ilgili hep arada görürüm o fix bende
Bebisle ilgili hiç gormuyordum öyle bir iki kere anca görmüştüm şimdi zaman azaldı ya iyice çoğalır rüyalar

selam kızlar cuma günü kontrolüm var inşallah 36 haftalık olucaz sanırım sezaryen günü isteyeceğim 33.haftadan beri kızımın bu haftada iki üç gün hareketsiz halleri beni çok strese sokmaya başladı günler geçmiyor artık.. hep bir endişe içinde buluyorum kendimi zaten takıntılı evhamlı biriyim. 5 ekim evlilik yıldönümümüz o güne isteyeceğim sanırım uygun olur 38+4 oluyor.

Bu haksızlık değil de ne?

En hasını enişte yapıyor, helal olsun. Saçında tek bir beyaz yoktur kesin.
Yok kız bu yaşta da onunkiler dökülüyor
Genetiktir ama
Şimdiden dalga konusu annemler evime geldiğinde ben bi temizlik yapıyım diyip koltukta uyuyup duruyordu, şimdi gelsin yine temizliğe başlar diyorlar hiç çocuk sesine falan da kalkacagini sanmiyorum

Aldatma ile ilgili hep arada görürüm o fix bende
Bebisle ilgili hiç gormuyordum öyle bir iki kere anca görmüştüm şimdi zaman azaldı ya iyice çoğalır rüyalar
Aynen sıklaşıyor rüyalar artık sağ salim alalımda kucağımıza önümüzde lohusalık var sağlıkla onuda atlatmak nasip olsuun
Bu haksızlık değil de ne?

En hasını enişte yapıyor, helal olsun. Saçında tek bir beyaz yoktur kesin.
Haksızlık tabii. Yorgunlugum cok oluyor artık ya

Bu yaşta dökülmeye başlamış, benimkinde saç kalmadı. Benden önce dökmüşler, cefası bana kalmış şans işte.

Bu durumun meyvelerini çok yiyecek, doğumdan sonra, gece nöbetlerinde yalnızsın Diloşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…