Bende rüyalar görüyorum ya cocuk doğuyor ama cocuk yok etrafta sonra baska bir rüyada doğuramıyorum kaç saat uprasıyorum cıkmıyor1 hafta kaldıı bi de bana soor
Zaman azaldıkça da saçma sapan rüyalar görmeye başladım
13 kiloluk bi kız doğuruyordum?
Şekerden dolayı olmuş diyip küveze alıyorlardı tövbe yarabbim
Teşekkür ederim canım hepimize en kolayından nasip olsun inşallah
Ben de uyuyamadım nehircim ama bir enerji bir enerji sorma gitsin
Yazacağım
Ben de sana da bi damar yolu açsınlar arada sakinleştirici yapsınlar diyorum
Erkeklerle ömür boyu imtihan ya ben şimdiden ilk 3 ayı o günleri unuttum üzerine perde çektim resmenbunlar izlediği şeye dayanamıyor
İnşallah ekimcim taktikler öneriler ne varsa bekliyorum
Aklımdasınız tık diyorum doğdu güneşim yazıcam
8 de canım benim:)
Afiyet şifa olsun bebişe bol bol kilo olsun
Ben de bugün diyorum ki bu yalnız son kahvaltımızhatta benim son rahat kahvaltımdı sanırım
Ben de MedicalParkta yapacağım güzelim Florya’da. Valla fotoğrafçı bile sokuyorlar istersen. Eşimden sadece Pcr testi istediler.
Ama Sanırım yarın sabah yan çizecek benimki de
Yok kuzum aslında ben önceden de defalarca sordum normal olmaz mı bebek dönünce diye.
Daha önce iki ameliyatım var, geçtiğimiz 1 sene içinde. biri de uterus septum olunca risk almıyor uterus rüptürü oluşur diye. Benim şiddetli kasılmalar yaşadığım dönemde de asıl endişesi hep rahimde yırtılma olmasıydı.
Bir de endometriozis bi de olağan dışı geçen bi gebelik sürecinden dolayı şiddetli kanama riski olabilir filan dedi. Bi sürü şeyden bahsetti de anladığım bunlardı
Gerçi şuanda Da bebek ufak diye kendini ittirmesi zor olabiliyor diye biliyorum bebek yorulup sonuçlar daha kötü olabiliyor sanırım.
Bakalım doktora güveniyorum ya buraya kadar getirdik hafta hafta diyor, bebeğin ve senin hayatını riske atmayalım diyor biz de istemiyoruz zaten. Dışarda büyütürüz dedi. En kötü ihtimalle bir hafta küvezde kalır siz yakınlarda konaklarsınız o senaryoyu sonra düşünürüz dedi. Ama inanıyorum ya kalmayacak ya da maksimum 3 gün veriyorum güneşime :)
Azaleaa
Yalnız kızlar dokunuyorum diyince kafasını kanala sokmuş demek mi oluyor bilmiyorum sormamıştım çünkü şoka girdikşimdi hareket ettiği bölge değişti çünkü kanala giren bebek kafayı geri çıkaramaz herhalde
8 de canım:) 6 gibi hastanede olacağız inşallahinşallah bakalım allahım hepimize kolayından nasip etsin
Bizde de bebekle ve doğumla ilgili rüyaları babası görüyor hayırdır inşallah.Bende rüyalar görüyorum ya cocuk doğuyor ama cocuk yok etrafta sonra baska bir rüyada doğuramıyorum kaç saat uprasıyorum cıkmıyordoğurup kucağıma alıyorum sonra cocuk bir anda kayboluyor filan garip garip şeyler
Bana da geçen anneannem dedi mideden aşağı 4 parmak inince doğum yaklaştı demek oluyormuş benim de bir 3 parmak inmiş daha aşağıda duruyor sankiKızlar günaydın bende 36 hafta güncellemeleri geldi gece saga sola dönerken kasıklarım agŕımaya başladı arada birde sanki adet olcakmisım hissi geliyor gidiyor sona dogru artık biseyler degisiyor daha önce hic boyle hisler yoktu haftaya persembe doktora dicem ntsye sokar heralde sancı cıkar mı bilmiyorum ama internette buna yalancı sancı diyor cok heyecanlı
Doktorum gecen hafta daha var bebek kanala girmemis dedi girdigi zaman te vajinaya kadar iniyormus bebek varmı oralarda başını hisseden
Sende hep kaybediyormuşsun tövbe yarabbimBende rüyalar görüyorum ya cocuk doğuyor ama cocuk yok etrafta sonra baska bir rüyada doğuramıyorum kaç saat uprasıyorum cıkmıyordoğurup kucağıma alıyorum sonra cocuk bir anda kayboluyor filan garip garip şeyler
Banada daha göbegin düsmemis dedi doktor bol bol yürü dedi zaten düsse bile gelmesi artı 1 hafta daha sürüyormus icimden bi ses 38leri görcegimi söylüyor cünkü kanala girse bile pat diye gelmiyormus ben hemen gelir diye cok tuttum kendimi ama iliski falab hic yasaklamadi gün asırı devam ediyoruz bakalm onlarda fayda ediyormusBana da geçen anneannem dedi mideden aşağı 4 parmak inince doğum yaklaştı demek oluyormuş benim de bir 3 parmak inmiş daha aşağıda duruyor sanki
Dün benimde kontrolüm vardı daha kanala girmemiş 38de girer gibi dedi baş aşağı zaten.. ama bu gece benim kaburgalarımı halletti resmen zıplayarak uyandım eşimş de uyandırdım tabiKızlar günaydın bende 36 hafta güncellemeleri geldi gece saga sola dönerken kasıklarım agŕımaya başladı arada birde sanki adet olcakmisım hissi geliyor gidiyor sona dogru artık biseyler degisiyor daha önce hic boyle hisler yoktu haftaya persembe doktora dicem ntsye sokar heralde sancı cıkar mı bilmiyorum ama internette buna yalancı sancı diyor cok heyecanlı
Doktorum gecen hafta daha var bebek kanala girmemis dedi girdigi zaman te vajinaya kadar iniyormus bebek varmı oralarda başını hisseden
Rüya işteBen insülin kullanıyorum ya ondan gördüm sanırım
Kilo almak önemli değilmiş valla 6 kilo aldıkta noldu şekerle uğraşmaca ama tabi 80 kiloyla hamile kaldım belki de ondandır.
Rüyamda da ne oğlum olacaktı diye düsünüyorum ne de 13 kilo çocuk mu olur diyebir de kuveze almaları ayrı komedi
Aaa hiç duymamıştım internette pilates topunun üstünde hareket yapanlar vardı da.. bende haftaya cumartesiden sonra başlayayım diyorum..Banada daha göbegin düsmemis dedi doktor bol bol yürü dedi zaten düsse bile gelmesi artı 1 hafta daha sürüyormus icimden bi ses 38leri görcegimi söylüyor cünkü kanala girse bile pat diye gelmiyormus ben hemen gelir diye cok tuttum kendimi ama iliski falab hic yasaklamadi gün asırı devam ediyoruz bakalm onlarda fayda ediyormus
Bide benim doktor secde pozisyonunda popo salla dedi kafası düzgün girsin diyeymis sanırım kanala hala dönmesi bekleyenler varsa yapabilir
maşallah sizinde 38.hafta olmus, bzmde son 1 hafta. bakalım 15ınde anestezi dr. u ile görüşcezAh doğru dimi senin geçirilmiş operasyonların vardı. Bende de çikolata kisti vardı ama şuan ne alemde hiç bilmiyorum en son biraz gerilemişti ama onun hakkında hiç bisey demediler başka. Senin başka yere doğru mu yayilmista kanamadan korkuyor doktor kuzum? Benim en son yumurtalıkta 3cmdi.
Valla bende düşünüyorum nasıl dokundu diye nasil hissediyorsun diyecektimçok acayip bisey yaa
Allahim rüyalarımıza bak doğum yaklastikca saçmalıyoruz herhaldeDün benimde kontrolüm vardı daha kanala girmemiş 38de girer gibi dedi baş aşağı zaten.. ama bu gece benim kaburgalarımı halletti resmen zıplayarak uyandım eşimş de uyandırdım tabibak dedim napıyor soluna dön bakalım dedi kalktım evde azcık gezdim sonra uyumuşum.. haftaya kanala girer diye bekliyorum ben artık.. zaten yürümelerimizden bile değişiklik hat safhada..
Rüya işteben geçenlerde bir rüya gördüm.. benim karnımı alıp doğumhane de çocuğu çıkarıyorlardı sonra da kapı açılıp çocuk doğdu diye kucağıma veriyorlardı bende tekerlekli sandalyedeydim.. rüya işte
Ay bence suan keşke o taşısa diyorum doğumu bir şekilde hallederiizBizde de bebekle ve doğumla ilgili rüyaları babası görüyor hayırdır inşallah.Keşke doğuma da o girse.
Eskiler diyorsa benxe vardır bir bildiğiBana da geçen anneannem dedi mideden aşağı 4 parmak inince doğum yaklaştı demek oluyormuş benim de bir 3 parmak inmiş daha aşağıda duruyor sanki
Ayy kız sorma rüyalar garipti. Hamileliğimin başında da aldatılıyordum sürekliSende hep kaybediyormuşsun tövbe yarabbimdoğursakta rahatlasak diyorum doğunca görürsün diyorlar
37+1 bugün nasipse haftaya pazartesi 38+2de doğummaşallah sizinde 38.hafta olmus, bzmde son 1 hafta. bakalım 15ınde anestezi dr. u ile görüşcez
Aldatma ile ilgili hep arada görürüm o fix bendeAy bence suan keşke o taşısa diyorum doğumu bir şekilde hallederiizbildiğin yoruluyorum ya resmen artık
Eskiler diyorsa benxe vardır bir bildiği
Ayy kız sorma rüyalar garipti. Hamileliğimin başında da aldatılıyordum sürekliuyanıp eşimi tekmeleyip öyle geri yatıyordum
Eşimin fosur fosur uyuması..Bizde de bebekle ve doğumla ilgili rüyaları babası görüyor hayırdır inşallah.Keşke doğuma da o girse.
Bu haksızlık değil de ne?Ay bence suan keşke o taşısa diyorum doğumu bir şekilde hallederiizbildiğin yoruluyorum ya resmen artık
En hasını enişte yapıyor, helal olsun.Eşimin fosur fosur uyuması..
Yok kız bu yaşta da onunkiler dökülüyorBu haksızlık değil de ne?
En hasını enişte yapıyor, helal olsun.Saçında tek bir beyaz yoktur kesin.
Aynen sıklaşıyor rüyalar artıkAldatma ile ilgili hep arada görürüm o fix bende
Bebisle ilgili hiç gormuyordum öyle bir iki kere anca görmüştüm şimdi zaman azaldı ya iyice çoğalır rüyalar
Haksızlık tabii. Yorgunlugum cok oluyor artık yaBu haksızlık değil de ne?
En hasını enişte yapıyor, helal olsun.Saçında tek bir beyaz yoktur kesin.
Bu yaşta dökülmeye başlamış, benimkinde saç kalmadı.Yok kız bu yaşta da onunkiler dökülüyor
Genetiktir ama
Şimdiden dalga konusu annemler evime geldiğinde ben bi temizlik yapıyım diyip koltukta uyuyup duruyordu, şimdi gelsin yine temizliğe başlar diyorlarhiç çocuk sesine falan da kalkacagini sanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?