2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aynen sıklaşıyor rüyalar artık sağ salim alalımda kucağımıza önümüzde lohusalık var sağlıkla onuda atlatmak nasip olsuun

Haksızlık tabii. Yorgunlugum cok oluyor artık ya
Ay amin inşallah özellikle lohusalık kısmından korkuyorum, şu sıralar zıt giden şeyler var lohusalıkta kesin patlarım o yüzden herkes uzak olsun diyorum
Ahaha kız benim eşimin yaşı gerçekten küçük aynı yaslardayiz diyeyim hatta ben büyüğüm bile
Rahat yatiracak olan kim ağlayan çocuğu kulağının dibine bırakıp kaçarım

Yavrum o zaman dua et oğlun kocana çekmesin o konuda. Erkenden dökmesin çocuk saçları.

Kıyamazsın kiiii bırakamazsııın analık analık.

ay kuzum bizdede durum ayniydi. evlenmeden once dokulmustu baya ama ben tanidigimda benden cok saci vardi. Neyse gecen sene ektirdik. adam resmen 15 yas genclesti. simdi daha bir guzel geliyor gozume hic sorma bazen oyle bakip daliyorum “ ne oldu “ diyor☺

Adam saç ektirince sende ikinci bahar başlamış beybi. Aman maşallah diyelim dur.

Benimkinin de canı sıkılıyor, istiyorsan ektir diyorum, delik deşik ettirmem kafamı diyor.

37+1 bugün nasipse haftaya pazartesi 38+2de doğum tabi doktor 39 sayiyor onu içinde diye
Bende görüşürüm herhalde salı günü gittiğimde
Merhaba canım eskilerden hatırlıyorum hep seni. Aklıma gelmiştin daha doğumun gerçekleşmemiş demek. Sanırım sezaryen olacaksın. İnşallah sağ salim kucağına alırsın.

Merhaba canım eskilerden hatırlıyorum hep seni. Aklıma gelmiştin daha doğumun gerçekleşmemiş demek. Sanırım sezaryen olacaksın. İnşallah sağ salim kucağına alırsın.
Ah teşekkür ederim evet son günlerdeyim canım seninde hayirli uğurlu olsun su gibi geçsin inşallah zaman

Benimde eşime vurup sabah surat asmışlığım çoktur rüyalar sonrası

Aaa hiç duymamıştım internette pilates topunun üstünde hareket yapanlar vardı da.. bende haftaya cumartesiden sonra başlayayım diyorum..
Basla basla anca oluyormus zaten happy momda millet 36dan beri hareket yapıyormus yine 40ı görüyorlar bende ne yapıcağımı sasırdım

Bence bekle belki normal doguma uygunsun

Basla basla anca oluyormus zaten happy momda millet 36dan beri hareket yapıyormus yine 40ı görüyorlar bende ne yapıcağımı sasırdım

Amaaann.. hurma yemeye de başlamalıyım sanırım.. önce çantam tam olsun öyle başlayayım herşey hazır valize konulacak
yarın okul açılıyor oğlumun işi çok onu halletmem gerek öncelikle o düzene girseydi bi..

Ayyy valla doğru diyorsun bizim de var böyle trajik anılar. Bi de uyanır uyanmaz beni o halde görmüştü birinde, kucağında bayılmıştım. Valla korku filmi gibi adamlara da hak verdim şimdi

Allahım hayatımız boyunca yaşatmasın bi daha ya
Bugunde doguran yok ben geri uyumaya devam edebilirim sabah suan 6.45 de burada
Ayyy ben yarın bu saatlerde yolda olacağım beni yoklarsın
Ay benimki daha hazır değğğiiiil helal papatyam hala tamamlamadık

Of ağlıyorum arada, doğurmak istemiyorum resmen 14 saat filan kaldı eksikleri hallederken cok yoruldum sanırım, karnım kasılı kaldı taş gibiyim hastaneye erken gitmeyiz inşallah
Merak zaten aşırı çok ay beynim duruyor düşünmeye çalışırken

Ben evde bir haftadir doğurmak istemiyorum diye geziyorum o kadar normal ki seni çok iyi anlıyorum canım . Strese girme diyeceğim de stres benim diğer adım bir dogursak herşey geçecek ama bence ayyy yarın kızının kime benzeyecegini göreceksin

Yani arada farkındalık çöküyor elimin altında bacaklarını hissederken diyorum son saatler artık. Sonra bi ağlama geliyor bana
Stres çok ya nasıl sakin kalacağım bilmiyorum ben de
Son son renkli ultrason görüntüsü isteyecektik, bi anda evet bebeğin başına dokunuyorum filan diyince şoka girdik koparamadık en son 31+4 Ten bi minnoş yüzünün görüntüsü var baktıkça içim fena oluyor canlı canlı görmek nasıl olacak bilmiyorum
İnsanın gerçekten kanguru olası geliyor bi içerde bi dışarda

Herşey çok güzel olacak inşallah canım eminim kucağına alınca unutacaksın tüm bunları

ben sana ondan dedım kuaföre git diye, evde stres olursun. yaa herşeyin hazır korkma her taraf eczane bişe eksık olursa alıp gelırler panik yapma.şarjını al bizide nolr hbrdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…