- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.474
- 548
Ayyy canım ya çok heyecanlı ben bile heyecanlandımteşekkür ederim yağmurcum :) ay bunu da unuttum hemen yarın sabah olsun bi bakayım yakınlarda en azından saçımı kestiresim var. ellemedim 2 sene olacak hamilelikte aldı başını gittiiyi gelir
mümkünse 1 hafta önceden planlayın canım son dk olunca psikolojik olarak hazırlanmakla geçiyor
mesela eşim baba olacağını yeni farketmiş gibidoğuma da girecek bi strese girdi
ya cansın sen
çarpıntım tuttu şimdidendoğuma girerken tansiyonu çıkanları çok iyi anladım
bu bize çok güzel denk geldi yaaa
Muz kabizlik yapabilir kizlar yaninda kuru kayisi jncir falan yiyin zaten demir ilaclari da kabizlik yapiyor
Ay çok heyecanlı dualarımla seninle canım çok şükür bu haftalara kadar geldinKızlar
Pazartesi 36+2 de Güneşimiz doğuyor.
Doktor bebeğin başına dokunuyorum dedi.
Her an her şey olabilir, biz de riske atmak istemiyoruz diye bu şekilde karar almak zorunda kaldık. Minnoş 2700 gr inş 3 kg doğar
YaaaaKızlar
Her an her şey olabilir, biz de riske atmak istemiyoruz diye bu şekilde karar almak zorunda kaldık. Minnoş 2700 gr inş 3 kg doğar
evet ya bizi merakta birakmasin
Canımm, hadi hayırlısı olsun, kilosu da gayet güzel, nihayet kavuşuyorsun kızınaKızlar
Teşekkür ederim kuzum Allah razı olsunAy çok heyecanlı dualarımla seninle canım çok şükür bu haftalara kadar geldinPazartesi heyecan dorukta kendini yorma o güne kadar bol bol dinlen
İnşallah kuzum-Sunshine ayyy gözün aydın sağlıkla al kucağına güneşi inşallah çok kolay bir doğum ardından da çok kolay bir lohusalık geçirirsin. Sütün de bol bol gelsin inşallah
Amin çiçeğimYaaaaçok mutlu oldum. Rabbim bir avazda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Kendim doğuracak gibi heyecan yaptım resmen. Güneş hanım epey korkuttu bizi ara ara ama maşallah artık bir doğum günü var
Kız bu herifin hamileliği benimkinden beter geçti şimdi de doğum korkusu başladı, kendimi bıraktım onu sakinleştiriyorum
En güzel hikayeler hepimize nasip olsun kuzum hepinizden şimdiden Allah razı olsunCanımm, hadi hayırlısı olsun, kilosu da gayet güzel, nihayet kavuşuyorsun kızınaGüzel haberlerini bekliyoruz burada, dualarım seninle
Teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun
Valla mümkün değil sanırım zaten uyuyamıyordum, şimdi evde milleti yatırdım çaktırmadan bi şeylerle uğraşıyorum
İnşallah kuzum
güzel dileklerini rabbim hepimize en güzelinden nasip etsin inşallah
Amin çiçeğimcansınız hepiniz vallahi aylar geçti neler neler paylaştık burada
Ne güzel baktın öyle gerçekten doğum günü oluyor değil miresmen doğacağını haala aşama aşama algılıyorum
Kız bu herifin hamileliği benimkinden beter geçti şimdi de doğum korkusu başladı, kendimi bıraktım onu sakinleştiriyorum
Ya sana bi şey olursa ya bebeğe bi şey olursa ben kendimi tutamam vs vs en son diyeceğim ki tamam girme doğuma girme, onu istiyor resmenbulantı terleme stres mide ağrılarını görsen
Talebinizi ileticem ama kendisinin aklı yerinde olur mu bilmem
Anam benim bu ikisinden çekeceğim var
En güzel hikayeler hepimize nasip olsun kuzum hepinizden şimdiden Allah razı olsun
Girsin de neler çekiyoruz bebeyle birlikte bi görsün istiyorumEşinde mi gireceek. Ay bir yandan isteyip bşr yandan istemediğim konu
Teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun
Valla mümkün değil sanırım zaten uyuyamıyordum, şimdi evde milleti yatırdım çaktırmadan bi şeylerle uğraşıyorum
İnşallah kuzum
güzel dileklerini rabbim hepimize en güzelinden nasip etsin inşallah
Amin çiçeğimcansınız hepiniz vallahi aylar geçti neler neler paylaştık burada
Ne güzel baktın öyle gerçekten doğum günü oluyor değil miresmen doğacağını haala aşama aşama algılıyorum
Ya sana bi şey olursa ya bebeğe bi şey olursa ben kendimi tutamam vs vs en son diyeceğim ki tamam girme doğuma girme, onu istiyor resmenbulantı terleme stres mide ağrılarını görsen
Talebinizi ileticem ama kendisinin aklı yerinde olur mu bilmem
Anam benim bu ikisinden çekeceğim var
En güzel hikayeler hepimize nasip olsun kuzum hepinizden şimdiden Allah razı olsun
aa ben en basta dedim , cocuk yapicaksak doguma girmen sartiyla okeyim dedimEşinde mi gireceek. Ay bir yandan isteyip bşr yandan istemediğim konu
Ben de bunun aynisindan aldim o kadar vakit gecirip eli bos cikmak istemedim diye☺☺☺Mesela fotoğrafını eklediğim organik yazan set diğer organik yazanlara göre daha yumuşak bozulmadı.
Kızlar
Önümüzde perde var bizim görme şansımız yok eşlerimizde görmeyecekte aynı şekilde hani anlık bi hareketle görüş alanına girse o kesik kan filan ben bayılırım o anda heraldeGirsin de neler çekiyoruz bebeyle birlikte bi görsün istiyorum
Ik mık tamam diyordu da baya etkilendi ciğerimin köşesi
Pcr testi verecekti yarına kaldı bakalım gidecek mi
Senin şüphelerin neler minnoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?