2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kizlar bebek telsizi alan var mi . Benim yatak odası biraz uzakta... Gerci ben oyle sessiz ortamda yatirmayi dusunmuyorum. Sese alisik yatirmaya çalışacağım inşallah yapabilirsem. Telsizi görüntülü almaya gerek var mi kiwi biraz uygun iste
Ben oğlumda almıştım ama elim ayağım olmuştu resmen ikinci haftadan itibaren yalnız olduğumdan uyuttuğumda yemek vs yaparken aşırı işe yarıyor geceleri zaten aynı odada yatıyoruz. Sonra ilk odayı ayırırken de kullanmıştım. Görüntülüye gerek yok bence bakıcı bakmayacak sonuçta ık dediğinde odasına görüntülü olsa da olmasada o sebeple sadece ses bana yeterli gelmişti :)

İnşallah canım benim 🤗 geliyor gelmekte olan

Yoldayız 🙈
Çok sık kasılmam var bebe de hiç ama hiç durmuyor hayırlısı ama artık endişelenmeye gerek kalmadı çok şükür 😅
Bu son Şafak sayımı diyebilir miyiz o zaman 🤪
Canım sen ne yaptın?

O degil de bu sabah herkes erkineen uyanmis S sunshine
Ben oğlumda almıştım ama elim ayağım olmuştu resmen ikinci haftadan itibaren yalnız olduğumdan uyuttuğumda yemek vs yaparken aşırı işe yarıyor geceleri zaten aynı odada yatıyoruz. Sonra ilk odayı ayırırken de kullanmıştım. Görüntülüye gerek yok bence bakıcı bakmayacak sonuçta ık dediğinde odasına görüntülü olsa da olmasada o sebeple sadece ses bana yeterli gelmişti :)
Yani bana da normal telsiz yeter diyorum ama bazen acaba diyorum :) valla cevap benim icin almama konusunda icimi rahatlattı. Peki marka filan ne oneriyorsun

Bir de kizlar benim kiyafetler suan yazlik ya haliyle sizinde :) 2 tane kiyafet var zaten doguma giderken emin olamadim . Hadi mont giyme durumu olsam anam benim koca benden zayif :)))Karin sisi inecek mi ya normal kiyafetlerimizj goyecek miyiz . Ilk kontrol ilk asida filan 🤭😊

Canım lahanayı sarmak zorunda kaldım çünkü ateş çektim 🤦🏻‍♀️ Bu göğüslerin terbiye olduğunu görecek miyim acaba 🤔 sağımı 15 er dakika yapıyorum normal değil mi?
eğer düzenli yapıyorsan yanı sık sağıyorsan daha olmaz,ama bebiş eve gelir sen ona bakımdan artık sağma aralıklarını arttırıraın işte ozmn azalmaya başlayacak, istersen 2saatte bır sağıosan mesela 3saate cıkar

Kızlar
Pazartesi 36+2 de Güneşimiz doğuyor. 🥹🥹🥹
Doktor bebeğin başına dokunuyorum dedi.
Her an her şey olabilir, biz de riske atmak istemiyoruz diye bu şekilde karar almak zorunda kaldık. Minnoş 2700 gr inş 3 kg doğar 🙈
Ayyy kız ben geç gördüm bugun mü doğum oluyor yani ? Allah hayırlısıyla kucağınıza almayi nasıp etsin ya 😍🤲🏻
Biz 34 günlük olduk, oğlumun kardeşleri birer birer doğuma hazırlanıyor. İnşallah sağ Salim kucağınıza alırsınız. Oğlum hala entübe ama değerleri iyileşmeye başlamış. Belki pazartesi makineden ayırırız dediler. Artık hayırlısı diyorum. Süt içmeye başladığından beri kilosu hızlı artmaya başladı kuzumun. 1330 olduk dün, önümüzde süreç uzun ama bugünleri görmek bile büyük nimet benim için.
Bu aralar ben de hiperlaktasyon ile uğraşıyorum. Aşırı sütüm var nasıl baş edeceğim bilmiyorum bu durumla 🤔 lahana çıktı Allah’tan mememe boyuna onu sarıyorum 🤦🏻‍♀️
Maşallah size de🧿 bu arada lahana sarma bence ben çünkü sütüm gelmişti baya mastit olmuştum geri gitsin diye sardık hep 😕 ama sadece yanması için mi sarılıyor yoksa geri de götürüyor mu o konuda emin değilim 😕

Hayyal Hayyal cim Doruk nasil kuzum hic denk gelmiyorum bu ara yazmiyorsun yada minik abimizi cok merak ediyorum hep duga ediyorum yavruya annesine kavuşsun diye 🙏 ❤️ sende cok yiprandin bu uzun süreçte eminim lohusalik bir yandan dorugun durumu malum rabbim sana sabirlarin en buyugunu versin insallah anne ogul kavuşun bir an once 🤗
Canım sorduğun İçin teşekkür ederim. Allah razı olsun ♥️🙏
Oğlum hala entübe. Fakat Allah’a şükür sütle besleniyor.
Bu hafta İçin gene umutlu konuştular değerleri iyi diye belki bir umut bugün makineden çekmeyi deneyecekler. Cuma günü kuşumu iyi gördüm hareketleri entübe olmadan önceki gibiydi. Canım yavrum tam 36 gün oldu ayrıyız. Fotoğraflarını seviyorum, her gördüğüm yeni doğan bebeği o diye seviyorum. Premature annesi olmak demek daima bir yanının eksik olması demekmiş. Gerçekten çok yıprandım hele o ilk 1 ay kafası kesilmiş tavuklar gibiydim.
Her duyduğuma gördüğüme kafayı takıyordum. Bir gülüyor bir ağlıyordum.
Ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyordum.
Lohusalığımın sonuna geldim öyle ya da böyle.

Emzirme ile ilgili asla karışmak istemem ama sen sormuşsun 😀 acaba daha uzun sağım yapsan da son süt (asıl yağlı kilo aldıran kısım) de mi gelse acaba 🙈
Canım uzun sağım maksimum 20 dakika yapıyorum bazen. Bugün bir emzirme uzmanı ile görüşcem süt kabarcıklarım oluştu onları halletsem de gene çıkıyorlar.

Kizlar bebek telsizi alan var mi . Benim yatak odası biraz uzakta... Gerci ben oyle sessiz ortamda yatirmayi dusunmuyorum. Sese alisik yatirmaya çalışacağım inşallah yapabilirsem. Telsizi görüntülü almaya gerek var mi kiwi biraz uygun iste
Ya bu telsizlere filan bağlanıyorlarmıs belki şehir efsanesi ama ben tırsıyorum.
Bir de kizlar benim kiyafetler suan yazlik ya haliyle sizinde :) 2 tane kiyafet var zaten doguma giderken emin olamadim . Hadi mont giyme durumu olsam anam benim koca benden zayif :)))Karin sisi inecek mi ya normal kiyafetlerimizj goyecek miyiz . Ilk kontrol ilk asida filan 🤭😊
Onu bende düşündüm resmen mont vs napcaz diye de artık gelen en kalın kıyafetle idare edecez canım baktık gitmiyor öyle alırız 😂😂

-Sunshine -Sunshine minik kızın çoktan kollarındadır müsait olup yazmanı sabırsızlıkla bekliyorumm doğum hikayen güzel gecmiştir insallah 🙏🏻🙏🏻

Canım sorduğun İçin teşekkür ederim. Allah razı olsun ♥️🙏
Oğlum hala entübe. Fakat Allah’a şükür sütle besleniyor.
Bu hafta İçin gene umutlu konuştular değerleri iyi diye belki bir umut bugün makineden çekmeyi deneyecekler. Cuma günü kuşumu iyi gördüm hareketleri entübe olmadan önceki gibiydi. Canım yavrum tam 36 gün oldu ayrıyız. Fotoğraflarını seviyorum, her gördüğüm yeni doğan bebeği o diye seviyorum. Premature annesi olmak demek daima bir yanının eksik olması demekmiş. Gerçekten çok yıprandım hele o ilk 1 ay kafası kesilmiş tavuklar gibiydim.
Her duyduğuma gördüğüme kafayı takıyordum. Bir gülüyor bir ağlıyordum.
Ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyordum.
Lohusalığımın sonuna geldim öyle ya da böyle.

Canım uzun sağım maksimum 20 dakika yapıyorum bazen. Bugün bir emzirme uzmanı ile görüşcem süt kabarcıklarım oluştu onları halletsem de gene çıkıyorlar.
Bu günlerin sonu çok çok güzel olsun inşallah arkadaşım 💜💜 en kısa zamanda kavuş yavruna 🤲🏻

Hayyal Hayyal kız memintolar boşa büyümedi desene 🥰Allah bize de nasip etsin hiç sütüm olacağından ümidim yok :KK43:

-Sunshine -Sunshine umarım şuan bebişini koklamış dikiliyodur 🥳🤓 derbiyi böle heycanla beklemiyorum oğlum

Ay bende geceleri sağdan sola dönerken aşağıyı yırtıyolar buna eminim ama ispat edemem 😄 Resmen yatma fobim oldu
Valla bu konuda ben çok ümitsizdim canım. Memem çok şu an çok tuhaf bir boyuta gelse de, inan sıkıntı yapma kafanı rahat tut sütün olur. Bir de o yarar bu yarar diye herşeyi yeme bol bol su, bol bol uyku ve meme masajı. İnşallah sütün de olacak ben inanıyorum ♥️🙏

Valla ben telefonun başında heyecan yaptım yeminle 🤭 çok heyecanlı güzel şeyler hele böyle vakti tam olunca daha da heyecanlı ♥️
Senin ne zamana diyor doktorun canım?
Oğlanı okula götürdüm geldim direk girdim acaba yazdı mı diye😊
Canım doktorum 38de kanala girer dedi ama ben kanala girmeye çalıştığını sanıyorum dünkü wc maceram boşa olmasa gerek.. şu saatten sonra her an gelebilir gözüyle bakıyorum açıkcası..
Doruk paşamada sevindim.. Rabbşm tez vakitte kucağında uyıtmayı nasip etsin güzel haberler alasın inşAllah🙏

Evet Doruk kuşumun adaşı geliyor inşallah 😍 yarın tarih alacağım sıkıntı çıkmazsa 1 hafta sonra bi el atarım buraya allahin izniyle 😍

Böyle vaktini saatini bilince de ayrı bir heyecanlı oluyor 😍 hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşAllah

Oğlanı okula götürdüm geldim direk girdim acaba yazdı mı diye😊
Canım doktorum 38de kanala girer dedi ama ben kanala girmeye çalıştığını sanıyorum dünkü wc maceram boşa olmasa gerek.. şu saatten sonra her an gelebilir gözüyle bakıyorum açıkcası..
Doruk paşamada sevindim.. Rabbşm tez vakitte kucağında uyıtmayı nasip etsin güzel haberler alasın inşAllah🙏
Amin canım inşallah sizlerin de vuslatı yakındır ♥️🙏

Back
X