2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
İyi geceler herkese 2 gündür yatıyorum yine vajina da baskı ve ağrı kasik ağrısı fakat bu sefer aşağıya doğru yırtarcasına bir sancı 34 e giriyoruz yarın her hafta başka şeyler yaşıyoruz yarın kontrol var hangi birini sorucam bilmiyorum umarım herşey yolunda dir çok korktum iki gündür göğüsler desen sızlıyor artık 😔🥺

Biz her gün yürüyüşe çıkardık dün o vajina ağrısı geldi eve zor attım kendimi bugün çıkamadım kilosu artıyodur umarım.. Bel kasık hepsi güncellendi 35+3te bana

Loresima8989 Loresima8989 Bebitoo, bugünü de bitirdik, şafak 23. :KK19::21:

Bu sancılar ağrılarla dayanırsam tabi devrem 😁 🥳

Ayy kızlaar herkes doğum için gün almaya başlamış yavaş yavaş, Allah'ım çok heyecanlanıyorum okurken 😍😍😍 Hepimize hayırlı doğumlar diliyorum 🥲🤲🏻🤲🏻 İlk zamanlar hikaye gibiydi, şimdi zaman yaklaşırken yeni farkına varıyorum olayın gibi hissediyorum artık buraya her girdiğimde 😅

Bir şey soracağımmm size anahtarlık, magnet vs gibi hediyelik ayarlayan var mı aranızda? Tavsiye edebileceğiniz bir sayfa falan var mı Instagramdan vs acaba? 👀

Bende bu şekilde anahtarlık yaptırdim sadece jelatin içine konulması kaldı.

Eklentiler

• IMG-20220910-WA0030.webp
    IMG-20220910-WA0030.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 63
Herşey çok güzel olacak inşallah canım eminim kucağına alınca unutacaksın tüm bunları 🥰
Ah kuzucum inşallah çok heyecanlı ve stresliyim su an 🙈
ben sana ondan dedım kuaföre git diye, evde stres olursun. yaa herşeyin hazır korkma her taraf eczane bişe eksık olursa alıp gelırler panik yapma.şarjını al bizide nolr hbrdar et
Gittim saç kestirdim geldim 🤣
Şarj ve powerbank tamam ama sanıyorum ki öğlene anca yazabilirim 🥹 inşallah haberler güzel olur da 🌸
Yaa çeksinler artık bu hallerimizi 😂😂 biz neler çekiyoruz

Amiin amiin kuzum sağlıkla gelsinler de insallah bi şuan tek odak noktam o 😅 bugün resmen yeni güncelleme geldii 🥹🥹 yarın 34. Haftama giriyorum resmen sırt bel ağrılarım başladı 😅
Geçmiş olsun artarak devam edecek 🤣
Karın büyüdükçe takribi haftaya yatmak kalkmak, sağa sola dönmek esnasında kasıklardan çok ağrılı çekilmeler gelecek. Can yakıyor😂
ufak ystıklarla göbüş altı ve beli destekleyerek yatalım lütfen 😂

Şarj ve powerbank tamam ama sanıyorum ki öğlene anca yazabilirim 🥹 inşallah haberler güzel olur da 🌸

Karın büyüdükçe takribi haftaya yatmak kalkmak, sağa sola dönmek esnasında kasıklardan çok ağrılı çekilmeler gelecek. Can yakıyor😂
rahat uyursun inşallah, herşey güzellikle kolaylıkla gecsin, dualarımız seninle. bizler içinde dua et. o minnoşu bir kokla bir kokla.yrn sizin için cok güzel bir güneş doğacak

rahat uyursun inşallah, herşey güzellikle kolaylıkla gecsin, dualarımız seninle. bizler içinde dua et. o minnoşu bir kokla bir kokla.yrn sizin için cok güzel bir güneş doğacak
Uyumak 🥲 inşallah😂
Edeceğim canım benim 🤗
İnşallah allahım kolay eylesin.

Kız göbeğim için belim içim bacak arası için yastıklarım ayrı bide baş yastıgım var birde bunlara destek eşimim sırt yastıgına destek veriyor 😂😂 daha yatakta yer kalmadı 🤭Yaa senin yarın nasipse bitiyor 8 ay dile kolay canım 🥹 Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 Rabbim kolaylaştırsın kuzum bol bol dua et minik kızını görmeye saatler kaldı sadece 😍

Son düzenleme:
Doğuma yakın en basit olaylar bile krize dönüşüyor... Sevgili eşime kalp krizi geçirtiyordum istemeden, olaylar şöyle gelişti:
Ben: canım baksana su geldi.
Eşim: (yanıma ışınlanarak) erken değil mi?
B:ne bilim canım bazen 10 dakikada geliyor bazen 1 saatte, kafasına göre takılıyor işte.(sonradan dank etti adamın suratına bakıyorum betibenzi atmış) canım damacana geldi, benim suyum değil. :işsiz:

Yarın foruma Güneş doğuyor. :KK68:
Heyecandan uyuyamaz insan...yarın bu saatlerde bebiş kucağında herşey başka olacak... Çektiğin herşeye değdiğini hissettiren bir minnak sana sımsıkı sarılacak.

Kız göbeğim için belim içim bacak arası için yastıklarım ayrı bide baş yastıgım var birde bunlara destek eşimim sırt yastıgına destek veriyor 😂😂 daha yatakta yer kalmadı 🤭Yaa senin yarın nasipse bitiyor 8 ay dile kolay canım 🥹 Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 Rabbim kolaylaştırsın kuzum bol bol dua et minik kızını görmeye saatler kaldı sadece 😍
Göbeğini bi dambıl gibi düşün onu sabit tutmalısın artık 😂tutmazsan sarkıyo ve acıyor 😂
Sağol kuzum çok amin hepinizin duasını istiyorum miniğim ve kendim için 🥹🥰

Doğuma yakın en basit olaylar bile krize dönüşüyor... Sevgili eşime kalp krizi geçirtiyordum istemeden, olaylar şöyle gelişti:
Ben: canım baksana su geldi.
Eşim: (yanıma ışınlanarak) erken değil mi?
B:ne bilim canım bazen 10 dakikada geliyor bazen 1 saatte, kafasına göre takılıyor işte.(sonradan dank etti adamın suratına bakıyorum betibenzi atmış) canım damacana geldi, benim suyum değil. :işsiz:

Yarın foruma Güneş doğuyor. :KK68:

Heyecandan uyuyamaz insan...yarın bu saatlerde bebiş kucağında herşey başka olacak... Çektiğin herşeye değdiğini hissettiren bir minnak sana sımsıkı sarılacak.
Bugünkü halimin/halimizin tanımı gerçekten krizdi 🥲😂
Sizin yaşadığınıza da pek güldüm 🙈

Ah hayal edemiyorum yok olmuyor çarpıntım var zaten geçmiyor. Uyku da tutmuyor :)
Sezaryen olacak herkese tavsiyem mümkünse 2 hafta önceden planlayın 😂 1 gün değil 😂

bu arada biz hastanede 2 gece kalacağız kısmetse.
Ebe bebek için en az 5-6 takım getir dedi, kusuyorlar diyor 🥹 çocuğun 4 tane yenidoğan takımı var 🤣

Aylardır gümüş kapak almamak için direniyordum. gümüş kapağını ve göğüs ucu kremini al dedi. Hemen satın aldım 🤣

aklinda halada acaba sunu koydum mu bunuda mi alsam sorulari vardir kesin🙈
Evet mesela frencpress cok kafamı kurcaladı ve en sonunda dedim ki o filtre kahve i çi le ceeeekkk🤣🤣 attım çantaya. Sıcak su torbamı bulamadım o üzdü ama neyse 🤣

bu arada biz hastanede 2 gece kalacağız kısmetse.
Ebe bebek için en az 5-6 takım getir dedi, kusuyorlar diyor 🥹 çocuğun 4 tane yenidoğan takımı var 🤣

Aylardır gümüş kapak almamak için direniyordum. gümüş kapağını ve göğüs ucu kremini al dedi. Hemen satın aldım 🤣

Evet mesela frencpress cok kafamı kurcaladı ve en sonunda dedim ki o filtre kahve i çi le ceeeekkk🤣🤣 attım çantaya. Sıcak su torbamı bulamadım o üzdü ama neyse 🤣
gumus kapaklarim benim cantada 🙈

sicak su torbasi hastanede vardir hic dusunme bence onu

-Sunshine -Sunshine canımmmm ben senden çok heyecanlandım, çok kolay, sağlıklı, güzel bir doğum olsun inşallah sayfamızın gün ışığı 💐🥰
İnşallah canım benim 🤗 geliyor gelmekte olan
-Sunshine -Sunshine tahminim, suan yoldasiniz 🥰
heycan var ama hohh hohh a devam kuzum🥰 korktugun da burdaki komik muhabbetlerimizi dusun, 40 gun sonra kocisine kavuscagini dusun🤪🤪
guzel haberlerini bekliyoruz🥰
Yoldayız 🙈
Çok sık kasılmam var bebe de hiç ama hiç durmuyor hayırlısı ama artık endişelenmeye gerek kalmadı çok şükür 😅
Bu son Şafak sayımı diyebilir miyiz o zaman 🤪

İnşallah canım benim 🤗 geliyor gelmekte olan

Yoldayız 🙈
Çok sık kasılmam var bebe de hiç ama hiç durmuyor hayırlısı ama artık endişelenmeye gerek kalmadı çok şükür 😅
Bu son Şafak sayımı diyebilir miyiz o zaman 🤪
naptnz bnm de bgn oğlum durdukyere ateşlendi, onu düşürim derken bizde daga yenı uyuycaz. hadi yolunuz açık olsun git ve doğur 🤣😜

Back
X