Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım ben motorola kullanıyorum ama weewell de çok iyi diyorlar ama kullanmadım. Benim kullandığım model
Motorola MBP161 Aktivite Zamanlayıcılı DECT Dijital Bebek Telsizi
Bizde bu gün kontrol deydik nst de sancı çıkmadı 33+0 kg 2400 biraz iri gidiyor hâlâ vajina ve kasık ağrısı için alttan muayene yaptı açılma yok çok şükür kafası aşağıda olduğu için mış 3 gündür çok korktum bol istirahat ile gecicek günlerimiz artık
Aynen, pusetin varsa oto koltuğu olarak ilk aylarda kullanıyorsun. Tabi pusetlerin isofix baza ile araca bağlananları var, ama o parçalar çok pahalı. Onun yerine oto koltuklarını takip edip indirim yakalar yakalamaz almak daha mantıklı sanki.
Ben de bu puset / oto koltuğu / araba vs işlerini çözene kadar çok çok yorulmuştum
Aynen, pusetin varsa oto koltuğu olarak ilk aylarda kullanıyorsun. Tabi pusetlerin isofix baza ile araca bağlananları var, ama o parçalar çok pahalı. Onun yerine oto koltuklarını takip edip indirim yakalar yakalamaz almak daha mantıklı sanki.
Ben de bu puset / oto koltuğu / araba vs işlerini çözene kadar çok çok yorulmuştum
Bilmeyince neler kafa karıştırıcı... öğrenince insan rahatliyor... Suan bebegin bakimi icinde endise var.. su olursa ne yaparim bu olursa ne yaparım diye :) ama insan yasayarak ogreniyormus... tabi kitap da alacağım. Bas ucu kitabi vardir elbet . Daha onu arastirmadim.
Bana gunaydin , size iyi aksamlar kizlar
Bugun Nst ve ultroson gunum . butun hafta sabahlari yumurta , aksamlari kiymali ve tavuklu bisiler yedim. Insallah bebem kilo almistir
Aaa msjı kaçırmışım bu vakte kadar girip çıkıyorum yazamadı diyorum megerse Güneş bebiş dogmuş saglıkla hayırlı olsun kuzum
Bizleri unutma ara ara güncelleme yap, guzel haberlerini bekliyoruz
Bana gunaydin , size iyi aksamlar kizlar
Bugun Nst ve ultroson gunum . butun hafta sabahlari yumurta , aksamlari kiymali ve tavuklu bisiler yedim. Insallah bebem kilo almistir