2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Papatyam galiba biz sona kaldık yapacak bisey yok 😂😂

Hahah tek ben değilmişim demek böyle düşünen 🙈😂 işin içine girince değişti hersey 🙈

Senin bebe ters mi duruyor kuzumm? Makat geliş yani?
O mide baskısı kaburga baskısı gel bir de bu haftalarda göörr. Canım çıkıyor resmen uykular şimdiden haram oldu 😝 geceleri kaburgamın ağrısına uyanıyorum yatarken iyice toplanıyor oraya sanki yuva yaptı 🙄
Aynen kuzum. Kafası yukarıda miniğimin. Doktor daha döner belli olmaz diyor. Benimde midemi çok zorluyor kuzum yanma, kusma hissi sürekli mevcut. Bulantı yok çok şükür ama kusma isteğim var. Karnımın artı bomboş mesela beniim dokunuyorum hiç bir uzvunu orda hissedemiyorum. Ama üst kısım kocaman bi şişkinlik 🤭

Kizlar iyi aksamlar bugun 34+0 oldum azonce tuvaletten sonra peceteye cok yogun kivamli jölemsi sari gibi yesil gibi bisey geldi kokusuzdu.nisan dedikleri bu mu acaba aranizda boyle bir sey yasayan oldu mu agrim sizim kasilmam yok

Hayyal Hayyal senden ve ilkgözağrımızdan haberler bekliyoruz 😍😍😍
Yarın güzel bir gün Hayyal Hayyal için 🙏🏻 Anne oğul birbirlerinin sıcaklıklarını aldıktan sonra çok daha iyi bir şekilde toparlanacaklar inanıyorum 😍
Kizlar iyi aksamlar bugun 34+0 oldum azonce tuvaletten sonra peceteye cok yogun kivamli jölemsi sari gibi yesil gibi bisey geldi kokusuzdu.nisan dedikleri bu mu acaba aranizda boyle bir sey yasayan oldu mu agrim sizim kasilmam yok
Kuzum bence doktora bi git istersen burda bi arkadasın enfeksiyondan dolayı başına gelmişti senin dediğin renkte akıntı riske atma bence. Git gözül doktora için rahat etsin

Yarın güzel bir gün Hayyal Hayyal için 🙏🏻 Anne oğul birbirlerinin sıcaklıklarını aldıktan sonra çok daha iyi bir şekilde toparlanacaklar inanıyorum 😍

Kuzum bence doktora bi git istersen burda bi arkadasın enfeksiyondan dolayı başına gelmişti senin dediğin renkte akıntı riske atma bence. Git gözül doktora için rahat etsin
Doktoruma msj attim agri ve kanama yoksa onemli degil yazmis

Aynen kuzum. Kafası yukarıda miniğimin. Doktor daha döner belli olmaz diyor. Benimde midemi çok zorluyor kuzum yanma, kusma hissi sürekli mevcut. Bulantı yok çok şükür ama kusma isteğim var. Karnımın artı bomboş mesela beniim dokunuyorum hiç bir uzvunu orda hissedemiyorum. Ama üst kısım kocaman bi şişkinlik 🤭
Senin haftan erken daha kuzum dönebilir. Benim koca popolu döndüyse 😂 hep yan yatıyordu 30 haftanın başında da yan duruyordu başından beri aynıydı yani. Sonradan yavaş yavaş aşağıya kaymış. O zamandan beri pozisyonu aynı kafa sol kasigima doğru, ayaklarda genelde hep sağdan vuruyor. Hani böyle L harfi gibi diyeyim. Kafa da görüntü de hep yan hiç önden görmedim çocuğun pozisyonu hiç değişmiyor ben anlamadım çok koca popolu olacak herhalde rahatına çok düşkün 😂
Ama seni de anlıyorum zıplar gibi hareket ediyorlar sanki korkuyor gibi, kafasını yukarı bastiriyordur o zaman midene doğru 🙈 mide bulantısı da ondan oluyor işte hep baskıdan. Kafa da olsa ayakta olsa sigmiyorlar artık minnoslar
Ama dönmezse de sıkıntı yapma be kuzum sakın, çünkü bugün bi doğum hikayesi okudum (kahretsin ki okumaktan bi türlü vazgeçemiyorum 😂) kadın 10 cm açıklığa kadar geliyor suyu patladiktan sonra cocuk tamamen ters dönmüş Kafa yukarda yani. Ee basi asagida diye zaten devam etmişler son dk yukarı dönüp toplanmış çocuk ve sonuç sezeryan. Herseyin hayırlısı diyelim biz, kimse de bunu yaşamasın insallah 🙏🏻🙏🏻 nasıl geleceklerini hep kendileri belirliyor bu minnoslar. Biz dua edelim ki çok sıkıntısız geçsin sezeryan da olsa normal de olsa 🙏🏻

İyi akşamlar
Nişan değildir ya olmasın 🥺yinede tahlil yaptir bence sarı yeşil enfeksiyon olabilir canım Ekim arkadaşımızdı yanılmıyorsam enfeksiyon geçiren

Çok kötü bir gün geçiriyorumm 😢 Ne zaman mutlu olucaz baba 😏
Eşim safra taşı ve iltihabıyla hastaneye gitmiş gece doktor ameliyat demiş yanına gitmek istiyorum uçak artı otobüs olacak oda gelme diyor meğer gittiğinden beri geceleri hastaneye gidiyormuş artık ilaç tedavısı olmuyor almamız lazım demiş doktor çok üzgünüm yanında olmak istiyorum 😏
Ve çok sevdiğim bir arkadaşım okuldan ayrılıyor çok ders yükünden 36 saat derste bana yazmışlar herkesle aynı nöbet yazmışlar bende çalışmıcam artık dedim cumartesi doktora gidicem başlatıcam raporumu😢 Canım çok sıkkın anlayacağınız bebişimde çok sakin üzülünce oda duruyor galiba 😔

Eşim safra taşı ve iltihabıyla hastaneye gitmiş gece doktor ameliyat demiş yanına gitmek istiyorum uçak artı otobüs olacak oda gelme diyor meğer gittiğinden beri geceleri hastaneye gidiyormuş artık ilaç tedavısı olmuyor almamız lazım demiş doktor çok üzgünüm yanında olmak istiyorum 😏
Ve çok sevdiğim bir arkadaşım okuldan ayrılıyor çok ders yükünden 36 saat derste bana yazmışlar herkesle aynı nöbet yazmışlar bende çalışmıcam artık dedim cumartesi doktora gidicem başlatıcam raporumu😢 Canım çok sıkkın anlayacağınız bebişimde çok sakin üzülünce oda duruyor galiba 😔
Yaa çok geçmiş olsun canım benim 🥺 ne diyeceğimi bile bilemedim bizim işler böyle maalesef aynı şey bizimde başımıza gelmişti apandisit ameliyatı olmuştu gidememistim 🥺 ne demek istediğini anlıyorum o yüzden ama yapacak bisey yoksa maalesef elden bisey gelmiyor rabbim yardımcınız olsun 🙏🏻🥺

İyi akşamlar Nişan değildir ya olmasın 🥺yinede tahlil yaptir bence sarı yeşil enfeksiyon olabilir canım Ekim arkadaşımızdı yanılmıyorsam enfeksiyon geçiren
Umarim degildir ama ilk kez boyle birsey gordum farkli biseydi gelen doktorum kanama veya agrin yoksa onemli degil yazdi insallah biraz daha bekler bebis.normalde haftaya gidecektim kontrole simdi cumartesi gitmeye karar verdim icim rahat etmeyecek yoksa rabbim hepimize vakitli saatli dogumlar nasip etsin insallah

Çok geçmiş olsun canım tabiki yanında olmak istersin ama seninde yolculuk yapman ne kadar doğru olur bilemiyorum 😔 için rahatlasın biraz diye söylüyorum 5 gün önce annem oldu bu ameliyat i aldılar kapalı ameliyat ti korktuğumuz kadar olmadı maşallah aynı gün kalktı ve öyle uzun uzun yatmadı yürüdü oturdu üzme kendini dermansız dert vermesin Allah 🙏🤗🥰

Umarim degildir ama ilk kez boyle birsey gordum farkli biseydi gelen doktorum kanama veya agrin yoksa onemli degil yazdi insallah biraz daha bekler bebis.normalde haftaya gidecektim kontrole simdi cumartesi gitmeye karar verdim icim rahat etmeyecek yoksa rabbim hepimize vakitli saatli dogumlar nasip etsin insallah
Aminnn 🙏 iyi etmişsin haftayı bekleme tabi artık hepimiz değişimleri takip ediyoruz her hafta ayrı şeyler yaşıyoruz 😔🥰

Yaa çok geçmiş olsun canım benim 🥺 ne diyeceğimi bile bilemedim bizim işler böyle maalesef aynı şey bizimde başımıza gelmişti apandisit ameliyatı olmuştu gidememistim 🥺 ne demek istediğini anlıyorum o yüzden ama yapacak bisey yoksa maalesef elden bisey gelmiyor rabbim yardımcınız olsun 🙏🏻🥺
Birbirimizi anlıyoruz gerçekten bende bilemezdim böyle uzak olmasa 😔 Çok zor işleri 😏 İnşallah bişey olmaz oda bana diyor sana bişey olur düşünme diye
Çok geçmiş olsun canım tabiki yanında olmak istersin ama seninde yolculuk yapman ne kadar doğru olur bilemiyorum 😔 için rahatlasın biraz diye söylüyorum 5 gün önce annem oldu bu ameliyat i aldılar kapalı ameliyat ti korktuğumuz kadar olmadı maşallah aynı gün kalktı ve öyle uzun uzun yatmadı yürüdü oturdu üzme kendini dermansız dert vermesin Allah 🙏🤗🥰
Sağol canım umarım dediğin gibi olur çıkarken girerken yanında olmak istiyorum çok merak ediyorum 😏 Allah korusun inşallah

Ay bana ne güzel bi haber verdin doruk toparlanıyor çok iyi bizde başta 20 cc ydik şimdi 50-60 gün gün artıyor bak sıkıntılı günler geride kaldı
Ya ekimcim sağolasın 🤭😍 inşallah ben de 50-60ccleri duyarım 🙈 annesinin buxluğu süt dolu içsin bir zahmet 😂 maşallah kızına 🧿 günler nasıl geçiyor bu arada Nil kızımızla ☺️
5 Ekim doğumlu üç bebemiz olacak Allahın izniyle.😍❤️

Has devrem de var.😂 @Loresima8989
Akrep 🦂 ler çoğalıyor 🤪♥️🧿
Hahah tek ben değilmişim demek böyle düşünen 🙈😂 işin içine girince değişti hersey 🙈
😂 kısmet 🤦🏻‍♀️🙈
Hayyal Hayyal senden ve ilkgözağrımızdan haberler bekliyoruz 😍😍😍
Cansınız 😘♥️🍀 yarın 2de oradayım kısmetse ☺️
Ya canım hope 😘 nasıl stresteyim sorma 🥲 fotoğraflara bakıyorum çok tuhaf bir hissiyat inşallah koyverip ağlamam 🥲

Ayy canım çok haklısın yanında olmak istemekle ama yol sana ve bebeğine şuan iyi gelmez. Benmde eşim haftaya cuma ameliyat olucak büyük ihtimal. O sebeple çok iyi anladım seni. 😔

Back
X