2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Merhaba tekrar. Ben ara ara girip takip etmeye çalıştım sizleri. 36+2 oldum doktorum 35+5 te sancılarım olduğu için çatı muynesi yaptırdı. Açılmam yoktu ama suyun gelebilir demişti. 34 de gittiğimde de sancım vardı uzanmamı söylemişti. Bu sefer herşey serbest 37 den sonra normal doğuma alacam seni dedi. Ara ara sancılar geliyor. Bebeğin başı kanala girmemişti çömeliyorum bazem kanala girsin diye. Bebek 3 kilo olmuş dedi ama ben ultrasondaki kiloya güvenmiyorum. Şimdi sık tuvalete çıkıyorum bide bebeğim tersken tekmeliyordu aşağı tarafı aynı öyke bi sızı geliyor ara ara. Sancım olursa da hastneye nst çekmemi istedi doktorum. Benim durumum bu şuan

Bazı doktorlar tam ölçüyor bana 980 gram dedi 970 gram doğdu oğlum belki de 3 kilodur seninki de belki kanala giriyordur aşağı tarafta sızı hissediyorsan

Bazı doktorlar tam ölçüyor bana 980 gram dedi 970 gram doğdu oğlum belki de 3 kilodur seninki de belki kanala giriyordur aşağı tarafta sızı hissediyorsan
İnşallah kanala giriyordur. Sancıdan dolayı pazardan sonra doğurtucam seni dedi doktorum. Çatı muayneside bi yerde doktor direk elini komple itmişti içeri flan demişti. Onu okuduktan sonra çok korkarak girdim ama sadece ebe prmaklarıyla kontrol etti.

ben ben, testim belki pozitif cıkarda yapmam dıodum amayırtamadım hiç doğuma gdecek enerjım yok
süt sağım pompasını yanıma almalımıyım acaba

Kız öyle deme sağ saliim al kucağına da bak o enerji nasıl geliyoor yorulduuk yalnız iyi yorulduuk son zamanlar iyice yoruyormuş insanıı. Saat kaçta gideceksinn sağlıkla almak nasip olsun canım ilk müsait oldugun anda bizlerede haber ver
Oooy ayaklara bak be

Maşallah canım benim çok şükür Allah bugünleri gösterdi, ne zorlu yollardan geldin bugünlere insan düşününce duygulanıyor istemsizce

Tecrübelerini bekliyoruz
Yaa kuzum sen daha doğurmadıın mı bebek ne alemdee
Çok sapma olmaz ya insallah. Minik 1 hafta daha dayansın sancı vermesin inşallah sağ saliim 37 den sonra kucağına almak nasip olsun

Ay tövbe estağfurullah o ne öyle komple elini mi itmiş baya korkutucu. Ben çatı muayenesi olmadım ama rahimde idrar torbasının orada serklajim vardı spekulum ile sürekli muayene ederdi hele sancım olduğu zaman canım çıkıyordu resmen

Maşallah yaa kız uzun boylu mu sizin bebiş ayaklara parmaklara bak maşallah
Valla 36+2 de pazartesi 46 cm doğdu, cuma günü 47,5 cm ölçüldü.
Uzun bi Bebiş olmayacak muhtemelen genler sağolsun. o gördüğün ayaklar parmaklar minicik aslında
Allahımmm ben hala inanamıyorum içimizden insan çıkacağına, çıktığına
Minik insan tanesi yahu maşallah o parmaklar tek tek yenir
Ben de alışamadım bi süre insan baktıkça yarabbim ben mi doğurdum diyor
Henüz ayakları ve elleri komple ağza sokabiliyoruz sadece az büyüsün ısıracağız
Ah miniğim sen bu tatliş ayaklarla mı anneni tekmeledin.
Sorma ya bize aylardır yapmadığını bırakmayan bebe bu değil mi unutmuştuk hatırlattığın iyi oldu su ayakları biraz daha ağzımıza sokalım

Yavrum söyle söyleyeyim tüm vücut ıslattığımız halde uyanmıyordu
Ik mık edip uyuyordu. Topuklarına vurunca mini bi çığlık peşinden yine uyuyuşlar.
Çok zordu ya şükürler olsun bugün biraz daha iyi uyandırmak zor olmuyor memede de hemen uyumuyor
Sarılık ve ufak bebe ile problem oluyormuş bu konu
İnsan Bebeye bakınca hiç hatırlamıyor o günleri ama sezaryen hala hatırımda henüz unutamadım
Amin teyzesi çocuklarımızın bahtları çok güzel olsun inşallah

Standart boyda o zaman herhalde bizimki 26+5 te 34 cm di baya uzun olacak demişlerdi de ben bilmediğim için minnak gelmişti görünce
Seninki de o zaman fotoğrafta büyük durmuş minnoş hanım

inşallah sancımı vercek artık sancı seyrime göre mi bi tarih belirledi bilemedim.
Yani ben öyle okumuştum çatı muaynesini ama öyle değilmiş kendimi kasa kasa korkuyla bekledim nolcak diye o yazıyı okuyunca. Ama sadece parmaklarıyla kontrol etti ve gerçekten korktuğum kadar değilmiş.

Aslında bende parmakla bakıyorlar diye okuyordum hep ama başıma gelmedigi için bilmiyorum , zaten normal doğum yapmam yasaktı o yüzden hiç çatı muayenesi olmayacaktım rahattım

Aslında bende parmakla bakıyorlar diye okuyordum hep ama başıma gelmedigi için bilmiyorum , zaten normal doğum yapmam yasaktı o yüzden hiç çatı muayenesi olmayacaktım rahattım
Ben de artık bişeyleri bilmeden gitsem daha iyi olacak diye düşünüyorum. Ne olacağını bilince fazla korku oluyor ve her muaynede aynı olmuyor

Kızlar yenidoğan sağlık sigortası yaptırdınız mı gerekli mi sizce ne düşünüyorsunuz ? Birde fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
Fiyatları bilmiyorum canım ama bı arkadaşım yaptırmıştı. Kontrollere falan Live götürüyordu. Hiç memnun kalmadı. Yine devlet Hastanesi'ne döndü.

Ya hayalim sabrına sükunetine hayranım
Ben Bugün bebeden ayrılacağım sandım diye sırtımdan kalbime bi bıçak saplandı sanki kaldı öyle hala gitmiyor acısı. .
Canım insan hayatta herşeye alışıyor alıştırılıyor galiba. Şu an beni ayakta tutan şeyleri söylesem belki gülersin. şu an kendimi ona zaten bu şekilde evde bakamayacağıma orada benden daha iyi bakıldığını kendime telkin ederek duruyorum. Ha gerçi doğru tabii bu ama işte annelik tuhaf kucağıma aldığımdan beri daha zorlanıyorum. Bugün bez alıp götürdüm hastaneye sonra sütü bahane ettim derken içeri sızıp yavrumu gördüm. Gene gözlerini bana dikti ekrandan bakıştık 2-3 dakika kadar. Eh hani görmüyordu bu bebeler daha bu kadarlıkken? Nereden çıktı gözümü dikip bakmak tesadüf tesadüf diye kendimi avutmaya çalışıyorum bir yandan…
İnşallah diloşum inşallah bugün 1450 ölçmüşler senin heyecan ne alemde son saatler
Nehircim teşekkür ederim inşallah
Valla 36+2 de pazartesi 46 cm doğdu, cuma günü 47,5 cm ölçüldü.
Uzun bi Bebiş olmayacak muhtemelen genler sağolsun. o gördüğün ayaklar parmaklar minicik aslında
Hüseyin hocanın YouTube sayfasında güneş karşıma çıktı ya çok tatlı çıkmış o kısa videoda bayıldım kızına resmen maşallah minik prenses

Bunuda atlatacaksınız canıım şöyle doğduktan sonra ki 3 aya boşuna 4. Trimester demiyorlar bencee her şey yoluna girecek azıcık kilo alsın bi şöyle tiritlensin daha rahat edersiin

ben bu ara her şey batar oldu. ama farkettim doğum tarihi aldıktan sonra oldu. sanırım zamanını bilince gün yaklaştıkça insan garip bir psikolojiye giriyor.

Belki kızıcaksınız ama yalnız olmamama sevindim eşime bağırıyorum çocuğa gereksiz bağırıyorum. Aslında oğlum çok sınır zorlayan bir çocuktur ve hayatımda kimseye olmadığım kadar sabırlıyımdır ona ama bu ara duramıyorum genelde zaten sinirli bir yapım var ama bu ara sesim çok yüksek. Geçicek diyelim de bari moral olsun

Ben de artık bişeyleri bilmeden gitsem daha iyi olacak diye düşünüyorum. Ne olacağını bilince fazla korku oluyor ve her muaynede aynı olmuyor
Evet bazen bilmemek daha iyi oluyor ya herkeste aynı değil çünkü sezaryenden korkmuştum bende bu muymus dedim ameliyattan sonra acı eşiği ile ilgili bunlar hep

Tesadüf olur mu kuzum aylarca birlikte yaşadınız bebişinle. Sen ne hissettiysen oda hep aynısı hissetti sen ne yediysen o onun besinini yedi ne konustuysan onu duydu. Kalbinin atışını dinledii aylardır. Evlenmeden önce bile duygulanırdım ağlayan bebek annesinin kollarına gidince bir anda susması buda onun gibi bir şey işte seni bildiği için bakıyordur annesi az kaldı kavuşmamıza anne diye. Şafak uzun değil senindee baktıgın zaman ekim 3-4. Haftası gibi en geç kavuşursunuz gibi geliyor bana. Bir sonra ki sarılma ne zaman

Kızlar bir şey danışacağım size. Ben puset içine minder almadım almak gerekiyor mu?
Doktorların çogu kızıyor canım ona bende almadım o yüzden. Yeni doğanın kemikleri çok hassas o yüzden sert yüzey öneriyorlar. O minderde yumusattıgı için tavsiye etmiyorlar

Doktorların çogu kızıyor canım ona bende almadım o yüzden. Yeni doğanın kemikleri çok hassas o yüzden sert yüzey öneriyorlar. O minderde yumusattıgı için tavsiye etmiyorlar
Evet ben de öyle düşündüm sonuçta üretenler ona göre üretiyor neden ekstra minder konulsun deyip almadım. Ama videolarda falan görüyorum hep minder var bi kurt düştü içime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…