Yaa masallah kuzum kilosu iyi ben en son 33+4te gittmistim 2 372gm dı baş aşağı pozisyondaydi hala bi deişiklik yok sadece ağırlaştım ama baş aşağı olması dolayi kafasi catimin icine iyice girdi surekli itekliyor kendini sanki çıkacak gibi surekli olmaz daha vakit var diye konuşuyorum hanimefendiyle ama pek soz dinlemiyor pazartesi insallahAminnn inşallah canım yaumarım öyle böyle 39 u doldurduk deriz seninde başı aşağıda mı?ben 34 teyim ama ultrason 35 bu gün 2570 çıktı çok agirlastim akşam ve sabah kasılma çok oluyor aşağıya itiyor alt taraf iflas sünnet çocuğu gibi yürüyorum
İnsallah güzel haberlerle gel kuzum pazartesi günüBugun tam 35+0 cok sukur az daha dursa konusuyorum surekli az kaldi sabret sakin dur falan yatiyorum surekli dinlenmeye calisiyorum bakalim pazartesi kontrolumuz nasil gececek
Benimde aynisi 3 kilo cikti yuru dedi oyyy meyve yasak karbonhidrat yasak iyice sıktı beni sizinkiler bisey demiyormu benimkide daha kanala inmemis napcaz yaa insin diye ziplamaya baslicam artik
Evet 3 5 gün icinde doguyor heralde kanala girince.Tek ayağını koltuga koyup o ayağın üstüne esneme tarzı şeyler var kanala girmesi için. İnternette görüyorum da onları bi araştırıp doktoruna sor istersen ama kanala girmesi doğum başlangıcı olmuyor muu
O dediğin baş benim ozaman kanalda bir parmak bile boşluk yok hatta yururken bacaklarimin arasinda sanki bir top gibi bir sey varmis gibi oluyor zor yuruyorum evimde merdiven var hic inip cikamiyorum 20 gunum kaldi tahmini sezaryanla doguracam ama nasil bakiyorum planli olmayacak acil gidicem bir aksami cunku benim kızım artik durucu deil gibi çok sık kasilmalarim olmaya basladi bebis ben gelicem yakinda diye sinyal veriyor yarin gidicem doktora kontrolumuz var ama olmasaydida gidicektim bu sartlarda insallah yatis vermez veya acil sezaryan demez hedefim 36ci haftayi tamamlamak sonrasinda gelsede cok bir sikinti yasamayiz belki diye düşünüyorumEvet 3 5 gün icinde doguyor heralde kanala girince.
Ama benim uygulamaya göre 20 gün kaldi kanala inmesi oýle pat diye olmadgı icin simdiden yürü falan dedi iste zaten elini vajinanin ustune tut kafasi oraya kadar iniyormus dogum geldimi benim sanki 4 5 parmak daha bosluk var gibi
Yarın kontrol e git bakalım canım vajinal muayene yapar tahminim bana da yaptı açılma yok dedi karından gözükmüyor dedi kafa orda diye senin ne diyecekler bklm iki Dr da gittim ikisi de aynı şeyi söylüyorO dediğin baş benim ozaman kanalda bir parmak bile boşluk yok hatta yururken bacaklarimin arasinda sanki bir top gibi bir sey varmis gibi oluyor zor yuruyorum evimde merdiven var hic inip cikamiyorum 20 gunum kaldi tahmini sezaryanla doguracam ama nasil bakiyorum planli olmayacak acil gidicem bir aksami cunku benim kızım artik durucu deil gibi çok sık kasilmalarim olmaya basladi bebis ben gelicem yakinda diye sinyal veriyor yarin gidicem doktora kontrolumuz var ama olmasaydida gidicektim bu sartlarda insallah yatis vermez veya acil sezaryan demez hedefim 36ci haftayi tamamlamak sonrasinda gelsede cok bir sikinti yasamayiz belki diye düşünüyorum
O zaman senin girmis kanala zaten doktorun yarın büyük ihtimal söyler bana aletle gösterince ben anladm o yeri ohoo daha cok yukaridadedim hatta oda evet daha var dedi. Sende 37yi falan gormek icin yat dinlen yemek yemek icin kalk sadece uzat ayaklarni senin kız erkenci cikmis demek ki olsun kritik tarihlrri doldurmussun bi 6 7 gün daha dursa yeter gibi bende hic oyle belirtiler yok mesela insan anlıyor demekki cok yakın oldugunu dogumunO dediğin baş benim ozaman kanalda bir parmak bile boşluk yok hatta yururken bacaklarimin arasinda sanki bir top gibi bir sey varmis gibi oluyor zor yuruyorum evimde merdiven var hic inip cikamiyorum 20 gunum kaldi tahmini sezaryanla doguracam ama nasil bakiyorum planli olmayacak acil gidicem bir aksami cunku benim kızım artik durucu deil gibi çok sık kasilmalarim olmaya basladi bebis ben gelicem yakinda diye sinyal veriyor yarin gidicem doktora kontrolumuz var ama olmasaydida gidicektim bu sartlarda insallah yatis vermez veya acil sezaryan demez hedefim 36ci haftayi tamamlamak sonrasinda gelsede cok bir sikinti yasamayiz belki diye düşünüyorum
Bide gögüs ile karın arasında 4 parmak boşluk varsa mı ne dopum yaklasıyor demekmiş ya az kaldı. Max 20 gün kaldı o zaman insan sabırsızlanıyor ama bence doğmadı vs moduna girince sen birazcık daha streste oluyorsun. Benim nasipse Ekimin ilk haftası 37. Haftamda olacam. Anneleri tembihledim sakin beni arayıp darlamayın diye 24 Ekime kadar gösteriyor tarih çünküEvet 3 5 gün icinde doguyor heralde kanala girince.
Ama benim uygulamaya göre 20 gün kaldi kanala inmesi oýle pat diye olmadgı icin simdiden yürü falan dedi iste zaten elini vajinanin ustune tut kafasi oraya kadar iniyormus dogum geldimi benim sanki 4 5 parmak daha bosluk var gibi
Yatışta daha rahat etmezmisin kasılmaların vs azaltan ilaclar vererek doğumu erterlerler sonuctaO dediğin baş benim ozaman kanalda bir parmak bile boşluk yok hatta yururken bacaklarimin arasinda sanki bir top gibi bir sey varmis gibi oluyor zor yuruyorum evimde merdiven var hic inip cikamiyorum 20 gunum kaldi tahmini sezaryanla doguracam ama nasil bakiyorum planli olmayacak acil gidicem bir aksami cunku benim kızım artik durucu deil gibi çok sık kasilmalarim olmaya basladi bebis ben gelicem yakinda diye sinyal veriyor yarin gidicem doktora kontrolumuz var ama olmasaydida gidicektim bu sartlarda insallah yatis vermez veya acil sezaryan demez hedefim 36ci haftayi tamamlamak sonrasinda gelsede cok bir sikinti yasamayiz belki diye düşünüyorum
Sarılık sizde bi daha yükselmedi dimi ekimcim?-Sunshine cnm çok birikmiş bende kimseyi okuyamadım ama seni gördüm ben bu süreçten geçtim biliyorsun sakın üzülme 3 gün sonra 30-40 cc yetmeyecek benim kızında ellerinde damar kalmadı hatta doğum yaptığım hastane ellerindeki damarları patlatmış iyi olsunlarda bu süreç geçicek biz erken doğum yapanların ve yaşadığımız stres ve üzüntüden sütümüz ya az geliyor ya hiç gelmiyor sakın sütüm az geliyor diye stres yapma mamayla doyacaksa onla doysun dün süt sağdım verdim karnım ağrıyordu yine vermeseydim bütün gece uyumadık nil çok gazlıydı biz 2440 gramdan 2300 e düştük pazartesi 2600 olmuştuk pazartesi sağlık ocağında bakıcam ama kıyafetleri küçülmeye boğumları olmaya başladı hastanede 3 gün kaldım biliyorsun geçecek cnm bir şey sormak istersen hep burdayım hemşireler doktorlar daha iyi bilir ama bende geçirdim deneyimlerimi söylerim güneş ve nil erken doğdu sarılık kaçınılmaz son üzülme
Maşallah yaaBir de size Bebiş Ayağı bırakayım
İlk doğduğunda kuru fasulye tanelerinden de ufaktı parmaklarışimdiyse fasulye kadar olmuş bazısı
Allahımmm ben hala inanamıyorum içimizden insan çıkacağına, çıktığınaBir de size Bebiş Ayağı bırakayım
İlk doğduğunda kuru fasulye tanelerinden de ufaktı parmaklarışimdiyse fasulye kadar olmuş bazısı
Bende pilates topuna oturayım yerini bulsun diye düşünüyorum.. yok valla yürü demedi yürüyemiyorum ki batıyor aşağıya böyle.. yürümem falan baya zor ama girmemiş beyfendi kanala.. giriverse de artık doğsa diyorumBenimde aynisi 3 kilo cikti yuru dedi oyyy meyve yasak karbonhidrat yasak iyice sıktı beni sizinkiler bisey demiyormu benimkide daha kanala inmemis napcaz yaa insin diye ziplamaya baslicam artik
Ah miniğim sen bu tatliş ayaklarla mı anneni tekmeledin.Bir de size Bebiş Ayağı bırakayım
Canlar Cananlar biz evdeyiz çok şükür
Sarılığımız dün sabah yeniden 9 ölçüldü. Öğlen eve geldik.
Evde 2 saatte bir her emzirme sonrası aldığı kadar enjektörle anne sütü vermeye devam edicez.
Uyandırmak çok zor oluyor maalesef kendinizi buna hazırlayın
Sarılık sizde bi daha yükselmedi dimi ekimcim?
Uyuşmazlık sonucu Fizyolojik sarılık olunca bir de haftası da erken, bu çocuk sarılık olmasın da kim olsun dediler
Ekim bir de Nil kendi kendine uyanmaya ne Zaman başladı? Güneş daha bu gece 2-3 kere tam alarmdan önce uyandı ama inşallah sürekli olur. Uyandıramadığımızdsn aç kalıyor çocukdaha yeni yeni ağzı süt koktu
Ahh Güneşiim bu ayaklar mı bizii aylardır telaşa düşürdüüBir de size Bebiş Ayağı bırakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?