2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ah her şarta alışıyoruz adapte oluyoruz olmasak ne yapacağız mecburuz. İnşallah çok az kaldı kavuşmanıza rabbim ikinize de güç kuvvet versin
Görme konusunda kesinlikle sana katılıyorum

Güneşimin Memnuniyetsizliği gördün ama değil mi orada hala ödemli tabi gördüğüne aldanma

Bunuda atlatacaksınız canıım şöyle doğduktan sonra ki 3 aya boşuna 4. Trimester demiyorlar bencee her şey yoluna girecek azıcık kilo alsın bi şöyle tiritlensin daha rahat edersiin
Ah azcık boğumlansın inşallah

14 günden önce yapılabilen bi sağlık sigortası yok değil mi?

oyy benim yerimede op kuzum
eve dondugunuze cok sevindim
sen nasılsın güzellik her şey yolunda mı
Şu anda mama vermiyorum canım
Emzirmelerini nerede yapıyorsun?
Ben artık yalnız başıma yatak odasında yapıyorum, bebeğin aurası bile değişti. Bir de gün içinde 1-2 kez birlikte uyuyoruz göğsüme yatırıyorum, hep eli kolu durmazken kıpırdamadan uyuyor. Göğüs bölgem çıplak oluyor onu da o şekilde üstüme yatırıyorum uyanınca göğüslerime bariz süt inmiş oluyor. Bana da ruhsal olarak cok iyi geliyor. Emzirmenin çoğu psikoloji biliyorsun. Beslenmen nasıl? Ben yiyene kadar acıktığını farketmiyordum Ama süt sonrası bariz şekilde aşırı acıkma geliyor ne bulursam yiyorum. Su tüketimi de önemli. Ama en önemli şey psikoloji bence.
Şu anda sen de bebeğin de iyisiniz değil mi buna odaklan bol bol konuş yüzüne dokun işin fizyolojik kısmına bi şey diyemiyorum ama kendini pozitif şeylerle telkin etmeye çalış
Ama olmuyorsa da kötü hissetme en azından bebeklerimiz aç kalmaz, güzel içeriklerle çaresi var

Canım hayırlı olsun
Kaçıncı haftada doğdu bebeğin? Kilo boy eklersen listede güncelleyeyim
Bir de Bu kadar kısa sürede meme reddi oluyor mu ya
Mamayı ve memeyi biberon ile mi verdiniz?
Ben parmak emdirip kenardan enjektörle süt veriyorum. Enjektörden çoğunlukla kendisi çekiyor ben ittirmiyorum pek.
Sezaryen için çok geçmiş olsun benim de biraz zor geçti maalesef
-Sunshine gelmiyor gelmiyor, imzama bak son 3 diyor ama bu gidişle müdahale gerekecek o da 27 Eylül

Ne merak ediyorum, usg fotoğrafına benziyor mu Güneş kiz
Benzemez mi hele o çene ben burdayım diyordu
Bence tam gününde gece yarısı bi sancıyla gelecek minik kuşun

Napiyim sabrimin sonundayim gibi bir sey artik esimde sik disini sik disini diyip duruyor ekstra sinir oluyorum vicudumda surekli benimle oyun oynuyor bir gunum bir gunume uymuyor resmen sasirdim artik ne cektim bee
1-1,5 haftacık daha yatar pozisyonda kal kuzum yaa çok şükür risk yok ama biraz daha karnımızda durup büyümesi hayrımıza
Doktor çatı muaynesi der dermez sezeryan istiyorum dersem şaşırmıcam Aslında bir kere alttan muayne oldum açılma varmı diye ama bu ondan farklıysa tırsıyorum
Aynı değil mi açılma için kontrolle çatı muayaesi

aynen çok şükür sağlıkla kucağımda çok şükür

biraz küçük bi kızım var 46 cm 2450 gr.hastanede enjektörle mama verin dediler kayınvalidem yanımdaydı beceremedi bebeğin boğazına falan döküldü hızlı verdi galiba bu böyle olmaz diyip biberonu verdi ne dediysemdr dinlemedi ben anlamıyorum sanki şimdide zlikonsuz memeyi almıyo

Ay bu bebeler Allah yardımcınız olsun

Aynı dimi bende öyle düşündüm ama
Deneyimli arkadaslar yazsın bakalım
Biraz büyüyüp emme refleksi kuvvetlenince normal tutar ya

Kızlar lütfen hastanelerde hemşirelerden emzirme sondası talep edin onunla emzirin. Ben hastane çantama kesinlikle koyucam oğlumda sütümün inmesini sağlayan şeydir o. Neden yapmıyorlar anlamıyorum aynı hastanede doğum yapıcam muhtemelen vardır orda hala ama bi ihtimal olmazsa diye bir ara medikalden alıcam koyucam çantaya. Ben emzirmek istiyorum diyen herkeste olmalı kesinlikle

İnternette görmüştüm videoları memenin ucunun yanuna kücük boru tarzı bir şey koyuyorlar cocuk memeyi emiyor ama o borudan geliyor demi süt dediğin o sanırım

Dilos6342 P pohpoh86 kızlaar biz belki 10 çişe kalktıgımız saatte siz hastane yolunda olursunuz Rabbim yardımcınız olsun inşallah sağ salim kuzularınızı kucaklarınıza alın. Bol bol sütünüz gelsin canlarınıza şifa olsuun dualarımız sizinle. Sizde bizlere dua edin bizlerde sağ salim bu günleri görelim inşallah Kendinizi iyi hissetiğiniz ilk anda bizlere güzel haberleri verin

İnternette görmüştüm videoları memenin ucunun yanuna kücük boru tarzı bir şey koyuyorlar cocuk memeyi emiyor ama o borudan geliyor demi süt dediğin o sanırım
Evet canım hemşire borunun diğer ucuna şırınga ile mamayı takmıştı ama şırıngayı tutuyordu çok az salıyorsu mamayı oğlum her seferinde daha da sert çekmeye çalışıyodu 3. Günde sadece emmeye döndük biz.

bnm saat 2de doğum ama 12de gelın dedi hastane, dr. um daha da erken gel dedi gece 2den snr su bile içemicekmişim.ailem geldi kayınvalıdem de genc oda burda. ne bilim ilk cocukta cok daha cesur oluyorsun 2.de evde bekleyen mınik bir kalp var oda hastalık sürecinden yenı cıkıyor okula başlayacak yrn, ağlayasım cok ama yorgunluktan onu bile yapamıorm. inşallah hepimiz sağlıkla huzurla ağız tadıyla büyütürüz. Allah isteyen herkese de nasip etsin, bizlere dua edin

Ah maşallah benimki de 2410 doğdu 46 cm:) henüz doğum kilomuzu yakalayamadık tabi.

Bak doğum yaptığım hastanede küçük enjektörlerle (5ml olanlar) sıkarak verdiler yarısı dışarı akıyordu hiç kolay değildi ve enjektörler cok sertti. Dediğin gibi arada bebeyi zorluyordu.

Ama şimdi bu enjektörü kullanıyoruz Fotoğrafını ekliyorum öneririm. Yumuşacık bi itişi var fazladan sıkman imkansız.
Hatta ve hatta bebek kendi çekebiliyor o kadar söyleyeyim. Cok uykuluysa filan minik minik destek oluyorum sadece.

Bir de eds denilen sistem var ince bi hortum bağlanıyor ucuna. Hastaneden bana bi tane verdiler henüz kendim denemedim.
Ekstra kişi desteğine ihtiyaç var gibi cünkü biz de hemşireyle tutturmaya çalıştık o ara memeyi de tutmamıştı. Enjektörle devam ettik artık.
Bence sen de benim enjektörle bi dene.

Bir de alışkanlık geliştirmesi için çok çok erken gibi ama silikon göğüs ucu ile de olsa emzirebilmen cok iyi ilerde onu da bırakabilenleri okumuştum burada

Eklentiler

• 2B49F3F3-8063-44E3-9FE4-8B108CA00416.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 87
2 de mi ah geldi çattı o gün çok şükür 37 yi doldurdunuz be canım.

Ben sanki doğuralı 1 ay olmuş gibi geliyor

Dilos6342 canım kızlar dualarım sizinle

2 de mi ah geldi çattı o gün çok şükür 37 yi doldurdunuz be canım.

Ben sanki doğuralı 1 ay olmuş gibi geliyor

Dilos6342 canım kızlar dualarım sizinle
bir an walla olsada bitse dıyorum, bıran hiç hazır değilim. çok telaşlı oldu nedense. walla hazırlık falan yapıcaktm şimdi walize bile bakamadım sankikompostomu yaptım. yanı 2,3 gün öncesinde lansınoh kreme başlarım dıyordum yuzümu zor yıkadım

Güneşimin Memnuniyetsizliği gördün ama değil mi orada hala ödemli tabi gördüğüne aldanma
ya çok komik yalanıyor komik bebe
Yok canım gördüğüme aldanmıyorum, büyük görünüyorlar halbuki ufacıklar, benimki fotoğraflarda bildiğin koyun gibi çıkmış ama üzerimde videosunu görenler minnacık diyor kedi yavrusu mübarek
Vakit tamam mı maşallah canım hadi bakalım al bebişini de gel evine hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…