2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ya kızlar sizde de sinir varmı ya. Ben aşırı sinirli oldum bu ara. Oğlum da çok zorluyo sabrımı bu ara sık sık sabrım taşmaya başladı sonrasında çok üzülüyorum ama engelleyemiyorum
ben bu ara her şey batar oldu. ama farkettim doğum tarihi aldıktan sonra oldu. sanırım zamanını bilince gün yaklaştıkça insan garip bir psikolojiye giriyor.

Ya kızlar sizde de sinir varmı ya. Ben aşırı sinirli oldum bu ara. Oğlum da çok zorluyo sabrımı bu ara sık sık sabrım taşmaya başladı sonrasında çok üzülüyorum ama engelleyemiyorum
Been Dün hatta kardeşlerimleydim konusu geçti bu bebek sende çok sinir yaptı diye resmeen agresif geziyorum eşim doktora soruyor çok sinirli gergin diye hocada dedi onların vücutlarında olan olayın parmak ucu kadarı bizde olsa biz daha beter oluruz diye. Bazen hatta sesimi yükselterek cevap veriyorum herkese istemsiz. Bence gayet normal ya gece uyuyamıyoruz o bile sinir olması için bir sebep sonuçta

Dilos6342 şafak doğan güneş mi diyordukk vaktin olmaz ama kendini iyi hissettiğin ilk anda bize güzel haberlerini vermeni bekliycez Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsiin. Sütün hemencecik bol bol gelsiin Dora paşaya şifa olsun inşallah

Bir de size Bebiş Ayağı bırakayım
İlk doğduğunda kuru fasulye tanelerinden de ufaktı parmakları şimdiyse fasulye kadar olmuş bazısı
Maşallah kuzuma ya çok duygulandım canım kocaman kocaman sarıl yavruna çok hakettin Darısı bizlere inşallah Dilos6342 u bekleyeceğiz sabırsızlıkla yarın

Ben bugün çok yoruldum.. mesajlara yetişemedim pek.. annem gelmeden kışlık birşey yapamamıştım bugün fasülye ve domatesi hallettik biber közlemek istiyorum ama bakalım doğumdan önce olur inşAllah.

cnm cok gecmıs olsun inşallah tez zmnda atlatırsınz. bzde 5gundr hastanedeydık ateşi dusuremedık hiç. bgn nereye kosacağıma sasrdm yrn bzmde minnoş gelecek inşallah. buyuk oğlumda hasta 2.ye bulastrmaz inşallah tam ters zmnda hasta oldu

Benn. Hiçbir şeye tahammül edemiyorum. Ağrılar ve gece uyuyamamak daha da asabi yapıyor beni. Eşimle de kavga ettik bir güzel şuan düşünüyorum çok boş bir şeye çok fazla tepki vermişim ama her şey batıyor bağırıp duruyorum sonra da kendimi kastım diye bebişe üzülüyorum.

İlk doğduğunda kuru fasulye tanelerinden de ufaktı parmakları şimdiyse fasulye kadar olmuş bazısı
Oooy ayaklara bak be

Maşallah canım benim çok şükür Allah bugünleri gösterdi, ne zorlu yollardan geldin bugünlere insan düşününce duygulanıyor istemsizce

Tecrübelerini bekliyoruz

Off bu ayaklar ama tam öpülesi Maşallah canım benim artık zorluk kalmadı önünüzde şimdi başlasın süt partileri missss gibi kokuyordur şimdi güneşşşş

Kızlar yenidoğan sağlık sigortası yaptırdınız mı gerekli mi sizce ne düşünüyorsunuz ? Birde fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…