2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Doruk’un eve gelişine 3 hafta kadar var sanırım. Bu zamanı verimli değerlendirmek istedim. Sütüm ile alakalı durumlarımı çözmem lazım.
Bu süreçte kafam bir dünya.
Mememin biri sürekli tıkanıp duruyor, süt incileri cabası.
Emzirme sonrası kaşıntı ne olabilir acaba o konuda da acabalarım var.
D vitamini eksikliği yazılmış bazı yerlerde. Bir de Doruk eve gelene kadar emzirme danışmanlığı almak istedim. Premature bebekler emmeyi genelde bırakıyorlar biberona dönüyorlar gördüğüm.
Ben memeden devam ettirmek istiyorum. Çok acayip paralar dönüyor bu işte.

Ah bu stres deneyimli annesin sen ne güzel bakacaksın yavru kuşuna inşallah

Doktor çatı muaynesi der dermez sezeryan istiyorum dersem şaşırmıcam Aslında bir kere alttan muayne oldum açılma varmı diye ama bu ondan farklıysa tırsıyorum
Canım hiç kendini kasma korkma herkesin acı eşiği cidden farklı ve abartılıyor diye cok duydum doktorada bağlı tabi ki rica edersin daha nazik yapar artık ne yapacaksa banada 37de yapcak bakalım

bende alayım bu enjektörden aynen slikonlada olsa emebildiğine şükrediyorum

Öyle oluyor ya biz de yapmadık hazırlık
Zaten bu sezo sonrası fotoğraf çekimidir filan yaptıranlar nasıl yapıyor hiçbir şekilde hayal edemiyorum ben yürüyüşe zor kalkıyordum duşumu ise 2. Gün zar zor aldım gözümü de zor açıyordum
Ama komposto önemli efferim şifa olsun.

Ah minik kedi yavrularımız

kuzum Pendik MedicalPark ta bi yenidoğan hemşiresinin numarasını aldım. Emzirme danışmanlığı da yapıyormuş eğitimini almış. Genç, iletişimi çok güzel ilgili biri.
Doktor direkt mama verin demesine rağmen kalktı önce sağalım bakalım ne kadar sütün var ben hemen mama verdirmem dedi. Bebişi beslemek için Uğraştı etti ben izledim çabasını. İstersen bi görüşeyim şu anda danışmanlık veriyor mu, numarasını veririm sana da.
Ben kafama takılan bi durum olursa sormak için aldım numarasını.
Oradaki hemşireler hatta hastaneyi arayın santralden bize ulaşıp istediğinizi sorabilirsiniz diyorlar çok çok memnun kaldım

Canım ya valla o zaman yarına senden haber bekliyorum. Eğer öyle danışmanlık veren biriyse konuşabilirim.
Bugün konuştuğum hemşire baya popüler birisi. Öyle olunca da fiyatlar uçuyor biliyorsun
Bu emzirme işinin bir sürü püf noktası varmış tabii sağımın da. Biraz anlattı telefonda baya cahil olduğumu hissettim. 2.5 hafta kadar eğitim sürüyormuş.
Doktorların bu mama aşkını anlamak mümkün değil gerçekten. Mama tabii tü kaka değil ama zaten doruk kuzum bir sürü işleme maruz kaldı, her doktor ziyaretimizde anlattıklarında üzülüyorum içselleştirmek istemesem de. Bundan sonra en azından biraz doğal beslenmesini istiyorum anne sütüyle.
Bir de mamaların bir aylık maliyeti de 2000 i buluyor diyorlar

Yesin de büyüsün kuzucuk canım kolay söylemesi biliyorum ama stres yaptıkça sütün daha çekilir. Bol bol kanguru bakımı yap sütünün artmasına çok faydası varmış.

Yesin de büyüsün kuzucuk canım kolay söylemesi biliyorum ama stres yaptıkça sütün daha çekilir. Bol bol kanguru bakımı yap sütünün artmasına çok faydası varmış.
hayırlı olsun inşallah. bebiş erken mi geldi
kaç haftalık doğdu. ben buralara pek bakmıyordum daha zaman var diye. baya doğuran olmuş

Tamam yarın kendisine bir sorayım canım.
Haber vereceğim.
Şu süt sağımı konusuna benim de eğilmem lazım, hafiften streslenmeme sebep olmaya başladı

Tamam yarın kendisine bir sorayım canım.
Haber vereceğim.
Şu süt sağımı konusuna benim de eğilmem lazım, hafiften streslenmeme sebep olmaya başladı
ay çok şaşkınım. ne kadar çok bebiş gelmiş Allah analı babalı büyütsün inşallah
benim ilk doğumda becerememden ve sürünün gelmemesinden dolayı 4. gün emzirmeye başladım. ama bi başladı 26 ay emdi sıkıntı olmaz merak etme

Maşallah kuzuma ya çok duygulandım canım kocaman kocaman sarıl yavruna çok hakettin Darısı bizlere inşallah Dilos6342 u bekleyeceğiz sabırsızlıkla yarın

2 de mi ah geldi çattı o gün çok şükür 37 yi doldurdunuz be canım.

Ben sanki doğuralı 1 ay olmuş gibi geliyor

Dilos6342 canım kızlar dualarım sizinle

P pohpoh86 ve Dilos6342 kizlar kolay bir dogum diliyorum ikinizede
saglikla kucaginiza alin yavrularinizi
Hayyal

Şuan ezan okunuyor canlarım birazdan yola çıkacağız, şu ezan okunan vakitte hepinize dua ediyorum Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin doğumu çok kolay geçsin insallahhh
Ameliyathanede de hepinize dua edeceğim inşallah etiketlemeden yazan varsa kusura bakmasın göremedim mesajları, insallah iyi olur olmaz yazacağım sizlere
Hepinize dualariniz desteginiz icin çok teşekkür ederim şuan heyecan tavan bende P pohpoh86 canım bugün senin dogumunda çok güzel rahatça geçsin inşallah

Kızlar güneydın bi saat once şavaboya gitmek için kalkmıştım.O zamandan beri sürekli gelip giden hafif adet sancısı var ve belimden doğru geliyo bacaklarım uyuşuyo sizce doktora gitmeli miyim?

Ay maşallah
Benim de 2 yaş gibi romantik isteklerim var ama ilk bi seneye de okeyim
Patır patır doğurduk bugünküler de planlı doğum çok şükür

Ah sana kıyamam
Kendine gelince haberini bekliyoruz inşallah
Kızlar güneydın bi saat once şavaboya gitmek için kalkmıştım.O zamandan beri sürekli gelip giden hafif adet sancısı var ve belimden doğru geliyo bacaklarım uyuşuyo sizce doktora gitmeli miyim?
Ne sıklıkla ne kadar süreyle oluyor
Kasılma sayaçları var indir takip et bakalım

Düzenli değil galiba ama bir saat uyanık kaşdım sancıdan uyuyamadım daha sonradında yarım saat uyumuşum uyanalı 20 dk oldu bir kere ağrım oldu bu süre zarfında ama belimden doğru bi uyuşukluk geliyo bacaklarıma

Ah cnm ilk çok üzüldüm süt olayına ama sonra o iyi olsunda sorun değil dedim benim psikolojik tamamen erken doğumdu küvezdi gitti sütüm ben zaten yapı olarak üzüntüye hiç gelemem aman çocuğum toparlandı mamayla bende hiç emmemişim annemi kocamda annesini hiç emmemiş napalım günde 100 cc sütümü sağıp veriyorum okadarcık

Cnm yok söylemekle alakalı değil doktorun verdiği ilacı kullanıyorum neler yapıyorum sağdığımda 15 cc ben çok üzüntüye gelemem hemen vucudum tepki verir annem diyor ben sen hastaneye yatırılcak küvezde kalcak çocuk dendiğinde senin sütün çekilcek içimden hissettim diyor beni görsen orda 4 gün halimi ne yemek yiyebildim her mama verdiğimizde tıkanmaları filan ağlıcam tuttum kendimi işte sonucu sütüm kaçtı napalım bende eşimde analarımızı emmemişiz neyseki ilk o önemli sütü emdi hastaneye yatırana kadar hep emdi beni şimdide tatlı niyetine emiyor

Canım benim dualarım seninle oğluşuna kavuşup yaz bize

Ay maşallah
Benim de 2 yaş gibi romantik isteklerim var ama ilk bi seneye de okeyim
Patır patır doğurduk bugünküler de planlı doğum çok şükür
valla hamile kaldığım için zorla bıraktırdım. hala gelip memeyi öpüp koklayıp uyuyor
dedim ya ilk 4 gün hiç süt yoktu gelince de zorla aldı daha dur 5. ay gibi deli bir meme reddi başlıyor orda da koltuk üstlerinde zıplaya zıplaya emzirmeye çalışıyorsun o eşik de geçti mi 2 yaş bitince şimdi bu bebe emmeyi
nasıl bırakacak kaygısı başlıyor
benim planlı sezeryan da 11 ekim inşallah bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…