Doktorum yapacak ama bakalım bir kere alttan muaynr etmişti öyleyse kokmuyorumda farklıyda bilemiyorumDoktorlar acıtmıyor bence ebeler acıtıyor
Ayy çok güzel ya bende çok hevesleniyorim hayırlısıyla kucagima alsaydımÜstümden ağırlık kalktı emme süresi azalmıştı ama daha dolu emiyor gibiydi doğru gözlemlemişim valla insan nelere üzülüp nelere seviniyor
Şirketten şirkete değişiyormuş doğar doğmaz yapan 5 gün sonra 14 gün 3 ay sonra yapanlarda varmış her şirketten hem fiyat alıp hemde teklifi isteyip incelemek lazım aslındaTamamlayıcı sağlık sigortasında bebeğin 14 günlük olmasını istiyorlar öncesinde sigorta yaptıramıyoruz sanırım onu sormak istedim. Biz de yaptırma derdindeyiz de net fiyatı bebek 14 günü doldurduktan sonra verebilir
Biz Allianz ile iletişime geçtik en kapsamlı olan genelde o oluyor diye ama onlar da ısrarla 14 gün şartı koyuyorlarŞirketten şirkete değişiyormuş doğar doğmaz yapan 5 gün sonra 14 gün 3 ay sonra yapanlarda varmış her şirketten hem fiyat alıp hemde teklifi isteyip incelemek lazım aslında
Sanırım Anadolu eşime sorayım:))Biz Allianz ile iletişime geçtik en kapsamlı olan genelde o oluyor diye ama onlar da ısrarla 14 gün şartı koyuyorlar5 gün olan hangisiydi acaba
ilk 1 ay falan sürüyor. uykuda şekerleri düşmesin diye. çünkü henüz acıkıp uyanıp ağlayamıyorlar. uyandırmazsan uzun süre uyuyorlar. kendi acıkıp uyanmaya başlayınca düzeliyor ama yine de 3 saati geçmemeyi öneriyor doktorlar. ama şunu söyleyim en az 40 gün malsınyaa kıyamam
Bakalım hiç hazır hissetmiyorum o günlere ama bu 2 saatte bir emzirme ne zaman son buluyor tam olarak ben iptal durumdayım
Gözlerim şiş, cildim soldu
2 dir hastaneye geliyoruz üstüme ne bulursam giyiyorum sadece saçımı tarayabiliyorum
Oo tarihiniz belli oldu mu
Bende çok takılıyordum süt olayına artık takılmıyorum velet sağıp veriyorum sütümü püskürtüyor mamayı cok cok çekiyor diyorum yarım saat sağdım ben onu ne emeklerleDüzenli olması önemli canım yoksa artık doğum zamanı yaklaştı bu yalancı sancılar cok daha fazla etkiliyor maalesef
Kuzum yavrun iyi olsun da varsın mama kullansonraki mesajına istinaden söylüyorum, ağlamak geliyorsa içinden ağla tutma sıkma kendini.
yaa kıyamam
Bakalım hiç hazır hissetmiyorum o günlere ama bu 2 saatte bir emzirme ne zaman son buluyor tam olarak ben iptal durumdayım
Gözlerim şiş, cildim soldu
2 dir hastaneye geliyoruz üstüme ne bulursam giyiyorum sadece saçımı tarayabiliyorum
Oo tarihiniz belli oldu mu
Artırıyorum ve diyorum ki bence işinden memnun olmayan ebeler gelen her gebeden öc alıyor
ah maşallahkuzum gözün Aydın olsun
sağol cnm 37+5Allah baslasin kuzum Kac haftalik dogum yaptin acaba?
Kızlar doğumdan çıktım yazacağım inşallah bi sıkıntı yok suanlık hepimize toptan dua ettim
Olur :)))Sanırım Anadolu eşime sorayım:))
7 gün gitti kaldı 33 gün o zamanilk 1 ay falan sürüyor. uykuda şekerleri düşmesin diye. çünkü henüz acıkıp uyanıp ağlayamıyorlar. uyandırmazsan uzun süre uyuyorlar. kendi acıkıp uyanmaya başlayınca düzeliyor ama yine de 3 saati geçmemeyi öneriyor doktorlar. ama şunu söyleyim en az 40 gün malsıno cepte
evet ilki sezeryan olduğundan 2 de direkt sezeryan deyip 1 ay önce gün verdi doktorum
Ben de 31+2 de gelmişti 5 hafta sonra başka sebepten sezeryan ile doğum yaptım. Başka bir belirti yoksa tek başına nişan gelmesinin hiçbir anlamı yok. İçiniz rahat olsunUmarim degildir ama ilk kez boyle birsey gordum farkli biseydi gelen doktorum kanama veya agrin yoksa onemli degil yazdi insallah biraz daha bekler bebis.normalde haftaya gidecektim kontrole simdi cumartesi gitmeye karar verdim icim rahat etmeyecek yoksa rabbim hepimize vakitli saatli dogumlar nasip etsin insallah
Tesekkur ederim insallah bebeginizin ve sizin durumunuzda iyidirBen de 31+2 de gelmişti 5 hafta sonra başka sebepten sezeryan ile doğum yaptım. Başka bir belirti yoksa tek başına nişan gelmesinin hiçbir anlamı yok. İçiniz rahat olsun
Hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı sağlıkla büyüsün inşallahArkadaşlar merhaba cuma gece bende doğum yaptım. Bebişim biraz aceleci çıktı :) Rabbim hepinizi bebislerinize kavuştursun hayırlı ve güzel zamanlarda inşallah
Oh gözün aydın çok şükür geçti gitti bebik de maşallah 6 günde palazlanmışKızlar biraz daha kendimdeyim, ameliyat iyi geçti şükür sadece aşırı aşırı üşüdüm girerken ve çıkarken.
En son hüngür hüngür ağlamışım cok guzel bu diye diye
Spinal anestezi oldum, çıktıktan yarım saat 45 dk sonra uyuşukluk geçmedi ama hafif ağrılar başladı bende.
En büyük şaşkınlığım 6 gün önce 3150 gr demişti doktor 3620 gr doğdu ben şokben eksik çıkıyor genelde diye beklediğim için, fazla çıktı bebe şaşkınım.
Daha yürütmediler 3 buçuk gibi deneyecegiz bakalım benden haberler şimdilik bu kadar
Ay çok şükür ne güzel haberler verdiin bize oy koca oğlan maşallaah sütün bol insallahKızlar biraz daha kendimdeyim, ameliyat iyi geçti şükür sadece aşırı aşırı üşüdüm girerken ve çıkarken.
Spinal anestezi oldum, çıktıktan yarım saat 45 dk sonra uyuşukluk geçmedi ama hafif ağrılar başladı bende.
En büyük şaşkınlığım 6 gün önce 3150 gr demişti doktor 3620 gr doğdu ben şokben eksik çıkıyor genelde diye beklediğim için, fazla çıktı bebe şaşkınım.
Daha yürütmediler 3 buçuk gibi deneyecegiz bakalım benden haberler şimdilik bu kadar
Gözün aydın canım çok mutlu oldumKızlar biraz daha kendimdeyim, ameliyat iyi geçti şükür sadece aşırı aşırı üşüdüm girerken ve çıkarken.
Oh gözün aydın çok şükür geçti gitti bebik de maşallah 6 günde palazlanmışbundan sonrası da su gibi aksın gitsin inşallah
Ay çok şükür ne güzel haberler verdiin bize oy koca oğlan maşallaah sütün bol insallah
Teşekkür ederim kızlar ama daha hiç emziremedim emzik aldı biberon tuttu yok mememi tutmuyor ama bende tam oturamadim yatarken de tutturamiyorum. Sürekli kendimi iyi hissettikce deniyorum bakalımGözün aydın canım çok mutlu oldumGenelde kilo eksik çıkıyor derler hepimizi şaşırttı bebişin Tadını çıkar şu anlarının darısı bizlerin başına inşallah
Teşekkür ederim kızlar ama daha hiç emziremedim emzik aldı biberon tuttu yok mememi tutmuyor ama bende tam oturamadim yatarken de tutturamiyorum. Sürekli kendimi iyi hissettikce deniyorum bakalım
İnşallah bekleyen herkes bi avazda kurtulur gelir geçer sağlıklı sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?