2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Şirketten şirkete değişiyormuş doğar doğmaz yapan 5 gün sonra 14 gün 3 ay sonra yapanlarda varmış her şirketten hem fiyat alıp hemde teklifi isteyip incelemek lazım aslında

Şirketten şirkete değişiyormuş doğar doğmaz yapan 5 gün sonra 14 gün 3 ay sonra yapanlarda varmış her şirketten hem fiyat alıp hemde teklifi isteyip incelemek lazım aslında
Biz Allianz ile iletişime geçtik en kapsamlı olan genelde o oluyor diye ama onlar da ısrarla 14 gün şartı koyuyorlar 5 gün olan hangisiydi acaba

ilk 1 ay falan sürüyor. uykuda şekerleri düşmesin diye. çünkü henüz acıkıp uyanıp ağlayamıyorlar. uyandırmazsan uzun süre uyuyorlar. kendi acıkıp uyanmaya başlayınca düzeliyor ama yine de 3 saati geçmemeyi öneriyor doktorlar. ama şunu söyleyim en az 40 gün malsın o cepte
evet ilki sezeryan olduğundan 2 de direkt sezeryan deyip 1 ay önce gün verdi doktorum

Bende çok takılıyordum süt olayına artık takılmıyorum velet sağıp veriyorum sütümü püskürtüyor mamayı cok cok çekiyor diyorum yarım saat sağdım ben onu ne emeklerle

Sanırım Anadolu eşime sorayım:))
Olur :)))
7 gün gitti kaldı 33 gün o zaman
Biz de Adım adım atlatıyoruz inşallah o uyanamamaları

Ben de 31+2 de gelmişti 5 hafta sonra başka sebepten sezeryan ile doğum yaptım. Başka bir belirti yoksa tek başına nişan gelmesinin hiçbir anlamı yok. İçiniz rahat olsun

Arkadaşlar merhaba cuma gece bende doğum yaptım. Bebişim biraz aceleci çıktı :) Rabbim hepinizi bebislerinize kavuştursun hayırlı ve güzel zamanlarda inşallah
Hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı sağlıkla büyüsün inşallah Kacıncı günündeydin canım. Doğumun nasıl oldu bebek ve sen nasılsınn müsait zamanında deneyimini paylaşabilir misiin

Kızlar biraz daha kendimdeyim, ameliyat iyi geçti şükür sadece aşırı aşırı üşüdüm girerken ve çıkarken.
En son hüngür hüngür ağlamışım cok guzel bu diye diye
Spinal anestezi oldum, çıktıktan yarım saat 45 dk sonra uyuşukluk geçmedi ama hafif ağrılar başladı bende.
En büyük şaşkınlığım 6 gün önce 3150 gr demişti doktor 3620 gr doğdu ben şok ben eksik çıkıyor genelde diye beklediğim için, fazla çıktı bebe şaşkınım.
Daha yürütmediler 3 buçuk gibi deneyecegiz bakalım benden haberler şimdilik bu kadar

Oh gözün aydın çok şükür geçti gitti bebik de maşallah 6 günde palazlanmış bundan sonrası da su gibi aksın gitsin inşallah

Ay çok şükür ne güzel haberler verdiin bize oy koca oğlan maşallaah sütün bol insallah

Gözün aydın canım çok mutlu oldum Genelde kilo eksik çıkıyor derler hepimizi şaşırttı bebişin Tadını çıkar şu anlarının darısı bizlerin başına inşallah

Oh gözün aydın çok şükür geçti gitti bebik de maşallah 6 günde palazlanmış bundan sonrası da su gibi aksın gitsin inşallah

Ay çok şükür ne güzel haberler verdiin bize oy koca oğlan maşallaah sütün bol insallah

Gözün aydın canım çok mutlu oldum Genelde kilo eksik çıkıyor derler hepimizi şaşırttı bebişin Tadını çıkar şu anlarının darısı bizlerin başına inşallah
Teşekkür ederim kızlar ama daha hiç emziremedim emzik aldı biberon tuttu yok mememi tutmuyor ama bende tam oturamadim yatarken de tutturamiyorum. Sürekli kendimi iyi hissettikce deniyorum bakalım
İnşallah bekleyen herkes bi avazda kurtulur gelir geçer sağlıklı sekilde

Yanında kim refekatci canım. Gögsünü aç oraya yatır bebeği yanında ki de tutsun. Süt kokusunu alınca emme çabaları başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…