2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
doğum sancısı sıklığı belli sürelerde devam eder diye biliyorum. benim ilki de sezeryan olduğu için yaşamadım. ama sürekliyse doktora gitmekte fayda var. nts ye alsınlar
Gittim nst çekilde %40 larda ama düzenli olan bi sancı çıktı haftaya tekrar çağırdı doktor

Gittim nst çekilde %40 larda ama düzenli olan bi sancı çıktı haftaya tekrar çağırdı doktor
bi doktora daha gidin bence. Allah korusun sıkıntılı bi şey olmasın. bazı doktorların savsaklamasından dolayı kötü durumlar yaşayan insanlar çok

Nehir7 canım bu gün nasılsın merak ettim seni malum aynı durumlarda olunca benim bel ağrısı bastırdı bu gün elim sende oynuyor lar sırayla maşallah

Kızlar ben bugün doula ile görüştüm öğrendiğim bazı şeyleri anlatayım sizede. İlk 6 hafta emzik yasak. Süt hemen gelmezse mama kesinlikle enjektörle verilecek. Emzirirken 15dk bir göğüs 15dk bir göğüs. Emzirme süresi bu kadar olmalı. Diğer emzirme 2 saat sonra olacak ve en son emzirdiğin göğüsten başlıyorsun ilk emzirmeye.
Bir göğüsünden emiyor diğerinden emmiyor o zaman diğer göğüse silikon göğüs ucu takarak deneyeceğiz. Bebekler ne yazık ki her göğüs ucunu beğenmiyormuş iki göğüs birbirinden farklı yapıda olabiliyormuş.
Günde 2 kere bebeği emzirdikten sonra pompayla göğüsü boşaltırsak süt artışında etkili oluyormuş.
Göğüs yaraları için anne sütünü göğüse sürmek iyi geliyormuş. Gün içinde vakit buldukça göğüs hava almalıymış tamamen üzerimizi çıkarıp yarım saat hava aldırmalıymışız. Bebek emdikten sonra pamukla göğüsü bebeğin tükürüğünden temizlemek gerekiyormuş oda yara yaparmış.
Deodorant,parfüm kesinlikle yasak.
Duş alırken şampuan saç kremi duş jeli kesinlikle göğüse değmeyecek. Bunlarda bebeğin emzirmeyi reddetme nedenleri arasındaymış.

Ne güzel bilgiler canım teşekkürler

Yanında kim refekatci canım. Gögsünü aç oraya yatır bebeği yanında ki de tutsun. Süt kokusunu alınca emme çabaları başlıyor
Annem kayinvalidem var canım deniyoruz ama olmuyor birazdan kalkicam yine otururken denicem. Bi de benim bebe çok uyuyor uyanabilse

ayy ruyam da dogurmusum , 5 gun gecmis evde tekim. bebegimi sabah emzirmisim sonra unutmusum emzirmeyi. ustunden saatler gecmis.
aklima gelince hemen kucagima alip suratina su serpistirip uyandirmaya calisiyorum emzirmeye calisiyorum ama gozunun etrafin da ki sari halkayi goruyorum. sarilik olmus. .
doktorumu arasam acile mi gitsem bilemiyorum fln.

uyandigim da kalbim carpiyordu vallahi

Bende geçen doğum yapmışım bir gün beslemeyi unutmuşum tövbe estağfurullah

Bende iki kere bu şekilde gördüm. Doğurmusum ve beslemeyi unutmuşum. O korkuyla odaya gittiğimde bebeğim uyuyordu , uyandırmaya çalışıyordum. Annelerin ortak kaygısı besleme sanırım

Bende geçen doğum yapmışım bir gün beslemeyi unutmuşum tövbe estağfurullah

Bende iki kere bu şekilde gördüm. Doğurmusum ve beslemeyi unutmuşum. O korkuyla odaya gittiğimde bebeğim uyuyordu , uyandırmaya çalışıyordum. Annelerin ortak kaygısı besleme sanırım
birde burada okuyoruz ya kizlarin nasil emzirmeye calistigini fln etkileniyoruz tabi
yalniz benim bebe kiz, ben erkek dogurmustum

36+6 idi canim öğleden önce kontrolüm vardı doktor muayeneye yaptı nst ye bağladılar sancı yok dedi ama suyun cok fazla dedi çok endişelendim bı sknti mi var diye akşamına hafif adet sancısi gibi sancı başladı ama daha erken diye konduramadim 12 buçukta artık dayanamadım acile gittik 8 cm açıklık var diyip doğuma aldılar 1 de oğlum doğdu hem çok zor hem çok güzeldi Rabbim sizleride kolayca kurtarsın inşallah

Yavrum etkilenirsin diye söylemek istememiştim ama ben de rüyamda senin doğum yaptığını gördüm. Miniminnak bir bebekti. Hayırlara vesile olsun.

Teşekkür ederim canım bilgiler için
Kızlardan etkilendin sanırım oluyor o tarz rüyalar yaa. Eşimede burdan bazı arkadasların erken doğum yaptıgını anlatmıstım doğumların va basladıgını gruptan. Gece bebek iyi midiye beni uyandırdı ne oldu diye uyandım erken doğum yapıyordum diyor. Hepimiz etkileniyoruz demekki
Yaa sancıları evde çekmen güzel olmuş aslında hastanede ister istemez insan rahatsız oluyordur doktorun alttan muayane vs mi yaptı kii hemen akşamına gelmesi tesadüf mü oldu. Sağlıkla büyüt kaderi güzel olsun oğluşunun

Ay benim de birkaç gündür hafif adet ağrısı gibi sancım oluyor senin de gibi suyum fa fazlaydı korktum şimdi başka belirtin var mıydı

Nehir7 canım bu gün nasılsın merak ettim seni malum aynı durumlarda olunca benim bel ağrısı bastırdı bu gün elim sende oynuyor lar sırayla maşallah
Cok sukur bugunde dogurmadik modundayim bende sürekli bir atraksiyon kasik cati beli masallah agri babam ağrı hamd olsun atlaticaz insallah kuzum bu saatten sonra bebişler geliyorum dese de der 35+2gunluk olduk bugun allahin izniyle 36yi da gorucez 38 de insallah hayirlisinla hepimiz dogurucaz

Hadi gozun aydin kuzum cok sevindim allah anali babali buyutsun cok gecmis olsun kocaman masallah darisida basimiza insallah vakitli saglikli

Ay panikten tebrik etmeyi unuttum Allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyüt bebişini inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…