Gittim nst çekilde %40 larda ama düzenli olan bi sancı çıktı haftaya tekrar çağırdı doktordoğum sancısı sıklığı belli sürelerde devam eder diye biliyorum. benim ilki de sezeryan olduğu için yaşamadım. ama sürekliyse doktora gitmekte fayda var. nts ye alsınlar
bi doktora daha gidin bence. Allah korusun sıkıntılı bi şey olmasın. bazı doktorların savsaklamasından dolayı kötü durumlar yaşayan insanlar çokGittim nst çekilde %40 larda ama düzenli olan bi sancı çıktı haftaya tekrar çağırdı doktor
Ne güzel bilgiler canım teşekkürlerKızlar ben bugün doula ile görüştüm öğrendiğim bazı şeyleri anlatayım sizede. İlk 6 hafta emzik yasak. Süt hemen gelmezse mama kesinlikle enjektörle verilecek. Emzirirken 15dk bir göğüs 15dk bir göğüs. Emzirme süresi bu kadar olmalı. Diğer emzirme 2 saat sonra olacak ve en son emzirdiğin göğüsten başlıyorsun ilk emzirmeye.
Bir göğüsünden emiyor diğerinden emmiyor o zaman diğer göğüse silikon göğüs ucu takarak deneyeceğiz. Bebekler ne yazık ki her göğüs ucunu beğenmiyormuş iki göğüs birbirinden farklı yapıda olabiliyormuş.
Günde 2 kere bebeği emzirdikten sonra pompayla göğüsü boşaltırsak süt artışında etkili oluyormuş.
Göğüs yaraları için anne sütünü göğüse sürmek iyi geliyormuş. Gün içinde vakit buldukça göğüs hava almalıymış tamamen üzerimizi çıkarıp yarım saat hava aldırmalıymışız. Bebek emdikten sonra pamukla göğüsü bebeğin tükürüğünden temizlemek gerekiyormuş oda yara yaparmış.
Deodorant,parfüm kesinlikle yasak.
Duş alırken şampuan saç kremi duş jeli kesinlikle göğüse değmeyecek. Bunlarda bebeğin emzirmeyi reddetme nedenleri arasındaymış.
Annem kayinvalidem var canım deniyoruz ama olmuyor birazdan kalkicam yine otururken denicem. Bi de benim bebe çok uyuyor uyanabilseYanında kim refekatci canım. Gögsünü aç oraya yatır bebeği yanında ki de tutsun. Süt kokusunu alınca emme çabaları başlıyor
Olabildiğince zorlayın bebeği canım bir de sarılıkla uğraşmayınAnnem kayinvalidem var canım deniyoruz ama olmuyor birazdan kalkicam yine otururken denicem. Bi de benim bebe çok uyuyor uyanabilse
Silikon göğüs ucu aldır canım eczanede her yerde vardır birde onla dene. Eylül annelerinde okumuştum kullananlar vardıAnnem kayinvalidem var canım deniyoruz ama olmuyor birazdan kalkicam yine otururken denicem. Bi de benim bebe çok uyuyor uyanabilse
hayirli olsun canimArkadaşlar merhaba cuma gece bende doğum yaptım. Bebişim biraz aceleci çıktı :) Rabbim hepinizi bebislerinize kavuştursun hayırlı ve güzel zamanlarda inşallah
Bende geçen doğum yapmışım bir gün beslemeyi unutmuşumayy ruyam da dogurmusum , 5 gun gecmis evde tekim. bebegimi sabah emzirmisim sonra unutmusum emzirmeyi. ustunden saatler gecmis.
aklima gelince hemen kucagima alip suratina su serpistirip uyandirmaya calisiyorum emzirmeye calisiyorum ama gozunun etrafin da ki sari halkayi goruyorum. sarilik olmus. .
doktorumu arasam acile mi gitsem bilemiyorum fln.
uyandigim da kalbim carpiyordu vallahi
Bende iki kere bu şekilde gördüm. Doğurmusum ve beslemeyi unutmuşum. O korkuyla odaya gittiğimde bebeğim uyuyordu , uyandırmaya çalışıyordum. Annelerin ortak kaygısı besleme sanırımayy ruyam da dogurmusum , 5 gun gecmis evde tekim. bebegimi sabah emzirmisim sonra unutmusum emzirmeyi. ustunden saatler gecmis.
aklima gelince hemen kucagima alip suratina su serpistirip uyandirmaya calisiyorum emzirmeye calisiyorum ama gozunun etrafin da ki sari halkayi goruyorum. sarilik olmus. .
Bende geçen doğum yapmışım bir gün beslemeyi unutmuşumtövbe estağfurullah
birde burada okuyoruz ya kizlarin nasil emzirmeye calistigini fln etkileniyoruz tabiBende iki kere bu şekilde gördüm. Doğurmusum ve beslemeyi unutmuşum. O korkuyla odaya gittiğimde bebeğim uyuyordu , uyandırmaya çalışıyordum. Annelerin ortak kaygısı besleme sanırım
Hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı sağlıkla büyüsün inşallahKacıncı günündeydin canım. Doğumun nasıl oldu bebek ve sen nasılsınn müsait zamanında deneyimini paylaşabilir misiin
Yavrum etkilenirsin diye söylemek istememiştim ama ben de rüyamda senin doğum yaptığını gördüm.ayy ruyam da dogurmusum , 5 gun gecmis evde tekim. bebegimi sabah emzirmisim sonra unutmusum emzirmeyi. ustunden saatler gecmis.
Teşekkür ederim canım bilgiler içinKızlar ben bugün doula ile görüştüm öğrendiğim bazı şeyleri anlatayım sizede. İlk 6 hafta emzik yasak. Süt hemen gelmezse mama kesinlikle enjektörle verilecek. Emzirirken 15dk bir göğüs 15dk bir göğüs. Emzirme süresi bu kadar olmalı. Diğer emzirme 2 saat sonra olacak ve en son emzirdiğin göğüsten başlıyorsun ilk emzirmeye.
Bir göğüsünden emiyor diğerinden emmiyor o zaman diğer göğüse silikon göğüs ucu takarak deneyeceğiz. Bebekler ne yazık ki her göğüs ucunu beğenmiyormuş iki göğüs birbirinden farklı yapıda olabiliyormuş.
Günde 2 kere bebeği emzirdikten sonra pompayla göğüsü boşaltırsak süt artışında etkili oluyormuş.
Göğüs yaraları için anne sütünü göğüse sürmek iyi geliyormuş. Gün içinde vakit buldukça göğüs hava almalıymış tamamen üzerimizi çıkarıp yarım saat hava aldırmalıymışız. Bebek emdikten sonra pamukla göğüsü bebeğin tükürüğünden temizlemek gerekiyormuş oda yara yaparmış.
Deodorant,parfüm kesinlikle yasak.
Duş alırken şampuan saç kremi duş jeli kesinlikle göğüse değmeyecek. Bunlarda bebeğin emzirmeyi reddetme nedenleri arasındaymış.
Kızlardan etkilendin sanırım oluyor o tarz rüyalar yaa. Eşimede burdan bazı arkadasların erken doğum yaptıgını anlatmıstım doğumların va basladıgını gruptan. Gece bebek iyi midiye beni uyandırdı ne oldu diye uyandım erken doğum yapıyordum diyor. Hepimiz etkileniyoruz demekkiayy ruyam da dogurmusum , 5 gun gecmis evde tekim. bebegimi sabah emzirmisim sonra unutmusum emzirmeyi. ustunden saatler gecmis.
Yaa sancıları evde çekmen güzel olmuş aslında hastanede ister istemez insan rahatsız oluyordur36+6 idi canim öğleden önce kontrolüm vardı doktor muayeneye yaptı nst ye bağladılar sancı yok dedi ama suyun cok fazla dedi çok endişelendim bı sknti mi var diye akşamına hafif adet sancısi gibi sancı başladı ama daha erken diye konduramadim 12 buçukta artık dayanamadım acile gittik 8 cm açıklık var diyip doğuma aldılar 1 de oğlum doğdu hem çok zor hem çok güzeldi Rabbim sizleride kolayca kurtarsın inşallah
Ay benim de birkaç gündür hafif adet ağrısı gibi sancım oluyor senin de gibi suyum fa fazlaydı korktum şimdi36+6 idi canim öğleden önce kontrolüm vardı doktor muayeneye yaptı nst ye bağladılar sancı yok dedi ama suyun cok fazla dedi çok endişelendim bı sknti mi var diye akşamına hafif adet sancısi gibi sancı başladı ama daha erken diye konduramadim 12 buçukta artık dayanamadım acile gittik 8 cm açıklık var diyip doğuma aldılar 1 de oğlum doğdu hem çok zor hem çok güzeldi Rabbim sizleride kolayca kurtarsın inşallah
Nehir7 canım bu gün nasılsın merak ettim seni malum aynı durumlarda olunca benim bel ağrısı bastırdı bu gün elim sende oynuyor lar sırayla maşallah
Hadi gozun aydin kuzum cok sevindim allah anali babali buyutsun cok gecmis olsun36+6 idi canim öğleden önce kontrolüm vardı doktor muayeneye yaptı nst ye bağladılar sancı yok dedi ama suyun cok fazla dedi çok endişelendim bı sknti mi var diye akşamına hafif adet sancısi gibi sancı başladı ama daha erken diye konduramadim 12 buçukta artık dayanamadım acile gittik 8 cm açıklık var diyip doğuma aldılar 1 de oğlum doğdu hem çok zor hem çok güzeldi Rabbim sizleride kolayca kurtarsın inşallah
Ay panikten tebrik etmeyi unuttum36+6 idi canim öğleden önce kontrolüm vardı doktor muayeneye yaptı nst ye bağladılar sancı yok dedi ama suyun cok fazla dedi çok endişelendim bı sknti mi var diye akşamına hafif adet sancısi gibi sancı başladı ama daha erken diye konduramadim 12 buçukta artık dayanamadım acile gittik 8 cm açıklık var diyip doğuma aldılar 1 de oğlum doğdu hem çok zor hem çok güzeldi Rabbim sizleride kolayca kurtarsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?