İnşallah canım benim yaCok sukur bugunde dogurmadik modundayim bende sürekli bir atraksiyon kasik cati beli masallah agri babam ağrı hamd olsun atlaticaz insallah kuzum bu saatten sonra bebişler geliyorum dese de der 35+2gunluk olduk bugun allahin izniyle 36yi da gorucez 38 de insallah hayirlisinla hepimiz dogurucaz
Goguslerin sızlıyor mu senin de aynı haftalarda sayiliriz sanki sıksam süt gelicekmis gibiCok sukur bugunde dogurmadik modundayim bende sürekli bir atraksiyon kasik cati beli masallah agri babam ağrı hamd olsun atlaticaz insallah kuzum bu saatten sonra bebişler geliyorum dese de der 35+2gunluk olduk bugun allahin izniyle 36yi da gorucez 38 de insallah hayirlisinla hepimiz dogurucaz
Sağol canım çok teşekkür ederim sende inşallahAy panikten tebrik etmeyi unuttumAllah analı babalı büyütsün sağlıkla büyüt bebişini inşallah
Allah ragzi olsun canım Rabbim hepinize böyle kolay bir doğum nasip etsin inşallahHadi gozun aydin kuzum cok sevindim allah anali babali buyutsun cok gecmis olsunkocaman masallah darisida basimiza insallah vakitli saglikli
Diloşumm çok sevindim maşallah. Rabbim hayırlı evlat eylesin. Güle güle büyütün sağlıkla, mutlulukla inşallahKızlar biraz daha kendimdeyim, ameliyat iyi geçti şükür sadece aşırı aşırı üşüdüm girerken ve çıkarken.
En son hüngür hüngür ağlamışım cok guzel bu diye diye
Spinal anestezi oldum, çıktıktan yarım saat 45 dk sonra uyuşukluk geçmedi ama hafif ağrılar başladı bende.
En büyük şaşkınlığım 6 gün önce 3150 gr demişti doktor 3620 gr doğdu ben şokben eksik çıkıyor genelde diye beklediğim için, fazla çıktı bebe şaşkınım.
Daha yürütmediler 3 buçuk gibi deneyecegiz bakalım benden haberler şimdilik bu kadar
Senin kaçıncı hafta canım yok ya bende bı belirti olmadı akşam 6-7 ye kadar hiç bişey yoktu hafif adet sancisiyla başladı sonra sık sık lavaboya gitmeye başladım afedersin kabız gibiydim hep boş döndüm lavabodan saat 12 gibi leke şeklinde kan gelince acaba doğumlu dedim 12 buçukta sonra zaten artık duramadim ama halen emin değildim doğumlu değil mi diye iyiki gitmişim yoksa evde digacakti paşaAy benim de birkaç gündür hafif adet ağrısı gibi sancım oluyor senin de gibi suyum fa fazlaydı korktum şimdibaşka belirtin var mıydı
Ay bir de supriz yapıyormisbirde burada okuyoruz ya kizlarin nasil emzirmeye calistigini fln etkileniyoruz tabi
yalniz benim bebe kiz, ben erkek dogurmustum
Çok şükürr canımm su gibi aksın gitsin sonrasında maşallah tosun paşayaKızlar biraz daha kendimdeyim, ameliyat iyi geçti şükür sadece aşırı aşırı üşüdüm girerken ve çıkarken.
Spinal anestezi oldum, çıktıktan yarım saat 45 dk sonra uyuşukluk geçmedi ama hafif ağrılar başladı bende.
En büyük şaşkınlığım 6 gün önce 3150 gr demişti doktor 3620 gr doğdu ben şokben eksik çıkıyor genelde diye beklediğim için, fazla çıktı bebe şaşkınım.
Daha yürütmediler 3 buçuk gibi deneyecegiz bakalım benden haberler şimdilik bu kadar
Evet evde sancı çekmek daha iyi gerçekten hastanede direk doğuma aldılar zaten o yüzden kolay oldu. Doktor öğleden önce daha kanala girmemiş girmeye çalışıyor Çarşamba gel alttan bakalım dedi ben halen inanamıyorum dogurduguma çok güzel bir sürpriz yaptı oğluşumYaa sancıları evde çekmen güzel olmuş aslında hastanede ister istemez insan rahatsız oluyordurdoktorun alttan muayane vs mi yaptı kii hemen akşamına gelmesi tesadüf mü oldu. Sağlıkla büyüt kaderi güzel olsun oğluşunun
Allah razı olsun canım teşekkür ederim en kısa zamanda yazacağım inşallahDiloşumm çok sevindim maşallah. Rabbim hayırlı evlat eylesin. Güle güle büyütün sağlıkla, mutlulukla inşallahAyy sizleri duydukça bizi de bir heyecan kaplıyor. Bizlere de sorunsuz sıkıntısız doğumlar nasip etsin Allah
Benim de 36+2 yani kanama falan olmadığı ve dayanamadığım ağrı yoksa önemsemeyeyim miSenin kaçıncı hafta canım yok ya bende bı belirti olmadı akşam 6-7 ye kadar hiç bişey yoktu hafif adet sancisiyla başladı sonra sık sık lavaboya gitmeye başladım afedersin kabız gibiydim hep boş döndüm lavabodan saat 12 gibi leke şeklinde kan gelince acaba doğumlu dedim 12 buçukta sonra zaten artık duramadim ama halen emin değildim doğumlu değil mi diye iyiki gitmişim yoksa evde digacakti paşa
Hayyal
Şuan ezan okunuyor canlarım birazdan yola çıkacağız, şu ezan okunan vakitte hepinize dua ediyorum Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin doğumu çok kolay geçsin insallahhh
Ameliyathanede de hepinize dua edeceğim inşallahetiketlemeden yazan varsa kusura bakmasın göremedim mesajları, insallah iyi olur olmaz yazacağım sizlere
Hepinize dualariniz desteginiz icin çok teşekkür ederimşuan heyecan tavan bende @pohpoh86 canım bugün senin dogumunda çok güzel rahatça geçsin inşallah
Orası öyle ekimcim ben de çok kısa süre emmişim. Çoğu bebek de bizim zamanımızda öyleymiş. Sağlıklı olsun da sen de keyifli ol gerisi boşCnm yok söylemekle alakalı değil doktorun verdiği ilacı kullanıyorum neler yapıyorum sağdığımda 15 cc ben çok üzüntüye gelemem hemen vucudum tepki verir annem diyor ben sen hastaneye yatırılcak küvezde kalcak çocuk dendiğinde senin sütün çekilcek içimden hissettim diyor beni görsen orda 4 gün halimi ne yemek yiyebildim her mama verdiğimizde tıkanmaları filan ağlıcam tuttum kendimi işte sonucu sütüm kaçtı napalım bende eşimde analarımızı emmemişiz neyseki ilk o önemli sütü emdi hastaneye yatırana kadar hep emdi beni şimdide tatlı niyetine emiyor
Devlet hastanesi ah ah
O düzen şu 40 dedikleri günü buluyormuş kuzum.yaa kıyamam
Bakalım hiç hazır hissetmiyorum o günlere ama bu 2 saatte bir emzirme ne zaman son buluyor tam olarak ben iptal durumdayım
Gözlerim şiş, cildim soldu
2 dir hastaneye geliyoruz üstüme ne bulursam giyiyorum sadece saçımı tarayabiliyorum
Oo tarihiniz belli oldu mu
Maşallah sana güneş hanımBiz de doktor kontrolüne geldik bilirubin sonucunu bekliyoruz
Son tartımdan beri 48 saat dolmamıştı. Minik kuşum 65 gr almış mutluluktan havalara uçtuk
2395 gr olmuş doğum kilomuzu geçmemize az kaldı
İnşallah papatyam alacaksın inşallahAyy çok güzel ya bende çok hevesleniyorim hayırlısıyla kucagima alsaydım
Hey maşallah dora oğlanaKızlar biraz daha kendimdeyim, ameliyat iyi geçti şükür sadece aşırı aşırı üşüdüm girerken ve çıkarken.
Çok güzel anlatmışsın hope’umYanında kim refekatci canım. Gögsünü aç oraya yatır bebeği yanında ki de tutsun. Süt kokusunu alınca emme çabaları başlıyor
Ya kızlar sağına az çıkması çok normal ben de kızımda sağınca çok az çıkıyordu ama etmiyordu da sadece emzirmiştim mamasız memede çok kalıyorlar tabi habire çek çek ama o emdikçe süt arttı aklınızda bulunsun E ekim1903Ekimcim sen benim gibi olmuşsun 30 ccden yukarı süt görmemiştim en fazla sağdığım.. Mamayla büyüttüm mecburen emmedikçe de azaldı iyice yine elinden geleni yap ama kimseden bi eksiği olmadı fazlası bile oldu çocuğumun
Cnm annem sarılık yüzünden laf demiyorum 2 saatte 1 çocuk mu uyandırılır diyor sarılığımız bitti bizim 3 saatte bir kendi uyanıyor mama istiyor bak bugün 3,5 saat oldu gittim uyandırdım bir huysuzlandı mama içerken tıkandı mamayı 2 saatte içiremedim 10 dkda içer normalde bütün düzenimiz bozuldu sarılık olayını atlattıktan sonra biraz büyüklerin lafını dinlemekte fayda varmış uyuyarakta büyüyorlar en sonundaBak onca gün geldi geçti bile stresler boşuna mı dedim ben
Orası öyle ekimcim ben de çok kısa süre emmişim. Çoğu bebek de bizim zamanımızda öyleymiş. Sağlıklı olsun da sen de keyifli ol gerisi boş
Devlet hastanesi ah ahDoğum devlette oldu benim mecburen. Orada eğitim veriyorlardı da benim bebem yoktu yanımda beni hep pas geçtiler
O düzen şu 40 dedikleri günü buluyormuş kuzum.
Anneme göre 2 saatte bir emzirmek nereden çıkmış. Onlar bebek ağlayana kadar uyuyormuşçok güldürüyor bu kadın beni,
Bugün şirkete gittim ilk defa beni biraz perişan bulmuşlarbu ne hal diyorlar ki daha Doruk’um yanımda değil
Allah bütün annelerin yardımcısı olsun.
Maşallah sana güneş hanım
İnşallah papatyam alacaksın inşallah
Hey maşallah dora oğlanakime benziyor diloş nasıl bir his biraz bahset taze anne
Çok güzel anlatmışsın hope’um
Süt kokusunu alınca emmeye çalışan bebe
İnşallah canım inşallah sağ salim dogurayimİnşallah papatyam alacaksın inşallah
Ah cnm veriyorum mememi hep 3 dk emip bırakıyor çünkü süt gelmiyor sağıyorum 10 cc bugün en büyük hayalimdi benim emzirmek hastanede küvezdeyken hemşirelerde çok uğraştı ama sonra şey dediler bana direk bu çocuk doymuyor hastane tipinde bile 15 cc ve o zaman sertti gögüslerim taş gibi şimdi yumoş yumoş
Annem de öyle diyor bebek gelsin ben görürüm 2 saatte bir emzirmeyi, uyusun da ben de uyuyayım diye gözünün içine bakacaksın diyorCnm annem sarılık yüzünden laf demiyorum 2 saatte 1 çocuk mu uyandırılır diyor sarılığımız bitti bizim 3 saatte bir kendi uyanıyor mama istiyor bak bugün 3,5 saat oldu gittim uyandırdım bir huysuzlandı mama içerken tıkandı mamayı 2 saatte içiremedim 10 dkda içer normalde bütün düzenimiz bozuldu sarılık olayını atlattıktan sonra biraz büyüklerin lafını dinlemekte fayda varmış uyuyarakta büyüyorlar en sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?