Canım ya valla o zaman yarına senden haber bekliyorum. Eğer öyle danışmanlık veren biriyse konuşabilirim.
Bugün konuştuğum hemşire baya popüler birisi. Öyle olunca da fiyatlar uçuyor biliyorsun
Bu emzirme işinin bir sürü püf noktası varmış tabii sağımın da. Biraz anlattı telefonda baya cahil olduğumu hissettim. 2.5 hafta kadar eğitim sürüyormuş.
Doktorların bu mama aşkını anlamak mümkün değil gerçekten. Mama tabii tü kaka değil ama zaten doruk kuzum bir sürü işleme maruz kaldı, her doktor ziyaretimizde anlattıklarında üzülüyorum içselleştirmek istemesem de. Bundan sonra en azından biraz doğal beslenmesini istiyorum anne sütüyle.
Bir de mamaların bir aylık maliyeti de 2000 i buluyor diyorlar
Canım benim arkadaşımın gerçekte gelmiş başına. Sabaha kadar emzirmeyi unutmuş. Niye susmuyo diye bı de kendisi ağlamış. Sonra nasıl unuturum nasıl anneyim diye ağlamış. Memeyi verince bebek tabi cuk cuk cuk susmuş. Hep aklımdadır oayy ruyam da dogurmusum , 5 gun gecmis evde tekim. bebegimi sabah emzirmisim sonra unutmusum emzirmeyi. ustunden saatler gecmis.
aklima gelince hemen kucagima alip suratina su serpistirip uyandirmaya calisiyorum emzirmeye calisiyorum ama gozunun etrafin da ki sari halkayi goruyorum. sarilik olmus. .
doktorumu arasam acile mi gitsem bilemiyorum fln.
uyandigim da kalbim carpiyordu vallahi
benm gordugumde ufakdi 2 kg civariYavrum etkilenirsin diye söylemek istememiştim ama ben de rüyamda senin doğum yaptığını gördüm.Miniminnak bir bebekti. Hayırlara vesile olsun.
olur olur vallaAy bir de supriz yapıyormis
Gayet iyiydi, sağlıklıydı çok güzeldi bee.benm gordugumde ufakdi 2 kg civari
bakalim bugun 11 de perinatolog randevum var ne dicek
olur olur valla25 eylul de baby showerim var , onu beklesin bari, bir suru hazirlik yaptik
Allah analı babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle inşallahKızlar biraz daha kendimdeyim, ameliyat iyi geçti şükür sadece aşırı aşırı üşüdüm girerken ve çıkarken.
En son hüngür hüngür ağlamışım cok guzel bu diye diye
Spinal anestezi oldum, çıktıktan yarım saat 45 dk sonra uyuşukluk geçmedi ama hafif ağrılar başladı bende.
En büyük şaşkınlığım 6 gün önce 3150 gr demişti doktor 3620 gr doğdu ben şokben eksik çıkıyor genelde diye beklediğim için, fazla çıktı bebe şaşkınım.
Daha yürütmediler 3 buçuk gibi deneyecegiz bakalım benden haberler şimdilik bu kadar
Yaptı cok sükür doğum kuzusunu aldı kucağınaKizlar diloştan haber var mi ben mi kacirdim acaba?
Ay bir yndan iyi olmus sonucta zamanı gelmişti ne zmaan gelcek nasıl gelcek stresi olmadanEvet evde sancı çekmek daha iyi gerçekten hastanede direk doğuma aldılar zaten o yüzden kolay oldu. Doktor öğleden önce daha kanala girmemiş girmeye çalışıyor Çarşamba gel alttan bakalım dedi ben halen inanamıyorum dogurduguma çok güzel bir sürpriz yaptı oğluşum
Canımm benim az kaldı senindee o günlereBak onca gün geldi geçti bile stresler boşuna mı dedim ben
Orası öyle ekimcim ben de çok kısa süre emmişim. Çoğu bebek de bizim zamanımızda öyleymiş. Sağlıklı olsun da sen de keyifli ol gerisi boş
Devlet hastanesi ah ahDoğum devlette oldu benim mecburen. Orada eğitim veriyorlardı da benim bebem yoktu yanımda beni hep pas geçtiler
O düzen şu 40 dedikleri günü buluyormuş kuzum.
Anneme göre 2 saatte bir emzirmek nereden çıkmış. Onlar bebek ağlayana kadar uyuyormuşçok güldürüyor bu kadın beni,
Bugün şirkete gittim ilk defa beni biraz perişan bulmuşlarbu ne hal diyorlar ki daha Doruk’um yanımda değil
Allah bütün annelerin yardımcısı olsun.
Maşallah sana güneş hanım
İnşallah papatyam alacaksın inşallah
Hey maşallah dora oğlanakime benziyor diloş nasıl bir his biraz bahset taze anne
Çok güzel anlatmışsın hope’um
Süt kokusunu alınca emmeye çalışan bebe
Ay kim doğurdu ne kaçırdım ben bugün kızlarrrrr
Çok güzel bilgiler, teşekkür ederizKızlar ben bugün doula ile görüştüm öğrendiğim bazı şeyleri anlatayım sizede. İlk 6 hafta emzik yasak. Süt hemen gelmezse mama kesinlikle enjektörle verilecek. Emzirirken 15dk bir göğüs 15dk bir göğüs. Emzirme süresi bu kadar olmalı. Diğer emzirme 2 saat sonra olacak ve en son emzirdiğin göğüsten başlıyorsun ilk emzirmeye.
Bir göğüsünden emiyor diğerinden emmiyor o zaman diğer göğüse silikon göğüs ucu takarak deneyeceğiz. Bebekler ne yazık ki her göğüs ucunu beğenmiyormuş iki göğüs birbirinden farklı yapıda olabiliyormuş.
Günde 2 kere bebeği emzirdikten sonra pompayla göğüsü boşaltırsak süt artışında etkili oluyormuş.
Göğüs yaraları için anne sütünü göğüse sürmek iyi geliyormuş. Gün içinde vakit buldukça göğüs hava almalıymış tamamen üzerimizi çıkarıp yarım saat hava aldırmalıymışız. Bebek emdikten sonra pamukla göğüsü bebeğin tükürüğünden temizlemek gerekiyormuş oda yara yaparmış.
Deodorant,parfüm kesinlikle yasak.
Duş alırken şampuan saç kremi duş jeli kesinlikle göğüse değmeyecek. Bunlarda bebeğin emzirmeyi reddetme nedenleri arasındaymış.
ay benimde ruylarim hep cok detayli oluyorGayet iyiydi, sağlıklıydı çok güzeldi bee.yaptırdığın hediyelikleri bile gördüm pembeydi, rüyalarım bol teferruatlıdır ayıptır söylemesi.
Hayırlı, güzel haberlerle gel minnoşumm.
Gerçeği daha da güzel olsun inşallah bebeğimm.ay benimde ruylarim hep cok detayli oluyor
masallah cok guzel gormussun
Ay yok yok inşallah 38. Haftayı beklesin inşallah sağlıklaolur olur valla25 eylul de baby showerim var , onu beklesin bari, bir suru hazirlik yaptik
Ya bazen işte internette okuduklarımı söylüyorum anlamlı anlamlı bakıyor kadın 4 çocuk büyütmüş en büyüğü 45 yaşında bide annem diyor benim 2 çocuğumda 7 aylık tamam anladık küçük doğdu ama bi dinle beni diyor haklı bugün ağzımın payını aldım uyandırdım diye 3 saat burnumdan getirdi Nil hanımAnnem de öyle diyor bebek gelsin ben görürüm 2 saatte bir emzirmeyi, uyusun da ben de uyuyayım diye gözünün içine bakacaksın diyordoğrudur belki zaten huzursuzlanınca ağlayacak illa
Eski köye yeni adet getirmenin anlamı ne ola ki
Cikariz allahin izniyleİnşallah canım benim yayatıyorum genelde zaten gezince bitiyorum rabbim 38 e cikarsin inşallah
Sol göğsümde bir sizi var kuzum ama oyle cokta deil benim bugun beyaz akintim cok oldu normalde hic olmazdi vicudumun oyunlarina akil sir ermiyor su anda belim agriyor sanki her an dogum baslayacakmis gibiGoguslerin sızlıyor mu senin de aynı haftalarda sayiliriz sanki sıksam süt gelicekmis gibi
Amiiiiiiiiin kuzum insallahAllah ragzi olsun canım Rabbim hepinize böyle kolay bir doğum nasip etsin inşallah
benm gordugumde ufakdi 2 kg civari
bakalim bugun 11 de perinatolog randevum var ne dicek
olur olur valla25 eylul de baby showerim var , onu beklesin bari, bir suru hazirlik yaptik
ben kucuk kucuk hedefler koyuyorum kuzumKız cümleni güzel kur dursun şöyle en az 6 hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?