2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Canım benim arkadaşımın gerçekte gelmiş başına. Sabaha kadar emzirmeyi unutmuş. Niye susmuyo diye bı de kendisi ağlamış. Sonra nasıl unuturum nasıl anneyim diye ağlamış. Memeyi verince bebek tabi cuk cuk cuk susmuş. Hep aklımdadır o

Yavrum etkilenirsin diye söylemek istememiştim ama ben de rüyamda senin doğum yaptığını gördüm. Miniminnak bir bebekti. Hayırlara vesile olsun.
benm gordugumde ufakdi 2 kg civari
bakalim bugun 11 de perinatolog randevum var ne dicek
Ay bir de supriz yapıyormis
olur olur valla 25 eylul de baby showerim var , onu beklesin bari, bir suru hazirlik yaptik

benm gordugumde ufakdi 2 kg civari
bakalim bugun 11 de perinatolog randevum var ne dicek

olur olur valla 25 eylul de baby showerim var , onu beklesin bari, bir suru hazirlik yaptik
Gayet iyiydi, sağlıklıydı çok güzeldi bee. yaptırdığın hediyelikleri bile gördüm pembeydi, rüyalarım bol teferruatlıdır ayıptır söylemesi.

Hayırlı, güzel haberlerle gel minnoşumm.

Allah analı babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle inşallah
E Eymen58em çok güzel geçmiş doğum hepimizin başına inşallah Allah analı babalı büyütsün Sağlıkla sıhhatle

Benim bel ağrım hep uykudayken oluyor adet sancısı gibi yatma pozisyonundan herhalde çarşamba ben de tam 37. Haftayı doldurunca muayeneye gideceğim kısmet

Kizlar diloştan haber var mi ben mi kacirdim acaba?
Yaptı cok sükür doğum kuzusunu aldı kucağına
Ay bir yndan iyi olmus sonucta zamanı gelmişti ne zmaan gelcek nasıl gelcek stresi olmadan
Canımm benim az kaldı senindee o günlere
Ay kim doğurdu ne kaçırdım ben bugün kızlarrrrr
Dilos6342 haber verdi o yaptı dogum.
P pohpoh86 arkadasımız doğuma gidecekti bugün yazmadı daha umarıö iyidir kendide bebişide
E Eymen58em arkadasımızda cuma günü doğum yapmıs bugün yazdıı

Çok güzel bilgiler, teşekkür ederiz

Ya bazen işte internette okuduklarımı söylüyorum anlamlı anlamlı bakıyor kadın 4 çocuk büyütmüş en büyüğü 45 yaşında bide annem diyor benim 2 çocuğumda 7 aylık tamam anladık küçük doğdu ama bi dinle beni diyor haklı bugün ağzımın payını aldım uyandırdım diye 3 saat burnumdan getirdi Nil hanım

Goguslerin sızlıyor mu senin de aynı haftalarda sayiliriz sanki sıksam süt gelicekmis gibi
Sol göğsümde bir sizi var kuzum ama oyle cokta deil benim bugun beyaz akintim cok oldu normalde hic olmazdi vicudumun oyunlarina akil sir ermiyor su anda belim agriyor sanki her an dogum baslayacakmis gibi aldirmiyorum artik hep yanlis alarm ⚠ eşim artik inanmiyor bana bende kendime inanmiyorum saldim iyicee

Kızlar şimdi size bir ağrı tarif edecem çatı ağrısı dediğiniz o mu oluyor kii. Çocuklugumuza döneliim uzun saatler bisikletin üzerinde oturursun da hani vijana kısmında bir ağrı sızı olurdu akşamları evde hatırladınız mı o ağrıyıı çatı ağrısı dediğiniz o mu oluyor. Benim öyle bir ağrım var tam ağrıda değil sızlama gibi bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…