- 8 Şubat 2022
- 592
- 1.011
- 43
- 27
Yavrum çıktı mı eşin ?Dua edin kızlar eşim ameliyata girdi 1 saate çıkarmış hamilenin duası kabul olur derler
Şimdi iyi dinle Prof oldum enjektörle besleme konusunda-Sunshine bni aydınlat sağdığın sütü nasıl veriyorsun? snr kaç saat aralıklı besliyorsun? dün gece biz baya bi uykusuz gece gecirdik
P pohpoh86 iki besleme arası 2 saat dedi çocuk doktoru. Anlayacağın hep uykusuzumYavrum çıktı mı eşin ?
İnşallah sorunsuz sıkıntısız geçmiştir çok geçmiş olsun
Şimdi iyi dinle Prof oldum enjektörle besleme konusunda
Öncelikle pudrasız eldiven alıyorsun, sol serçe parmağını bebenin ağzına veriyorsun.
ama senin tırnağın dilin üstüne gelecek, üst damağa bakmayacak.
Sonra 20 lik enjektör alıyorsun foto ekledim. Ben bunlardan kullanıyorum. bebek kendisi emerek çekiyor ben güç kullanmıyorum. Çok yumuşak akışlı bi enjektör.
Bebek parmağı emdikçe çektikçe bundan da süt çekiyorotomatik.
Bir de sütü ısıtması var.
İnce uzun bardağa sıcak su koyuyorum. Sütü enjektörle çekip bardağa bırakıyorum kontrollü şekilde. İçilecek ılık kıvama gelince bebeye veriyorum.
Soğuk olmasın gaz yapıyor
Afiyet olsun
Canım inşallah sağ salim çıksın ameliyattan hızlıca iyileşsinDua edin kızlar eşim ameliyata girdi 1 saate çıkarmış hamilenin duası kabul olur derler
Doktorumda öyle dedi canım 2. Doğum daha kolay olur diye.. benüm sancım olmamıştı su gelmişti onda suni sancı verdiler o zaman.. bu öyle olmayacak sankiAh sağol kuzum deneyeceğiiimepiduralli bende düsünüyorum ama ikinci doğumlar daha kolay oluyormuş kuzum üstesinden gelirsin hiç korkma
Söylüyorlar canım sancı geldi ıkın diyorlar ama ıkınma nasıl onu bilemediğim için ben çocuğu içime çekmişim nasıl becerdim bilmiyorum inan ki.. en son hasta bakıcı vardı abla napcam ben çocuğa birşey olmasından korkuyorum artık dedim. Çok afedersin oda büyük tuvaletini yapar gibi yapacaksın canım hiç korkma derken acemilik açıkçası en son doktor bastırdı öbürü tuttu derken oldu bitti elhamdülillah.. hiç hissetmedim iğneden sonra sancıyı ben onlar ıkın diyoedu ıkınmaya çalışıyordum o kadar.. hissettiğim tek şey açlıktıOnlar sancinin geldigi zamani söylerler diye dusunuyordum. Yine kucuk bir sanci hissetmiyor muyuz. Tamamen mi sanci yok... kafam karıştı valla
30 dk önce eyvah dedim belim tuttu annemle markete gittik hem az yürüyeyim diye bel ağrım tuttu zor geldim eve.. yattım geçti biraz duş alayım da nolur nolmaz. Şuan iyiyim ama nasip tabiSenin gelici o zaman benimde sancm cikmadi gecen hafta pazartesi gidicem yine cikmaz heralde bitek karnm kasılıyor baska bisey yok sancının kendi gelmesi iyi bide suni sancı veriyorlar sancı gelmeyince o daha kötüyms
ya göğüs ucum hiç yok, bnde meme başıyla verıyorum. ama sıkıstırıp bir kanatıyor cnmdan can gdiyor. onu nasıl aramızdan cıkarıcam bilmıorm. walla bak hiç ii değilm 2.sezaryen dikiş yerlerım fena hala daha yatağa ayağımı tek atamıorm. hiç uyku daha cekmedm. ama bnce hamılelkten ııdr gecicek inşallah su 40ı atlatsak daha rahatlıcazBen ıhh dese veriyordum mememi 2 saaati bile bulmuyordu bazen.. uyıyuveriyordu zaten emerken.. bunlar da geçiyor canım az daha sabır.. bende artık doğsa mı diyorum
ya göğüs ucum hiç yok, bnde meme başıyla verıyorum. ama sıkıstırıp bir kanatıyor cnmdan can gdiyor. onu nasıl aramızdan cıkarıcam bilmıorm. walla bak hiç ii değilm 2.sezaryen dikiş yerlerım fena hala daha yatağa ayağımı tek atamıorm. hiç uyku daha cekmedm. ama bnce hamılelkten ııdr gecicek inşallah su 40ı atlatsak daha rahatlıcaz
Biz henüz o aşamayageçemedikBen ıhh dese veriyordum mememi 2 saaati bile bulmuyordu bazen.. uyıyuveriyordu zaten emerken.. bunlar da geçiyor canım az daha sabır.. bende artık doğsa mı diyorum
O zaman sen ıkındığını zannediyorsun ama olmuyor :)) bende ondan korkuyordum da nasil olur bilmiyorum. Cati muayenesinde belli olur insallah. Peki ignenin etkisi gecince belirti bir sey oldu mu.. bir arkadas da sirt agrisi olmustu.... aclik hissediliyor mu ki :) zaten hastaneye gitmeden yemek usmarlayqcagim pizza filanSöylüyorlar canım sancı geldi ıkın diyorlar ama ıkınma nasıl onu bilemediğim için ben çocuğu içime çekmişim nasıl becerdim bilmiyorum inan ki.. en son hasta bakıcı vardı abla napcam ben çocuğa birşey olmasından korkuyorum artık dedim. Çok afedersin oda büyük tuvaletini yapar gibi yapacaksın canım hiç korkma derken acemilik açıkçası en son doktor bastırdı öbürü tuttu derken oldu bitti elhamdülillah.. hiç hissetmedim iğneden sonra sancıyı ben onlar ıkın diyoedu ıkınmaya çalışıyordum o kadar.. hissettiğim tek şey açlıktı
Bagi neo aldık bizce müthiş bi araba. Cok hafif sürüşü inanılmaz güzel 3 kere dışarı cıktık uzun da vakit geçirmek zorunda kaldık cok kullanışlıKizlar bizim bebekler kis bebegi olacak ya bebek arabasini portbebeli mi almak lazim? Cybex ve bugaboo markalarini cok begeniyorum ama cok pahali sanirim alamayacagim. Hafif tek elle kapanan pratik bisi istiyorum. Sizler hangi marka model aldiniz? Tavsiyeleriniz var mi
Dün dolapları düzenlerken şallarımı bulduum altın bulmuş gibi sevindimO degil de kislik giyeceğim yok ki ne yapacağım bıkmıyorumBu saatten sonra da ne alayim bilemedim ki ... ust hicbir seyim yok . Trenckontlar olmuyor montu bir deniyeyim. O ipli aslinda... Genis bir seydi
Dün bi yeltendim de yok sadece dolabın raflarını düzenledim. Annem bebek doğunca bşrlikte yaparız dedi bi sen bkarsın bi ben birlik elden hallederiz dedi ona güvendiimOf kızlar ya kışlıkları çıkardınızmı? Çıkarsam diyorum halim yok gibi ama doğumdan sonra hiç uğraşamam gibi geliyor
Ben doğuma değil doktoruma ücret veriyorum. Devlet hastanesinde prof benim doktorum özel muayanesine gidiyorum totalde 19-20 bin lira gibi sadece muayanalere para verdim doğuma vermiycem hacettepe hastanesine yönlendirecek haftaya. Özelde bir doğum parası vermiş oldum sanırımkızlar doğum ücretleriniz nasıldı? bizi bilgilendirebilir misiniz?
Hemen bakıyorumBagi neo aldık bizce müthiş bi araba. Cok hafif sürüşü inanılmaz güzel 3 kere dışarı cıktık uzun da vakit geçirmek zorunda kaldık cok kullanışlı
Ki eşim başta fiyatına laf edecek gibi olmuştu ama iyi ki bulmuşsun diyor şimdi
Aaa valla guzel duruyor pratik ve hafif ben de bakiyim canim. Eksi yani var mi sence kullaninca farkettiginBagi neo aldık bizce müthiş bi araba. Cok hafif sürüşü inanılmaz güzel 3 kere dışarı cıktık uzun da vakit geçirmek zorunda kaldık cok kullanışlı
Ki eşim başta fiyatına laf edecek gibi olmuştu ama iyi ki bulmuşsun diyor şimdi
Canım netten enjektörle gogüs ucu çıkarma diye ara çıkar benimde kızımda oyleydi hiç ucu yoktu ve geri kaçıyodu enjektörle bir günde hallettik çok şükürya göğüs ucum hiç yok, bnde meme başıyla verıyorum. ama sıkıstırıp bir kanatıyor cnmdan can gdiyor. onu nasıl aramızdan cıkarıcam bilmıorm. walla bak hiç ii değilm 2.sezaryen dikiş yerlerım fena hala daha yatağa ayağımı tek atamıorm. hiç uyku daha cekmedm. ama bnce hamılelkten ııdr gecicek inşallah su 40ı atlatsak daha rahatlıcaz
Geldim minnoşlarım, ben hiç değilim ama bebek iyi çok şükür.Birbasak neredesin firuze doğurmuş olmayasın
Uyuyodum bi sancıyla uyandım Allahım benden al bekleyene ver şu sancıyı alt kemikler de ağrıyo doktorum burdayken olcaksa olsun adam gidecek bu gelmeye kalkar biliydim böyle olacanı hoaaff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?