2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aaa valla guzel duruyor pratik ve hafif ben de bakiyim canim. Eksi yani var mi sence kullaninca farkettigin
Pek yok ya takıp çıkarırken alışana kadar biraz zorlayabilir ama pratik yani
Sezonun 4. Günü ki çok zorlanıyordum yürürken sola çekiyordum ona rağmen bebek arabasını hiç güç kullanmadan itebildim. Kendi etrafında filan dönebiliyor cok cok pratik. Tabi su an kaldırmayı denemiyorum bile eşim hallediyo o işleri
Geldim minnoşlarım, ben hiç değilim ama bebek iyi çok şükür.
Haftaya son kontrol.

Doğum yaklaştıkça doğurma korkusu sardı ex devrem.
Ben de doğuma giderken karnıma sarılıp doğurmak istemiyorum diye yanımdakileri sinir harbine sürükledim

Bence giymiyorsanız hamile geceliklerinizi pijamalarınızı giymeye başlayın
Göbek filan kalmadı 2 kilo fazlam var eriyorum resmen
Her şey çuval gibi şu anda
Gecelik mecelik o kadar kafa patlattığıma çok pişmanım bi tane hastane için yetermiş
Birbasak gece WC molasında penti stoğu kovalayıp uykusuz kaldığıma yaniyürüm

Benim de kasılma çok oluyor yarın Dr kontrol u var bel ağrısı ve kasık ağrısı da var benim akıntımda oluyor beyaz Allah'ım 37 ye çıkayım

En iyisi ameliyat sonrası hemen penti takımımı giyeyim, madem bir tane yetiyor, stok kovalama stresi boşa gitmesin bari.

Burda bi arkadas vardi cati muayenesi olacakti bugun. Bi gel anlat hele tatli kiz neymis bu anlatildigi kadar var miymis aydinlat bizi
Geçen hafta Çatı muaynesi oldum ben de. asla zor değil zor diyenleri okuyup kasmıştım kendimi. Tek parmakla başlayıp 2-3 diye açıklığa bakıyorlar. Normal birliktelik gibi. Ayrıca zaten hamile olduğumuz için vajina ıslak ve eldivenle muayne yaptığı gibi kolayca bitiyor

Aynen öyle bilmemekten kaynaklı tamamen bel ağrım çok ayakta kalırsam oldu. Şöyle diyeyim öğretmenim bir ders ayalta kalınca belim ağrıyordu arada oturuyordum o yüzden. Sonra geçti kalmadı şükür
Kız sabah namazına karşı suyum geldi birden gece uyanıp hurma yemişim iyiki diyorum 6gibi hastaneye geçtim 12.30 da doğum yaptım çok uzunda sürmedi ama bir ara gözlerim karardı yemekte verilmiyor tansiyonum düşüyor acıkıyorum ben dedim.. ama doğum sonrası nr zaman ne yedim hiç hatırlamıyorum biliyor musun

Gelmiş geçmiş olsun canım buna da şükür.. pazartesi kavuşursunuz sizde olsun.. Allahtan görüntülü görüşme var artık

Gözün aydın canımm pazartesi dediğin ne ki 2 gün sadece ondan sonra kavusursunuz Rabbim şifa versin iyileşsin hemen

Geçmiş olsun kuzuşum, iyi olmasına çok sevindim, iki gün de su gibi geçsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…