Pek yok ya takıp çıkarırken alışana kadar biraz zorlayabilir ama pratik yani
Sezonun 4. Günü ki çok zorlanıyordum yürürken sola çekiyordum ona rağmen bebek arabasını hiç güç kullanmadan itebildim. Kendi etrafında filan dönebiliyor cok cok pratik. Tabi su an kaldırmayı denemiyorum bile eşim hallediyo o işleri
Tabiki söylerim.. az kaldı gerçekten bizim ama ne bende bi sancı ağrı var ne de oğlanda maşallahı var gelmeye pek niyeti yok gibi, yerini seviyor Sen nasılsın nasıl gidiyor?
Bence giymiyorsanız hamile geceliklerinizi pijamalarınızı giymeye başlayın
Göbek filan kalmadı 2 kilo fazlam var eriyorum resmen
Her şey çuval gibi şu anda
Gecelik mecelik o kadar kafa patlattığıma çok pişmanım bi tane hastane için yetermiş Birbasak
gece WC molasında penti stoğu kovalayıp uykusuz kaldığıma yaniyürüm
Kizlar merhaba, dun aksam yazmistim karnim cok sert gecmiyor diye. Tum gece neredeyse uykusuz takip ettim. Agrim yoktu ama karnim surekli tas gibiydi. Sabah erkenden doktorumla konustuk hastaneye yonlendirdi. Dedigim gibi herhangi bir kasık,bel vs agrim olmamasina ragmen sancilarim cikmaya basladi. Aksamustu yatisim yapildi 2 gun sanci durdurucu ilac ve ciger gelistirici igne tedavisi yapilacak. Kendi doktorumda sansima pazartesi gunune kadar izinde yerine baska doktor bakiyor. O da cumartesi duruma bakariz taburcu olursun ya da sancilar duzene girmezse pazartesi kendi doktorunu bekleriz dedi. Suan tam 34+6. Korkmuyorum desem yalan olur. Benim icinde dua eder misiniz :)
Bence giymiyorsanız hamile geceliklerinizi pijamalarınızı giymeye başlayın
Göbek filan kalmadı 2 kilo fazlam var eriyorum resmen
Her şey çuval gibi şu anda
Gecelik mecelik o kadar kafa patlattığıma çok pişmanım bi tane hastane için yetermiş Birbasak
gece WC molasında penti stoğu kovalayıp uykusuz kaldığıma yaniyürüm
Geçen hafta Çatı muaynesi oldum ben de. asla zor değil zor diyenleri okuyup kasmıştım kendimi. Tek parmakla başlayıp 2-3 diye açıklığa bakıyorlar. Normal birliktelik gibi. Ayrıca zaten hamile olduğumuz için vajina ıslak ve eldivenle muayne yaptığı gibi kolayca bitiyor
kahvecibaby -Sunshine KKIR PAPATYASII
Sağolun kızlar 12 gibi çıktı çok şükür iyi Haftasonuna denk geldiği için sanırım pazartesiye kadar kalacak ben kalamıyorum o kötü Ablası yanında görüşüyoruz bakalım hiçbirimize göstermesin Allah dışarda beklemek çok zor
O zaman sen ıkındığını zannediyorsun ama olmuyor :)) bende ondan korkuyordum da nasil olur bilmiyorum. Cati muayenesinde belli olur insallah. Peki ignenin etkisi gecince belirti bir sey oldu mu.. bir arkadas da sirt agrisi olmustu.... aclik hissediliyor mu ki :) zaten hastaneye gitmeden yemek usmarlayqcagim pizza filan en temiz acikmam bir sure
Aynen öyle bilmemekten kaynaklı tamamen bel ağrım çok ayakta kalırsam oldu. Şöyle diyeyim öğretmenim bir ders ayalta kalınca belim ağrıyordu arada oturuyordum o yüzden. Sonra geçti kalmadı şükür
Kız sabah namazına karşı suyum geldi birden gece uyanıp hurma yemişim iyiki diyorum 6gibi hastaneye geçtim 12.30 da doğum yaptım çok uzunda sürmedi ama bir ara gözlerim karardı yemekte verilmiyor tansiyonum düşüyor acıkıyorum ben dedim.. ama doğum sonrası nr zaman ne yedim hiç hatırlamıyorum biliyor musun
Sağolun kızlar 12 gibi çıktı çok şükür iyi Haftasonuna denk geldiği için sanırım pazartesiye kadar kalacak ben kalamıyorum o kötü Ablası yanında görüşüyoruz bakalım hiçbirimize göstermesin Allah dışarda beklemek çok zor