2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar. Doguranlar doğuma girecek olanlar Allah yardimciniz olsun saglikla kucaginiza alırsınız insaallah 🤗
Benmde malum yarın ben hasta oldum:KK43:
Boğazda burunda yanma burun akıntısı yutkunamiyorum:KK43:
Ne yapayım fikriniz varmı ne iyi gelir geçirir insaallah yarına kadar iyi olurum biraz. Durdu durdu tam zamanında buldu beni hastalık.
Canım ben limonlu ballı suyla ve ıhlamurla toparladım güzelde bir tarhana corbası yaptın mı düzelirsin yakın zamanda insallah 🤲 Terlet kendini sıcak tut oda cok iyi geliyor

kızlar nst de bebek hareket ettiğinde kalp atışları 170 180 e kadar çıkması normal mi? sizin de çıkıyor mu? internette en fazla 160 a çıkmalı üstüne çıkarsa taşikardi falan diyor doktor hiç öyle bir şeyden bahsetmedi.
Canım benimde hareket etti bi ara 180 cıktı korkmadım değil ama doktor bir sey demedi

Kizlar az once lavaboya gittim peceteye biraz koyu sumuksu kahve rengi bi mukus geldi sizce nisanmidir 😌
Tamda bugun ben vazgectim dogurmayacam diye geziyordum 😁dogarsa kuveze girermi acaba kafamda deli sorular kasilmam var biraz ama herzamanki gibi normal sanki heyecanlandim biraz hem dogusun istiyorum hemde 38 haftayi dolduralim istiyorum su an 36+3

Kizlar az once lavaboya gittim peceteye biraz koyu sumuksu kahve rengi bi mukus geldi sizce nisanmidir 😌
Tamda bugun ben vazgectim dogurmayacam diye geziyordum 😁dogarsa kuveze girermi acaba kafamda deli sorular kasilmam var biraz ama herzamanki gibi normal sanki heyecanlandim biraz hem dogusun istiyorum hemde 38 haftayi dolduralim istiyorum su an 36+3
Canım boyunu kilosunu bilmiyorum ama genelde ciğerleri gelişmiş olduğundan 36 sonrası küvez gerekmiyor ama nişan gelse bile 2 haftaya kadar bekleyenler pluyor. İçini ferah tut

Canım boyunu kilosunu bilmiyorum ama genelde ciğerleri gelişmiş olduğundan 36 sonrası küvez gerekmiyor ama nişan gelse bile 2 haftaya kadar bekleyenler pluyor. İçini ferah tut
En son 35+4te olcmustu doktor 2836gm di su an tahmini 3 kilo olmustur boyunu bende bilmiyorum sadece haftasiyla uyumlu diyor buradaki doktorlar ne biliyim oglumda nisanim gelmisti 4 gun sonra dogurdum ama kanli sefaf bir mukustu simdiki oyle deil sefaf ama icinde kahverengi var 😁yaa irenclesmiyim de istiyorum ama anlatmasamda cok icimde kalirkusura bakmayin

En son 35+4te olcmustu doktor 2836gm di su an tahmini 3 kilo olmustur boyunu bende bilmiyorum sadece haftasiyla uyumlu diyor buradaki doktorlar ne biliyim oglumda nisanim gelmisti 4 gun sonra dogurdum ama kanli sefaf bir mukustu simdiki oyle deil sefaf ama icinde kahverengi var 😁yaa irenclesmiyim de istiyorum ama anlatmasamda cok icimde kalirkusura bakmayin
Yaa ne kusuru olurmu. Kilosu çok iyi maşallah 🧿 haftasına uyumluysa ciğerler vs de gelişmiştir gönlün rahat olsun bence kuveze gerek bile kalmaz :)

Sıranı bekleee, getirtme beni oraya. :KK11:

Canım bebiş için tekrar geçmiş olsun imşabşr an önce stabil hale gelip iyileşir ayağı ♥️🙏
hiç halim kalmadı moralim sıfırlandı, ilk kuzum erken geldi hic sevinclerimi yapamadım şimdide bu böyle oldu, sanki omzumda dağ taşıyorum kalbıme taş oturdu. bir an iisem bir an deliler gbi ağlayasım geliyor. bilmiyorum sürecide bilmemek kötü 1alcıyla gecicek mi yoksa 4te mi 5te mi?

Canım ben limonlu ballı suyla ve ıhlamurla toparladım güzelde bir tarhana corbası yaptın mı düzelirsin yakın zamanda insallah 🤲 Terlet kendini sıcak tut oda cok iyi geliyor
Canim yarın doğum olmasa hiç sıkıntı değil yavaş yavaş insan toparlıyor bide ameliyat olduğu için daha korkuyorum insaallah yarına kadar daha iyi olacagim. Bol bol birşeyler yaptım içtim bugün insaallah toparlarim🤗

❤️ Hadi hayirlisinla kurtulun başakcim dugalarim seninle 🙏 ❤️ 💕 o an aklina gelirsem bir dugani alirim artik 😁🧿saka maka insallah hayirlisinla dogur guzelim saglikla gelsin yavrun insallah 🙏 ❤️
Ah minnoşum aminnn, inşallah.🙏🏻😍 Girmeden önce ve doğum sırasında bol bol dua etme niyetindeyim hepimiz için.❤️

Hepimize sağlıklı, kolay doğumlar nasip olsun inşallah ve sağlıklı minnoş bebeler. :KK51: :dua:

kızlar nst de bebek hareket ettiğinde kalp atışları 170 180 e kadar çıkması normal mi? sizin de çıkıyor mu? internette en fazla 160 a çıkmalı üstüne çıkarsa taşikardi falan diyor doktor hiç öyle bir şeyden bahsetmedi.
Benim hep hareketli çıkıyor ve tabi ki taşikardi aynen böyle. Ben de endiselendim ama dr brsey demedi sonucu gorunce

Haftalarımzı güzel kuzum içini ferah tut insallah 🙏🏻 Nişansa da eğer gelipte 1-2 haft bekleyende var
Canim yarın doğum olmasa hiç sıkıntı değil yavaş yavaş insan toparlıyor bide ameliyat olduğu için daha korkuyorum insaallah yarına kadar daha iyi olacagim. Bol bol birşeyler yaptım içtim bugün insaallah toparlarim🤗
Ay sen gece uyuyamazsıın sağlıkla kucağına al insallah saatler kaldıı 😍😍 bizlere haber vermeyi unutma kendini iyi hissettiin zaman 🙏🏻♥️

Kizlar anne yani icin besik mi yoksa park yatak mi sizce? Ikisinin arasinda kaldim. Besikler guzel duruyor ama yan tarafini yukari kaldirinda click diye bi ses cikariyo bebek uyanir gibi duruyor. Park yataklar da goruntu olarak pek hosuma gitmiyor. Siz neler yaptiniz? Hangisini alayim
Bence park yatak, ama içi 2 kademeli olsun, yan korkuluğun da yüksekliği ayarlanabilir olması lazım, 7-8 ay sonra tutunup ayağa kalacaklar ona göre birsey almak gerek, ahşap olanlar tehlikeli oluyor, ilk kalktiklarinda çok düşüyorlar çarpıyorlar, park yataklar yumuşak oluyor ama onların da yatağı iyi değil, içine park beşik yatagi değil de normal yatak almalı. Ve taşınabilir olması çok güzel, kızım yatağından başka yerde uyumaz biz de yazın katlayıp yazlığa goturebiliyoruz.

Back
X