2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
ben de normal dogum istiyorum doktorumdan dogumla ilgili bir yorum gelmedi henuz. Ben de yuruyus yapmaya calisiyorum elimden geldigincd hareket ediyorum. Hurma icin erken degil mi?benim dogum en gec 4 kasim gosteriyo gerci sen benden 1 hafta ilerisin sanirim
Ben tam 36+2'yim bugün. Haftaya 37 olacak. Bir de benimki 39'da anca gelir haftaya başlarsam diye düşünüyorum 😂

ben de ayağa kalkar kalkmaz tuvalete sıkışmış hissediyorum :) ama yaptığım azıcık,

yürüyüş de dinlene dinlene yapıyorum 3 tur atıp 10 dk oturuyorum bankta, sonra tekrar yoksa bir ağrı gidiyor belime yatmadan geçmiyor.
Ben tek turda bir oturup dinleniyorum. Yoksa gerçekten bel ağrısı çok fena bir seymiş.

kızlar son 4 gündür karından gelen çıt sesini çok sık duymaya başladım gün içinde. sizde de oluyor mu bebek hareket ederken çıt diye ses geliyor. hatta az önce video çekerken de oldu bir izledim ki bariz videoda da duyulmuş. ayy içim bir garip oldu. 🙈

Ben de bir kere duydum çok tuhaftı gerçekten. İçimizde başka bir insan var ya düşününce çok değişik 😅

Dilos6342 Dilos6342 kuzum napiosun nasilsin ? Dora hanim nasillar🥰
Dora bey diyecektin 😂
Teşekkür ederim canım bir ilk hamileligi ogrendigimde çok kötü hasta oldum bide şimdi. O zaman oldugum belkide kovitti çok ağırdı. Şimdi de grip gibi sezeryan ya o yüzden korkuyorum artık hayirlisi
Bende öyleydim covid oldum 2 gün sonra hamilelik testi pozitif gördüm 😂çatlatma iğnesiyle odlu gebeliğim hatta covid pozitif olunca annemler kardeşlerim bu ay iki pozitif görürsün diye dua etmişlerdi 🤭🤭

Kuzum bünyeden bünyeye değişiyor bazı şeyler ya bi de haftalar ilerledi ishal olman cok doğal artık. Doğum yaklaşıyor
Benim doktor süreklilik halinde bi ishal olup olmamasını önemsemişti
cnm napıosn nasılsın, bnm ağrılarım baya azaldı. bebiş önce biraz kaşıkla emiyor snr memeyi tutuyor.ama türlü türlü huy değştirio bu gece hiç uyutmadı şimdi sbh yatıyor.ayağını alçıya aldılar bileğinde bir kemik yatay olması lazımmş aşkımınki dikmiş. 4,5 defa alcı olucak. herbır alcıda 3bin ☹️sağlığı iyi olsunda napalım artk kısmet inşallah iyi olacak. sen dr a gttn mi gamze için

Dora bey diyecektin 😂

Bende öyleydim covid oldum 2 gün sonra hamilelik testi pozitif gördüm 😂çatlatma iğnesiyle odlu gebeliğim hatta covid pozitif olunca annemler kardeşlerim bu ay iki pozitif görürsün diye dua etmişlerdi 🤭🤭
aaa Dora bende kiz ismi diye kalmis vallahi 🙈 Dilos6342 Dilos6342 ozurdilerim canim🙈

Evet, ben hep evdeyim zaten izne ayrıldım sürekli de tuvaletteyim. Oturuyorsam problem yok ama ayaga kalkar kalkmaz önce tuvalete gidiyorum😂
Ben normal doğurabilirmisim gibi geliyor sanki bana. Sezeryan korkutuyo beni. Doktora sordum normal olabilir gibi duruyo iki hafta sonra tekrar bakalim dedi. Haftaya hurmaya adacayina da baslarim artik. Sen bi seyler yapıyo musun normal doğum için?
Ben bu haftasonu 37.haftaya giriyorum ve inşallah hurma + kurbağa yürüyüşüne başlıycam ilk gebeliğimde 37den itibaren düzenli hurma yiyip evde sürekli kurbağa yürüyüşü yapmıştım ya evet komik oluyor ama pelvik tabanı öyle iyi çalıştırıyor ki yani ben gerçekten öneririm.

Bir de benim doğumu esas başlatan toprakta yalın ayak yürümem olmuştu, 24 saat olmadan yatış yapmıştım hastaneye...
İmkanı olan denesin derim 🤗

Ben bu haftasonu 37.haftaya giriyorum ve inşallah hurma + kurbağa yürüyüşüne başlıycam ilk gebeliğimde 37den itibaren düzenli hurma yiyip evde sürekli kurbağa yürüyüşü yapmıştım ya evet komik oluyor ama pelvik tabanı öyle iyi çalıştırıyor ki yani ben gerçekten öneririm.
Aa kurbağa yürüyüşünü hiç duymamıştım onu da deneyeyim haftaya. Ağrıya razıyım da kesiden dikişten korkuyorum inşallah olmadan atlatabilirim.

Bir de benim doğumu esas başlatan toprakta yalın ayak yürümem olmuştu, 24 saat olmadan yatış yapmıştım hastaneye...
İmkanı olan denesin derim 🤗
Toprağı söylemiştiin hatırlıyorum 37+0 itibariyle baslıyoruz değil mii bu hurma ve hareketlere vs. Ben işte bebek en son ters gelişti bu hafta doktora gidemiycem doktorum raporluymuş cocuk nasıl duruyor anlayamıyorumda tam hem üst kısımda hem de kasıklarımda hareketli hani desem kasıkları eliyle yapıyor bacagıyla üste vuruyor yada tam tersii ama hareketler her iki taraftaa o yüzden kontrole gidiyim pozisyonuna göre doktorumla konusup baslayayım demiştim bu tarz şeylere

Aa kurbağa yürüyüşünü hiç duymamıştım onu da deneyeyim haftaya. Ağrıya razıyım da kesiden dikişten korkuyorum inşallah olmadan atlatabilirim.

Bende ağrıdan sızıdan değilde kesi ve dikişten korkuyorum herkeste olmayabiliyormuş önemli olan gerekli yerde düzgün ıkınmakmış internette öyle yazıyor. Sürekli boş ıkınmak yapıyormuş yırtılma. Kafasını çıkardıktan sonra ıkınmayı bırakmak gerekiyormuş vs vs internette güzel videolar var izliyorum ben o ara aklıma gelir mi bilmiyorum ama

Toprağı söylemiştiin hatırlıyorum 37+0 itibariyle baslıyoruz değil mii bu hurma ve hareketlere vs. Ben işte bebek en son ters gelişti bu hafta doktora gidemiycem doktorum raporluymuş cocuk nasıl duruyor anlayamıyorumda tam hem üst kısımda hem de kasıklarımda hareketli hani desem kasıkları eliyle yapıyor bacagıyla üste vuruyor yada tam tersii ama hareketler her iki taraftaa o yüzden kontrole gidiyim pozisyonuna göre doktorumla konusup baslayayım demiştim bu tarz şeylere
Evet aslında 37+0da başlıyoruz ama ben bu gebelikte bıkkınlık hissediyorum artık, o yüzden bu haftasonu 36+0da başlama fikrim var bakalım 🤷🏻‍♀️ benim ilk bebek de tersti ve hep şu egzersizi yaptım evde, döndürebildim şükür.
Egzersizin linkini paylaşayım da bak canım ama dikkatli ol emi yalnızken yapma

Bende ağrıdan sızıdan değilde kesi ve dikişten korkuyorum herkeste olmayabiliyormuş önemli olan gerekli yerde düzgün ıkınmakmış internette öyle yazıyor. Sürekli boş ıkınmak yapıyormuş yırtılma. Kafasını çıkardıktan sonra ıkınmayı bırakmak gerekiyormuş vs vs internette güzel videolar var izliyorum ben o ara aklıma gelir mi bilmiyorum ama
Ay çok doğru mesela bebek doğduktan hemen sonra dr bana demişti ki sen düzgün ıkınamadın o yüzden küçük kesi attım demişti dikerken yani

Evet aslında 37+0da başlıyoruz ama ben bu gebelikte bıkkınlık hissediyorum artık, o yüzden bu haftasonu 36+0da başlama fikrim var bakalım 🤷🏻‍♀️ benim ilk bebek de tersti ve hep şu egzersizi yaptım evde, döndürebildim şükür.
Egzersizin linkini paylaşayım da bak canım ama dikkatli ol emi yalnızken yapma

Ay bu tarz şeylerde korkutur beni ters bişey yaparsam diye 😅 doktora gideyim bi bakayımm bebeğin durusuna göre doktoruma sorayım
Ay çok doğru mesela bebek doğduktan hemen sonra dr bana demişti ki sen düzgün ıkınamadın o yüzden küçük kesi attım demişti dikerken yani
Araştırmak lazım iyice bir de nefes önemli tabii güzel nefes alıp güçlü ıkınabilmek. sen gene deneyimlisin bunda biraz daha dikkatli olursun insallah kesi dikiş olmadan alırsın kucağına

Ay bu tarz şeylerde korkutur beni ters bişey yaparsam diye 😅 doktora gideyim bi bakayımm bebeğin durusuna göre doktoruma sorayım

Araştırmak lazım iyice bir de nefes önemli tabii güzel nefes alıp güçlü ıkınabilmek. sen gene deneyimlisin bunda biraz daha dikkatli olursun insallah kesi dikiş olmadan alırsın kucağına
Amiin canım benim inşallah sağol🤗

Ya kızlar kendimi bi tuhaf hissediyorum sırt ağrım çoktu 3 gündür şimdi karnımda ağrıyo kısır yedim dün bulgur gaz mı yaptı acaba diyorum midemde hafif bulanıyo sanki :( ay bu kız beni bitirdiiii. Yarın kontrol var. Eşim şuan şehir dışında gece gelicek 😔

cnm napıosn nasılsın, bnm ağrılarım baya azaldı. bebiş önce biraz kaşıkla emiyor snr memeyi tutuyor.ama türlü türlü huy değştirio bu gece hiç uyutmadı şimdi sbh yatıyor.ayağını alçıya aldılar bileğinde bir kemik yatay olması lazımmş aşkımınki dikmiş. 4,5 defa alcı olucak. herbır alcıda 3bin ☹️sağlığı iyi olsunda napalım artk kısmet inşallah iyi olacak. sen dr a gttn mi gamze için
Canım bebiş için tekrar geçmiş olsun imşabşr an önce stabil hale gelip iyileşir ayağı ♥️🙏

birbirinizi görmek iyi geliyoordur ♥️ Kardeşlerininde selamı var minik kuşa güzel haberlerini bekliyorlar🙏🏻
İyiyim bende 36+1 deyim bugün doktorum daha doğum şeklini konuşmadı benimde 37. Haftaya girelim bakalım heralde bir şey söyler artık 😅 kasık ağrıları vuruyor arada da kasılmalar başladı bakalım daha hiç nts ye de girmedim haftaya girerim sanırım
Canım gerçekten kucağımda olması ikimize de iyi geliyor ama sonrasında ayrılmak baya zor. Çok zorlanıyorum. Artık hiç zaman da geçmiyor benim için. Bu geçirdiğimiz 1 hafta boyunca sürekli kilo aldı verdi aldı verdi, hala 1500 eşiğini aşamadık. Bu da taburcu oluşunu etkileyecek elbette. Yoruldum artık, bu sürecin bitmesini öyle istiyorum ki…
Herşeyin yolunda gitmesine çok sevindi. ♥️🙏 küçük kuş İçin hazırlıklar nasıl gidiyor?

Canım gerçekten kucağımda olması ikimize de iyi geliyor ama sonrasında ayrılmak baya zor. Çok zorlanıyorum. Artık hiç zaman da geçmiyor benim için. Bu geçirdiğimiz 1 hafta boyunca sürekli kilo aldı verdi aldı verdi, hala 1500 eşiğini aşamadık. Bu da taburcu oluşunu etkileyecek elbette. Yoruldum artık, bu sürecin bitmesini öyle istiyorum ki…
Herşeyin yolunda gitmesine çok sevindi. ♥️🙏 küçük kuş İçin hazırlıklar nasıl gidiyor?
Yorulmaz olur mu insan ama sonu güzel olacak insallah canım benim oğluşun kucağında hastaneden çıkmak nasip olacak inşallah 🙏🏻 Her şeyi hazırladım geçen hafta valizi, dolabı, yatağıı. Annem kalacak benim evde doğumdan sonra evde boş odam var orayı hazırlamayı düşünüyorum kanepe var odada kanepenin ayakları kırıktı yarın eşimle ona malzeme vs alcaz odayıda düzenleyeyim annemden sonrada kız kardeşim gelecek en azından kaldıkları sürede rahat etsinler. Ufak tefek detaylar kaldı

Kizlar anne yani icin besik mi yoksa park yatak mi sizce? Ikisinin arasinda kaldim. Besikler guzel duruyor ama yan tarafini yukari kaldirinda click diye bi ses cikariyo bebek uyanir gibi duruyor. Park yataklar da goruntu olarak pek hosuma gitmiyor. Siz neler yaptiniz? Hangisini alayim
Bende chicconun next2me magic aldım hem reflü yatağı olarakta ayarlabiliyorsun

Cok haklisin canim .. Belki yerinde baskasi olsa bu denli ayakta bile duramazdi. Doruk ilerde benim annem cok guclu diye anlaticak herkese ♥️

Back
X