- 10 Eylül 2014
- 100
- 187
- 303
- 36
Ben tam 36+2'yim bugün. Haftaya 37 olacak. Bir de benimki 39'da anca gelir haftaya başlarsam diye düşünüyorumben de normal dogum istiyorum doktorumdan dogumla ilgili bir yorum gelmedi henuz. Ben de yuruyus yapmaya calisiyorum elimden geldigincd hareket ediyorum. Hurma icin erken degil mi?benim dogum en gec 4 kasim gosteriyo gerci sen benden 1 hafta ilerisin sanirim

Ben tek turda bir oturup dinleniyorum. Yoksa gerçekten bel ağrısı çok fena bir seymiş.ben de ayağa kalkar kalkmaz tuvalete sıkışmış hissediyorum :) ama yaptığım azıcık,
yürüyüş de dinlene dinlene yapıyorum 3 tur atıp 10 dk oturuyorum bankta, sonra tekrar yoksa bir ağrı gidiyor belime yatmadan geçmiyor.
kızlar son 4 gündür karından gelen çıt sesini çok sık duymaya başladım gün içinde. sizde de oluyor mu bebek hareket ederken çıt diye ses geliyor. hatta az önce video çekerken de oldu bir izledim ki bariz videoda da duyulmuş. ayy içim bir garip oldu.![]()
Ben de bir kere duydum çok tuhaftı gerçekten. İçimizde başka bir insan var ya düşününce çok değişik