Canım büyüyor hayırlısıyla, 2 kilo olmayı bekliyoruz hayırlısıyla. Sonra terhis kısmetseDoruk nasıl canım?
gumus kapak ve kremleri koydum. pompa da gecen arkadas verdi ama lastik ve bir iki birsey icin parcalarini yenilicem. Onu da koyayimKesinliklehatta 2-3 tane gecelik al yanına, ve tamamen bembeyaz olmasın. leke vs olacak Spicelover gümüş kapaklar ve meme ucu kremi derim. Bir de uyarıcı olarak elektrikli süt sağma pompası
Kendinizi kasmayın inanın çok kısa bir işlem.. bilmemek tedirgin ediyor sadece.cumartesi günü çatı muaynesi olacağım kızlar buraya yazıcam çünkü bende tedirginim
Uaa maşallahKızlaaaarrr Eylül annesi oldummmmm. Sabah kontrole geldim. Nst de sancı çıktı ama hiç hissetmedim. Sonra vajinal muayene yaptı 2 cm açıklık çıktı. Bebekte hala ters olunca yatırdılar. Sabah hafif kahvaltı yaptığım için 3 gibi girdim. 3.5 da sarı papatyam dünyaya geldi çok şükür. Sezeryan falan çok süper geçti. Hiç korkulacak birşey yok. Spinal yapıldı. Az önce ilk kez ayağa kalktım o epey zorlayiciymis. Az yürüdüm geri yattım tekrar nasıl kalkacam diye düşünüyorum. O da geçecek inşallah. Eşimle annem yanımda anca idare ediyorlar bizi kızlar haberiniz olsun. Bu arada kilomuz 3320 Gr boyumuz 49cm. Mesajları okuyamadım hepinize çok teşekkür ederim.
Ben kaldım benekim annelerinde ekim annesi kalmadı ehehe gözünüz aydın kızlar
benimde bir kac hafta once abimler Turkiye ye tatile gitmislerdi, donuste ben aldim havaalanindan. Gorunce sasirdilarDün erkek kardeşimle görüntülü konuşuyorduk. Hep otururken göstermişim karnımı demek dün ayakta gördü. Tepki şu: Ablaaaaa sen ikiz mi doğıracansanki bebek sırtını karnına vermiş ayağıyla içerden ittirmiş gibi duruyor diyor öyle dedim sırtını verdi hakkaten döndü adamın keufi yerinde
Akşam akşam güldürdü bizi..
Kızlar yürürken sol kalçam ağrıyor artık ağırlık merkezi değişti ondan mı bilemiyorum.. cumartesi randevum bakalım soracam doktora
oh cok sukur bir guzel haber dahaKızlar doğurdum çok şükür ikimizde iyiyiz 3100 gram 49 cm oğlum emzirmekte zorlandım ilk ama şimdi daha iyiyiz ameliyatta belden uyuştum fakat bebeğim çıktı gördüm iki dk sonra kalbim çarpmaya başladı sonrasını hatırlamıyorum odadaydim başım kalabalıktı ama oğlum yoktu oksijen vermişler ben geldikten sonra geldi oğlum şimdi uykusunda sıçrıyor biraz o sicradikca tabi bendetek sıkıntım şuan ayağa kalkınca zor nefes alıyorum göğüs kafeslerim ağrıyor ama gerçekten korktuğum kadar değilmiş şiddetli adet sancısı gibi sancılar oluyor arada inşallah hep böyle geçer hepinize sağlıklı kolay doğum nasip etsin Rabbim
Kızlar doğurdum çok şükür ikimizde iyiyiz 3100 gram 49 cm oğlum emzirmekte zorlandım ilk ama şimdi daha iyiyiz ameliyatta belden uyuştum fakat bebeğim çıktı gördüm iki dk sonra kalbim çarpmaya başladı sonrasını hatırlamıyorum odadaydim başım kalabalıktı ama oğlum yoktu oksijen vermişler ben geldikten sonra geldi oğlum şimdi uykusunda sıçrıyor biraz o sicradikca tabi bendetek sıkıntım şuan ayağa kalkınca zor nefes alıyorum göğüs kafeslerim ağrıyor ama gerçekten korktuğum kadar değilmiş şiddetli adet sancısı gibi sancılar oluyor arada inşallah hep böyle geçer hepinize sağlıklı kolay doğum nasip etsin Rabbim
benimde bir kac hafta once abimler Turkiye ye tatile gitmislerdi, donuste ben aldim havaalanindan. Gorunce sasirdilar3 haftada nasil buyumus karnin diyor
Doğumdan önce pinterestte hastane çantasına ne konur diye baya şey kaydetmiştim, şu an bakıyorum da çoğu ne kadar gereksizmişgumus kapak ve kremleri koydum. pompa da gecen arkadas verdi ama lastik ve bir iki birsey icin parcalarini yenilicem. Onu da koyayim
Hayırlı olsun canım benimKızlar doğurdum çok şükür ikimizde iyiyiz 3100 gram 49 cm oğlum emzirmekte zorlandım ilk ama şimdi daha iyiyiz ameliyatta belden uyuştum fakat bebeğim çıktı gördüm iki dk sonra kalbim çarpmaya başladı sonrasını hatırlamıyorum odadaydim başım kalabalıktı ama oğlum yoktu oksijen vermişler ben geldikten sonra geldi oğlum şimdi uykusunda sıçrıyor biraz o sicradikca tabi bendetek sıkıntım şuan ayağa kalkınca zor nefes alıyorum göğüs kafeslerim ağrıyor ama gerçekten korktuğum kadar değilmiş şiddetli adet sancısı gibi sancılar oluyor arada inşallah hep böyle geçer hepinize sağlıklı kolay doğum nasip etsin Rabbim
bizim hastenede ki listede cok az, burda yazilanari okuyunca bende tereddut ettim az mi koydum acaba dieDoğumdan önce pinterestte hastane çantasına ne konur diye baya şey kaydetmiştim, şu an bakıyorum da çoğu ne kadar gereksizmişarkadaşlarını çok sevdim spice ım, baya baya çoğu ihtiyacını karşıladılar.
Amin canım darısı sağlıkla sana inşallahoh cok sukur bir guzel haber daha
Allah anali babali bir omur nasip etsin
Çok teşekkürlerGözünüzaydınAllah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşAllah. Ağrılarınız da tez vakitte geçip gider Allah'ın izniyle
Sağol inşallah sende biran önce kuşuna kavuşcaksın hep duamda ve aklımdasın anneme bile sürekli sana dua ettiriyorumHayırlı olsun canım benimAllah analı babalı büyütsün Yerim ben kuşun tepkilerini geçecek canım benim, 2-3 günden sonra gayet normal hareket etmeye başlarsın
Buradaki listeleri çok takip edemedim ama kendimden biliyorum 1 gecelik ile doğuma gittim sonra eşimden aklıma gelenleri isteyip tamamladımbizim hastenede ki listede cok az, burda yazilanari okuyunca bende tereddut ettim az mi koydum acaba die
Sagolsunlar vallahi yoksa zor olurdu bizim icinde hem maddi hem manevi
Gözlerim doldu şu an ekran karşısındaSağol inşallah sende biran önce kuşuna kavuşcaksın hep duamda ve aklımdasın anneme bile sürekli sana dua ettiriyorum
cok haklisin kuzumBuradaki listeleri çok takip edemedim ama kendimden biliyorum 1 gecelik ile doğuma gittim sonra eşimden aklıma gelenleri isteyip tamamladımhiç sıkmaya gerek yok gerçekten. İnsanın ve yavrusunun sağlığı yerinde olsun çok önemli değil.
Söylerim tabiki canım kendine çok iyi bakGözlerim doldu şu an ekran karşısındaben hakkınızı nasıl ödeyeceğim bilmem…
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunAnnenin de ellerinden öperim, çok tebrik ettiğimi ilet kendisine de Sağlıkla huzurla büyütün bebişinizi.
Amaaan sağol valla baktım olmuyo içerim artıkO ağrı çok kötü biliyorum. Acilde serumla parol verdiler o bile geçirmedi. Ama doktor evde yine parol içebilirsin dedi. Sende bir iç parol istersen.
Canım sabahlık yokmu aldığın pijama takımlarında? Bende ankaradayım kısa kollu aldım nasılsa sabahlıklar var diye. Uzun alıp daralmaktansa kısa olsun üstüne bişey giyerim dedimBenim almadığım bir önden düğmeli gecelik kaldı sanırımhep yazın alışveriş yaptım, geceliklerin hepsi askılı. Şu an Ankara buz gibi baştan yarım kollu alışverişi mi yapsam napsam oyy
Yok canm bekliyorum uygulamaya göre bugün son 9 günüm.Azaleaa doğum yaptın mıı en son yürüyüşler artmıstıı
Gözün aydın canımm Rabbim analı babalı büyütsüün. Kilosu da gayet güzel doğmus korktugun gibi değil bence 2.500 sınırını aşmış minik oğlanHayırlı geceler kızlar. Giremedim bir türlü buraya. Çok şükür doğum yaptım bebeğim sağlıklı gözüküyor suanlik bir sıkıntı gözükmüyor dendi. Bende toparladim biraz öğlen 2 gibi çıktım ameliyattan. 2850 gram 50 santim boyunda minik oğlumdarisi sizlerin başına insaallah detayları yazmaya çalışacağım daha sonra insaallah Allaha emanet olun❤❤
Bugün süpriz yapan minikler olduu@Ygmr37 @elacicegim23
Hayırlı uğurlu olsun kızlar mis mis koklayın artık
Darısı kalanlara kokusunu almak için sabırsızlanıyorum eşim bana bakıp bakıp ağlayacak oluyor yalnız başına bu kadar geldin bitti artık zamanımız gelecek oğlumuz diye
Diğerlerini kaçırmış olabilirim yarım gün girmedim bebişler yollara düşmüş
Sütün bol olsun inşallahÇok şükür canım. Emzirme işini halledebilirsek bi de. Sütüm daha tam gelmedi. Bizim kızda meme ağzında akacak diye bekliyo bakalım ne yapcaz
Allah yardımcın olsun kolay geçer umarıım sağlıkla kucağına al güzel haberleri bekliyoruzCanım benimki makat geliş bugün 39+3 ama hiç acilma sancı ve.. birsey yok. Bugün sekizde ameliyata gireceğimm. 40 beklesemde döneceğini sanmıyorum çocuğun. Her türlü sezeryan benimki ama yinede çocuğu zorla çıkartıuormusum gibi geliyor ,
Hayırlı olsun canımm Rabbim analı babalı büyütsüünKızlar doğurdum çok şükür ikimizde iyiyiz 3100 gram 49 cm oğlum emzirmekte zorlandım ilk ama şimdi daha iyiyiz ameliyatta belden uyuştum fakat bebeğim çıktı gördüm iki dk sonra kalbim çarpmaya başladı sonrasını hatırlamıyorum odadaydim başım kalabalıktı ama oğlum yoktu oksijen vermişler ben geldikten sonra geldi oğlum şimdi uykusunda sıçrıyor biraz o sicradikca tabi bendetek sıkıntım şuan ayağa kalkınca zor nefes alıyorum göğüs kafeslerim ağrıyor ama gerçekten korktuğum kadar değilmiş şiddetli adet sancısı gibi sancılar oluyor arada inşallah hep böyle geçer hepinize sağlıklı kolay doğum nasip etsin Rabbim
Bir arkadaş burda toprakta yürümekten bahsetti birde orda yürüYok canm bekliyorum uygulamaya göre bugün son 9 günüm.
Cumaretesi günü nisanım geldi pembemsi akıntı alttan muayene etti nts girdim bisey yok daha var dedi bekliyoruz bakalm simdilik normal istedigim icin doktorda bekliyor insallah 9 gün icinde kendiliginden gelir.
Nisanda geldi ama suyum falan gelmedi ne yuruyusler care ne sporlarartık dogurmak istiyorum ama 40 haftayi görücem sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?