Teşekkür ederim canım darısı tüm hamislerimizeHayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün
Teşekkür ederim başakcıııımmmm. Haydi sıra sizlerdeCanım benim çok mutlu oldum, ikiniz de iyisiniz çok şükür.Rabbim analı babalı büyütsün.
Doruk nasıl canım?Maşallah
Depend külot ve kesinlikle gecelik yakası bağrı açık :)ben kendime hic corap koymamistim yalnizcok iyi hatirlattin. bir sorun yoksa sanirim burdada 1-2 gun kaliyorsun , bir sorayim onu doktoruma haftaya.
Ekim annesi diye başladığım yolda ağustos annesi oldumekim annelerinde ekim annesi kalmadı ehehe gözünüz aydın kızlar
Canım hayırlı uğurlu olsun çok şükür sağsalim aldın kucağınaAmin canım teşekkür ederim. Bu arada iki kere daha kalktım ilk seferki sendromu yaşamadım. İkinci de yardımla yürüdüm. Üçüncü de ufak ufak kendim yuruyebildim çok şükür. İlk kalkışı atlatinca gerisi kolaymış
Çok şükür canım. Emzirme işini halledebilirsek bi de. Sütüm daha tam gelmedi. Bizim kızda meme ağzında akacak diye bekliyo bakalım ne yapcazCanım hayırlı uğurlu olsun çok şükür sağsalim aldın kucağına
onlar var cok sukurDepend külot ve kesinlikle gecelik yakası bağrı açık :)
kolayliklar diliyorum kuzumevet kızlar şafak 1nasipse yarın hamile olarak son günümü geçiricem. çok bambaşka karmakarışık duygular içindeyim. bir yanım nasıl heyecanlı nasıl mutlu bir yanım buruk bir yanım tedirgin stresli korkular içinde. tek dileğim sağ salim kızıma kavuşmak. planlı sezaryen olan her anne gibi sanırım bende değişik bir vicdan azabı içine girdim acaba yavrumun keyfi yerinde de biz zorla yerinden mi ediyoruz erkenden diye. daha ne düşünceler.. inşallah sonu güzel olur.
allah anali babali saglikli bir omur versinHayırlı geceler kızlar. Giremedim bir türlü buraya. Çok şükür doğum yaptım bebeğim sağlıklı gözüküyor suanlik bir sıkıntı gözükmüyor dendi. Bende toparladim biraz öğlen 2 gibi çıktım ameliyattan. 2850 gram 50 santim boyunda minik oğlumdarisi sizlerin başına insaallah detayları yazmaya çalışacağım daha sonra insaallah Allaha emanet olun❤❤
Ay ben senin dogum yaptigin mesaji kacirmisim .Amin canım teşekkür ederim. Bu arada iki kere daha kalktım ilk seferki sendromu yaşamadım. İkinci de yardımla yürüdüm. Üçüncü de ufak ufak kendim yuruyebildim çok şükür. İlk kalkışı atlatinca gerisi kolaymış
Teşekkür ederim canım valla kontrole diye geldik kızımla kavuştuk çok şüküronlar var cok sukur
kolayliklar diliyorum kuzumsaglikla al kucagina
allah anali babali saglikli bir omur versin
Ay ben senin dogum yaptigin mesaji kacirmisim .
Rabbim saglikli uzun omurler nasip etsin
bir an once toparlanirsin insallah kuzum
Canımm gözün aydın olsunKızlaaaarrr Eylül annesi oldummmmm. Sabah kontrole geldim. Nst de sancı çıktı ama hiç hissetmedim. Sonra vajinal muayene yaptı 2 cm açıklık çıktı. Bebekte hala ters olunca yatırdılar. Sabah hafif kahvaltı yaptığım için 3 gibi girdim. 3.5 da sarı papatyam dünyaya geldi çok şükür. Sezeryan falan çok süper geçti. Hiç korkulacak birşey yok. Spinal yapıldı. Az önce ilk kez ayağa kalktım o epey zorlayiciymis. Az yürüdüm geri yattım tekrar nasıl kalkacam diye düşünüyorum. O da geçecek inşallah. Eşimle annem yanımda anca idare ediyorlar bizi kızlar haberiniz olsun. Bu arada kilomuz 3320 Gr boyumuz 49cm. Mesajları okuyamadım hepinize çok teşekkür ederim.
Benim almadığım bir önden düğmeli gecelik kaldı sanırımDepend külot ve kesinlikle gecelik yakası bağrı açık :)
Canım olur sütüm gelcek mi az mı diye stres sakın yapma inşallah akar taşar sütlerin gün geçtikçe bebişin çektikçe sütün artacak hiç telaş yapmaÇok şükür canım. Emzirme işini halledebilirsek bi de. Sütüm daha tam gelmedi. Bizim kızda meme ağzında akacak diye bekliyo bakalım ne yapcaz
Cnm hava soğuk olsada sana sıkıntı basacak sezeryanda hele kımıldayamıyorsun ilk gece oturamıyorsun iki kişi oturttu beni ozaman bebek emzirmek için yakası bağrı açık gecelik tam oluyor sen düğmeli bir gecelik al at çantaya dinle beni:)Benim almadığım bir önden düğmeli gecelik kaldı sanırımhep yazın alışveriş yaptım, geceliklerin hepsi askılı. Şu an Ankara buz gibi baştan yarım kollu alışverişi mi yapsam napsam oyy
Askılı emzirme özellikli geceliklerden aldım canım, yakası bağrı açık :) meme bölümü de çıt diye açılıyo, ben bütün boydan boya düğmeli alsam mı diyorum, pansuman falan yapıyorlar mı? Sıyırmak yerine düğme mi açsam? Yoksa gerek yok mu?Cnm hava soğuk olsada sana sıkıntı basacak sezeryanda hele kımıldayamıyorsun ilk gece oturamıyorsun iki kişi oturttu beni ozaman bebek emzirmek için yakası bağrı açık gecelik tam oluyor sen düğmeli bir gecelik al at çantaya dinle beni:)
Cnm hava soğuk olsada sana sıkıntı basacak sezeryanda hele kımıldayamıyorsun ilk gece oturamıyorsun iki kişi oturttu beni ozaman bebek emzirmek için yakası bağrı açık gecelik tam oluyor sen düğmeli bir gecelik al at çantaya dinle beni:)
Aynı vicdan azabını bende çekiyorum. Aslında başından beri doğal sezeryan diyordum ama nasıl olduysa saatler içinde planlı sezeryana döndü. İnşallah hakkımızda hayırlısı budur. Demekten başka birşey gelmiyor elimden ve dilimdenevet kızlar şafak 1nasipse yarın hamile olarak son günümü geçiricem. çok bambaşka karmakarışık duygular içindeyim. bir yanım nasıl heyecanlı nasıl mutlu bir yanım buruk bir yanım tedirgin stresli korkular içinde. tek dileğim sağ salim kızıma kavuşmak. planlı sezaryen olan her anne gibi sanırım bende değişik bir vicdan azabı içine girdim acaba yavrumun keyfi yerinde de biz zorla yerinden mi ediyoruz erkenden diye. daha ne düşünceler.. inşallah sonu güzel olur.
Doktorum seninki gelmeyecek, 39 da alalım dedi. 40’ı mı beklesem bilemedim. Siz ne zaman düşünüyorsunuz :)Aynı vicdan azabını bende çekiyorum. Aslında başından beri doğal sezeryan diyordum ama nasıl olduysa saatler içinde planlı sezeryana döndü. İnşallah hakkımızda hayırlısı budur. Demekten başka birşey gelmiyor elimden ve dilimden
Canım benimki makat geliş bugün 39+3 ama hiç acilma sancı ve.. birsey yok. Bugün sekizde ameliyata gireceğimm. 40 beklesemde döneceğini sanmıyorum çocuğun. Her türlü sezeryan benimki ama yinede çocuğu zorla çıkartıuormusum gibi geliyor ,Doktorum seninki gelmeyecek, 39 da alalım dedi. 40’ı mı beklesem bilemedim. Siz ne zaman düşünüyorsunuz :)
Ayy çok az kalmış canım seninCanım benimki makat geliş bugün 39+3 ama hiç acilma sancı ve.. birsey yok. Bugün sekizde ameliyata gireceğimm. 40 beklesemde döneceğini sanmıyorum çocuğun. Her türlü sezeryan benimki ama yinede çocuğu zorla çıkartıuormusum gibi geliyor ,
KesinlikleDepend külot ve kesinlikle gecelik yakası bağrı açık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?