2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım hayırlı uğurlu olsun çok şükür sağsalim aldın kucağına

Depend külot ve kesinlikle gecelik yakası bağrı açık :)
onlar var cok sukur
kolayliklar diliyorum kuzum saglikla al kucagina
allah anali babali saglikli bir omur versin
Ay ben senin dogum yaptigin mesaji kacirmisim .
Rabbim saglikli uzun omurler nasip etsin
bir an once toparlanirsin insallah kuzum

onlar var cok sukur

kolayliklar diliyorum kuzum saglikla al kucagina

allah anali babali saglikli bir omur versin

Ay ben senin dogum yaptigin mesaji kacirmisim .
Rabbim saglikli uzun omurler nasip etsin
bir an once toparlanirsin insallah kuzum
Teşekkür ederim canım valla kontrole diye geldik kızımla kavuştuk çok şükür

Canımm gözün aydın olsun Sağlıkla, mutlulukla büyüsün bebeğin inşallah, çok sevindim senin adına kaçıncı haftada geldi bebiş tam olarak? Maşallah kilosu tosuncuk

Çok şükür canım. Emzirme işini halledebilirsek bi de. Sütüm daha tam gelmedi. Bizim kızda meme ağzında akacak diye bekliyo bakalım ne yapcaz
Canım olur sütüm gelcek mi az mı diye stres sakın yapma inşallah akar taşar sütlerin gün geçtikçe bebişin çektikçe sütün artacak hiç telaş yapma

Cnm hava soğuk olsada sana sıkıntı basacak sezeryanda hele kımıldayamıyorsun ilk gece oturamıyorsun iki kişi oturttu beni ozaman bebek emzirmek için yakası bağrı açık gecelik tam oluyor sen düğmeli bir gecelik al at çantaya dinle beni:)

Askılı emzirme özellikli geceliklerden aldım canım, yakası bağrı açık :) meme bölümü de çıt diye açılıyo, ben bütün boydan boya düğmeli alsam mı diyorum, pansuman falan yapıyorlar mı? Sıyırmak yerine düğme mi açsam? Yoksa gerek yok mu?

Bundan aldım canım. Bir tane de yedek askılı gecelik, bir takım önden düğmeli pijama takımı, bir de fistolu fotoğraf için takım, bir de emzirme atletli pijama takımı. Eksik veya gereksiz gördüğn var mı?

Aynı vicdan azabını bende çekiyorum. Aslında başından beri doğal sezeryan diyordum ama nasıl olduysa saatler içinde planlı sezeryana döndü. İnşallah hakkımızda hayırlısı budur. Demekten başka birşey gelmiyor elimden ve dilimden

Doktorum seninki gelmeyecek, 39 da alalım dedi. 40’ı mı beklesem bilemedim. Siz ne zaman düşünüyorsunuz :)

Doktorum seninki gelmeyecek, 39 da alalım dedi. 40’ı mı beklesem bilemedim. Siz ne zaman düşünüyorsunuz :)
Canım benimki makat geliş bugün 39+3 ama hiç acilma sancı ve.. birsey yok. Bugün sekizde ameliyata gireceğimm. 40 beklesemde döneceğini sanmıyorum çocuğun. Her türlü sezeryan benimki ama yinede çocuğu zorla çıkartıuormusum gibi geliyor ,

Ayy çok az kalmış canım senin Bence artık sıkılmıştır içeride annesi, 40 haftaya yaklaşmış, yeter gari :) Sağlıkla, kolaylıkla bir doğum olsun inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…